Dünyanın en salak insanıyım

Naptin kis sen
Toparlamasi cok zor olur bu durumun
Madem iyiler diyosun bu dedikodu ne arkalarindan
Ilk is gorumcenin kayitli olan ismini degistir
Direk buyuk harflerle gorumce yaz
Sonrada ozur dile
Yapilacak en mantikli sey cunku
Yalan soylemeye devam edersen degerini dusurursun
Buda sana ders olsun
Ne diyim

Size yakışanı yapıp yersiz bir psikoloji ile bir hata yaptığınızı dürüstçe söyleyin özür dileme şekliniz ise sizin bileceginiz iş. Hatayı yalan söyleyerek kurtarmaya çalışmanız da tuz biber olmuş

Yapabilirsiniz ......

neden? hamile olduğu için mi?

ama burada ne hamile kadınlara neler söyleniyor okuyorum..
Hayır.. konuyu görümce açsaydı.. hepimiz gelini gömerdik.. ama gelin açmış, pişman.. kendimizce akıl veriyoruz. . Ama kötü gelinsin diyede belirttik çoğumuz.. neden yaptın madem iyiler diye sorguladık.. burda konuyu kim açıyorsa herkes kendini onun yerine koyarak yorum yapar.

Vay be. Görümceniz gerçekten İNSANmış
Kıymetini bilin.

kimse gelini gömmezdi burada öyle olmuyor.

eminim 'ay canım kim bilir ne fesat kadındın ki gelininiz böyle yaptı' derlerdi.

bazılarının erkek tarafına alerjisi var.

empati konusuna gelince eğer konu k.valide ve görümce ise ters bir empati işliyor burada.

Ahahahah harikaydı karım 300 tl'lik makyaj alışverişi yapmış acil yardım beyler ! Hahaha

Valla darilmayin ama resmen kahkaha attim. Valla yerinizde olsam bir omur boyu utanctan yuzlerine bakamazdim. Kotu insanlar olsa neyse derdim ama iyi de insanlarmis, vallahi konu sahibesi ne dedek az kalir, bisey diyemedim

+1
Konu sahibi ayıp etmiş, herkes böyle hatalar yapabilir buraya kadar normal

Bu durumda uygun olan üslubunca özür dilemek, ama hala kıvırmaya üste çıkmaya çalışan net olarak kötü niyetlidir, konu sahibi umarım yapmaz böyle bişey. Ben görümce ya da kv olsam bundan sonra değer meğer vermezdim böyle bir durumda.

Affedilirsin ama yaptigin sey asla unutulmayacak hele gorumcen ve kayinvaliden hicbir zaman unutmayacaklar. Cok ayip oldu cok. Yazik valla nasil yuzlerine bakacaksin kiz offf allahim basa vermesin. Gozlerinden dustun

Bence hiç üstelemeyin. Azıcık soğudum ortam. Evet çok kötü Bi durum olmuş ancak eminim bebeğiniz doğunca hepsi unutulur. Siz yine de güzel Bi Çiçek yaptırın kayınvalidenize. Görümceniz de halt etmiş yani. Önemli olan kayınvalidenizin gönlünü almak bence

Bide acile gidip yatarsanız oldu bu iş

Bugün çiçek yolladım ikisine de. üzerine de 'bu eşşek kafalı gelininizi affedin, üzülmekten evdeki koltuk takımını yedim ' yazdırdım. eşime de arattım. İnşallah affederler

Siz elinizden geleni yapmışsınız artık daha fazla üstelemek onları sıkacaktır. Rahat olun ve üzüntünüzü gidermeye çalışın çünkü eminim bebeğiniz de hissediyordur. Siz ne kadar rahat olursanız onlar da soğukkanlı olacaklarıdır eminim

ayyy en korktugum seylerdendirrr

aslinda ayni taktigi uygulayabilirsin, yine yanlislikla gorumcene gondermissin gibi arkadasina ya boyle boyle seni guldurmek icin gorumcem hakkinda kotu seyler yazmistim ama yanlislikla gorumceme gonderdim ama seviyorum onlari yazabilirsin :) hack yalanindan daha iyi bence :d

ne diyim canim insallah affederlerrr, ben olsam gorumce olarak vallahi cok uzulurdum

Çok üzüldüm. Hem size hem onlara. En güzeli özür dilemek. Zaten çiçek de yollamışsınız umarım affederler. İyi yönden bakarsak şayet bundan sonra kolay kolay gaza gelmezsiniz:)

halaaa bir ses çıkmadımı , yani konula alakalı empati yapmaya bile korkuyorum okadar yaniii ,

işyerındeyım elimde kupa cay ıcıyorum ohaaa dememle tukurdum ekrana ..senın ruh halını dusunemedım gecmıs olsun yandın :)

En salak insan misiniz bilmem ama dunyanin en ikiyuzlu insani olabilirsiniz. Bir de iyiler diyosunuz. Ama ne de olsa esin ailesi degil mi? Kimse kadini kinamamis da gorumce niye annesine soylememismis.. Gorumceniz yapsa icinizde tutacaksiniz demi kociskonuza asla hissetrmeyeceksiniz. Sizin gibi gelinler olmaz olsun ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…