Dünyanın en salak insanıyım

1. Kocan 10 numara baskasi olsa kıyameti koparmıştı 2.madem iyi insanlar neden bu şekil dedikodu yaptın 3.su çok iyi insanlar olsalardı gorumcen sana söyleyeceğini söyler konuyu kapardi gidip kocana yetistirdiyse çok da iyi sayilmazlar 4.su geçmiş olsun kardeşim kendimi yerine koydumda çok kötü gerçekten inş unutulur gider...

Ayy ayy cok kotu olmus cok.yuzyuze bakacaksin bir omur kv de uzulmustur yelek ormus hevesli hevesli.yazik ya oda esinin annesi oda esini bu yasa getirdi torunu nu brkliyor.bence ozur dileyin hediye alin gidin.bebeginiz doginca anliyacsksiniz anneligi cok ayip olmus kv ye cok..

cok iyi yaa. Daha iyisi olamazdi..
Tabi o anda yazsaydi.
Benim jeton cok köşeli hayatta aklima gelmezdi bu ama yazdım bi kenara bulunsun

Şimdide sıvar aslında hahahhaha yazar görümcesine
Benim gülme emojilerim sana gelmedi mi der .
Benimle çözeceğin sorunu kocamı aramak ne demek der .
Benim bu kadar kötü düşüneceğime ihtimal veriyor musun der . Üste çıkar.
Ama kimseyi görüldü yapmaması lazım dı kv nin mesajını filan

Süpersin

Gece gece ben gerildim resmen. Cok kotu olmus gecmis olsun. Nazar degecek diye korkumdan oyle yazdim arkadasa demek en guzeli bence ama gidin ozur dileyin totolarini cokta kaldirmadan

Yazacak bişey bulamadım ama yaxmakta istedim. Eşin anlayışlıymış enazından. İşte cemyılmazın dediği "o mesajı gitmeden havada yakalamak istersin" sözü bunu anlatıyor.
Geçmiş olsun

Yaa çok tatlıymış ben de böyle bir eş istiyorum :)) maşallah

Bi donkk sesi duydum.
Tekrar okudum.
Cok kotu su yaptiginiz.
Sizin adiniza ben utandim.
Kim yelegi oren? Gorumceniz basiniza corap oren gorumcelerden dgil, yavrucugunuza yelek oruyor ve siz boyle diyosunz.
Allah korusun.

Vala anladm ben artk buda kanıtı iyi geline kötü kaynana kötu geline iyi kaynana düşüyor şimdi bu arkadaş burda kaynanam la gorumcem bana şunu dedi yada watsapta arkadaşına yazarken yanlışlıkla bana yazdı deseydi topa tutardiniz deilmi arkadaş dedikodu yaparak iyi insanların kalbini kırıp ölü eti yemiş resmen bir özür dilemesi lazım kimse kusura bakmasn herkes hamile oldu...ayrıca ben gorumcelerimden kazak deil iğne gormedm keşke yapsalardı iğrenç olsaydı

Hanfendi ne yapayım, zaten pişmanım demişim. Kendimi mi bıçaklayayım?

Tek çözüm yolu kocanız ne yapın edın ağlayın zırlayın surat yapın ikna edın annesıyle konuşsun hamilelik psikolojisi falan desin

Ben kayınvalidenize ve görümcenize gerçekten çok üzüldüm. Size eziyet etmeye değil yardıma gelicek kadın. Ayrıca el emeğine çirkin demeniz çok yanlış. Bebek hemen büyüyor zaten, görümceniz varken 2-3 kez giydirirdiniz gönlü olurdu. Bir de iyi insanlarmış. Yaptığınız çok ayıp. Telafisi zor.

Uff cok fena olmus diyeck bsey bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…