Özür yerine ilk hamle olarak baştan savma bir hacklenme yalanı uydurmuş.
Bu, karşınızdaki insanlara yaptıgınız ayıbı arttırmakla kalmaz, onları aptal yerine koydugunuz anlamına da gelir.
Görümcesinin yaptıgını onaylamıyorum tabii ki. Fakat sizin yaşadıgınız durumla konu sahibinin davranısının çok farklı oldugunu belirtmek istedim.
Özür yerine ilk hamle olarak baştan savma bir hacklenme yalanı uydurmuş.
Bu, karşınızdaki insanlara yaptıgınız ayıbı arttırmakla kalmaz, onları aptal yerine koydugunuz anlamına da gelir.
Görümcesinin yaptıgını onaylamıyorum tabii ki. Fakat sizin yaşadıgınız durumla konu sahibinin davranısının çok farklı oldugunu belirtmek istedim.
Belli ki iyi bir aile görümcenin ördüğüne iğrenç diyerek,kayınvalideyi de istemeyerek kalbinizdeki samimiyetsizliği,kötülüğü göstermiş oldunuz bence iyi olmuş sizin ikiyüzlülüğünüźü görmelerinin vakti gelmiş bundan sonra sizinle aralarına mesafe koyarlarsa kendi yararlarına. ..Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"
Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.
Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
Vay be. Görümceniz gerçekten İNSANmış
Kıymetini bilin.
Bizzat yapilsa daha iyi arkalarindan belki tanimadiklari birine cekistirilmesinden :)Eşinin ailesine bizzat yapılmamjş ki. Arkadaşı ile konuşuyormuş. Siz hiç arkadaşınızla birilerini çekiştirmediniz mi? Hayat dört başı mamur değil ki böyle şeyler oluyor elbette. Çok dramatik bir durum değil.
Arkadaşlık farklı, gelin görümce olayları farklı. Ben eşin ailesi ile gelin ya da damadın gerçekten içtenlikle bağlı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden kayınvalide kayınpeder başlıkları bu kadar revaçta. Dünyanın her yerinde bir standarttır bu. Eşin ailesinin biraz daha olgun düşğnmesi gerekiyor bu konuda. Tabii ki kayınvalide böyle bir şey yaptığında gelinin de sakince karşılaması gerekiyor. Çevredekileri arayıp, eşi arayıp benim hakkımda böyle dedi diyerek ortalığı velveleye vermeye gerek yok. Ben eğer kayınvalide olsam umursamazdım. Takdir meselesi siz farklı düşünüyor olabilirsiniz. Herkes hayatı farklı algılıyor ve yaşıyor.Insanlarin giyabinizda soyledigi seyleri ilk agizdan duysaniz hic umursamayacaksiniz yani.
Sizin evine gittiginiz arkadasiniz sizin icin off yine gelecek dese falan hic gucenmeyeceksiniz. Bu da ilginc.
Valla tıkandım kaldım, sen eşine öyle dedirtmek yerine kendin desen ya işte hamileyim o arada başka bir şeye de sinirlenmiştim falan diye. Bir de yemeğe davet edersin güzelce hoş sohbet halledemez misin?Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"
Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.
Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
Konuyu gorunce yuh dedim. Bu kadar benzerlik olur.bende hamileydim. Bende dedikodu yaparken gorumceme attim msji. Aradim acmadi tl hemen yanina gittim. Cok agluyodu o kadar kotu olmuski onu oyle gorunce yerin dibi olsa girsem dedim. Cunku gercekten bana zarari olan bi insan hic degil. Bende cok uzuldum sonra agladim. Ve ben agladigim icin kiyamadi bana. Tamam olur oyle seyler dedi ve bir daha hic konusu acilmadi. Kac sene gecto ustunden bir kere bile hissetirmedi. Ve tabiki esimede hir birsey soylemedi. Siz huzurlu olun yeter ben gelmem gitmem onemli degil dedi. Ve benim de ona ogun bakis acim degisti. Gorumcen degil abl.oldu artik. Cunku gercekten bana buyuk bi ablalik yapti. Allah razi olsun ondan. Uzuldum adina ama senin gorumcede yememis icmemis yetistirmis. İcinde tutsa olurmus. Neyse uzulme zamanla unutulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?