Dünyanın en salak insanıyım

owww çok fena. özürden başka açıklaması yok.

Off kendimi yerine koydumda... Eğer benimkiler gibiyse senin erkek tarafıda direk kendini biryerden at :) ömrümün sonuna kadar laf sokarlardı anne kız kesin

Yüzyılın en büyük gafına imza atmışsınız, tebrikler.Hem kaynana, hem görümce kombolu gaf hemde. Hani birisi olsa gam yemem.

Hani söyledikleriniz de yenilir yutulur değil, bayağı ağır olmuş. Kız yelek örüyor ama siz ona çirkin diyorsunuz. Hani en nefret ettiğim insan bile bana bir emek verse, çirkin bile olsa öper başıma koyarım. Bence öyle yalan malan, dalavere boşverin, çiçek, pasta falan alıp gidin ve çok büyük hata yaptım, affedin, gergindim falan diyin.

owww aynı şey bana yapılsa galiba bir daha asla yüzlerine bakmam. mecbur olmadıkça aynı ortama girmem mecbur kalmadıkça da muhatap olmam. çok fena bi durumdasın sende farkındasın zaten. dua et eşin şakaya vurup dalgasını geçiyo. benimki olsa ağzıma s,çardı

bence fırsat buldukça özür dile ve bi köşede affedilmeyi bekle :)

Bu durumdan nasıl sıyrılacağın konusunda hiçbir fikrim yok ama doğum yaptığında helede ilk bebekse birilerinin yanında olmasını, sana yardımcı olmasını mumla arayabilirsin. Birde iyi insanlarmış olan olmuş artık ne diyelim.

Burada anlatılan eşler aile ile ilgili yanlış konularda yanlış tepkileriyle bilinir, bu baya tepki verse haklı denecek türden konu ama tepki yok.
Bu konuda şanslıymışsınız :)
Umarım halledilir durum ama sanmam ki unutulsun...

seytana uydum fikri guzelmis bev :)
bencede seytanun ustune atsinnnnnn

Bu saatten sonra milyonlarca kez özür dilesen unutmazlar kazındı o birkere akıllarına .affetceklerini de düşünmüyorum sineye çekerler yalnızca . SusmayanKalem cok doğru birsey söylemiş .o mesajı attıktan sonra arkadaşım kiskanmasin die böyle bi mesaj gondermeyi düşünüyorum diyip hemen ardindAn yollasaydin toparlama sansin olurdu.ama artık imkansız .olan oldu .yinede özrünü dile.bidaha da böyle birsey yapmazsin artık.dedikodu en kötü sey sakınn

Ayyyy cok kötü bir durum
Şey diyebilirsin arkadasim kaynanasindan gorumcesinden cok dertliydi ona bak herkes boyle kafana takma demek icin oyle yazdim fln
Ya da aslanlar gibi özür dile hamilelik sendromu arkadaslar arasinda oluyor boyle dedikodular ama gercekten sizin bana bi zarariniz sıkıntıniz yok ne olur unutalim fln diyin

Korku filmi gibi kaynar kaynar sular dökülmüştür kafandan. Olan olmuş yüzüne de vurmuşlar artık zamanla düzelir ilişkiler unutulmaz ama olmamış gibi davranılır.

birsey yapamadsınız zaman gerekli. ama bebege bir yelek ormus igrenc ötesi gercekten cok itici bir cümle . sonucta halası istediğini örer yapar

Aslında sizin kotu oldugunuzdan değil arkadaşimin kv ve gorumcesi çok rezil insanlarmiş derdini anlariyodu bende çok fazla uzulmesin kendini rahatlatsin diye söyledim.de belki daha inandirici gelir telefon hacklenmesinden
Yoksa gorumcemin ordugu yelege bayıldım 5yasına kadar çıkartmayacagım hele sen annecim başimin üstünde yerin var.de
Kolay unutulacak şeyler değil çok fena çok

Gerçekten çok kötü olmuş
Bir de hiçbir zararları olmadı, gerçekten iyi insanlar diyorsunuz. Ne geliyorsa başımıza bu yazışmalardan geliyor zaten. Arayıp söyleyip kapatmak varken. Yani nasıl özür dilenir bilemedim. Sizi çok seviyorum fakat bu ara moralim çok bozuk, herşeye sinirleniyorum bebekten dolayı, arkadaşımla da öylesine geyik yapıyorduk falan. Görümceye kızdım ama haklı, ailesi hakkında atıp tutuyorsunuz sonuçta. Bilemedim. Uzun ve güzel bir özür konuşması sizi bekliyor. Tabii saygı ve sevgi gösterileri, izzetler hürmetler de cabası

Laf olsun diye mi "İyi insanlardır" diyorsunuz?
Nitekim size göre iyi insan oldukları halde, arkalarından baya baya konuşmuşsunuz.
Eşiniz esprili, olgun ve dengeyi kurabilen biriymiş, takdir ettim.
Gidin bir çiçek yaptırın, adam akıllı özür dileyin ve affedilmeyi de ummayın.

Benim eşim, erkekler kulübü istiyor mesela. Haksızlığı iddia ediyor artık bdv nasıl diye soruyor ya da.

Erkekler kulübü diye site vardır bence ya, adı farklıdır belki. Karımın kuaförüne para yetişmiyor yardımmmm, kaynanam üç ay bizdeymiş imdat, kış günü karpuz aşerdi beni mi deniyor sizce vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…