Hayır.. konuyu görümce açsaydı.. hepimiz gelini gömerdik.. ama gelin açmış, pişman.. kendimizce akıl veriyoruz. . Ama kötü gelinsin diyede belirttik çoğumuz.. neden yaptın madem iyiler diye sorguladık.. burda konuyu kim açıyorsa herkes kendini onun yerine koyarak yorum yapar.neden? hamile olduğu için mi?
ama burada ne hamile kadınlara neler söyleniyor okuyorum..
Konuyu gorunce yuh dedim. Bu kadar benzerlik olur.bende hamileydim. Bende dedikodu yaparken gorumceme attim msji. Aradim acmadi tl hemen yanina gittim. Cok agluyodu o kadar kotu olmuski onu oyle gorunce yerin dibi olsa girsem dedim. Cunku gercekten bana zarari olan bi insan hic degil. Bende cok uzuldum sonra agladim. Ve ben agladigim icin kiyamadi bana. Tamam olur oyle seyler dedi ve bir daha hic konusu acilmadi. Kac sene gecto ustunden bir kere bile hissetirmedi. Ve tabiki esimede hir birsey soylemedi. Siz huzurlu olun yeter ben gelmem gitmem onemli degil dedi. Ve benim de ona ogun bakis acim degisti. Gorumcen degil abl.oldu artik. Cunku gercekten bana buyuk bi ablalik yapti. Allah razi olsun ondan. Uzuldum adina ama senin gorumcede yememis icmemis yetistirmis. İcinde tutsa olurmus. Neyse uzulme zamanla unutulur
Hayır.. konuyu görümce açsaydı.. hepimiz gelini gömerdik.. ama gelin açmış, pişman.. kendimizce akıl veriyoruz. . Ama kötü gelinsin diyede belirttik çoğumuz.. neden yaptın madem iyiler diye sorguladık.. burda konuyu kim açıyorsa herkes kendini onun yerine koyarak yorum yapar.
Ahahahah harikaydıErkekler kulübü diye site vardır bence ya, adı farklıdır belki. Karımın kuaförüne para yetişmiyor yardımmmm, kaynanam üç ay bizdeymiş imdat, kış günü karpuz aşerdi beni mi deniyor sizce vs vs
+1Kusura bakmayın konu sahibi ama s.çmışssın, sıvamışşsın, üstüne telefon hacklendi diyerek tüy dikmişsin, şimdi de kurtarmak için özür dilemek yerine, tüyü ne renk diksem diye araştırıyorsun. Yapma. Dürüstlük bu durumdan her zaman daha iyidir.
Bide acile gidip yatarsanız oldu bu işŞu an eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Bir ay boyunca maç izlemesine ses çıkarmak yok, her gün istediği yemeği yapacağım (kuru fasulye-pilav) pazar günleri dışarda kahvaltı yapalım diye diretmek yok, arkadaşlarını artık aşağılamak yok, günde yarım saat masaj..
Annesini arayıp, 'zaten çok kötü morali, bebeğe daha bir şey alamadık. Siz her şeyi yapıyorsunuz diye bana söylenip duruyordu. Arkadaşı da doğumdan sonra sakın kayınvalideni çağırma, benimki geldi şöyle oldu böyle oldu diye kızı korkutmuş. Bu aralar ben bile tanıyamıyorum karımı, beni bile evden kovuyor. Siz de üstüne gitmeyin, sabahtan beri ağlıyor annemlere ben nasıl bunu yaptım diye, kendini yedi bitirdi. İçinde kötülük olsa böyle ağlar mı hıçkırıyor kız, bişey olacak diye korkuyorum' desin diye.
İnşallah işin içinden çıkarım. Bence bunda affederler ya, hamileliğimi azcık kullanmış gibi olacağım ama yanii ne yapalım. Bir daha kimse hakkında kötü konuşmayacağım, Allahım lütfen
Bugün çiçek yolladım ikisine de. üzerine de 'bu eşşek kafalı gelininizi affedin, üzülmekten evdeki koltuk takımını yedim' yazdırdım. eşime de arattım. İnşallah affederler
Siz elinizden geleni yapmışsınız artık daha fazla üstelemek onları sıkacaktır. Rahat olun ve üzüntünüzü gidermeye çalışın çünkü eminim bebeğiniz de hissediyordur. Siz ne kadar rahat olursanız onlar da soğukkanlı olacaklarıdır eminim
Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"
Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.
Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?