Dünyanın en salak insanıyım

Bu olayla birlikte ruhunu aklini kalbini temizle ve hele iyi dediğin insanları kotuleme dışarıya.ve anne karnında ki bebek annenin hatalarından dedikodu kin vs.. etkileniyor bunu da unutma.

Ayy hemen bunu deniyorum! Aslında Ezgi'ye şaka yapmak için dedim ama anlamayınca ben de hacklendiyle komik olur diye düşündüm. O sırada mantıklıydı falan diyeyim. Çok teşekkürler
zaten bi saygısızlık yapmışsın bi de insanların zekasıyla dalga geçme

Allah işte ayağınıza dolandırmış,yaptığınız gıybet ortaya çıkmış.Bundan sonra insanlara vefasızlık yapıp günahlarına girmezsiniz.durduk yere kin beslemezsiniz.Vicdani açıdan iyi bir ders olmuş size.Bu problem zaman aşımına uğrayıpta azda olsa ilişkiniz toparlanırsa ne ala,ama hiç bir şey eskisi gibi olmayacak size olan güven ve saygıları yerin dibinde şu an haklı olarak.

Eminim iyi insanlardır yoksa eşin an itibariyle yüzüne bile bakmazdı.

Anne arkadaşım kaynanasıyla kapışmış, kızın morali çok köyüydü bende attım öyle napiyim de.

Ben de anlamadim madem iyi insanlar, madem sana karismazlar etmezler ne diye dedikodularini yapma geregi duydun ki?

Çok kötü olmuş.
Size zararları olan insanlarda değillermiş.
Düşünüp emek verip yelek örmüş onu bile gömmüşsünüz.
Üzgünüm ama ben olsam affetmezdim sizi. Bu saatten sonra yalan söylemeyin derim zira ilk söylediğiniz yalan işi iyice batırmış,ne söylerseniz söyleyin inanmazlar artık bence.

Ben olsam tüm onları yazdıktan sonra yanlış yazdığımı aldığım an devam ederdim yazmaya.....
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"...... Bi de kazak almış indiriminden nasıl belli falan yazmış Pinar bi anlam veremedim aslında biraz tuhaf onun kayınvalideleri falan ama kalmasin istenecek kadar da değil bence.... Sonra aaa x(görümcenin adı gelecek:) ) sana mı yazmışım x(arkadaşınızın adi) ile pınarın kayınvalidesini konuşuyorduk da diye devam ederdim çünkü başıma geldi işe yaradı:)

Allah carpmış

Arkadasimin kaynanası gorumcesi cok kotuluk yapiyor arkadasima. Bu surekli bana seninkiler cok mu iyi niye hic bisey soylemiosun dedikce kendimi kotu hissediodum yavastan ben de soyleniyim de beni cok mutlu sanio üzülmesin diye olmicak laflar ettim. Bunu nasil aciklayacagimi bilemedim inanmazsiniz diye düşündüm baskasi yazdi diye yalan soyledim. Sizinle hiçbir problemim yok olsa zaten size soylerdim. De bence yuzlerine.

koptum valla... aynı şeyi ben de işyerindeki müdürüme yapmıştım. arkadaşıma müdürü anlattığımı zannederken bir baktım meğerse müdüre yazıyormuşum.

eşinin tepki vermemesi güzel olmuş. şükretmelisin. başkası olsa sayardı kesin

ben görümcenizin yerinde olsam sizi affetmezdim Allah ne güzel rast getirmiş

size kötülüğü olmayan insanlar için hatta gayet de iyiler diyorsunuz,bu tarz laflar etmek çok çirkin.

sırf k.valide ve görümce diye bu kadar da yapılmaz

yorumların hepsini okudum kahkaha atıyorum şu an

konu sahibi sen gerçekten burada ki cadı gelinler yüzünden gaza gelmişsin bir süre k.valide-gelin konularını okuma.

Son düzenleme:
Madem karışmıyordu, gayet iyiydiler neden böyle bişey söyleme gereği duydunuz?
Bari arkadaşım geçinemiyor onu imrendirmek gibi olmasın diye attım öyle de.

Ayyy çok kötü :) yani evirip çevirmeye gerek yok cidden moktan bir durum ayıp etmişsiniz valideye, görümce de maşallah yetiştirmiş hemen buradaki mesajı aldınız değil mi, görümceyle mesafeli olunacak ağzında bakla ıslanmıyor :)

Benim de böyle durumlara düştüğüm oldu, samimiyet benim en önem verdiğim şeylerden biridir yapmacıklığı sevmem, böyle zamanlarda da samimiyetle hislerimi ve pişmanlığımı gösteririm. Anne hamilelikten dolayı mendebur biri oldum çıktım buluttan nem kapıyorum, ayıp ettim biliyorum ama normalde hislerim bunlar değil inan bana, kusuruma bakma nolur derim.

Çok iyi bir aileye denk dusmussunuz.
Esımın aılesını sevıyorum hafta sonu kaynımlar ve sevgılılerını alıp koye gıtmısler. Benıdme hıc haberım yok bır oncekı aksam beraberdık halbukı. Icımde tutmayacaktım zaten soyleyecektım ancak o gun degıl. Sans o kı o gun kandıl ıdı.

Kandıl kutlamak ıcın aradıgımda kayınvalıdem ( ben bozulunca bu ıse esım arayıp hepsını dumduz etmıs , haberım yok) bana cıkıstı bende sadece ben sadece alındım sızı kımseye sıkayet etmedım , benı dısladıgınızı dusundum neden haber verdınız dedım. Dusuncelerımı dıle getırebılırdım sonuc olarak suclamıyordum kendı dusuncelerımı paylasıyordum cok uzun bır konusma bıle olmamısken kayınvalıdem yuzume telefonu kapattı.
3-4 gun oldu hala ne aradı ne sordu. Aglayıp duruyormus evde, kayınpederıme daha fazlasını anlattım bu ılk degıl ben alınıyorum sesımı cıkarmadıkca tekrarlanıyordu benı anlayın dıye soyleyecektım ancak o telefonda konusunu acınca bende sıtem ettım vs dedım.
Sonuc olarak ıcım ıcıme sıgmıyor 4 gundur . Hala aranmamıs olmam, aglıyor olması ıhaleyı benım uzerıme atacakmıs gıbı hıssetmem fılan tarıf edemem sıze .
Kı ben haklıydım

Bence ozur dıleyın

yalnız şunu gördüm burada ciddi bir gelin koruma programı var.

konu tam tersi olsaydı,konu sahibi 'kızlar k.validemi severim,ona hiç bir kötülük yapmadım görümcemin de yakında bebeği olacak çok güzel bir yelek ördüm ama görümcem arkadaşına atacağı o mesajı bana atmış ne yapayım' deseydi oy oy

dar ağacı kurulmuş fesat görümce ve pislik k.valide için idam kararı çıkmıştı bile

sizin çifte standartınıza kurban

Görümcen en yakın arkadaşınla isimlerinin aynı olduğunu biliyordur...ayrıca o an sana yazdığının da farkında(kardeşi şu an bana yazıyor demişsin ya)mümkünü yok yalanla toparlayamazsın...
Özür dilemekten başka çaren yok...
Herkes iyi insanlar kısmına takılmış ama 3 gün kalacağını düşününce bile tüylerin diken diken oluyorsa o kadar da iyi değiller demek ki...her şerde bi hayır vardır derler...belki doğumda birbirinizi yiyecektiniz :)

offf çok fena olmuş gerçekten.... ama hak etmişsin sanki :):) valla bence burada taktir edilecek tek kişi eşiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…