Anlâmazsin dedim ya git evlen gor bakalimAnlamadım canı
siz sanki sevgilinin eski eşiyle yaşadıklarına şahit olmuş gibi konuşuyorsunuz burda.ayrılık süreçlerinde berabermiydiniz?Çocuk ondan. Sadece kadın ayrılmak istediği için bu tür psikolojik şeylerle saldırıyordu. Ayrılış süreçleri de çok sıkıntılıydı. Kadını ailesi para için evlendirmişti. Ben bir adamdan kurtulmak istesem bavulumu alıp giderim. Ama bunlar evin lavabosuna kadar söküp almışlar. Artı 1 trilyon nafaka isteyerek. Ben evliliğin detaylarını net olarak biliyorum. Sadece sevgilimin ağzından duyarak bir yola çıkmadım. Babam çok araştırdı ve büyük insanların ağzından onay geldi. Benim içim rahat. Kızıyla görüşmemesinin sebebi en başta kadına olan nefretinden dolayı kızı tam anlamıyla kabullenememiş. Taktir edersiniz ki yalan bile olsa senden değil lafını duymak çok kötü birşey. Bunu beraber zamana yaydık. Bebek anneyle başka bir ilde zaten. Yavaş yavaş çocukla görüşmelere de başlayacak inşallah.
Kendi çocuğunu görmek istemeyen adamdan cacık olmas..kusura bakmayın..
çocuk onun zaten. Kadın ayrılmak için yalan söyledi.Adam çocuğu kabul etmiyor, kadın 'senden değil' demiş, ama nafakasını çatır çatır ödüyor öyle mi?
Bu durumda objektif olman gerekiyor. Eski eşle de konuşulması gerek.
Madem o kadar sorup soruşturuldu bir de o taraftan bakın derim.
valla ben yazıcaktım, sen yazmışsıniyi birşey gibi yazmışsınız çocuklarına babalık yapmamasını. ilginç
kadının suçunu neden kanı canı olan bebeği çekiyor.Çocuk ondan. Sadece kadın ayrılmak istediği için bu tür psikolojik şeylerle saldırıyordu. Ayrılış süreçleri de çok sıkıntılıydı. Kadını ailesi para için evlendirmişti. Ben bir adamdan kurtulmak istesem bavulumu alıp giderim. Ama bunlar evin lavabosuna kadar söküp almışlar. Artı 1 trilyon nafaka isteyerek. Ben evliliğin detaylarını net olarak biliyorum. Sadece sevgilimin ağzından duyarak bir yola çıkmadım. Babam çok araştırdı ve büyük insanların ağzından onay geldi. Benim içim rahat. Kızıyla görüşmemesinin sebebi en başta kadına olan nefretinden dolayı kızı tam anlamıyla kabullenememiş. Taktir edersiniz ki yalan bile olsa senden değil lafını duymak çok kötü birşey. Bunu beraber zamana yaydık. Bebek anneyle başka bir ilde zaten. Yavaş yavaş çocukla görüşmelere de başlayacak inşallah.
e sen dusun o zaman kadın ayrılmak ıcın ölmeyı göze almıs resmen bu işin kürtü türkü yok ben ole bıse desem gercegı anlatabılme fırsatuım bıle olmaz mezarda bulurum heralde kendımıÇocuk onun. Kadın ayrılmak için yalan söyledi
Çocuk onun zaten. Kadın ayrılmak için yalan söylemiş.herseyın sana anlatılan gıbı olduguna emın mısın ben olsam bı sekılde eskı ese ulaşır neden bosandıgını sorardım kadın kurtulmak ıcın cocuk senden degıl demıs madem çocuk ondan degıl nıye nafakasını oduyor burada yalan var gıbı geldı bana dıkkat et ıkı uc sene sonra o kadının yerınde olabılırsın
Kız onun zaten. Kadın ayrılmak için yalan söyledi.P.ç mi? Allah akıl fikir versin. Kafayı yedik iyice. Bu nasıl manyaklık ya? Küçücük çocuğa verilen sıfata bak?
Yalan kardeşim. O kızın babası bu herif. Yoksa n.h verirdi nafaka yı.
Ya arkadaşım demeyeyim diyorum ama bu adamın evlilik sürecinde sen bu adamı tanımıyordun bile. Şimdi bir de bire bir gözlemlemişsin gibi işkembeden atışın cidden takdire şayan. Kol kırılır yen içinde kalır, kapının ardını kimse göremez. Gözünle gördüğüne bile 3 kere silin öyle inan demişler. Sen hala onun bunun ağzıyla konuşuyorsun, el ipiyle kuyuya inilmez. Araştırdı diyorsun da kaynak sağlam mı? Bu çocuk meselesini, ki çirkin bir olay bu kadar mahrem bir olayı nasıl duymuşlar, nasıl emin olunmuş? Evin içinde kamera var gibi konuşuyorsunuz.çocuk onun zaten. Kadın ayrılmak için yalan söyledi.
Çocuk onun. Kadın ayrılmak için yalan söyledi
Sıkıntılı bir boşanma süreci olduğu için karşı tarafla kötü olmamak için bir süre görüşmeyecek. Zamana yaydık ilerleyen günlerde üzerine düşen görevi yapacak inşallahKusura bakma da kendi çocuğunu görmeye gitmeyen seni baş üstünde mi tutacak buna inanmıyorum ben.
Yani, hayallerini yıkmak istemem ama bu adam adam değil. Kusura bakma yazmadan edemedim.Kız onun zaten. Kadın ayrılmak için yalan söyledi.
Çocuk ondan. Sadece kadın ayrılmak istediği için bu tür psikolojik şeylerle saldırıyordu. Ayrılış süreçleri de çok sıkıntılıydı. Kadını ailesi para için evlendirmişti.
Hayır biz boşandıktan sonra tanıştık. Ama ben bu boşanma olayına çok tergin yaklaştığım için çok araştırdım. Ailesiyle de çok görüştüm.siz sanki sevgilinin eski eşiyle yaşadıklarına şahit olmuş gibi konuşuyorsunuz burda.ayrılık süreçlerinde berabermiydiniz?
aynen. adam artık nasıl kadını bunu demeye getirdiysedüşünün ne kadar çaresiz kaldıysa ayrılmak için böyle bir yalan söylemek zorunda kalmış,
hangimiz çocuğumun babası sen değilsin deriz kocamıza ayrılmak için??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?