Evinizi isterse pislik götürür kime ne ?tuhaf olan karşı tarafın inanılmaz ifadeleri var. Tanıkların da aynı şekilde. Ben sürekli engelli kardeşlerine hakaret edip ailede ayrılıkçı davranan biriymişim . Görümceyi tehdit etmişim. Evim her daim dağınıkmış düzen yokmuş kardeşi aç açıkta kalmasın diye geliyormuş bize durmadan .
Evimden çıkmadılar ki zaten . Ne ayıp ya gerçekten nasıl insanlar varmış dünyada inanamıyorumE
Evinizi isterse pislik götürür kime ne ?
Geleceğim bekleyeceğim tarzı mesajları var. İş yerimi öğrenmiş sadece konuşmak istiyorum yazmış . Düşünüyorum uzaklaştırma ama şu an abimi kışkırtmak istemiyorum duyarsa durmaz asla ve başı belaya girerArkanızdan rahmet okuyacak halleri yoktu heralde böyle diyecekler. Kendinize gelin, şikayet edin uzaklaştırma alın. Güzellikle çözülmeyecek. Unutun onu.
Eşiniz sizi kaybedince kıymetinizi anlamış galiba ama bir kere kaybetti umarım her şey gönlünüzce olurDün davam vardı ve aylar sonra ilk kez eski eşimle karşı karşıya geldik . Tanıklar daha evvel kendi bulundukları ilin adliyesinde dinlenmiş. Biz içeri girdik ilk önce bana sorular soruldu daha sonra eski eşime soruldu . ama kendisi daha önce avukatlar aracılığıyla anlaşmamıza rağmen bir anda hiçbir sorun yokken evi terk ettiğimi ve boşanmak istemediğini söyledi . Dışarı çıkar çıkmaz annesiyle yüz yüze geldik ve bana hakaret etmeye başladı. Oğlu aylardır kendisiyle ve ailesiyle görüşmüyormuş benim yüzümdenmiş. Yarısını anladım yarısını anlamadım ağzından köpükler çıkararak üstüme saldırdı abim olmasa neler yaşanırdı bilmiyorum biz apar topar çıktık . Arkamdan eski eşimin annesi ve ablasına bağırdığını duydum ne söylediğini duymadım sadece yüksek sesle bağırıyordu . Aylar sonra travmalarım tetiklendi gerçekten çok kötüydü.
Uzaklaştırma alınca abiniz niye kışkırıyo onu anlamadım. Zaten hem dosyada delil olsun hem de istedikleri gibi boğazınıza çökemesinler diye uzaklaştırma alınıyor.Geleceğim bekleyeceğim tarzı mesajları var. İş yerimi öğrenmiş sadece konuşmak istiyorum yazmış . Düşünüyorum uzaklaştırma ama şu an abimi kışkırtmak istemiyorum duyarsa durmaz asla ve başı belaya girer
Boşanma davaları böyledir, kırk tane iftira atarlar. Benim müvekkile de kaynanası yok kedilerin gözlerini oydu yok beni taciz etti yok kızıma hakaret ediyordu diye kırk tane iftira attıktan sonra aynı gün ölmüştü. Bir gün önce öleydi de konuşamayaydı. Adam da dünyanın en sakin adamı, evlenmeden önce aldığı ev de dahil evlerini kadına vermedi diye bin tane iftira attılar. Boşanma davaları sağlam irade istiyor maalesef.tuhaf olan karşı tarafın inanılmaz ifadeleri var. Tanıkların da aynı şekilde. Ben sürekli engelli kardeşlerine hakaret edip ailede ayrılıkçı davranan biriymişim . Görümceyi tehdit etmişim. Evim her daim dağınıkmış düzen yokmuş kardeşi aç açıkta kalmasın diye geliyormuş bize durmadan .
Uzaklaştırma alınca gerekçesini bildirmem gerekiyor ya hani? Bana geleceğim iş yerini öğrendim diye mesajlar atıyor bu yüzden uzaklaştırma alacağım diyeceğim abim de bilecek ya yeterli değil mi sebepUzaklaştırma alınca abiniz niye kışkırıyo onu anlamadım. Zaten hem dosyada delil olsun hem de istedikleri gibi boğazınıza çökemesinler diye uzaklaştırma alınıyor.
Heh bunu merak ediyordum onun bilgisi dışında ifade veremezler dimi okudu yani bunları biliyorBoşanma davaları böyledir, kırk tane iftira atarlar. Benim müvekkile de kaynanası yok kedilerin gözlerini oydu yok beni taciz etti yok kızıma hakaret ediyordu diye kırk tane iftira attıktan sonra aynı gün ölmüştü. Bir gün önce öleydi de konuşamayaydı. Adam da dünyanın en sakin adamı, evlenmeden önce aldığı ev de dahil evlerini kadına vermedi diye bin tane iftira attılar. Boşanma davaları sağlam irade istiyor maalesef.
