- 18 Mart 2016
- 399
- 297
- 23
- 34
cok iyi yaa. Daha iyisi olamazdi..
Tabi o anda yazsaydi.
Benim jeton cok köşeli hayatta aklima gelmezdi bu ama yazdım bi kenara bulunsun
Şimdide sıvar aslında hahahhaha yazar görümcesine
Benim gülme emojilerim sana gelmedi mi der .
Benimle çözeceğin sorunu kocamı aramak ne demek der .
Benim bu kadar kötü düşüneceğime ihtimal veriyor musun der . Üste çıkar.
Ama kimseyi görüldü yapmaması lazım dı kv nin mesajını filan
Yaa çok tatlıymış ben de böyle bir eş istiyorum :)) maşallahAmaaan öfff eşimle hiç öyle 'lafın altında ezilme' durumumuz yok. Birbirimizin yol arkadaşıyız çok şükür... Şu an, annesinin aldığı pasta tabağını bana gösterip, 'Ahhh anammm ahh sen yemedin içmedin gelinine tabak aldın, o sana ne yaptı, vefakar anam' diye türkü söyleyip benimle dalga geçiyor. ve evet yani dedikodum da çok pistir.
Vala anladm ben artk buda kanıtı iyi geline kötü kaynana kötu geline iyi kaynana düşüyor şimdi bu arkadaş burda kaynanam la gorumcem bana şunu dedi yada watsapta arkadaşına yazarken yanlışlıkla bana yazdı deseydi topa tutardiniz deilmi arkadaş dedikodu yaparak iyi insanların kalbini kırıp ölü eti yemiş resmen bir özür dilemesi lazım kimse kusura bakmasn herkes hamile oldu...ayrıca ben gorumcelerimden kazak deil iğne gormedm keşke yapsalardı iğrenç olsaydı
Uff cok fena olmus diyeck bsey bulamadimGörümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"
Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.
Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?