Yahu şu forumda millet çocuk çocuk diye deliriyor, nerde yasak bir ilişki var ordan hemen bi tane çocuk çıkıyor. Tek gecelik bile olsa.. Demek Rabbimin imtihanı. Ne diyeyim ki arkadaşım, sen muhakkak ki doğru olanı biliyorsundur ama yapmışsın işte. Rabbim evlat nasip etmiş, o cana kıyma hakkı olamaz kimsenin. Evlenme şansınız var mı? Üniversitede mi okuyorsun? Tek çare bu
saçmala Allah aşkına ne aldırması ne intihar etmesi.belki yanlış zamanda yanlış şekilde olmuş ama sonuçta hamilesin.bunun kıymetini bil.benim ve benim gibi binlerce kişinin günün birinde o test çubuğundaki pozitifi görebilmek için neler yaşadığımızı bi bilsen asla böyle düşünmezdin.bence evlenin ve bebeği doğur.gerisi zaten bi şekilde gelir.
Yahu şu forumda millet çocuk çocuk diye deliriyor, nerde yasak bir ilişki var ordan hemen bi tane çocuk çıkıyor. Tek gecelik bile olsa.. Demek Rabbimin imtihanı. Ne diyeyim ki arkadaşım, sen muhakkak ki doğru olanı biliyorsundur ama yapmışsın işte. Rabbim evlat nasip etmiş, o cana kıyma hakkı olamaz kimsenin. Evlenme şansınız var mı? Üniversitede mi okuyorsun? Tek çare bu
saçmala Allah aşkına ne aldırması ne intihar etmesi.belki yanlış zamanda yanlış şekilde olmuş ama sonuçta hamilesin.bunun kıymetini bil.benim ve benim gibi binlerce kişinin günün birinde o test çubuğundaki pozitifi görebilmek için neler yaşadığımızı bi bilsen asla böyle düşünmezdin.bence evlenin ve bebeği doğur.gerisi zaten bi şekilde gelir.
Yahu şu forumda millet çocuk çocuk diye deliriyor, nerde yasak bir ilişki var ordan hemen bi tane çocuk çıkıyor. Tek gecelik bile olsa.. Demek Rabbimin imtihanı. Ne diyeyim ki arkadaşım, sen muhakkak ki doğru olanı biliyorsundur ama yapmışsın işte. Rabbim evlat nasip etmiş, o cana kıyma hakkı olamaz kimsenin. Evlenme şansınız var mı? Üniversitede mi okuyorsun? Tek çare bu gibi.
erkek arkadaşım arap yani antakyada ailesi o şafi ben hanefi mezhep farkımız çok sorun değil gibi arada uçurumlar yokmuş.. diğer durumu bilmiyorum :'(
canim dinen de 10, haftadan once aldirmanin gunahi yok.
Anladigim kadariyla yasin kucuk, erkek ark in da oyle askere gitmemis, is yok, para yok, senin okul bitmemis, bebege yaziksa sana da yazik ona da yazik gunah.
Bir severek isteyerek evlenmek var bir de zorunluluktan apar topar. Sonradan sorun cikarsa ben ne yapmisim dersin.
Duygusal mesajlara aldanma bu ulkede hem yasal hem de dinen sakincasi yok kurtajin. 20 kusur yasinda 2 insani harcamak var bi yanda, diger yanda 20 kusur hucreli henuz insan olmayan bi fetusu harcamak var.
Hata yapmissin sonuclarina iki turlu de katlanacaksin, ikinizin ve ailelerin huzuru mutlulugu acisindan aldirin. Zaten altinda bit yenigi ararlar anlatmak durumnda kalirsin isler karisir iyice.[/QU
arkadaşa katılıyorum..iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor malesef..bir de şu şekilde düşün...iş yok para yok...o çocuk dünyaya geldiği zaman sana maddi yükünü de düşün...onu bir pamuklara sarmalayıp büyütmen var bir de zor güç büyütmen...iyi düşün..benim anlamadığımda yüksek lisans yapan bir kişisin ve korunma yöntemini bilmiyorsun..en iyi kararı yine sen veririsin..bizler yorum yaparız sadece...yıldırım nikahıyla evlenmem demek..eşin dostun agzına baklayı vermen(elalemden bizene diyenler olacak aileler takar böyle konuları) ve aileni zor duruma düşürmen demek...yani direk çocugu aldır demek haddime değil..ama her iki seçeneğide yazdım..karar senin..
teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleirniz ve destekleriniz için.. sevgilimde evlilik isteyip bebeği istediğine göre haklısınız daha neyi düşüneceğim ki aileme hamile olduğumu söylemicem belki düğünden sonra ama şuan sadece çok aşık olduğumu söylerim babam hasta zaten sinir hastası bişi olmasın ona :'(
düğün derken nihak demek istedim düğün yapabilirmiyiz bilmorum ama sorun değil
arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum hep iyi şeyler dilemişsiniz teşekkür ederim
bugün erkek arkadaşım annesiyle konuştu ama arapça ben anlamadm bağırdı falan kadınında sesi yüksek geliyordu kapattı telefonu sinirliydi ne oldu dedim
annesi evlendikten sonra antakyada yaşarsak ev alacakmış ama ben orda yaşamak istemediğimi daha önce sölemiştim erkek arkadaşımda sen bizim yaşayacağımız yerden ev al orda iş mi var nerde iş bulursam orda yaşayacağız demiş annesi oğlumu eliimden alıyolar diye bağırmış
telefon tekrar çaldı annesi başka yerde yaşarsak ev almayacığını söylemiş..erkek arkadaşım telefonu kaptınca laptopun kapağına vurdu laptop parçalandı kolu kesildi :'(
bende bu kadar sinirlenmesine şok oldum bağırdım sen napıyosun ya canavar msın dedim sustu 1 saate yakın bişey söyle diyorum ağzı açılmıyo korktum bşi oldu sandım ağlamaya başladım sonra çok gerildim özür dilerim dedi
bende her gerildiğinde bişey mi kırcan sen dedim yok dedi aşırı sinirlendiğimde engel olamıyorum ama yanlış anlama hiç bi insana el kaldırmam çok çok bşi kırarım dedi :S
onun dışında herşey iyiydi hep bebeğe isim falan düşündük onla ilgili hayal kurduk...ama hala aileme ben anlatamadım
evlenmek için illa ev mi alınması lazım.kirasını ödedikten sonra her ev sizindir.takmayın böyle şeyleri
ben yüksek lisans yapıyorum erkek arladaşımda kpssye hazırlanıyor mezun o da :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?