aynen öyle. konu belli, derdi anlaşılıyor. gayet konu dışı ve gereksiz bi aşağılama.Bdv de senin profilindeki insanlardan tiksiniyorum. Laf sokmak için pusuda bekleyen, bir kaç beğeni almak için derdinden bahseden birini küçümseyen, aşağılık kompleksli insanlarsınız hepiniz.
Müslümanlık ta sadece kendini düşünme diye bir şey yok ama bu benim hem dinim gregi hem vicdanımın borçu masum çocukları da dşünmek keşke imkanım olsada tüm çocuklara yardım ede bilsemCocuklar derken kendi doguracagin cocuklar mi? Kendi cocuklarinin gelecegini elbette dusunebilirsin, biz eşimle cocuk dunyaya getirmeyi dusunmuyoruz mesela.
Dunyadaki diger cocuklarsa onlari da oturup dusunmuyorum ben acikcasi herkes kendi dogurdugunu dusunse sorun kalmaz zaten, yapacak birsey yok bunlara.
Çok garip bi dünyadayız ama bazı sığ düşünceli üyeler benim ne demek istedigimi anlaöadan karamsar düşünme herkes kötü ölelim o zaman şöyle böyle saçma sapan mesaj lar atmışNe kadar da benim gibi düşünen birisi bende babamı kaybettim dediğiniz gibi iyiler bir anda kötü oluyorlar..
Tamam benimde sorunlarım var belli bi yaştayım am çocuklar ben onlar için üzülüyorum kisi burda demiş sen çocuk yapmayındüşünmüyorsan düyada ki çocukları niyr düşünüyorsun herkes kendi dogurdugunu düşünsün demiş ama yok öyle bişeyAynı şeyleri düşünüyorum. O kadar haklısınız ki... elden bir şey gelmiyor. Yanlış zamana denk geldik. Hayat kötülerin iyilere yer kalmadı sanki... ben de neler yaşadım babamdan sonra. Akraba akrep sokar. Der başka şey demem. Ne bileyim Allah iyilerle karşılaştırsın. Zor çık zor..,
evet samsunda annesı tarafından ahlaklı sevgı dolu sanat seven biri olarak yetiştirilen bale öğretmenını hiç tanımadığı bır adam katletmişti canı sıkıldığı için.Değiştirmek için ne yaptınız?
Anne olmaktan vazgeçmek yerine vicdanlı, ahlaklı, sevmeyi bilen, merhametli çocuk yetiştirmeyi de düşünebilirdiniz mesela.
Malûm başka yerde hayat yok, şimdilik elimizdeki yer de burası.
Malumun ilanı yerine, neler yapabilirim diye konuşsak da bir faydası olsa keşke..
Ben de gördüm o gereksiz insanı cevap verme geregi bile duymadım ama şuan bu mesajın la bana tercüman olmuşBdv de senin profilindeki insanlardan tiksiniyorum. Laf sokmak için pusuda bekleyen, bir kaç beğeni almak için derdinden bahseden birini küçümseyen, aşağılık kompleksli insanlarsınız hepiniz.
Biz bi şekilde toparlıyoruz sorun şu çocuklar toparlayamıyorum tek olduklarında kendilerini koruyamıyorVerilmiş bir hayat var, iyi günümüzde olacak kötü günümüzde olacak, çok karamsarlık iyi değil bu bir süreçtir hep bu şekilde elbette devam etmeuecektir hayat değişime gebe ama mutlaka şu anki bulunduğunuz ortam değişecektir
Dogru sen beni her förüyoruyor sun allah aşkına emek vermedigi mi nerden biliyorsun sırf yorum yapmak için yazmış sın mesele taşı elin altına koymak degil gerekdiginde daha büyük şeyler de yapa bilirim ama bu insanlıgın dogasıbda var ver biz bu olayı artık huy hali ne getirmişzBu dünyada tek kalıcı miras insandır, soydur.
Aman bu dünya çok kötü çocuk getirilmez meselesi tamamen tavşan ve dağ hikayesi.
Tercih etmeyebilsiniz o ayrı ama kendimi annelikten mahrum bırakmak gibi bir cümle yerine ‘ben gayet düzgün, ahlaklı, iyi ve doğruyu uygulamaya çalışan, ilkeleri olan ve faydalı bir insanım, benim evrene yapabileceğim en güzel şey, benim gibi insanları çoğaltmak, dolayısıyla çocuklar yapmalıyım ya da zulüm gören, kötü bir gidişata sürüklenen hayvan ve insanları elim yettiğince koruma altına alarak, doğru ve hakettiği yöne ulaşmasına yardımcı olmalıyım’ düşüncesini benimsemeniz gerekir.
Ahlanmak yerine, elinizi taşın altına koyun; seyretmeyin, emek verin.
Ists sikinti herkesin 'ben cok iyiyim disaridakiler bozuk' diye dusunmesi.ne kadar hastalikli bir dusunce. Ben neysem disaridakiler de o diye dusundukce hersey degisecekBen ne kadar iyi olsam da dışar daki insan lar çok bozuk benim babam vefat etti halamlar amcamlar lar o kadar merhametli o kadar iyi insanlar dı ki babam ölür ölmez daha 40 çıkmadan bize bir sürü şey yaşattılar acımız çok yeniyken benim babam onlarında kardeşleriy di insanların gözüni para bürümüş bizler gibi istisnai kişiler bunı degiştirmiyor malesef
Ceren Özdemirinde eli ayağı tutuyordu ama uzak duramadıNeyse ki elimiz ayağımız tutuyor ve pisliklerden uzak durma seçeneği var
Müslümanlık ta sadece kendini düşünme diye bir şey yok ama bu benim hem dinim gregi hem vicdanımın borçu masum çocukları da dşünmek keşke imkanım olsada tüm çocuklara yardım ede bilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?