- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Saka yaptim yahuNasI yani ?§aka mi bu
Saka yaptim yahuayni hasetlikte bir yengem var bir gun onun da gercek dusunceleri cikacak ortaya boyle ayan beyan :)
Ahahahkeşke sen olsaydın da konu burda çözülseydi. ..durum kötü nası toparlicak konu sahibi bilmem...üzüldüm hepsine...
Toparlanmaz bu. Ne dese daha da batar.
Ayrica hamilelik psikolojisinin arkasina siginmak da cok komik.
Babaanne hala olmaya hevesleniyosun butun iyi niyetinle arkandan soylenenlere bak cok aci.
Konu sahibi uzun vadede mutlu olursun merak etme gelip gidip rahatsiz etmezler.
Anlıyorum ama durumun toparlanabilir hiçbir tarafı yok... çok kırılmışlardır -haklı olarak- ama eğer mantıklı insanlarsa bu yaptığınız saçmalığı unutup torunları ve yeğenleri için sizinle mecburi muhabbete devam ederler zaten... sadece size artık değer vermezler.. siz de zaten onlara değer vermiyormuşsunuz , çok önemli değildir bu sizin için...bu arada, 'kalbin kötü senin, nasıl böyle bir şey yaparsın, utan, ben olsam affetmezdim' ayyy sanki kaynanamı yedim.. Zaten yerin dibindeyim şu an, bi de gelin tüfekle vurun beni
Bir erkek annesi olacağını düşün. Doğacak torununu, 3 gün görmeye bile istenmediğini düşün. Gelinin sana böyle düşünse... Çok kötü olsa gerek...
eşim de aynı şeyi söylüyor, "ilerde gelinimiz de sana bunu yapacak, Allah heeeeeeeeepppp çıkartır acısını. Ama neyse en azından kayınbabasını çok sevecek. Çünkü kayınbabası adam gibi adam, kimsenin arkasından konuşmayan, herkesin iyiliği için uğraşan, Ecevit gibi adam diyecek benim için." diye dalga geçiyor.. Off şimdi de gelinimin benden nasıl gıcık alacağını düşünerek üzülüyorum. Allahım beni affet ne olur, bir daha asla ama aslaaaaaaaaaaaaaaaaa kimsecikler hakkında kötü düşünmeyeceğim
yav kizma cok guldum ama ben de kp nin dedikodusunu yaparken telefonum yanlislikla onu aramisti neyseki farketmedi.Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"
Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.
Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
eşim de aynı şeyi söylüyor, "ilerde gelinimiz de sana bunu yapacak, Allah heeeeeeeeepppp çıkartır acısını. Ama neyse en azından kayınbabasını çok sevecek. Çünkü kayınbabası adam gibi adam, kimsenin arkasından konuşmayan, herkesin iyiliği için uğraşan, Ecevit gibi adam diyecek benim için." diye dalga geçiyor.. Off şimdi de gelinimin benden nasıl gıcık alacağını düşünerek üzülüyorum. Allahım beni affet ne olur, bir daha asla ama aslaaaaaaaaaaaaaaaaa kimsecikler hakkında kötü düşünmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?