DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
Annen ne yazık ki sürekli onları kötüleyerek seni onları sürekli savunmak zorunda bırakıyor.ve se de hatası varsa da göremeyeceksin.çünkü sürekli savunmak durumunda kalıyorsun.bu annenin yanlışı
Gelelim durumuna gerçekten sorumlu olan biri dna testi yaptırır durumu netleştirirdi bence.tabi özel şeyler vardır bilemem. Bi de kültür farkı sandığından çok da a faz a önemli. İyi gözlemle derim.bi de nişanı uzun tut.aile içine girince daha iyi tanırsın

Bu "adam" adam mı sizce?

Maddi manevi terk edilmiş iki çocuk var ortada. Verdiğiniz pozitif bir örnek mi? Çocuk üstüne çocuk yapıp eskisini terk etmek gül gibi değil, şerefsizlik.

Adam çocuğu kabul etmiyor, kadın 'senden değil' demiş, ama nafakasını çatır çatır ödüyor öyle mi?
Bu durumda objektif olman gerekiyor. Eski eşle de konuşulması gerek.
Madem o kadar sorup soruşturuldu bir de o taraftan bakın derim.

Bu "adam" adam mı sizce?

Maddi manevi terk edilmiş bir kız var ortada. Verdiğiniz pozitif bir örnek mi? Çocuk üstüne çocuk yapıp eskisini terk etmek gül gibi değil, şerefsizlik.
Canım ya ben pozitif örnek demiyorum,bu kadınlar Han'ı ona bakmamış sana bakarmı dıyorlarya erkekler öle değil,yanındamı kadının Lafına bakar,geçmişi siler,hala oğlumda öle,yenıdınden üç çocuk,eskisinden bır tane,eskiyi aramaz etmez,benı tanımıyormusunız,en hassas Olduğum nokta çocuklar,bende terk edılmış bır Çocuğum,ama erkek maalesef yenı yaşamında mutlu Mesut yaşıyor

Doğrudur, bu karakterdeki bir adama 2. olmak iyi görünebilir ama ya 3. de olursanız?? Ya adam konu sahibesinin çocuğuna da yarın öbür gün p.ç derse.? Bu hatundan da çocuk yapıp boşanırsa? Bu karakterdeki birine güven olur mu?

Siz bunu gerçekten iyi örnek olarak mı yazdınız?
Ne kadar ulvi bir davranışta bulunuyor bu erkekler. Neredeyse varlıkları bile bir lütuf

Tek sorun adamın dul olması mı ? Emin misin ?
Sırf annen istemiyor diye vazgeçme bence de... Enine boyuna düşününce annene hakverebilirsin.

Neden ki,anlamadım
Şimdi sana kendi açıdan yaklasiyim1kulturleri çok farklı insanla evleniyorsun hadi geçtim bir babanın çocuğunu gormediğini söylüyorsun kendi canına bunu yapan sana neler yapmaz ama sen anlâmazsin evlenirsinm sonra buralara konu acarsin ailene yazık onlar üzülür ve konuşurken hep savunmaya geçiyorsun bunu seziorum

Piç meselesine, diğer bahsettiğin ırk meselesine değinmeyeceğim. Daha geniş bir açıyla bakarsam olaya, ben evlenmiş boşanmış biriyle evlenebilirim sanırım. Yani eski eşiyle irtibatı komple kopmuşsa olur yani, ama ailesi falan irtibattaysa ya da ne bileyim kadın hala ortalıkta dolaşıyorsa olmaz yani. Ne derseniz diyin kocamın bir zamanlar aynı yatağa girdiği bir bayanı görmek istemezdim şahsen. Bu sebeple de boşanmışı geçelim çocuklu asla olmaz. Çünkü iki kişi boşanabilir ama çocuk varsa kopamazlar. Neticede onlar anne baba yani, o sıfattan ölene kadar istifa edemezler. Bundan dolayı da hep sorun çıkardı, bir de çocuğu her zaman benden ötede olacaktır, bunu da ben kaldıramam. Eşimin benden önce bir tanesi bellediği birisi var ben sonraki sıralara düşmüş olacağım, cıxx olmazdı. Ya bir de tatillerde falan bu çocuklar babaya gelir, bencillik falan demeyin de vakit geçiremeyecek hale gelirsin falan. Sen çalışıyorsan sorun olur tabi bu, baş başa kalalım dersen o iş yatar hep.
Neyse çocukla görüşmüyor diyorsun da elbet araları düzelir yani, belli olmaz o işler.

konu sahibiylede evlense ve boşansa demekki ondan olan çocuklarınıda yok sayacak. ruhsuz duygusuz adam.

sana tavsiyem çooooooooook çooooooooooooooooook iyi düşün,
hatta bin kere düşün sonra karar ver,
çocuk kimdenmiş konusu çok şaibeli,
burada okuduğum onlarca koca derdi konusuna bakınca erkekler sütten çıkma ak kaşık falan olmuyor böyle durumlarda,
ve inan bana kültür farkı konusu tahmin ettiğinden çok daha önemli, kesinlikle küçümseme bunu ya da ne olacak seviyorsak hallolur falan diye geçiştirme... (tecrübeyle sabit)

Çocuk ondan. Sadece kadın ayrılmak istediği için bu tür psikolojik şeylerle saldırıyordu. Ayrılış süreçleri de çok sıkıntılıydı. Kadını ailesi para için evlendirmişti. Ben bir adamdan kurtulmak istesem bavulumu alıp giderim. Ama bunlar evin lavabosuna kadar söküp almışlar. Artı 1 trilyon nafaka isteyerek. Ben evliliğin detaylarını net olarak biliyorum. Sadece sevgilimin ağzından duyarak bir yola çıkmadım. Babam çok araştırdı ve büyük insanların ağzından onay geldi. Benim içim rahat. Kızıyla görüşmemesinin sebebi en başta kadına olan nefretinden dolayı kızı tam anlamıyla kabullenememiş. Taktir edersiniz ki yalan bile olsa senden değil lafını duymak çok kötü birşey. Bunu beraber zamana yaydık. Bebek anneyle başka bir ilde zaten. Yavaş yavaş çocukla görüşmelere de başlayacak inşallah.

Anlamadım canı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…