DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
siz sanki sevgilinin eski eşiyle yaşadıklarına şahit olmuş gibi konuşuyorsunuz burda.ayrılık süreçlerinde berabermiydiniz?

Kendi çocuğunu görmek istemeyen adamdan cacık olmas..kusura bakmayın..
çocuk onun zaten. Kadın ayrılmak için yalan söyledi.

nasıl yani kadın böyle dedikten sonra sevgiliniz test yaptırmamış mı? neden hala ödesin nafaka babası kimse o öder. bir de hakikaten çocuğunu görmüyor ne demek. kendi evladına vicdan sahibi olmayan size olur mu zannediyorsunuz? her şey köprüyü geçene kadardır. annenizi dinleyin. ayrıca anne bedduası iyi gelmez. duasını almaya çalışın ne olursa olsun.

kadının suçunu neden kanı canı olan bebeği çekiyor.
o günahsız çocuğun suçu ne peki.
babalıkmı bu.
tamam kadın öyle olsun ,ama bir baba çocuğunun annesinden nefret duyuyor diye çocuğu nasıl yok sayar kabulenmez. bence bu karaktersizliktir. sorumsuzluktur ve acımasızlıktır.

Çocuk onun. Kadın ayrılmak için yalan söyledi
e sen dusun o zaman kadın ayrılmak ıcın ölmeyı göze almıs resmen bu işin kürtü türkü yok ben ole bıse desem gercegı anlatabılme fırsatuım bıle olmaz mezarda bulurum heralde kendımı

senınkı cesaret değil bu kalkıştıgın ıs de degıl bı akıllı annen var etrafında sanırım

P.ç mi? Allah akıl fikir versin. Kafayı yedik iyice. Bu nasıl manyaklık ya? Küçücük çocuğa verilen sıfata bak?

Yalan kardeşim. O kızın babası bu herif. Yoksa n.h verirdi nafaka yı.

Çocuk onun zaten. Kadın ayrılmak için yalan söylemiş.

çocuk onun zaten. Kadın ayrılmak için yalan söyledi.
Ya arkadaşım demeyeyim diyorum ama bu adamın evlilik sürecinde sen bu adamı tanımıyordun bile. Şimdi bir de bire bir gözlemlemişsin gibi işkembeden atışın cidden takdire şayan. Kol kırılır yen içinde kalır, kapının ardını kimse göremez. Gözünle gördüğüne bile 3 kere silin öyle inan demişler. Sen hala onun bunun ağzıyla konuşuyorsun, el ipiyle kuyuya inilmez. Araştırdı diyorsun da kaynak sağlam mı? Bu çocuk meselesini, ki çirkin bir olay bu kadar mahrem bir olayı nasıl duymuşlar, nasıl emin olunmuş? Evin içinde kamera var gibi konuşuyorsunuz.
Bir şey diyeyim mi şu savunmalarınız, erkeğe toz kondurmamanız neye benziyor biliyor musunuz?
Burada meşhurdur, klasik ikinci kadın itemidir bu. Zorla evlendirilmiş, karısını hiç sevmemiş, kadın çirkefmiş bla bla bla. Her ne işse bu erkeklerde hiç suç yoktur ya

Çocuk onun. Kadın ayrılmak için yalan söyledi

düşünün ne kadar çaresiz kaldıysa ayrılmak için böyle bir yalan söylemek zorunda kalmış,
hangimiz çocuğumun babası sen değilsin deriz kocamıza ayrılmak için??
yorumlardan birinde dava dosyasını okuyun diyordu, katılıyorum arkadaşa bulabilirseniz okuyun mutlaka,
gerçi en son yaptığınız "dili geçmiş zamanlı" yorumlarınıza bakınca boşanmanın asıl sebebi sizsiniz gb geldi ya neyse... herkesin günahı boynuna

Kusura bakma da kendi çocuğunu görmeye gitmeyen seni baş üstünde mi tutacak buna inanmıyorum ben.
Sıkıntılı bir boşanma süreci olduğu için karşı tarafla kötü olmamak için bir süre görüşmeyecek. Zamana yaydık ilerleyen günlerde üzerine düşen görevi yapacak inşallah

Çocuk ondan. Sadece kadın ayrılmak istediği için bu tür psikolojik şeylerle saldırıyordu. Ayrılış süreçleri de çok sıkıntılıydı. Kadını ailesi para için evlendirmişti.

Eminim öyledir kendi de hatunu hiiiiiç sevmemiştir zaten.

Peki beyimiz neden para için evlenen biriyle evlenmiş???

Beni yemesin o adam. Her adam mı ayrıldıktan sonra rezilleşir? Biriniz de mahreminiz, helaliniz hakkında alçalmayın be. Bir kadınla olan ilişkisini ötede beride konuşan erkek adam olamaz kardeşim.

siz sanki sevgilinin eski eşiyle yaşadıklarına şahit olmuş gibi konuşuyorsunuz burda.ayrılık süreçlerinde berabermiydiniz?
Hayır biz boşandıktan sonra tanıştık. Ama ben bu boşanma olayına çok tergin yaklaştığım için çok araştırdım. Ailesiyle de çok görüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…