Dün evden kovan annem bugün barışmak istiyo

Şu durumda rahatlık nerde ? Şuan eşim köyde çalışıyor kaç gün sonra gelir bilmiyorum işi bitiricek inicek. Anneme yakın degilim. Orya gitmek hiç istemedim. Çok detay var söylesem kimse inanmaz. Çocuk olunca sadece makarnayla olmuyor. İnşallah bundan sonra çalışır ve bı daha gitmem. Olmazsa eşime bırakıp ben calisicam artik

Şu durumda bile annenizi nasıl suçluyorsunuz? Kadın 6 aydır eşinizin yapması gereken şeyi yapmış. Hayır destek olmadı sadece para verdi diyebiliyorsunuz. Para vermek, eviniz açmak da destek olmaktır. Biraz mantıklı olun. Evdeki hareketten bıkması da normal. O kadın sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil. Uyutmadı filan yazmışsınız. Hep sorumluluğu başkasına atmak istiyorsunuz eşinizle.

Ayrıca 6 aydır iş bulamayan adam 3 günde mi bulacak? Yaşadığınız yer küçükse ve eşinizin durumu buysa çocuk bari yapmasaydınız. O çocuğa da yazık değil mi? Anne, baba hataları yüzünden bu halde. Kalıcı bir çözüm bulun kendinize. Taşınmak gibi mesela. En azından asgari ücretle iş bulacak bir yere gidip öyle çocuk sahibi olsaydınız.

Yuvarlanan kaya gibisiniz eşinizle ama bahane de bol.

Anneniz hakli gibi görünüyor burdan. Ne zamandir ordasiniz, kadin sıkılmış olabilir. Anneniz de olsa siz artik evli bir kadinsiniz, esinizle olmaniz gerekiyor. Agir da geliyordur sizin yükünüzü tasimak. Ben annenize pek suc bulamadim.

Ayy tıpkı benim annem gibiymiş oda ne bekarken nede evliyken zorda kaldigimda istemezdi evine gitmemi.ya kavga çikarir laflar sokardı yada kovardı.çocugunu istemiyen sevmiyen anne nasil olur anlamam ben çocugum evlenmesede hep benimle yaşasa dizimden ayrilmasa istiyorum.ne kötü anneler var şu dünyada allahım

Ben çocuğuma bakmak zorunda diye bişey demedim anneniz baksın siz çalışın dediler cvp yazdım bende. Çocuğumu çöpe atmadım önceden çalışıyordum büyüsun yine çalışırım bakarim. Tmm Allah razı olsun verdi para inkar etmiyorum her yaptığını yüzüme vurdu. Esim şuan çalışıyor da devamlı değil işi yakında basliyacak inşallah orası bitince. Tskr ederim

Ama ertesi gün sanki hiç.bisey olmamış gibi davranıyor. Tmm çoğu huyuna alisigim ama baya ağır konuşuyor burda söylemek istemiyorum. Sucladigimi düşünenler oluyor. Annem benim evime geldiği zamanda aynı herşeye söylenen kavga çıkaran biri.

Tabi öyle bende cabaliyorum bunun için. Sadece söylediği ağır sözler çok kırdı beni

Diyorum ya benimkide ayni kavgacinin tekidir.hem bana yardimi pek dokunmaz hemde heryerde benimle yada bi başkasiyla kavga eder.cahil cazgır kötü bir insandir.ne kadar iyi ailesi olan insanlar varken biz dünyaya bu ailelerde gelmişiz bizim hayatimiz dahada zor

Anneniz de olsa karşınızdaki bir insan.6 ay boyunca evde sürekli bir hareket,gerginlik vs. onun da sinirleri yıpranmıştır.Her yaptığını yüzüme vurdu diyorsunuz ama sonuç olarak yapmış işte.Zor zamanınızda destek olmuş size.Bunun aması yok bana göre.''Param yok,evimde de yer yok'' deyip bırakabilirdi sizi ortada,ama yapmamış.Biraz olumlu tarafından bakın olaya.Sayfalardır insanlar size ''anneniz çok da haksız değil'' diyor,siz hala bahane bahane.Vicdansız bir insan olsa anneniz barışmak için adım atmaz,çocuğunuz için kalsın vs. demez.Değerini bilin,yaptıkları için teşekkür edin.

Eşiniz acil iş bulsun,o bulamıyorsa siz bulun eşiniz baksın çocuğa.Bu böyle olmaz.

Evime temizliğe gelen yardımcım perşembe geldi sonraki salı doğum yapmış

Bebeğin kırkı çıkınca da eşi baktı o çalıştı

Bu arada bir çocukları daha var ve Adam çalışıyor

Vardiyasını ayarladı çocuklara baktı kadın çalıştı

Hayat kolay değil ama el el üstü de beklenecek durumda hiç değilsiniz

Ailesinin sorumluluğunu eşinin ailesine yıkan eşinize değil, annenize bileniyorsunuz..
Siz sorunun kaynağını bilmiyorsunuz.
Pinpon topu gibi arada kalmışsınız eşiniz yüzünden. Ama evindeki düzensizlikten yakınan anneniz en suçlu kişi oluyor çok ilginç..

Çocuğu annenize bırakıp bir markette bile çalışabilirsiniz. Ama armut piş ağzıma düş daha kolay tabi..

İnşallah bundan sonra böyle olcak
bence de kendi evinizde durun ne olursa olsun. çocuğunuz benimkiyle aynı. benim kızım da 20 aylık. Allah bağıslasın hepsini.. kızıma annem bakıyor çalıştığım için. arada bir gece onlarda kalıyorum. ama inanki hiç rahat edemiyorum bi gece bile. sanki onlara zahmet veriyomuşum gibi geliyor bana ufacık çocukla. ne bilimm... hakkında hayırlısı inşallah.

Sağol Allah razı olsun.

bakın eğer annenizin laflarından imalarindan bıktıysanız azıcık aşım kaygısız başım mantığıyla hareket edeceksiniz.siz evlisiniz ama bu evlilik yatak evliliği.adamdan bosanacaginiz yok.sanki klavyeme kuvvet diyip egomu sizin üzeriniz de tatmin etmiyorum.bende asgari ücretle çalışıyorum ve is arkadasim ev aldi.karisi hic çalışmamıştı oda asgari ücretle ise girdi.kiz yurduna bulaşıkçı olarak.arkadasim mesaisi bitti mi taksiye çıkıyor gece.( vardiyalı calisiyoruz) yıllık izne ayrıldı 3 arkadaş bir okulun boya işini aldı izinde koca bir okulu boyadılar.boyadan artan zamanda köyde ücret karşılığı ari kovanı taşımış.arilar elini sokmuş elleri sis ve kaşınırken boya yaptı adam akşamı yine taksi.ve çocukları var 4 yaşlarında.ama benim kızkardeşim evlendi borcumuz var erzak alamıyoruz diye geldi bizde yaşadı.arada biz bi evi eşyaları kontrol edelim diyip gecesi sevişip tekrar geri geliyorlardı.suan gözümüzde hic itibarları yok.kocanda sende aileni kullanıyorsunuz rahatsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…