Dünyanın en salak insanıyım

Aha gene ben yazmayın şoyle şeyler sonra konu dışından gidiyorum
Ama senin dediğin gibi yapmasın bence artık yapıcağı tek şey sessizliğe bürünüp köşesine çekilmek :×7:
Günah keçisisin bibi valla bilmiyorum, denese zarar gelmez illa bir şey yapmak lazım gelecekse şayet... sessiz kalmak yada kabullenmek araya soğukluk sokabilir, hoş soksa bile doğumda düzelir. Düzelmese de konu sahibinin arzusu buydu aslında. Awww karışık mevzuu konu sahibi iyi , mutlu olsun da. Hallolur inşallah...

Hhh şuan tamda bunu yaşıyorum herzamanki gibi eşim neye gülüyosun diyo

simdiye kadar okudugum en aksi bi duurumdasin
adamlar iyi olmasa tamamda neyse
kocanda supermis maasalalhhh nazar degmesin:)

ölû takldi yapmak iyi fikirmis :)))

bebek kiz mi erkek mi kiz sa gorumcenin ismini koy belkii affeder :)
Görümcenin ismini bilmeden önermeyelim yoksa benimde aklıma geldi :)))

Şu an eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Bir ay boyunca maç izlemesine ses çıkarmak yok, her gün istediği yemeği yapacağım (kuru fasulye-pilav) pazar günleri dışarda kahvaltı yapalım diye diretmek yok, arkadaşlarını artık aşağılamak yok, günde yarım saat masaj..
Annesini arayıp, 'zaten çok kötü morali, bebeğe daha bir şey alamadık. Siz her şeyi yapıyorsunuz diye bana söylenip duruyordu. Arkadaşı da doğumdan sonra sakın kayınvalideni çağırma, benimki geldi şöyle oldu böyle oldu diye kızı korkutmuş. Bu aralar ben bile tanıyamıyorum karımı, beni bile evden kovuyor. Siz de üstüne gitmeyin, sabahtan beri ağlıyor annemlere ben nasıl bunu yaptım diye, kendini yedi bitirdi. İçinde kötülük olsa böyle ağlar mı hıçkırıyor kız, bişey olacak diye korkuyorum' desin diye.

İnşallah işin içinden çıkarım. Bence bunda affederler ya, hamileliğimi azcık kullanmış gibi olacağım ama yanii ne yapalım. Bir daha kimse hakkında kötü konuşmayacağım, Allahım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…