şaşırdım o mesaja yaAllah evladın hayirlisini versin senin gibisini vermesin
Hiç öle değil,bızım asistan 55 Yaşında ,boşanmış,adam yemeden evlenmiş çocukları ile mutlu,ve diğer iki çocuğunu bır kez aramamış,yan komşum ilk Eşinden olan çocuğunu 17 Yıldır Görmüyor,nafaka ödenmiyor,bu elinin ilk Kocasından olan çocuğa Gül gıbı BAKIYOR,on Yıldır komşumuz ,çokda mutlulular,erkek yanında olan çocuğuna bakar,yanında olan kadına bakar
Neden ki,anlamadımAllah evladın hayirlisini versin senin gibisini vermesin
Canım ya ben pozitif örnek demiyorum,bu kadınlar Han'ı ona bakmamış sana bakarmı dıyorlarya erkekler öle değil,yanındamı kadının Lafına bakar,geçmişi siler,hala oğlumda öle,yenıdınden üç çocuk,eskisinden bır tane,eskiyi aramaz etmez,benı tanımıyormusunız,en hassas Olduğum nokta çocuklar,bende terk edılmış bır Çocuğum,ama erkek maalesef yenı yaşamında mutlu Mesut yaşıyorBu "adam" adam mı sizce?
Maddi manevi terk edilmiş bir kız var ortada. Verdiğiniz pozitif bir örnek mi? Çocuk üstüne çocuk yapıp eskisini terk etmek gül gibi değil, şerefsizlik.
Asla
asla,asla,yüzüne dedım abi yapma falan fılan,olurmu,sadece kadınlar çocuğuna bakmamış,sana da bakmaz dıyor,ona şaşıyorum,olan geridekıne oluyor,mıllet yaşamına devam edıyor,benım yepenlerımde öle,adam zırnık vermıyor,ama diğer çocuklar zevk sefada,sadece bır açıklama Yaptım
Hiç öle değil,bızım asistan 55 Yaşında ,boşanmış,adam yemeden evlenmiş çocukları ile mutlu,ve diğer iki çocuğunu bır kez aramamış,yan komşum ilk Eşinden olan çocuğunu 17 Yıldır Görmüyor,nafaka ödenmiyor,bu elinin ilk Kocasından olan çocuğa Gül gıbı BAKIYOR,on Yıldır komşumuz ,çokda mutlulular,erkek yanında olan çocuğuna bakar,yanında olan kadına bakar
Şimdi sana kendi açıdan yaklasiyim1kulturleri çok farklı insanla evleniyorsun hadi geçtim bir babanın çocuğunu gormediğini söylüyorsun kendi canına bunu yapan sana neler yapmaz ama sen anlâmazsin evlenirsinm sonra buralara konu acarsin ailene yazık onlar üzülür ve konuşurken hep savunmaya geçiyorsun bunu seziorumNeden ki,anlamadım
konu sahibiylede evlense ve boşansa demekki ondan olan çocuklarınıda yok sayacak. ruhsuz duygusuz adam.Doğrudur, bu karakterdeki bir adama 2. olmak iyi görünebilir ama ya 3. de olursanız?? Ya adam konu sahibesinin çocuğuna da yarın öbür gün p.ç derse.? Bu hatundan da çocuk yapıp boşanırsa? Bu karakterdeki birine güven olur mu?
Aynen. Böyle adamlık olur mu ya?konu sahibiylede evlense ve boşansa demekki ondan olan çocuklarınıda yok sayacak. ruhsuz duygusuz adam.
Şimdi sana kendi açıdan yaklasiyim1kulturleri çok farklı insanla evleniyorsun hadi geçtim bir babanın çocuğunu gormediğini söylüyorsun kendi canına bunu yapan sana neler yapmaz ama sen anlâmazsin evlenirdim sonra buralara konu acarsin ailene yazık onlar üzülür ve konuşurken hep savunmaya geçiyorsun bunu seziorum[/QUOT. Cidden anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?