Dün boşanma davam vardı

E
Evinizi isterse pislik götürür kime ne ?

Arkanızdan rahmet okuyacak halleri yoktu heralde böyle diyecekler. Kendinize gelin, şikayet edin uzaklaştırma alın. Güzellikle çözülmeyecek. Unutun onu.
Geleceğim bekleyeceğim tarzı mesajları var. İş yerimi öğrenmiş sadece konuşmak istiyorum yazmış . Düşünüyorum uzaklaştırma ama şu an abimi kışkırtmak istemiyorum duyarsa durmaz asla ve başı belaya girer

Eşiniz sizi kaybedince kıymetinizi anlamış galiba ama bir kere kaybetti umarım her şey gönlünüzce olur

Uzaklaştırma alınca abiniz niye kışkırıyo onu anlamadım. Zaten hem dosyada delil olsun hem de istedikleri gibi boğazınıza çökemesinler diye uzaklaştırma alınıyor.

Boşanma davaları böyledir, kırk tane iftira atarlar. Benim müvekkile de kaynanası yok kedilerin gözlerini oydu yok beni taciz etti yok kızıma hakaret ediyordu diye kırk tane iftira attıktan sonra aynı gün ölmüştü. Bir gün önce öleydi de konuşamayaydı. Adam da dünyanın en sakin adamı, evlenmeden önce aldığı ev de dahil evlerini kadına vermedi diye bin tane iftira attılar. Boşanma davaları sağlam irade istiyor maalesef.

Bence tanık vs dinlendiği için sizin dava daha fazla uzun sürmez. Barışsam mı diye düşündüğün adam senin kardeşine hakeret ettiğini, kötü bir eş olduğunu tasdikleyen insan, o istemese kimse öyle konuşamaz emin ol.

Uzaklaştırma alınca abiniz niye kışkırıyo onu anlamadım. Zaten hem dosyada delil olsun hem de istedikleri gibi boğazınıza çökemesinler diye uzaklaştırma alınıyor.
Uzaklaştırma alınca gerekçesini bildirmem gerekiyor ya hani? Bana geleceğim iş yerini öğrendim diye mesajlar atıyor bu yüzden uzaklaştırma alacağım diyeceğim abim de bilecek ya yeterli değil mi sebep

Heh bunu merak ediyordum onun bilgisi dışında ifade veremezler dimi okudu yani bunları biliyor

Uzaklaştırma alınca gerekçesini bildirmem gerekiyor ya hani? Bana geleceğim iş yerini öğrendim diye mesajlar atıyor bu yüzden uzaklaştırma alacağım diyeceğim abim de bilecek ya yeterli değil mi sebep
Abiniz zaten sizle gelmemiş miydi duruşmaya? Durumdan haberi var ya zaten.

Heh bunu merak ediyordum onun bilgisi dışında ifade veremezler dimi okudu yani bunları biliyor

Cevap dilekçesinde yazan şeyler, tanıkların söylediği şeyler, onları tanık olarak dinletmek hepsi eski eşinin onayı ve bilgisi dahilinde olur.

Eşinden habersiz gidip tanıklık yapmaları imkansız zaten. Kocan adam olaydı inanki senin yaşadığın sıkıntıları görüp tamam boşanalım istediğin gibi derdi. O da ailesiyle bir olup sana iftira atma peşinde.

33 yaşına geldiğimde şunu gördüm, gün sonunda herkes anne babasına benziyor, istediii kadar ben onlar gibi değilim, ben farklıyım desin. Atalarımız boşuna dememiş armut dibine düşer.

Sen içten içe onlar olmasaydı biz mutluyduk vs diyorsun ama eşin de onlardan biri. Seni onlardan koruyabilirdi, hadi o zaman 21 yaşındaydı şu an muhtemelen 24-25 yaşında, plgun düşünüp seni yıpratmayı bırakması gerekirdi. O gün dahi eşim yatalak hastaya nasıl baksın demesi gerekirdi ama o hep ailesinin kafasındaydı

Abiniz zaten sizle gelmemiş miydi duruşmaya? Durumdan haberi var ya zaten.
Hanımefendi sizin algınızda bir problem mi var? Adam beni farklı numaralardan arıyor mesaj atıyor diyorum abim nerden bilsin . Duruşma çıkışı bana saldıran annesiydi onunla ne ilgisi var muhatap olmadık ki biz onunla adliyede hiç

Adliyedeydiniz. Oracıkta dilekçe yazıp uzaklaştırma alabilirdiniz, davaya da faydası olurdu. Üstelik o deli kadının yaptığı yeterli olurdu bunun için. Neden yapmadınız? O avukat diye tuttuğunuz neden sizi yönlendirmedi?

Uzaklaştırma al çabuk hala hayal alemindesin ya

Avukatın da malın teki değiştir onu Katibin Ruhu haklı o an şikayet edecektin şahitler varken zaten çekişmeli bosanacaksiniz adama kötü mü gözükmek istemiyorsun anlamadım zaten geri barismayi düşünüyordun gör işte hepsinin yüzünü

Konu sahibinin o kadar bilinçli olduğunu düşünmen ne hoş.:)

Konu sahibi bence artık yapılan yorumlara kızma. Diğer konundan beri seni takip ediyor ve empati kuruyorum, ama bu konuda kızmakta haksızsın. Hepimiz seninle empati kurduk ve cidden çok üzüldük yaşadıklarına. Yani ben kendi adıma konuşayım çok üzüldüm. Bunları sana yaşatan kişi de eşin olacak o adam. Daha çok gençsin, kurtul prangalarından ve ileride güzel bir evliliğe doğan çocukların olsun. Her şey gönlünce olsun, her günün bir öncekinden daha güzel olsun inşallah

Hic sasmaz bosanma asamasinda erkeler zamanla pisman olur kadinlar zamanla oh be ne İyi yapmisim der pisman olmus bosanin yillar sürsede bosanin

Bana saldıran anasııııı adama ne diye uzaklaştırma versinler ayyy .

Bakın ben anlatamıyorum sanırım. Ben bu kişiye uzaklaştırma almam için mesaj arama varsa darp raporu gibi kanıtlarla savcılığa dilekçe vermem gerekiyor. Adliyede yaşanan olayları kullanamıyorum o kişinin orada bir etkisi yok anasına uzaklaştırma çıksa nolcak kadın bastı gitti memleketine o değil benim derdim . Ben elimdeki iş yerinin öğrendim geleceğim gibi mesajları kanıt gösterecek kişinin kendisine karşı uzaklaştırma alabiliyorum bundan da ailemin bilgisi olacak ve abim gidip ona bi zarar verebilir öyle bi insan için ailemden herhangi biri zarar görsün istemiyorum. Zaten de geldiği falan yok hayatı blöf onun herseyi lafta yani mahkeme harici yüzünü bile görmedim şimdiye kadar. Umarım anlatabilmişimdir olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…