Bence tanık vs dinlendiği için sizin dava daha fazla uzun sürmez. Barışsam mı diye düşündüğün adam senin kardeşine hakeret ettiğini, kötü bir eş olduğunu tasdikleyen insan, o istemese kimse öyle konuşamaz emin ol.
Abiniz zaten sizle gelmemiş miydi duruşmaya? Durumdan haberi var ya zaten.Uzaklaştırma alınca gerekçesini bildirmem gerekiyor ya hani? Bana geleceğim iş yerini öğrendim diye mesajlar atıyor bu yüzden uzaklaştırma alacağım diyeceğim abim de bilecek ya yeterli değil mi sebep
Heh bunu merak ediyordum onun bilgisi dışında ifade veremezler dimi okudu yani bunları biliyor
Hanımefendi sizin algınızda bir problem mi var? Adam beni farklı numaralardan arıyor mesaj atıyor diyorum abim nerden bilsin . Duruşma çıkışı bana saldıran annesiydi onunla ne ilgisi var muhatap olmadık ki biz onunla adliyede hiçAbiniz zaten sizle gelmemiş miydi duruşmaya? Durumdan haberi var ya zaten.
Adliyedeydiniz. Oracıkta dilekçe yazıp uzaklaştırma alabilirdiniz, davaya da faydası olurdu. Üstelik o deli kadının yaptığı yeterli olurdu bunun için. Neden yapmadınız? O avukat diye tuttuğunuz neden sizi yönlendirmedi?Hanımefendi sizin algınızda bir problem mi var? Adam beni farklı numaralardan arıyor mesaj atıyor diyorum abim nerden bilsin . Duruşma çıkışı bana saldıran annesiydi onunla ne ilgisi var muhatap olmadık ki biz onunla adliyede hiç
Uzaklaştırma al çabuk hala hayal alemindesin yaGeleceğim bekleyeceğim tarzı mesajları var. İş yerimi öğrenmiş sadece konuşmak istiyorum yazmış . Düşünüyorum uzaklaştırma ama şu an abimi kışkırtmak istemiyorum duyarsa durmaz asla ve başı belaya girer
Konu sahibinin o kadar bilinçli olduğunu düşünmen ne hoş.:)Adliyedeydiniz. Oracıkta dilekçe yazıp uzaklaştırma alabilirdiniz, davaya da faydası olurdu. Üstelik o deli kadının yaptığı yeterli olurdu bunun için. Neden yapmadınız? O avukat diye tuttuğunuz neden sizi yönlendirmedi?
Ya ne bilinci, adliyedeydiler adliyede. Aklımı çıldırıcam adliyedeydiler. Ne kadar zor olabilir?Konu sahibinin o kadar bilinçli olduğunu düşünmen ne hoş.:)
Hic sasmaz bosanma asamasinda erkeler zamanla pisman olur kadinlar zamanla oh be ne İyi yapmisim der pisman olmus bosanin yillar sürsede bosaninDün davam vardı ve aylar sonra ilk kez eski eşimle karşı karşıya geldik . Tanıklar daha evvel kendi bulundukları ilin adliyesinde dinlenmiş. Biz içeri girdik ilk önce bana sorular soruldu daha sonra eski eşime soruldu . ama kendisi daha önce avukatlar aracılığıyla anlaşmamıza rağmen bir anda hiçbir sorun yokken evi terk ettiğimi ve boşanmak istemediğini söyledi . Dışarı çıkar çıkmaz annesiyle yüz yüze geldik ve bana hakaret etmeye başladı. Oğlu aylardır kendisiyle ve ailesiyle görüşmüyormuş benim yüzümdenmiş. Yarısını anladım yarısını anlamadım ağzından köpükler çıkararak üstüme saldırdı abim olmasa neler yaşanırdı bilmiyorum biz apar topar çıktık . Arkamdan eski eşimin annesi ve ablasına bağırdığını duydum ne söylediğini duymadım sadece yüksek sesle bağırıyordu . Aylar sonra travmalarım tetiklendi gerçekten çok kötüydü.
Bana saldıran anasııııı adama ne diye uzaklaştırma versinler ayyy .Adliyedeydiniz. Oracıkta dilekçe yazıp uzaklaştırma alabilirdiniz, davaya da faydası olurdu. Üstelik o deli kadının yaptığı yeterli olurdu bunun için. Neden yapmadınız? O avukat diye tuttuğunuz neden sizi yönlendirmedi?
Anasına alıcaktınız zaten?Bana saldıran anasııııı adama ne diye uzaklaştırma versinler ayyy .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?