boşanma süreci olduğu için görüşmeyecekler diyrsunuz ya.hala boşanmış değiller.yani hala evliler mi ben mi yanlış anlıyorum?Sıkıntılı bir boşanma süreci olduğu için karşı tarafla kötü olmamak için bir süre görüşmeyecek. Zamana yaydık ilerleyen günlerde üzerine düşen görevi yapacak inşallah
Tamam da güzelim merak ettigimiz şey ,kadın in suçunu neden çocuk çekiyor.yani kadına kızmış olmasını tamam anladık,çocuğu görmemek istememek niye..Çocuk onun zaten. Kadın ayrılmak için yalan söylemiş.
Ben sevmedi demedim ki zaten? Tabi ki de severek evlendi. Sadece evlendikten sonra niyetlerini anladı diyebilirim. Çok fazla detay var burda paylaşamayacağım.Eminim öyledir kendi de hatunu hiiiiiç sevmemiştir zaten.
Peki beyimiz neden para için evlenen biriyle evlenmiş???
Beni yemesin o adam. Her adam mı ayrıldıktan sonra rezilleşir? Biriniz de mahreminiz, helaliniz hakkında alçalmayın be. Bir kadınla olan ilişkisini ötede beride konuşan erkek adam olamaz kardeşim.
Kürtçe konuşmalarından rahatsız olmamın sebebi konuştuklarını anlamıyor olmam :) yoksa herhangi bir şekilde aşağılamak kimin haddine? Çocukla görüşme olayı biraz daha ileri zamanlara kalacak. Çocuğu reddetseydi nafaka ödemezdi. Sadece zaman lazım. Empati kurun biraz.Tek sorun arada Kürtçe Konuşuyor olmaları mi?
Sen bu insanları Bayağı Bayağı aşağılıyorsun farkında mısın?
Onların ana dili Kürtçe ve bunu konuşmaları son derece normal.
Kaldı ki onların ırkını sorun edeceğine, sevgilinin çocuğunu sırf eski eşine nefretinden dolayı reddedişini sorun et.
Çok daha mantıklı olur.
Merhabalar. Benim sevgilim kürt ve 9 kardeşler. En küçüğü de sevgilim. 9 kardeş diye hemen aklınıza karacahil tek işleri çocuk yapmak olan insanlar gelmesin. Maddi manevi iyiler. Özellikle anne babasına kanın çok ısındı. Sevgilimin bundan önce 2 yıl süren bir evlilği ve 2 yaşlarında bir kızı var. Kızı annesiyle başka bir şehirde yaşıyor. Sevgilim nafakasını ödüyor o kadar. Kızını kabul etmiyor annesine olan nefretinden ve görüşmüyolar. Zaten çok sorunlu olan evliliği kadın ona çocuk senden değil deyince evlilik bitmiş zaten. Babama konuyu açtım ilk başlarda çok karşı çıktı sonrasında birçok yere sordu soruşturdu olumsuz birşey duymadı. annem ise kesip attı hayır diyor. Ben babam ve bir aile dostumuzla sevgilimin şehrine gidip 4 gün otelde kalıp onlarla ailecek vakit geçirdik tabımak adına. Herşeyleriyle çok iyiler özellikle aile bağları çok hoşuma gidiyor. Tek sıkıntı evde arada kürtçe konuşuyo olmaları :/ Annem kibrinden istemiyor boşanmış diye layık görmüyo. Babamlar dedem babannem hepsi tanıştı sevdiker tek sıkıntı annem beddua ediyor gider evlenirsen boşanırsın inşallah diyor ama artık takmıyorum bu bedduaları annem normalde de psikolojisi bozuk ağzı kötü biri maalesefpeki ben ne yapmalıyım sırf annem istemiyor diye vaz mı geçmeliyim :/ baba tarafım onay veriyo anne tarafı olmaz diyor çok arada kaldım. Ya annemi dinleyip ayrılıcam ya da artık davetiyemi yollarım anne tarafına gelen gelir gelmeyeni ben silerim çok yıprattılar beni çünkü:/ yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
Sıkıntılı bir boşanma süreci olduğu için karşı tarafla kötü olmamak için bir süre görüşmeyecek. Zamana yaydık ilerleyen günlerde üzerine düşen görevi yapacak inşallah
Ben sevmedi demedim ki zaten? Tabi ki de severek evlendi. Sadece evlendikten sonra niyetlerini anladı diyebilirim. Çok fazla detay var burda paylaşamayacağım.
nedense ilk mesajınızla son mesajınız çok çelişti..
sevgilinizin babalığına tepki gelince birden ilerleyen günlerde babalık görevini yapacak oldu.
