simdiye kadar okudugum en aksi bi duurumdasin
adamlar iyi olmasa tamamda neyse
kocanda supermis maasalalhhh nazar degmesin:)
ölû takldi yapmak iyi fikirmis :)))
bebek kiz mi erkek mi kiz sa gorumcenin ismini koy belkii affeder :)
Bir daha kimse hakkında kötü konuşmayacağım, Allahım lütfen
Yok canım ismi karıştırma. Daha büyük salakmışım dersin. Söylediysen söyledin hepimiz saçmalayabiliyorux ama karşılığı bu değilerkek.. istediğin isim ne söyle onu koyayım diyeyim bari
Şu an eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Bir ay boyunca maç izlemesine ses çıkarmak yok, her gün istediği yemeği yapacağım (kuru fasulye-pilav) pazar günleri dışarda kahvaltı yapalım diye diretmek yok, arkadaşlarını artık aşağılamak yok, günde yarım saat masaj..
Annesini arayıp, 'zaten çok kötü morali, bebeğe daha bir şey alamadık. Siz her şeyi yapıyorsunuz diye bana söylenip duruyordu. Arkadaşı da doğumdan sonra sakın kayınvalideni çağırma, benimki geldi şöyle oldu böyle oldu diye kızı korkutmuş. Bu aralar ben bile tanıyamıyorum karımı, beni bile evden kovuyor. Siz de üstüne gitmeyin, sabahtan beri ağlıyor annemlere ben nasıl bunu yaptım diye, kendini yedi bitirdi. İçinde kötülük olsa böyle ağlar mı hıçkırıyor kız, bişey olacak diye korkuyorum' desin diye.
İnşallah işin içinden çıkarım. Bence bunda affederler ya, hamileliğimi azcık kullanmış gibi olacağım ama yanii ne yapalım. Bir daha kimse hakkında kötü konuşmayacağım, Allahım lütfen
Yesen gene iyi.Ona bir yalan bulurduk ta iştebu arada, 'kalbin kötü senin, nasıl böyle bir şey yaparsın, utan, ben olsam affetmezdim' ayyy sanki kaynanamı yedim.. Zaten yerin dibindeyim şu an, bi de gelin tüfekle vurun beni
sen hiç konustunmu birebirerkek.. istediğin isim ne söyle onu koyayım diyeyim bari
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"
Şu an eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Bir ay boyunca maç izlemesine ses çıkarmak yok, her gün istediği yemeği yapacağım (kuru fasulye-pilav) pazar günleri dışarda kahvaltı yapalım diye diretmek yok, arkadaşlarını artık aşağılamak yok, günde yarım saat masaj..
Annesini arayıp, 'zaten çok kötü morali, bebeğe daha bir şey alamadık. Siz her şeyi yapıyorsunuz diye bana söylenip duruyordu. Arkadaşı da doğumdan sonra sakın kayınvalideni çağırma, benimki geldi şöyle oldu böyle oldu diye kızı korkutmuş. Bu aralar ben bile tanıyamıyorum karımı, beni bile evden kovuyor. Siz de üstüne gitmeyin, sabahtan beri ağlıyor annemlere ben nasıl bunu yaptım diye, kendini yedi bitirdi. İçinde kötülük olsa böyle ağlar mı hıçkırıyor kız, bişey olacak diye korkuyorum' desin diye.
İnşallah işin içinden çıkarım. Bence bunda affederler ya, hamileliğimi azcık kullanmış gibi olacağım ama yanii ne yapalım. Bir daha kimse hakkında kötü konuşmayacağım, Allahım lütfen
erkek.. istediğin isim ne söyle onu koyayım diyeyim bari
yaws iyi guzelde su yasaklara da sure koysaydin , yani omur boyumu pazar gunune disari kahvaktya çikilmayacakŞu an eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Bir ay boyunca maç izlemesine ses çıkarmak yok, her gün istediği yemeği yapacağım (kuru fasulye-pilav) pazar günleri dışarda kahvaltı yapalım diye diretmek yok, arkadaşlarını artık aşağılamak yok, günde yarım saat masaj..
sallıyorsun bari destekli salla
'' X nazar değmesin diye bizim kızlara böyle yazsam olur mu ? Sizinle aramdaki ilşkiyi kıskanıyorlar '' gibi bir mesaj seni çok iyi kurtarırdı
Gerçi bende öyle hata yapmıştım ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?