evet buda güzel bir yaklaşım bende anneme söylemezdim.
çok üzülürdü çünki.
aynen canım silinmiyor malesefYok yok silinmiyor acaba mı demiştim ama olmuyor denedim.
Ama mesela foto gönderdin diyelim yüklenmeden durdurursan o zaman oluyor
Yok yok silinmiyor acaba mı demiştim ama olmuyor denedim.
Ama mesela foto gönderdin diyelim yüklenmeden durdurursan o zaman oluyor
kesinlikle ama annem tansiyon hastası kendi annem için düşündüm bir an.Bu mevzunun ikinci noktasi.
Bende ikinci asamada bunu sorgulardim.
Ama smdi bi egri oturup dogru konusalim ele alinmasi gereken ilk basta hatayi yapan kisidir. Ve muhattabimiz su an o hatayi yapan kisi.. konu sahibi.
Mesajlar bir tick işareti çıkınca silinirse yine de gönderiliyor ama yanda saat işareti varken silinirse gitmiyor sadece. Bunu da yakalamak oldukça zor.Ay aklıma kendim geldim,eşimin sülalesiyle telde gurup var bende eşime tüp bebek tedavim ve merkezle ilgili bişey yazdım attım ki guruba gitti(kimse bilmiyor tedavi gördüğümüzü)
Anında uyandım hemen yakaladım girmeden sildim mesajı eşime sordum görünüyormu yok dedi
Siz tabi anlayamadan gitmiş mesaj hemen farketseniz silebilirdiniz
Görümcenin iğrenç yeleği olmasa toparlanırdı da sizin attığımız bariz ortada Allah yardımcınız olsun zor bi durum
Anneye, abiye söylemenin bir faydası yok nasılsa, özellikle anne. Mecburen torunu görecek, oğlunu görecek, gidip-gelecek hiç bilmese daha iyi.evet buda güzel bir yaklaşım bende anneme söylemezdim.
çok üzülürdü çünki.
Yok gruptan değil gruptan da aynıdır sanırımEvet bende oyle biliyrum ya.
Gruptanmi denedin??
Yok gruptan değil gruptan da aynıdır sanırım
Çiçeklerden sonra kayınvalidem aradı. 'Ben de düşününce sana hak verdim. Benim de kaynanam bende 5 ay yaşamıştı, evi bırakıp gitmiştim sonunda. ben elbette öyle biri değilim ama o aklıma gelince korkman normal tabii kızım. 'El örgüsü diye beğenmedin ama artık onlar moda, normal yeleklerden daha pahalı hem, internetten bak. sonra örün diye çok istersin ben sana ördüklerimden göstereyim de' dedi. Ben de hemen, 'ay ben öremiyorum diye kıskançlık krizine girdim zaten. Atkı örmeye çalıştım, banyo lifine benzedi' dedim... asıl tabii eşimin de konuşmasının faydası olmuş. Ama görümcem konuşmayı düşünmüyor sanırım. Konusunu hiç açmadı çünkü. Neyse kayınvalideyi hallettik
Madem iyi insanlar neden böyle konuştunuz ki keşke olmasaydı ama daha olan olmuş. Güzel bi yemek hazırlamaya çalışın elinizden geldiği kadar çağırın konusur alırsınız gönüllerini. Ama size karşı ister istemez hep bi kırgınlık olur bence orası ayrı. .Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"
Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.
Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?