Dünyanın en salak insanıyım

Bu super olurdu ya.
Ilerde suurumu kaybedip biyle bi hata yaparsam hemen bunu yapicam.

Bu super olurdu ya.
Ilerde suurumu kaybedip biyle bi hata yaparsam hemen bunu yapicam.
ben kanı kan yıkamaz kanı su yıkar tezini savunuyorum
Yanlışı yanlışla düzeltmek olmaz.
hormonlardan dolayı çok bunalımda olduğunu söylesin kapatsın bence.zaten özür dilemiş çiçek yollamış.
bence yani..

Demek istedgim tamda bu.

Sopası yok demek istiyorum sadece....haketmişsiniz bunun düzeltilecek bir tarafi yok sadece özür dileyip unutturmaya çalışıp daha iyi niyetli olacaksınız...

Ama cidden "bir yelek örmüş igrenç" böyle şey söylenmez azcık emeğine saygı duysaydınız

Haklisiniz evet. Diger yorumlarimdada belirttim zaten bende. Cok cok buyuk bi haksizlik var ortada. O gorumce ve kv hic hic haketmemis bunlari. Kocasinin tutumunada hala cok uzuldum kendimi kv ve gorumce yerine koyaraktan.
Ama ben varsayalimki haklilik payim var diye demistim.
Ama bu kv ve gorumce? Hakmedi bunlari..

yarın bigün benım damatta bana böylemi dicek acaba :))
gelinim olmayacak çünki :)

kv yi halletmişsiniz görümceyi boşverin

az evvelde yazdım ama yanlış anlaşılırım diye sildim..
ANNEE yaaaa bir evladı doğurmak büyütmek ömür istiyor.
sonra başka bir anne kuzusu geliyor sana neler diyor.ben bunu konu sahibi için demiyorum ama
herkesin anası kendine güzeldir.candır anadır.
sevmek zorunda değil tekrar altını çiziyorum ama yermekda yanlış.
ama olanda olmuş.karar artık konu sahibine kalmış bnundan sonrası için.
herşey ellerinde

olan olmuş gönüllerini almaya çalışın bnce...bn kaynana olsam aynısı bana yapılsa bnde çok kırılırdım heralde burda hep gelinler konu açıyo işte kaynanam şöle görümcem böle görünen o ki gelinlerde sütten çıkma ak kaşık değiller ..
artı birde görümceniz düşünüp bebeğinize yelek örmüş beyenmesenizde laf etmeye hakkınız yok düşünmesi yeterlidir bnce elinden o geliyodur iğren ç diyerek küçümseyemezsiniz buna hakkınız yok...kıymetini bilin bnce ..bn görümceme dediğim halde kızıma yelek örmedi ..çok kırılmıştım oysaki ama asla lafını bile yapmadım....

Demek istedgim tamda bu.

buna nabza göre şerbet vermek deniliyor

burada kimse kocan seni niye dövmedi,hemen gitsin boşasın vay ahlaksız vay demedi zaten.

sadece diğer konuda konu sahibi kahraman ilan edilirken ki bence de öyleydi,burada ay ne iyi koca bakın karısını nasıl savunmuş denilmesi biraz iki yüzlü bir yaklaşım oluyor.

+11111111
Kk nin yan etkileri diyelim bu.
Bu hep boyleydi.
Hep kadinlarin agzindan dinledigimiz icin hep kadin beyniyle dusunuyoruz. Helede konuyu kim actiysa o kadinin beyniyle.

Empati yapip yardimda bulunmak guzeldir konu sahibini yerin dibine gommek yerine.
Ben hep o yonden yanayim zatn beni bilen bilir kkda. Ama haksizligada haksizsin demek farzdir. Konu sahibini yerin dibine sokmak gibi bi niyetimde yok zaten smdi, oturur beraberce bi cikar yol bulurum seve seve, ama en basta " hatalisin" demek farzdir bnce. Sadece isyanim kk hanimlarina..

Ben smdi kendimi o sucsuz gorumceyle kv nin yerine koydum.
Ve mesela gorumcesinin su ana kadr uzun bi mesaj yazmamasi bile ne kdr hanim bi gorumce olduguna kanittir.
Ben yasasaydim bunu canim cok cok acirdi ve o aciyla yengeme agzima geleni sayardim ve baktim abimde guluyormu? Daha yuzlerini gormek istemezdim ikisininde.
O yelegi param parca eder cope basardim.

ben de k.valide ve görümceyi çok kibar,naif insanlar olarak görüyorum.

bence değerleri bilinmesi gereken insanlar.

İleride görümce olacağımı düşünürsem; o mesajı görünce asla kardeşime yansıtmazdım, anneme de söylemezdim. Direk gelinin arar gerekli şeyleri söylerdim bakalım bir daha yüzüme başı dik bakabiliyor mu?
Görümce de yemeyip içmeyip yetiştirip herkesi huzursuz etmesiyle pek hoş bir izlenim bırakmadı.
Kayınvalide ve görümce de bir daha sizinle konuşurlarsa eşiniz için konuşup unutmuş, önemsememiş gibi yaparlar sadece.

yıllar evvel ben cocukdum.staj yapıyordum çok ufak bir staj parası alıyordum
abim evlenmişti.yengeme altın bir yüzük almıştım.
yıllar sonra yengem bana ne ağır sözler söyledi neymiş çok büyükmüş parmağına büyük gelmiş.
ala ala yüzük almışım.çok inceymiş.o zaman 15-16 yaşındaydım
kahrolmuştum.acaba altın gerdanlık setimi beklediki o yaşta cocuktan.

evet buda güzel bir yaklaşım bende anneme söylemezdim.
çok üzülürdü çünki.

ne ayıp.sizin kalbiniz çok güzelmiş,boş verin.

bazı insanlara hak ettiğini vermeden kendilerine gelemiyorlar.

çoğu zaman kibarlıktan yanayım da işte böyle durumlarda da anladığı dilden konuşmak lazım.

Tovbe tovbeeee
Allah islah etsin.
15 yasindaki cocuk sana altin almaya mecburmu??
Ben olsam bende uzulurum.

kocadan da fazla birşey beklememek lazım.gelin hanım,1 sene de, 20 dakika gördüğünü söylüyor,kayınvalidesini.e ..oğlu da,sık görüşmüyordur bence.

vallahi ben ki,kendimi çok anlayışlı, kayınvalide olarak görürüm.ama bunu hazmedemezdim.ha birşey yapar mydım?hayır.ama içimden çıkmazdı,çok üzülürdüm.öyle çiçekle,hediyeyle unutulacak,görmezden gelinecek bir konu değil.çok çok kırıcı.

çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için o sizin kalp güzelliğiniz.
işte artık bende bitti.o hamle ile kandini tamamen bitirdi.
en son ip dolamış kızının parmağına takmış.
öyle gördümya nasıl incindim.
insan gider daraltır yada atar çöpe.çok üzücü çok

Tovbe tovbeeee
Allah islah etsin.
15 yasindaki cocuk sana altin almaya mecburmu??
Ben olsam bende uzulurum.

amin canım 46 yaşına geldi ama hala ıslah olmadı aynı huyda gidiyor.
selam selam o kadar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…