DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
Adam cocugunu gormuyor,
Eski es her zamanki gibi kusurlu ondan bosanilmis
Ailen istemiyor
Cok fazla negatif yon olmadi mi?daha baslangicta

valla kürtmüş, 9 kardeşmiş,evde kürtçe konuşuluyormuş. bunlar sizi, annenizi hiiiç ilgilendirmez ama ben çocuğunu görmüyor nafakasını veriyor o kadar yazmanızı, bunu normalleştirmenizi anlayamıyorum. resmen kanım dondu. yani böyle vicdansız, kendi çocuğuna sevgi veremeyen adamı değil sevmek, selam vermem, suratına tükürürüm oysa siz bunu iyi bir şeymiş gibi anlatıyorsunuz Allah ıslah etsin.

öncelikle anneni, ve burdaki yorumları dikkate almanı öneririm.
herkesin yaşam tarzı farklıdır, oldukça kalabalık bir ailenin içine gireceksiniz, ve öyle iki başımıza kalırız evlenince diye düşünmeyin sakın. herzaman birlikte ve bir arada olacaksınız, özellikle eşin ailesine düşkünse. bu yaşam tarzına alışkın mısın, kaldırabilir misin? bunu düşün.
ayrıca boşanmış olabilir saygı duyarım, ama bir çocuk onun bunun lafıyla ortada bırakılmamalı.
kadının ne malum yalan söylemediği ?
ya da neden aldatma gereği duydu?

sizin konumunuz, yaşam tarzınız, geçmişiniz nedir bilmiyorum tabii ki, ama ben olsam cesaret edemezdim herhalde...

Adamın etnik kökenini eski medeni durumunu geçtim de çocuğuyla görüşmeyen adamdan yani baba olamamış adamda koca olur mu sence? Madem çocuk ondan değil ne diye nafakasını ödüyor. Çocuk ondansa neden annesine olan hıncını günahsız çocuktan çıkarıyor. Çok enteresan.

Konu sahibi paso millete atarlanmış, sanırım haklısın nasıl annen var tü pis kaka onu takma evlen dememizi bekliyordu çocuğunu görmeyen adamdan sana mı hayır gelecek? Allah annene yardım etsin evladım senin gibi olmaz inşallah

bu kadar kalabalik bi ailede yapabilecekmisin..herseyi gectm kendi evladina babalik ypmayan bi adamdan kocalikmi bekliyosun..hicbi kadin 2 yasndaki cocuguyla durduk yere bosanmaz.sana nasil anlatti kimbilir nasi kotuledi ama sana ne dediyse tersine inan bnce..3 gun snra ayni sey sennde basina gelebililr.o zman sarilip aglayacagn annende yok cnku rizasi yok ...

evlenmiş boşanması sankı tek ve en onemlı dert gıbı yazmısın yanlız suan için en onemsız olanı, ama kendı canından olanı sevmeyen bı baba senı asla ve asla el ustunde tutmaz

kızlar herkes adamın çocuğuyla görüşmemesine takılmış ama konu sahibi belirtmiş kadın ÇOCUK SENDEN DEĞİL demiş ve o yüzden ayrılmışlar... bu durumda çocukla görüşmemesi doğal değil mi bana mı öyle geliyor ? olumsuz bi durum yoksa baban babannen vs kabul etmiş zaten anneni ikna yoluna gitmeye çalış ama sırf annen istemiyor diye vazgeçme.. mutluluklar

İsteyen istediğini tabiki de yazabilir.(hakaret dışında) benim amacım annem olduğu için çocuk meselesinde detay vermedim. Şimdi herkese tek tek laf anlatıyorum ondan söyledim.
çünkü konunda çelişkiler var ayrıca evlenmek istediğin adamı da kimsenin gözü tutmadı. bu nedenle senin iyiliğin için irdeleme gereği duyuyor insanlar. aslında annenle ilgili yorum yapıyorlar. annen bu sebeplerden adamı istemiyor istememekle de haklı kim bitanecik kızını böyle yılan bir adama vermek ister ki göz göre göre.
bir de çocugunu ilerde kabullenecek inşallah demişsin. sen mi kabullendirteceksin? bu senin görevin değil ki, zamana bırakılması gereken birşey de değil. istemeyerek de olsa o çocugu yaparken nerdeymiş aklı. kızının 2. yaşı bir daha geri gelmez ki. annesi onun altını temizlerken, doktora götürürken, yemeğini verirken, onunla oynarken bu hala baba olduğunu kabullenmeye mi çalışıyor? bu adamdan KOCA OLMAZ

şimdi o kız cocugu onun değil se bu adam neden nafaka ödüyor burada bir çelişki var bence iyice araştırmalısın eger çocuk ondan sa ki ondan ki nafaka ödüyor cogunu görmeyen bir adam yoksayan bir adam yarın birgün size de bu tarz davranışlarda bulunabilir iyice araştırmalısın bence kendi iyiliğin için

beğendiysen anlaşabilirim dersen olur neden olmasın ama annenin rızası da çok önemli.

Şu yaptığın yorum bile saçma. Adamın her attığı adımı bilemezsin, içinde ne kadar acı çekiyor bilemezsin, hadi güzelim hadi al çekirdeğini çık kapının önüne kimin evinde ne yaşanıyor onu dikizle!

Saygısız,çok zoruna gıttı,eski eşiniz başkasıyla mutlu olmamasından beslenmiyorsunuz ,çatlayın patlayın,herkes ıkıncıyle de mutlu,musluklu,yaZdığın kelimeden ne yaptığını çöZülüyor,demek Çekirdek Alıp kapı Önümde çitliorsunu,senın cevaplar o ağızlar zaten,çekirdeği hiç sevmem,kapı önümüz yok,rezıdans da oturuyorum,çok şükür işimde bar,sabah 8 akşam 6,sana ıyı çitlemeler

Para canım ya, bu kızcağızın tek derdi para.

:))) ay çok güldüm, çok mu zoruna gitti:) afferim sana hah işte böyle devam et:))

Hah unutmadan sen sabah 8 aksam 6 onun bunun ağız kokusunu çekerken ben alıyorum ayda 15bin lira gezmediğim yer kalmıyor:).

Valla Kürtler tutucudur kadın çocuk senden değil diyecek bunlar da nafaka ödeyecek. Hemen kanma. Aile bağları güçlü çok iyi insanlardır fakat sen biraz bekle ve iyice araştır. Boşandıgi eşiyle yakın bir akraban görüssün sanki annen yapmış senin haberin yokmuş gibi.

Ayrıca sen kimsinki sana saygı göstericem, kimsin ha kimsin. Kendini kaf dağında mı zannediyorsun zavallı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…