Dünyanın en salak insanıyım

Ben de hemen, 'ay ben öremiyorum diye kıskançlık krizine girdim zaten.

valla @zatzuma1607 ben de üstte alıntıladığım kısımdan laçka olduğunu düşündüm. bir de triplere pardon krize girmiş.

Kıymetini bilin o kayınvalidenin.Valla bravo.Çok olgun anlayışlı davranmış.Sizde bundan sonra ona aynı anlayışı

gösterin.Böyle insanlar kolay bulunmuyor.Şanslısınız.Şansınızın kıymetini bilin

K.validen anlayışlı insanmış gerçekten. Kıymetini bil ve bir daha kötü anma kadını. Görümcende yumuşar belki zaman geçsin. Bir anlik gafletti falan dersin aslinda sizin icin iyi seyler düşünüyorum o an sinirle yazılmış şeyler diye geçiştirmeye çalışırsın artık.

Offf çok kötü olmuş ya.Unutmazlar hayatta.Özür dilemeyi deneyebilirsin ama bilmemki işe yararmı

kivirip uste cikmak yerine özur dilemen bence cok guzel bir davranis olmus..
insallah cok uzatmazlar
herkes dedikodu yapiyor kayinvalide gorumce arkasindan.. keske yapmasak..
yakalanmayinca daha masum olmuyoruz..
konu sahibine yuklenmeye gerek yok.. Allah vermis cezasini zaten :)

Puhaha ay hakkaten bende benzerini yapmıstım çok pis bi durum arkadasla baska bir ark. Çekistirirken o anda o yazdı ve ona cvben salladım bayagı gönderirken farkettim ama msj gitmisti ... Kız dumur oldu laf kalabalığı yapıp kafasını karıstırdım durumu kurtardım

iyi insalarsa doğumdan sonra 3-5 gün gelcek olması nasıl tüylerini diken diken yapabiliyo ilginç. herkez eşini takdir etmişte, bu olayla bu kadar dalga geçmesi ilginç geldi bana. ailesine bağlı değil heralde. her zaman önceliği benim demişsin, burda sen haksızsın. ama yine öncelik senin ve konuyu pek umursamıyo. kayınvalidenin cevabı çok güzel gerçekten iyi insan olduğunu göstrmiş.

Sizin yaşadıgınız pişmanlık ile ne yazık ki konu sahibinin yazdıkları örtüşmüyor bence.

Cesaret edemeyip o an birşey demese, sizin gibi gerçekten içten bir üzüntü hissederek davranmış olsa, kayınvalidenin o mesajına özür dilese durum farklı olurdu.

Fakat direkt yalana başvurulması, onlara gerizekalı muamelesi yaparcasına hack demesi vs. bir kötülügünü görmedigi insanların dedikodusu yapmasına eklenince ortaya çok ama çok çirkin bir tablo çıkıyor. ortaya.

Yaşadıgınız olayın detayları önemli elbette ama karşı tarafın yerinde olsam o pişmanlıgınız karşısında ben de sizi affederdim. Konusahibinin durumunda ise yegenimden acısını çıkarmaz geline -tam da isteği dogrultusunda- ciddi bir mesafe koyardım.

Kayınvalidesi neyse ki fazlasıyla olgun bir insanmış, kadın hala yelek için ikna etmeye çalışıyor gelinini.

Ben de eşine takildim sizin gibi.
Tamam bagirip cagirmamasi , esine sahip cikmasi guzel ama annesini böyle dalga malzemesi yapmasi bana hic hos gelmedi.
Bir kadin olarak benim zoruma gitti daha dogrusu.

Madem kötü insan değiller , size karışıp etmiyorlar , doğumda yardım için gelme ihtimalini neden tuylerim diken diken oluyor diyerek ifade ettiniz .

Kardeşinin o an size yazması ve bunu arkadaşınıza bildirmeniz , ikisini bir arada düşünüyorum da, siz sevildiginizi göstermek istemissiniz arkadaşınıza , ^onların bana karşılıksız bir sevgisi var^ demeye calismissiniz . ^ben sevmiyorum ama onlar yine de seviyor . ..^

Sanırım sevgi eksikliği cekiyorsunuz , bu eksikliği kapatmaya çalışıyorsunuz .

Belki onlarda bu durumu farkeder ve yeteri kadar olgun yaklasabilirlerse , bunu affedip seni sevdiklerini sözlü ifade ederler , sende böyle şeylere gerek duymazsin .

Görümcen den bu olgunlugu beklemiyorum , belki kayinvaliden . ..

Ay aklıma kendim geldim,eşimin sülalesiyle telde gurup var bende eşime tüp bebek tedavim ve merkezle ilgili bişey yazdım attım ki guruba gitti(kimse bilmiyor tedavi gördüğümüzü)
Anında uyandım hemen yakaladım girmeden sildim mesajı eşime sordum görünüyormu yok dedi
Siz tabi anlayamadan gitmiş mesaj hemen farketseniz silebilirdiniz
Görümcenin iğrenç yeleği olmasa toparlanırdı da sizin attığımız bariz ortada Allah yardımcınız olsun zor bi durum

Ay öyle kimse görmeden siliniyor mu vatsap da mesaj

Iyi yönünden bak. Burda okudugum kocalarin %de 90 i simdi anasinin etegine yapismis, seni nasi bosayacagini anlatiyo olurdu. En azindan onun akli basindaymis.

Ben buna akli basinda demem maalesef.
Vefasiz evlat derim. Hep kendi tarafindan dusunup " oh kocam akilli" demek bence cikarini dusunmektir.
Var sayalimki konu sahibi burda tam tersini yasamis olsaydi ve " kocam annemle kardesim hakkinda cok kotu seyler soyledi, arkdasina yolluycakken benim erkek kardesime yolladi herseyi ogrendik" deseydi o zmn hala " sen bari akli basinda ol kocani bosama' mi diycektiniz?
Hayir o zmn " hadsiz fesat koca, Allah belasini vrsin, benim aileme soyleseydi eger benim kocam bu lafi kapiyi vurur giderdim, kimse benim aileme laf soyleyemez, helede ailemin onu el ustunde tuttuguna ragmen bu sozleri hak etmemelerine ragmen...vs vs" diye devam ederdik kk kadinlari olrak.

Kocasinin rahat olmasi konu sahibinin isine yaradimi? Yaradi?
Ama bide o iyi niyetli kv yi dusunun, oturup yelek oren sucsuz gorumceyi dusunun. Heycanli heycanli yigenim olucak diye zman ayirip yelek oren gorumce.
Ah be.
Aileye acidim.

Ben de eşine takildim sizin gibi.
Tamam bagirip cagirmamasi , esine sahip cikmasi guzel ama annesini böyle dalga malzemesi yapmasi bana hic hos gelmedi.
Bir kadin olarak benim zoruma gitti daha dogrusu.
kocam beni dövse, boşasa hoşunuzamı gitcek bu kadar üstüme geldiniz demişte, kimse bunu istemez. ama haklıyı haksızı ayırması lazım. dediğin gibi annesine sahip çıkamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…