Dünyanın en salak insanıyım

evet buda güzel bir yaklaşım bende anneme söylemezdim.
çok üzülürdü çünki.

Bu mevzunun ikinci noktasi.
Bende ikinci asamada bunu sorgulardim.
Ama smdi bi egri oturup dogru konusalim ele alinmasi gereken ilk basta hatayi yapan kisidir. Ve muhattabimiz su an o hatayi yapan kisi.. konu sahibi.

Bu mevzunun ikinci noktasi.
Bende ikinci asamada bunu sorgulardim.
Ama smdi bi egri oturup dogru konusalim ele alinmasi gereken ilk basta hatayi yapan kisidir. Ve muhattabimiz su an o hatayi yapan kisi.. konu sahibi.
kesinlikle ama annem tansiyon hastası kendi annem için düşündüm bir an.
o manada söyledim.

anneye söyleme konusunda bilemiyorum ne yapardım.

önce sanırım üzülür diye söylemezdim.annem gelinini 1 yıldır sadece 20 dakikalığına görecek,iyi bir k.valide,anlayışlı bir anne izlenimi bıraktığı halde torununun doğumuna gitme isteği bile sevgili gelini tarafından böyle malzeme haline getirilecek...

yani sadece anne istersen doğuma gitme pastellim rahatsız olabilir gibi bir şey derdim belki.bilemiyorum.

Mesajlar bir tick işareti çıkınca silinirse yine de gönderiliyor ama yanda saat işareti varken silinirse gitmiyor sadece. Bunu da yakalamak oldukça zor.

evet buda güzel bir yaklaşım bende anneme söylemezdim.
çok üzülürdü çünki.
Anneye, abiye söylemenin bir faydası yok nasılsa, özellikle anne. Mecburen torunu görecek, oğlunu görecek, gidip-gelecek hiç bilmese daha iyi.

Malesef nesli tükenmekte olan iyi kaynanalar kıymet bilmeyen gelinlere düşüyor böyle

Millet bir iğne bulamazken örülen yeleği falan beğenmemek

Senin eşini de anlamak garip elalemle annesini kardeşini çekiştiriyosun ve sana bi ayar çekmiyor hayret

Sizler karnınızdaki bebekten de mi ibret almıyorsunuz?o çocuk da büyüyecek ve sen gelin damat sahibi olacaksın.aynı laflar seni de bulabilir
Hala kendince espri yapmaya çalışıyorsun yapma.
Sinirimi bozdun sabah sabah

Yok gruptan değil gruptan da aynıdır sanırım

Tam smdi denedim.
Ise yaramiyor gruptada, havada yakalamk diye bisey yok, imkansiz.
Saniyesinde sildim ama ulasti digerlerine.
Belki ha internetin yoksa ve saat resmi varken sildiysen evet o ise yaraya bilir belki. Ama ondan bile emin dgilim. Yolladin bile cunku sonucta.

ben de anneme söyler miydim bilemiyorum.üzülmesin diye söylenmez ama,o eve gidip,surat görüp,daha çok üzülecekse,gitmesin diye uyarmak isterdim.bu yüzden ,görümce böyle düşünmüş olabilir.

neyse,kayınvalide olduğum için,bu konuya tarafsız kalamayacağım.o yüzden bu konudan,son kez duamı ederek,çıkayım.
"Allah herkese,hayırlı evlat,evlatlarımıza da,hayırlı eşler nasip etsin"

sonuna yazaydin bari, arkadaşım böyle diyordu. yani sanki başka bir arkadaşın sana anlatmışda sende yazıştığın arkadaşına anlatıyormuşsun gibi. çokmu saçmaladım

Olgun kadınmış alttan almış eli öpülesi iyi bir kayınvalide

Görümcenin bunu sindirmesi daha zor el emeğine iğrenç denilmesi ne tarafından baksan hoşgörülecek bir şey değil

Belki zamanla o da affeder.

Sevdiğim cevaplarını mantıklı bulduğum üyelerden birisin .Hamilelikle beraber gerçekten çok değişik davrandığını düşünüyorum seni anlıyorum bende öyleydim kontrolsüzdüm .Hiç yapmam dediğim şeyleri yapmışlığım var .

Eşin çok tatlı dengeyi sağlayan bir insan.Hiçbirşeye üzülme.Hayırlısıyla herşey zamanla yoluna girer.

Konu baya gitmis zaten ama ben söyle derdim " Sana bir saka yapiyim dedim ne dersin acaba diye ama sende hemen cocuk gibi kostun abine yetisdirdin bana ilk yazcana. Tabii olaylar sayende yanlis yerlere geldi. Nasil sen tam bana yazarken ayni sekil baskasina sizden bahsederim bukadar tesadüf olurmu ?! Sonunda güya kuzenim yazdi klise cevabi vercektim.
Anlasilan seninle sakalasilmiyo. Derdim.

Konu sahibi halinize cok sükür edin böyle güzel bir kocaniz ve kayinvalideniz varmis. Anlayislilarmis ve sana kötülük yapmadiklari halde yinede arkanda durmuslar.
Simdiki kocalar annelerine pervane olsanda sonunda bir kötü kelime et hemen bosanmadan bahsederler, hakli oldugun halde bide. Suan siz cok haksizsiniz vede saygisiz onlara karsi.
Iyilere böyleyseniz kötülere ne diyorsunuzfur kimbilir. Ve sunuda unutmayin hamilesiniz diye iyiye kötü davranilmaz! Hamilelik hormonlari degistiriyo huyu degil.
Size iyi davranana iyilikle karsilik verinki birgün kiymetinizi bilsinler.

Bende abime aşkım diye mesaj atmıştım nişanlıyken ikisinin adı da aynı eşimle neyse konu bu degil geçmiş olsun

Madem iyi insanlar neden böyle konuştunuz ki keşke olmasaydı ama daha olan olmuş. Güzel bi yemek hazırlamaya çalışın elinizden geldiği kadar çağırın konusur alırsınız gönüllerini. Ama size karşı ister istemez hep bi kırgınlık olur bence orası ayrı. .

ayy neyse sonu okudum toparlanmış sevindim. arkadaşımda müdürümüz kötüleyerek müdür de müdür diye bir ton saymış. sonunda da sonundaoldu senin de sevmediğin kadar var deyip, Müdüre atmıştı mesajı kadının suratına bakamadım önce sonradan kötü huylarını düzeltti o da. iyi oldu aslında. vardır bir hayır.

Ne gelinler var ya ben çok şanssızım cokkk varya kaynanam bana yapmadığını bırakmadı çocuğumu düşürmek için bile bilen bilir zaten üstüne arkamdan yalan yanlış konuşur ben hiç demem bana sunu etti bunu etti diye hatta kaynanan sana ne yapsana susuyorsun derler ama biz yaranamıypruz yemişim seni dünya ya..bak kocama yararım ck sever beni ama kaynanam yani bence kötü gelin olunmalı baştan bizim gibi ipleri ellerine vermeyin kızlar bu hanım gibi olun

Fena olmamış gerçek yüzünüzü görmüşler kusura bakmayın sana karşı hiç bir kötülüğü olmayan insanlar hakkında bu şekilde konuşabiliyorsan yazıklar olsun derim
Bende bir görümceyim annemde kayınvalide benim yeğenim için ördüğüm yelege igrenç diye yakıştırma yapacak bir daha yüzüne bakmam ben yeğenlerim için ölürüm be varmı ötesi çok çok saygısızsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…