- 25 Temmuz 2011
- 278
- 4
- 68
arkadaşına neden danışıyorsunki demekki o cahilmiş?sağlık ocağıda mı yok yaşadığın şehirde gidip soracak?hiç bir korunma yöntemi %100 koruyucu değildir diyor doktorlar(bende evli olan arkadaşlarımdan doktorların böyle dediğini duydum)o yöntem mi koruyacak.
aynen arkadaşım son derece katılıyorum sana
canım benim ablamda 5 yıl bebek için uğraştı.çok zor kavuştuk yavrumuza.hiç umudunu yitirme.5 yıl sonunda ablama bebek nasip eden yüce Allahım sanada hayırlısıyla sağlıklı bi bebek nasip edecektir yeterki dua et ve tedavini ihmal etme canım.dua edicem senin için[ /QUOTE]
ALLAHIM YAVRUNUZU SİZE BAĞIŞLASINSAOLL CANIM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK ZOR BİŞEY YAŞAYAN BİLİR YAŞAMAYAN ANLAMAZ
Yuhh valla sana.yaptigin yorumabak
ALLAHIM YAVRUNUZU SİZE BAĞIŞLASINSAOLL CANIM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK ZOR BİŞEY YAŞAYAN BİLİR YAŞAMAYAN ANLAMAZ
amin canım cümlemizinkini bağışlasın.çok iyi anlıyorum seni ablamda çok bunalımlara girmişti.teyze oluyorsun dediğindede sevincimden bayılmıştım.şimdi yeğenim 3 yaşında.teyzecik demesine canımı veririm.ablamda doktor doktor gezdi en sonunda bi doktor buldu onun tedavisi sayesinde allah izin verdi kavuştuk yavrumuza.sende çok araştır canım.tek doktora takılı kalma.çoğu sahtekarlık yapıyor para kazanmak için çok şahit olduk.
Allah isteyenlere evlat vermeyerek yada geç vererek,istemeyenlerede vererek sınıyor canım.
Keşke "yuhh" deyip seviyeyi düşürmeseydiniz, kötü içerik olarak bildirdim umarım gereken yapılır.
Allahım sana yalvarıyorum nolur burda bu kadar bebek isteyen insan varken neden onlar ne gecem gece ne gündüzüm gündüz bunları okuyunca daha kötü oluyorum ben 1 buçuk senedir bunun savaşını verirken nasılda siz istemediğiniz halde oluyor şuan ağlıyarak yazıyorum bunları nasıl bi durum içindesin bilmiyorum ama yavruna kıyma
Keşke "yuhh" deyip seviyeyi düşürmeseydiniz, kötü içerik olarak bildirdim umarım gereken yapılır.
Evet haklisiniz umarim gereken yapilir.bencede kotu yorum ve icerikti ..(ama sizinkisi .)keske seviyem sizin tabirinizle dusseydi...yuhh demekle dusuyorsa bir kere daha soyleyeyim tam olsun. Keske bunlari konusmak yerine konuyu acan arkadasa bir faydan dokunsaydi...saygilar...
canım ne ölmesi yaşamak çok güzel işe hayatta yaptığım ilk ve son hata diyerek başla sonra devam et yoluna ama bebeği sakın aldırma eminim onunla hayat daha güzel olacak erkek arkadaşının işi olmayabilir ben evlendiğimde eşimin işi yoktu kpss ye hazırlanıyordu 2.5 sene olmadı ama sonra polis oldu şimdi çok mutuyum kendini kasma bebeği düşün erkek arkadaşını dinle güzelim
rabbim sanada nasip etsin inşallah.benim dayım 7 sene sonra çocuğunu kucakladı.okadar sürmez inşallah en kısa zamanda kavuşursun sende umuduna
Daha ne yorumlar okuycaz bakalım biri 10 haftadan önce aldırmak günahı yok yasal olarak bi sakıncası yok insan değil o sadece fetus diyor biri korunmakta o zaman günah embriyo olşumunu engelliyor diyor biri geleceğine yazık olur hiç düşünme aldır diyor bi biz duygusalız bunlar mantıklı şahsiyetler pesss doğrusu şaka gibi :)
böyle konurlada neden hemen günahı yada sevabı vurguluyoruz anlamıs değilim..
tabiki herkes rahime düşen fetusun doğurulmasını düşünyo ama bunuda iyi düşünmek lazım
ilerde sağlıksız bi evlilik mutsuz bir aile ortada kalmıs bir cocuk olursa bu da günah olmuyormu
cok cok iyi düşünmek lazım eğerki tamamiyle güveniyorsan tabikide evlen ve doğur
ama emin değilsen sevgilini ve ailesini cok iyi tanımıyorsan ileride tek basınada kalsan cocuğuna iyi bir gelecek veemeyeceksende tekrar düşün..
böyle konurlada neden hemen günahı yada sevabı vurguluyoruz anlamıs değilim..
tabiki herkes rahime düşen fetusun doğurulmasını düşünyo ama bunuda iyi düşünmek lazım
ilerde sağlıksız bi evlilik mutsuz bir aile ortada kalmıs bir cocuk olursa bu da günah olmuyormu
cok cok iyi düşünmek lazım eğerki tamamiyle güveniyorsan tabikide evlen ve doğur
ama emin değilsen sevgilini ve ailesini cok iyi tanımıyorsan ileride tek basınada kalsan cocuğuna iyi bir gelecek veemeyeceksende tekrar düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?