Öncelikle sevgiliniz gerçekten KARACAHİL!, anneye olan düşmanlıktan evladı reddetmek ne demektir? Hakkınızda hayırlısı olsun, dul adamla neden evlenilmesin evlenilir. Tabi sizin sevgiliniz gibi hasta ruhlu diilse.Merhabalar. Benim sevgilim kürt ve 9 kardeşler. En küçüğü de sevgilim. 9 kardeş diye hemen aklınıza karacahil tek işleri çocuk yapmak olan insanlar gelmesin. Maddi manevi iyiler. Özellikle anne babasına kanın çok ısındı. Sevgilimin bundan önce 2 yıl süren bir evlilği ve 2 yaşlarında bir kızı var. Kızı annesiyle başka bir şehirde yaşıyor. Sevgilim nafakasını ödüyor o kadar. Kızını kabul etmiyor annesine olan nefretinden ve görüşmüyolar. Zaten çok sorunlu olan evliliği kadın ona çocuk senden değil deyince evlilik bitmiş zaten. Babama konuyu açtım ilk başlarda çok karşı çıktı sonrasında birçok yere sordu soruşturdu olumsuz birşey duymadı. annem ise kesip attı hayır diyor. Ben babam ve bir aile dostumuzla sevgilimin şehrine gidip 4 gün otelde kalıp onlarla ailecek vakit geçirdik tabımak adına. Herşeyleriyle çok iyiler özellikle aile bağları çok hoşuma gidiyor. Tek sıkıntı evde arada kürtçe konuşuyo olmaları :/ Annem kibrinden istemiyor boşanmış diye layık görmüyo. Babamlar dedem babannem hepsi tanıştı sevdiker tek sıkıntı annem beddua ediyor gider evlenirsen boşanırsın inşallah diyor ama artık takmıyorum bu bedduaları annem normalde de psikolojisi bozuk ağzı kötü biri maalesefpeki ben ne yapmalıyım sırf annem istemiyor diye vaz mı geçmeliyim :/ baba tarafım onay veriyo anne tarafı olmaz diyor çok arada kaldım. Ya annemi dinleyip ayrılıcam ya da artık davetiyemi yollarım anne tarafına gelen gelir gelmeyeni ben silerim çok yıprattılar beni çünkü:/ yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
Eminim öyledir kendi de hatunu hiiiiiç sevmemiştir zaten.
Peki beyimiz neden para için evlenen biriyle evlenmiş???
Beni yemesin o adam. Her adam mı ayrıldıktan sonra rezilleşir? Biriniz de mahreminiz, helaliniz hakkında alçalmayın be. Bir kadınla olan ilişkisini ötede beride konuşan erkek adam olamaz kardeşim.
Maddi olarak çocuğuna asgari boyutta para yolluyor olmak bir evladın sorumluluğunu almak için yeter mi?Kürtçe konuşmalarından rahatsız olmamın sebebi konuştuklarını anlamıyor olmam :) yoksa herhangi bir şekilde aşağılamak kimin haddine? Çocukla görüşme olayı biraz daha ileri zamanlara kalacak. Çocuğu reddetseydi nafaka ödemezdi. Sadece zaman lazım. Empati kurun biraz.
Ne zorla ne de sevmeyerek evlendi. Tabiki dekendi rızasıyla severek evlendi. Sadece evlendikten sonra niyetini öğrendi diyebilirim. Topu topu 1.5-2 yıl süren bir evlilik. O da kapıt üzerinde. Aralarındaki ilişki daha önceden bitmişti zaten. Bu arada evet boşanmanın her detayını biliyorum. Mahkeme kağıtlarından tutun da oranın emniyet müdürünün ağzından birebir onayım var. Birşey bilmeden emin olmadan laf konuşmuyorum burda.Ya arkadaşım demeyeyim diyorum ama bu adamın evlilik sürecinde sen bu adamı tanımıyordun bile. Şimdi bir de bire bir gözlemlemişsin gibi işkembeden atışın cidden takdire şayan. Kol kırılır yen içinde kalır, kapının ardını kimse göremez. Gözünle gördüğüne bile 3 kere silin öyle inan demişler. Sen hala onun bunun ağzıyla konuşuyorsun, el ipiyle kuyuya inilmez. Araştırdı diyorsun da kaynak sağlam mı? Bu çocuk meselesini, ki çirkin bir olay bu kadar mahrem bir olayı nasıl duymuşlar, nasıl emin olunmuş? Evin içinde kamera var gibi konuşuyorsunuz.
