Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

kuzular ben eski sayfalara bakmadım biraz yorgunum bilinçaltının gücü dışında ki kitaplar neler bi liste yapsanız zahmet olmazsa :)
ya bende merak edıyorum bu tarz kıtaplar okuyup memnun kalanlar tavsıyede bulunsa cok ıyı olur :)

bende şu an kitap elimde kaldığım yerden bikaç sayfa okuyodum ve bu konuştuğumuz konuyla ilgili çok güzel örnekler vermiş.. eger yakınındaysa sf 72-73 ü oku lütfen :)
bir lokanta da yemek siparişi verdiğinizde garson size onu getirir..yanınızdaki arkadaşınıza bunu söyleseniz de söylemesenizde o yemek size gelecektir diyor. çünkü o siparişi verirken acaba arkadaşım duyduğu için yemeğim gelmez mi diye düşünmezsiniz diyor.. yani yine olay bizde bitiyor :)

o arkadaslardan bende de vardı sureklı psıkolojımı bozan kotu seyler soyleyen hatta benı anlamayan cogundan kurtuldum coguyla da muhabbetımı azalttım o kadar ferah ve mutluyum kı anlatamam

bızım bır kac sene once keşfetmemız lazımdı greyım
olsun hıc bırsey ıcın gec degıl bana bır haller oldu valla son gunlerde =)
Ayy bana da oldu valla pozitif enerji saçıyorum etrafıma. Sürekli bir gülümseme halindeyim. Kolay kolay kızmıyorum. Sinirlenmiyorum. Normalde çabuk öfkelenen biriyim ama yok eski grey gittİ. Erkek arkadaşım bile şaşırıyor halime. Kafanı bir yerlere falanmı vurdun diyor bana

buttrfly şekerim sen nasılsın bayadır konuşamadık :)

Cok sükür tatlim erken dogum riskim dışında bomba gibiyim,enerjik pozitif;,asiri enerjiden cocuklarim herhalde fazla kalamiyor.Kizimi onumuzdeki hafta dogurmustum erkenden.Oglumu dogurmamak icin bol bol uzaniyorum,ama ne nafile biraz once gayri ihtiyari merdivenden hoplayaziplaya indigim icin cok pismanim

Aslında biri burada yazılan kitapları bir liste yapıp toptan yazsa iyi olur, benim de okumadığım çok kitap var ama yetişemiyorum hızınıza :)))

Nasıl yapıyorsunuz telkini acaba? Yatağa yatıp mı yapıyorsunuz?

Ne mutlu bana umut olduysam canim :)
Arkadaslarin kotu niyetli oldugu icin dusmuyor, bu saf bilincalti anlattiginda olayi gercek saniyor,enerji akisini sifira indiriyor nerdeyse.Ondan yani : )))
Ama tatlım bu da bilinç altını ikna etme şekli değil mi? İnsanlara anlatınca bilinç altı da ikna oluyor,onlar inanınca,bilinç altı da inanmış oluyor. Bir nevi onaylama gibi oluyor,o yüzden ben içimde yaşamak yerine,beni onaylayacağına inandığım ya da olaya nötr yanı alakasız kişilerle paylaşıyorum,onlara anlatırken olmuş gibi hissediyorum,ahanda anlattım demekki saçmalamamışım,demekki bu işin olabilirliği var,bana deliymişim gibi bakmadılar diyorum

Kızlar nasılsınız? Ben olumlamalara tam gaz devam ediyorum. Etkisini görmeye başladım bile. Çok daha mutluyum. Keşke daha önce keşfetseydim bu olayı =)
Hayatimizdan keskeyi ve acabayi cikartiyoruz.Her seyin her zaman olmasi gereken en iyi sekilde oldugu inancini kalipliyoruzzzz :)

hahhahaha senın neyın var ıyımısın dedı banada

hemenn bakıyorumm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…