Ne biçim laçka bir ilişki bu ya?Çiçeklerden sonra kayınvalidem aradı. 'Ben de düşününce sana hak verdim. Benim de kaynanam bende 5 ay yaşamıştı, evi bırakıp gitmiştim sonunda. ben elbette öyle biri değilim ama o aklıma gelince korkman normal tabii kızım. 'El örgüsü diye beğenmedin ama artık onlar moda, normal yeleklerden daha pahalı hem, internetten bak. sonra örün diye çok istersin ben sana ördüklerimden göstereyim de' dedi. Ben de hemen, 'ay ben öremiyorum diye kıskançlık krizine girdim zaten. Atkı örmeye çalıştım, banyo lifine benzedi' dedim... asıl tabii eşimin de konuşmasının faydası olmuş. Ama görümcem konuşmayı düşünmüyor sanırım. Konusunu hiç açmadı çünkü. Neyse kayınvalideyi hallettik
Dedikodu, dedikodu yapılAn insanla samimi olma çabasının getirisi. Arkadaşını yakın görüyor olsaydı dedikodu yapmazdı.öyle insanlar değiller madem neden böyle bi dedikodu yapma gereğini duydunuz salak değilsiniz est ama biraz terbiyesizlik etmişsiniz bence. 'iğrenç yelek' filan kadının içinden gelmiş torunu için örmüştür yani. ne biliyim.. anlayamıyorum böyle insanları.
Ne biçim laçka bir ilişki bu ya?
Kayın anne alttan almış gibi.
Görümce görüşmek istemese haklı.
Laçka olan burda anlatış tarzın, başlığa bak çay demle, ilk okuduğumda pişmansın sandım da, hamileliliğini kullanarak eşini bile kandırmmşsın
Sen benim ne yazdığımı okuduğuna emin misin?ya açıkçası siz nasıl insanlarla evlisiniz hiçbir fikrim yok ama eşimi de kandırmaya hiç ihtiyaç duymadım çok şükür.
Kadın kapıma gelip saçlarımdan mı süreklese, kocam beni boşasa çok mutlu olacaksınız sanırım.
her evliliğin dinamiği farklıdır, herhalde beş yüz kez yazdım, valla bizim de böyle.
Zaten kaynanamı en son 1 sene önce, 20 dakika mı ne gördüm. Benim için önemli olan eşim, eşim için önemli olan da benim. Bunun neresini anlamak zor ben de bunu anlamıyorum.
Dedikodu, dedikodu yapılAn insanla samimi olma çabasının getirisi. Arkadaşını yakın görüyor olsaydı dedikodu yapmazdı.
Ufuk dar olunca, ne denir ki
ya açıkçası siz nasıl insanlarla evlisiniz hiçbir fikrim yok ama eşimi de kandırmaya hiç ihtiyaç duymadım çok şükür.
Kadın kapıma gelip saçlarımdan mı süreklese, kocam beni boşasa çok mutlu olacaksınız sanırım.
her evliliğin dinamiği farklıdır, herhalde beş yüz kez yazdım, valla bizim de böyle.
Zaten kaynanamı en son 1 sene önce, 20 dakika mı ne gördüm. Benim için önemli olan eşim, eşim için önemli olan da benim. Bunun neresini anlamak zor ben de bunu anlamıyorum.
Çünkü konumuz, doğumdan sonra eve toplanan bin tane insandı. ben de anası gelecek tüylerim diken diken dedim. Egolarınızı tatmin ettiyseniz, size harika, dürüst, mükemmel hayatınızda başarılar. ben; özenti konuşmam, iki yüzlülüğüm, içimin kötülüğüyle kalayım mümkünse. Hitlermişim gibi davranmanız çok tatlı. Allah herkesi sizin gibi mükemmellllllllll insan yapsın, benden olmamış.
Katılıyorum senden olmamış...Bu şımarık tavırlarının sebebi de eşin..Eğer eşin kendi ailesini sana karşı korusaydı 20 dakika gördüğün Kayınvalidenin dedikodusunu yapamazdın.Suç senin değil tatlım..Çünkü konumuz, doğumdan sonra eve toplanan bin tane insandı. ben de anası gelecek tüylerim diken diken dedim. Egolarınızı tatmin ettiyseniz, size harika, dürüst, mükemmel hayatınızda başarılar. ben; özenti konuşmam, iki yüzlülüğüm, içimin kötülüğüyle kalayım mümkünse. Hitlermişim gibi davranmanız çok tatlı. Allah herkesi sizin gibi mükemmellllllllll insan yapsın, benden olmamış.
Konuyu acanin eşine gelen tepkiler de normal çünkü dün bir konu açılmıştı adam k.validesine karı diye hitap edip ablaları ile dedikodusunu yapmıştı.
Burada anlayış abidesi olan üyeler orada konu sahibine süper evlatsin annene laf soyletmiyorsun deyip adamı yerden yere vurmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?