- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
Ooo siz daha bir şey görmediniz. 8-9 yıldır bu sitedeyim, bu gözler neler okudu neler... Buraya konudaki görümce gelip olanı aynen yazıp ne kadar kırıldığını yazsaydı, yeminle söylüyorum şu tür yorumlar gelirdi: " hadi hadi, kimbilir neler yapmışınızdır ana kız geline, demek nasıl dolduysa arkadaşına içini dökmüş kızcağız, bundan sonra ona göre davranırsınız, bi rahat bırakırsınız kızı. Hem mecbur mu yeleğinizi beğenmeye? Ona sordunuz mu örmeden? ". Burada objektif olmayıp da fanatik gibi bir tarafı, özellikle de gelini "tutan" insan çook...evet çünkü burada konu olan kişiler eş tarafı.
diyorum ya tam bir çifte standart.
Ooo siz daha bir şey görmediniz. 8-9 yıldır bu sitedeyim, bu gözler neler okudu neler... Buraya konudaki görümce gelip olanı aynen yazıp ne kadar kırıldığını yazsaydı, yeminle söylüyorum şu tür yorumlar gelirdi: " hadi hadi, kimbilir neler yapmışınızdır ana kız geline, demek nasıl dolduysa arkadaşına içini dökmüş kızcağız, bundan sonra ona göre davranırsınız, bi rahat bırakırsınız kızı. Hem mecbur mu yeleğinizi beğenmeye? Ona sordunuz mu örmeden? ". Burada objektif olmayıp da fanatik gibi bir tarafı, özellikle de gelini "tutan" insan çook...
bir de hemen korumaya geçmişler,ağır yorumlar geliyormuş yazık hamileymiş...
burada ne hamile kadınlara ne iğrenç yorumlar yapıldığını gördüm ben.
fesatlanan insana fesat denir bunun neresi kötü?
bak bu çok mantıklıymış :):):)sallıyorsun bari destekli salla
'' X nazar değmesin diye bizim kızlara böyle yazsam olur mu ? Sizinle aramdaki ilşkiyi kıskanıyorlar '' gibi bir mesaj seni çok iyi kurtarırdı
Gerçi bende öyle hata yapmıştım ama olsun
o kadar iyi insanlarmış ki Allah seni ne duruma düşürmüş, gerçekten ibretlikGörümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"
Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.
Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
o kadar iyi insanlarmış ki Allah seni ne duruma düşürmüş, gerçekten ibretlik
walla öyle ben sırf ne olduklarını okusunlar diye sosyal medyadan sayfalar açtım açıp okuyorlar ama tınlayan yok :)))))))))))sırlar kapısı gibi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?