Bir şey diyeyim mi şu savunmalarınız, erkeğe toz kondurmamanız neye benziyor biliyor musunuz?
Burada meşhurdur, klasik ikinci kadın itemidir bu. Zorla evlendirilmiş, karısını hiç sevmemiş, kadın çirkefmiş bla bla bla. Her ne işse bu erkeklerde hiç suç yoktur ya
yani,Çevir kazı yanmasın.
Bunu ben de söyledim oturduk konuştuk. Ben kesinlikle kocamın ahirette çocuğu yüzünden hesaba çekilmesini istemem. Hakkı olsun üzerimizde istemem. Zamana yaydık yavaş yavaş görüşmeye başlayacak inşallahTamam da güzelim merak ettigimiz şey ,kadın in suçunu neden çocuk çekiyor.yani kadına kızmış olmasını tamam anladık,çocuğu görmemek istememek niye..
Nasıl bu kadar içinde olabildin olayların?Ne zorla ne de sevmeyerek evlendi. Tabiki dekendi rızasıyla severek evlendi. Sadece evlendikten sonra niyetini öğrendi diyebilirim. Topu topu 1.5-2 yıl süren bir evlilik. O da kapıt üzerinde. Aralarındaki ilişki daha önceden bitmişti zaten. Bu arada evet boşanmanın her detayını biliyorum. Mahkeme kağıtlarından tutun da oranın emniyet müdürünün ağzından birebir onayım var. Birşey bilmeden emin olmadan laf konuşmuyorum burda.
Şu boyadığım yerlere bir bakıveirin kızlar. Nereden tanıdık gelecek? İpucu vereyim mi, bakın şu smileNe zorla ne de sevmeyerek evlendi. Tabiki dekendi rızasıyla severek evlendi. Sadece evlendikten sonra niyetini öğrendi diyebilirim. Topu topu 1.5-2 yıl süren bir evlilik. O da kapıt üzerinde. Aralarındaki ilişki daha önceden bitmişti zaten. Bu arada evet boşanmanın her detayını biliyorum. Mahkeme kağıtlarından tutun da oranın emniyet müdürünün ağzından birebir onayım var. Birşey bilmeden emin olmadan laf konuşmuyorum burda.
Bir kadin evliligini durduk yere bitirmez cocugu varsa hele de cok zor. Kim bilir neler yapti kadina. Cocuk benden degil demismis yalan. Oyle dese nafaka da odemez. Bi de cocuguna sahip cikmiyo. Hic guvenilir adam degil evlenip bosanip ortada kalirsan sasma annen cok cok dogru konusmusMerhabalar. Benim sevgilim kürt ve 9 kardeşler. En küçüğü de sevgilim. 9 kardeş diye hemen aklınıza karacahil tek işleri çocuk yapmak olan insanlar gelmesin. Maddi manevi iyiler. Özellikle anne babasına kanın çok ısındı. Sevgilimin bundan önce 2 yıl süren bir evlilği ve 2 yaşlarında bir kızı var. Kızı annesiyle başka bir şehirde yaşıyor. Sevgilim nafakasını ödüyor o kadar. Kızını kabul etmiyor annesine olan nefretinden ve görüşmüyolar. Zaten çok sorunlu olan evliliği kadın ona çocuk senden değil deyince evlilik bitmiş zaten. Babama konuyu açtım ilk başlarda çok karşı çıktı sonrasında birçok yere sordu soruşturdu olumsuz birşey duymadı. annem ise kesip attı hayır diyor. Ben babam ve bir aile dostumuzla sevgilimin şehrine gidip 4 gün otelde kalıp onlarla ailecek vakit geçirdik tabımak adına. Herşeyleriyle çok iyiler özellikle aile bağları çok hoşuma gidiyor. Tek sıkıntı evde arada kürtçe konuşuyo olmaları :/ Annem kibrinden istemiyor boşanmış diye layık görmüyo. Babamlar dedem babannem hepsi tanıştı sevdiker tek sıkıntı annem beddua ediyor gider evlenirsen boşanırsın inşallah diyor ama artık takmıyorum bu bedduaları annem normalde de psikolojisi bozuk ağzı kötü biri maalesefpeki ben ne yapmalıyım sırf annem istemiyor diye vaz mı geçmeliyim :/ baba tarafım onay veriyo anne tarafı olmaz diyor çok arada kaldım. Ya annemi dinleyip ayrılıcam ya da artık davetiyemi yollarım anne tarafına gelen gelir gelmeyeni ben silerim çok yıprattılar beni çünkü:/ yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?