DÜNYA ÇOK KÖTÜ BİR YER

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim anlayışlı yaklaştıgınız için belki dogru kelimeler kullandım belki yanlış belkide sizin dediginiz gibi bir dönemdeyim bilemiyorum

Kızıl haça gönüllü olduğumda tam senin yaşındaydım. 20 yıldır aktifim. - 20 derecede de çalıştım. Evsizler her kış soğuktan donarak ölmesin diye biz ayaklarımiz donarak çorba, çay, battaniye dağıtırız. Hasta olanları toplar tedavi ettiririz. Bazen tek tükte olsa hayvan kurtardigimizda olur. Sel felaketlerin de bizler koşarız. Bir sürü insana yardım ederiz, hayatını tümden değiştirenler bazen bize katılır sayımız 10 Ken 100 olur. Cok üzücü şeyler gördüm hayatta çok kahredici. Buna rağmen 2 çocuk getirdim dünyaya çünkü sayımız arttıkça guclenicez. Merhametli vicdanlı çocuklar yetiştiriyorum. Kızım 2,5 yaşında görmediği için bir ateş böceğini ezdiğinde katil oldum ben diyip saatlerce ağlamıştı. Okullarından artan vaktin bir kısmında özel ders alma imkanı olmayan arkadaşlarına yardım ederler. Esim sığınmacı çocuklar sokaklarda heba olmasın diye işten sonra gidip antrenörlük yapar futbol takımında, kaç çocuğu sokaktan topladı saymadık bu son 5 yılda. Herkes iyiye güzele ulaşsın diye ailecek cabalariz.

Şikayet etmek kolaydır, dünya böyle boktan söyle boktan diyerek. Mesele şu siz bunu düzeltmek için ne kadar aktifsiniz?

Teşekkür ederim anlayışlı yaklaştıgınız için belki dogru kelimeler kullandım belki yanlış belkide sizin dediginiz gibi bir dönemdeyim bilemiyorum
Eyvallah bana da zaman zaman böyle oluyordu, insanın odak noktası, meşguliyetleri filan değiştikçe daha farklı oluyor ama yine de haberleri izlerken insanın yüreği dayanmıyor...sizi çok iyi anlayabiliyorum
değiştiremeyeceğimiz şeyler için dua edebiliriz...ilahi düzende bizim anlayamadığımız o kadar şeyler vardır ki...sadece bu dönemlerin geçeceğine herşeyin güzel olacağına inanmak, umut etmek istiyor insan
sizde kendinize pozitif anlamda hobi, iş, uğraş edinebilirsiniz, çok fazla negatifi düşünüp onu da çekmemek lazım, pozitif düşünmeye çalışmak gerek

Yazdıklarımın canlı, kanlı birebir örneği.
Alkış da değil, sonsuz vefa ve onuru hakeden bir karakter.
Saygıyla eğiliyorum siz ve nezlinizde tüm hayatını bir şeyler değiştirmek için böyle kuruluşlara, insanlığa adayanlara.
Bu evren hala güzel dememizin sebebisiniz...

dünya çok kötü bir yer, hep birlikte intihar edelim gari olsun bitsin
anacım güzelleştirmek için ne yaptın bi de onları de hele

gözlerim doldu inanın. Çekilen tüm sıkıntılar gün sonunda yastığa başımızı koyduğunuzda hissettiğimiz ise yaramislik duygusuna değiyor. Keşke herkes hergun dünya için minicikte olsa birsey yapsa

Çocuk sahibi olmak istemeyebilir insanlar. Bu olabilir. Koruyamamaktan korkar, yetistirememekten korkar, gecim endisesi olabilir, esine guvenmez, kendine guvenmez, rahatini bozmak istemez, sorumluluk almak istemez.. ama hepsi kendi yada partneri ile alakali.
Çocuk sahibi olamam cünkü dünya çok kötü, diye annelik hakkı elinden alınmış gibi davranmak sorumluluk yıkmaktan başka bir şey değil.

Bende degilim tabi onlarsan benim yanımda olmasa bile muhakkak kendini savunamayan gucsuz insan larin yanindalar ve onlara zarar veriyor lar insan da ister istemez uzulüyor
Yasinizi bilmiyorum ben 35 e dogru gun aliyorum. Bu yasimdan sonra psikoloji okuyacagim kararliyum. Ygs calisiyorum. Sirf o pis ellere inat temiz kalip temizleyebilmek icin. Dunya iyi bir yer kirleten insanlar.

Yasinizi bilmiyorum ben 35 e dogru gun aliyorum. Bu yasimdan sonra psikoloji okuyacagim kararliyum. Ygs calisiyorum. Sirf o pis ellere inat temiz kalip temizleyebilmek icin. Dunya iyi bir yer kirleten insanlar.
Aynen öyle aslın da dünya iyi insanlar kötü yanlış cümleler le anlatmış ola bilirim keşke bizim gibi sizin gibi düşünenler daha çok olsa hayat kısa sonuçta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…