DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
Sıkıntılı bir boşanma süreci olduğu için karşı tarafla kötü olmamak için bir süre görüşmeyecek. Zamana yaydık ilerleyen günlerde üzerine düşen görevi yapacak inşallah
boşanma süreci olduğu için görüşmeyecekler diyrsunuz ya.hala boşanmış değiller.yani hala evliler mi ben mi yanlış anlıyorum?

Tek sorun arada Kürtçe Konuşuyor olmaları mi?
Sen bu insanları Bayağı Bayağı aşağılıyorsun farkında mısın?
Onların ana dili Kürtçe ve bunu konuşmaları son derece normal.
Kaldı ki onların ırkını sorun edeceğine, sevgilinin çocuğunu sırf eski eşine nefretinden dolayı reddedişini sorun et.
Çok daha mantıklı olur.

Ben sevmedi demedim ki zaten? Tabi ki de severek evlendi. Sadece evlendikten sonra niyetlerini anladı diyebilirim. Çok fazla detay var burda paylaşamayacağım.

Kürtçe konuşmalarından rahatsız olmamın sebebi konuştuklarını anlamıyor olmam :) yoksa herhangi bir şekilde aşağılamak kimin haddine? Çocukla görüşme olayı biraz daha ileri zamanlara kalacak. Çocuğu reddetseydi nafaka ödemezdi. Sadece zaman lazım. Empati kurun biraz.

Sıkıntılı bir boşanma süreci olduğu için karşı tarafla kötü olmamak için bir süre görüşmeyecek. Zamana yaydık ilerleyen günlerde üzerine düşen görevi yapacak inşallah

nedense ilk mesajınızla son mesajınız çok çelişti..
sevgilinizin babalığına tepki gelince birden ilerleyen günlerde babalık görevini yapacak oldu.

Ben sevmedi demedim ki zaten? Tabi ki de severek evlendi. Sadece evlendikten sonra niyetlerini anladı diyebilirim. Çok fazla detay var burda paylaşamayacağım.

Bayan sen gözünü aç. 2 yıl sonra sen de kucağında çocuğunla ortada kalma diye yazıyor herkes buraya. Ben bu adamı hiç beğenmedim. Annen haklı , bir erkek biten ilişkinin ardından bu kadar alçalıyorsa nasıl güvenirsin? Ya sizin de ilişkiniz biterse? Etme bence.

Bana kalırsa sen adam çocuğunu terk ettiği için evlenmeye razısın zaten. Öyleyse de git evlen tencere kapak olun.

Öncelikle sevgiliniz gerçekten KARACAHİL!, anneye olan düşmanlıktan evladı reddetmek ne demektir? Hakkınızda hayırlısı olsun, dul adamla neden evlenilmesin evlenilir. Tabi sizin sevgiliniz gibi hasta ruhlu diilse.

Kendini aklayacaklar ya...

Küfür edesim var ama tutacağım.

Maddi olarak çocuğuna asgari boyutta para yolluyor olmak bir evladın sorumluluğunu almak için yeter mi?
Babalık vazifeleri ne olacak peki?
Manevi olarak onu reddetmiş bu insan.
Canından kopmuş bir parçaya yabancı muamelesi yapan bir insan size neler yapmaz?
Düşündünüz mü?
Vicdani değer taşımayan biriyle evlenmeyi düşünmeniz bile takdire şayan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zorla ne de sevmeyerek evlendi. Tabiki dekendi rızasıyla severek evlendi. Sadece evlendikten sonra niyetini öğrendi diyebilirim. Topu topu 1.5-2 yıl süren bir evlilik. O da kapıt üzerinde. Aralarındaki ilişki daha önceden bitmişti zaten. Bu arada evet boşanmanın her detayını biliyorum. Mahkeme kağıtlarından tutun da oranın emniyet müdürünün ağzından birebir onayım var. Birşey bilmeden emin olmadan laf konuşmuyorum burda.

Tamam canım, eski eşi tü kaka, çirkef, deli karı, pis o pis! Sen cicisin, özelsin, adam seninle birlikte yeniden doğdu, sen onun içindeki cevheri ortaya çıkardın, çocuğuyla ilişkisini bile düzelteceksin inşallah Özel bir kadınsın vesselam, üstünsün sen o kadından hem! Aslında düzelmesini de istemiyorsun ya, yeme bizi şimdi. Adamın çöpsüz üzüm hali daha çok işine gelir, şimdi hiç burada şirinlik etme Buraya eski ilişkisinin ne kadar berbat olduğunu yazarak, geri planda kıyaslama yaparak egonu tatmin etmeye çalıştın. Oldun mu bari? Olmadı di mi, hiç öyle cevaplar gelmedi, neyse kısmet

Tamam da güzelim merak ettigimiz şey ,kadın in suçunu neden çocuk çekiyor.yani kadına kızmış olmasını tamam anladık,çocuğu görmemek istememek niye..
Bunu ben de söyledim oturduk konuştuk. Ben kesinlikle kocamın ahirette çocuğu yüzünden hesaba çekilmesini istemem. Hakkı olsun üzerimizde istemem. Zamana yaydık yavaş yavaş görüşmeye başlayacak inşallah

Yazinin kalan kismini okumadim kiziyla gorusmuyorlar kismini okudum ve hemen evlenme secenegini isaretledim. Kendi canina kanina kin duyan insandan hayir gelmez. Yok olurda evlenirseniz mubarek olsun ne diyelim.

Nasıl bu kadar içinde olabildin olayların?

Şu boyadığım yerlere bir bakıveirin kızlar. Nereden tanıdık gelecek? İpucu vereyim mi, bakın şu smile

Bir kadin evliligini durduk yere bitirmez cocugu varsa hele de cok zor. Kim bilir neler yapti kadina. Cocuk benden degil demismis yalan. Oyle dese nafaka da odemez. Bi de cocuguna sahip cikmiyo. Hic guvenilir adam degil evlenip bosanip ortada kalirsan sasma annen cok cok dogru konusmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…