Dünyanın en salak insanıyım

Ya sanırım kocam beni bu olayın üzerine dövseydi, evden kovsaydı falan mutlu olacaktınız. Adamın ne suçu var da, 'kocan iyi evlat olamamış' diyorsunuz. Bizim aile düzenimiz böyle, kusura bakmayın. Onun önceliği benim, benim de odur. "Annemin dedikodusunu nasıl yaparsın, seni boşuyorum lanet kadın" falan demesi gerekiyordu sanırım.
Biz sinirle, öfkeyle, cezalandırmayla ilişkimizi yönetmeyiz. Pişman olduğumu da biliyor.
Ayrıca o yeleği çocuğa o da giydirmezdi. Doğumdan sonra evde tomarlarca insan kalmasın diye panik olup iki saatte bir bebeği emzirmek için uyanma provaları da yapan kendi. Biz böyle mutluyuz, eşimle de bu yüzden evlendim zaten eğlendiğim için. oturup burada adam bana anlayış gösteriyor diye kocan da bık bık demeyin. Normali bence bu.

Bu başlık altında da ne kadar ahlak bekçisi olduğunu gördük. Sanki kimse hayatında dedikodu yapmadı, eşinin annesini çekiştirmedi. Kadının ne fenalığı kalmış, ne kötü gelinliği, ne kötü insanlığı.herkes pir ü pak maşallah. Geçmiş mesajlarınıza bi bakarım şimdi hepinizden sapır sapır dedikodu dökülür. Kadınlar kulübü dedikodu sahasıdır ayol.

Arkadaşlarını aşağılamak yok bunu da mı yapıyosun

O nasıl bir bahtsızlıktır? O mesaj nasıl yazılır, nasıl görümceye gönderilir evren çöküşün için gerekli her şeyi hazırlamış sen de tek tuşla uygulamışsın

Dediğin gibi seni kurtarsa kurtarsa eşin kurtarır

Bende romantik komedi filmi izledim :))
Hayat bu böyle şeyler olabilir yaa kimsenin üstüne gitmesine gerek yok.Eşin sana bişi demiosa sorun yok bu hepmzn başına gelir olablr :)) kimse büyük konuşmasın.
İnan böyle bişi yapsam bende çok utanrdm ama geçerdi kendimi affettrrdm affetmezlerse de kendileri bilir sonuçta eşinle sen iyi ol gerisi önemli değil.

bir şey olmaz merak etmeyin, bu tarzdaki insanlara bir şey olmuyor.
kimse gık diyemiyor.
eltim kayınvalideme kayınpederime açık bir şekilde hakaret ettiği halde eşi onu savundu,
bir kayınvalidemin özür dilemediği kaldı. sonra kalktı kızın ayağına o gitti yine.
her şey eşte bitiyor. gelir onlar sizden özür dilerler merak etmeyin.

ov fena giybet ederken dikkat etcenn allah tepetaklak eder böyle. sen kendini affettirmeyede çalışsan daha unutmazlar onu..bi arkadsim hakkında mesaj yazMuş ama onu yine hakkında konustugü kza yollamisti kıza neler demiş kiz sesini çıkarmadi farkettihinde Özür dilemiş hakkını helal et demiş doğrulamiş yalan söyleyerek dahada batirmasaydin

Ozur dilenecek bi sey goremiyorum mu

eşim benım annemi sevmek zorunda değil.
Ama vhat shaptan bir arkadaşına bunu yazsa boşarmıyım bilmiyorum ama bende kadri kıymeti kalmaz.
keşke sevmeseydiniz ama yermeseydinizde..
helede telefonda.benimde başıma buna benzer bir olay geldi ben yıllardır kimse hakkında konuşmam ne telde ne yüzyüze.
ama olan olmuş yinede kırmamak adına özür dileyin derim .
kendi seçiminiz.

Kv görümcem ne kadar kötü olsalarda dısardan birine onları bu denli kötüleyemem. Madem iyiler neden peki sizdeki bu tavir?

İste olmasi gereken bu
Her Allahin gunu hatirlatilacak veya hatirlanacak bir sey degil ki
Ben de ne laflar yedim bitti gitti napayim her gun esimin basina mi kakayim gorumcemle kaynanami? Bir de yazilmis ki vay kk kadinlari taraf tutuyormus vs.

İkisine de çiçek yolladım, bu eşşek kafalı gelininizi affedin, üzülmekten evdeki koltuk takımını yedim diye. Öğleden sonra ellerinde olacaktı, inşallah affederler

Çiçek yollayarak iyi bir girizgâh yapmışsınız. Devamında müsait bir pazar günü mesela bu pazar bizzat evlerine gidip uzun bir özür konuşması yaparsınız. İnşallah çiçeğin üzerine sizinle iletişime geçerler. Bundan sonra yazarak dedikodu yapmayın bari, açın, konuşun, kapatın. İnşallah büyüklük gösterirler.

Insanlarin giyabinizda soyledigi seyleri ilk agizdan duysaniz hic umursamayacaksiniz yani.

Sizin evine gittiginiz arkadasiniz sizin icin off yine gelecek dese falan hic gucenmeyeceksiniz. Bu da ilginc.

Belki size çok zarar verselerdi, burada herkes sizin tarafınızda olabilirdi, fakat yazının sonunda "cidden iyi insanlar" demişsiniz. İşte bu cümle haksızlığın dibi..
Burada herkes illaki çevresi hakkında birilerine dert yanmıştır, fakat iyi insanları bu şekilde kötülemek gerçekten çok yanlış ve adaletsiz, hiç uygun olmamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…