Ama tatlım bu da bilinç altını ikna etme şekli değil mi? İnsanlara anlatınca bilinç altı da ikna oluyor,onlar inanınca,bilinç altı da inanmış oluyor. Bir nevi onaylama gibi oluyor,o yüzden ben içimde yaşamak yerine,beni onaylayacağına inandığım ya da olaya nötr yanı alakasız kişilerle paylaşıyorum,onlara anlatırken olmuş gibi hissediyorum,ahanda anlattım demekki saçmalamamışım,demekki bu işin olabilirliği var,bana deliymişim gibi bakmadılar diyorum
Inanmasi zor ama; 1 dolarla 1 milyon dolar kazanmak evren icin ayni sey amerikan yazarlarin dedigi gibi.1 dolar ne ki deriz ama 1 milyon dolar icin neler dusunuruz,imkansizlastirirz.Ne zaman bilincimizle bilincaltimiz ayni inanc duzeyine gelirse o 1 milyon dolar bizimdir.Ben bile daha o konu da supheliyim hani o kadar mucizeye ragmen.Olay bu iste, on yargilari bilinacltini parcalamak bu gibi konularda atomdan daha zor.Ama pozitiflikte sinir yok,bilincaltini insaa etmeye devammmmbende şu an kitap elimde kaldığım yerden bikaç sayfa okuyodum ve bu konuştuğumuz konuyla ilgili çok güzel örnekler vermiş.. eger yakınındaysa sf 72-73 ü oku lütfen :)
bir lokanta da yemek siparişi verdiğinizde garson size onu getirir..yanınızdaki arkadaşınıza bunu söyleseniz de söylemesenizde o yemek size gelecektir diyor. çünkü o siparişi verirken acaba arkadaşım duyduğu için yemeğim gelmez mi diye düşünmezsiniz diyor.. yani yine olay bizde bitiyor :)
Kızlar osho kitapları Nasıl? Duydunuz mu hiç?
Kızlar osho kitapları Nasıl? Duydunuz mu hiç?
Ben nete düşmüş parça parça yazılarını okudum,tarzını biliyorum ama bana daha güçlü,daha motive edici bişeyler lazım sanırım,osho biraz hafif aankiBen iki kitabını okudum. Beden ile zihni dengelemek ve Kadın kitaplarını... Keyifle okudum ikisinide, tabi Tanrı inancından uzak bir anlatımı var bu rahatsız etmeyecekse tavsiye edebilirim.
Me guzelmis bu ya aklimiza gelcek herseyi iceriyo bayildim. Tabi her zaman hissederek soylemek ezbere vurmamak cok onemliCanlar ben yaklasik 2 hafta once filan bu olumlamalari buldum ve bayildim,tabiki hemen sesimi kaydettim dinliyorum gece yatarken.Cok iyi geliyor.Siddetle tavsiye ederim,tum olumlamalarinizi birakakip bunu yapabilirsiniz :) Bu guzel olumlamayla karsilasmami saglayan Rabbim e cok şükür,paylasandan da Allah razi olsun :) Sükür onemli : )))
Bu arada pofu bence ben 'niyet' kismini beceremiyorum. Bi turlu kafamdaki sey niyete dokemiyorum. Suanda yasamak istiyorum gecmisi gelecegi dusunmeden ve halime aileme isime sagligimiza sukrederek. Ne denebilir?ayy öyle deme kız branşım çok alakasız doktorlukla
neyse gel gelelim senin durumunun aynısı bi arkadaşta mevcut
onunla da paylaştım aynını sana yazıyorum
YA VASİ esmasını öneriyorum günde 137 defa okunuyormuş..istersen içinden ne kadar geçiyorsa okadar oku..anlamı :
Her gün okuyan haset fesat ve iç huzursuzluğu geçer rahata kavuşur geniş rızk elde eder.
Bu ismi zikredenin ömrü uzun ve afiyette olur,her türlü zor işinde Allahın yardımını görür rahatlar
Bu esmaya ek olarak ya vedud de ekleyebilirsin sana kalmış
yani ya vasi ya vedud
istediğin kadar çek ama her gün aynı sayıda olmalı
olumlama cümleni de şöyle yazabiliriz
kendimi seviyorum
geçmişimi affediyorum
mutluyum
huzurluyım
harika bir hayatım ve güzel bir geleceğim var
kendimi harika hissediyorum
her şey benim açımdan mükkemmel :)
Sesimi kaydettim ben kulakligi takiyorum ve oylece uykuya daliyorum ben.Hissederek soylemeye takilma,kaliplama kendine canimMe guzelmis bu ya aklimiza gelcek herseyi iceriyo bayildim. Tabi her zaman hissederek soylemek ezbere vurmamak cok onemli
Bu arada pofucum requiemcim arkadasa ilettim esmalari, cok tesekkur ediyoruz
Bu arada pofu bence ben 'niyet' kismini beceremiyorum. Bi turlu kafamdaki sey niyete dokemiyorum. Suanda yasamak istiyorum gecmisi gelecegi dusunmeden ve halime aileme isime sagligimiza sukrederek. Ne denebilir?
O kitap güzel zaten bende önermiştim ben şimdi bi kitap okuyorum holotropik nefes alma teknikleri diye ama dilini ve içeriğini anlamanız biraz zor...Bi de Eckhart tolle/var olmanın gücü
var,duydunuz mu? d&r sitesine girdim de 60 tl üstü kargo bedava hangilerini alsam diye bakıyorum
Aşk olumlaması için geçmişten aşkla ilgili unutmadığın bir şey varsa işe yaraması zorMerhaba bu konuyu çok sevdim , benim sorunum vesvese bunun için önerebileceğiniz olumlama ve esma var mı ? Birde 21 günlük aşk olumlamasını aranızda yapan oldu mu, o ilgilmi çekti.
Tesekkur ederim tatlim,sizleri ben cektim desem abartmis olacagimi düsüneceksiniz ama oyle ;hayalimdi.Hatta nedeniniGünaydın arkadaşlar, buradaki paylaşımları okumak bile insanı olumlu düşünceye sevk ediyor. Hayatta tesadüf yoktur, neye niyetlendiysek Allah'ta onu ve aynı düşünen insanları karşımıza çıkardı
Sevgilibuttrfly gezmeyi çok seviyorum, yurtiçinde pek çok yeri gezdim gördüm, şimdi de gözümü yurtdışına diktim. Sen nasıl imgeledin, neler düşündün biraz daha açıklar mısın? Sen anlattıkça ben heveslendim Şimdiye kadar bir ülke görmek nasip oldu, inşallah istediğim bütün ülkeleri görmek gezmek nasip olur.
Bir arakadaşımızın paylaşımında vardı, sevgilipofu bizde hep beraber dua grubu kurabiliriz. Özellikle yeni ay dönemlerinde belli bir konu belirleyip (aşk, bereket, sağlık v.b.) bu niyetimize uygun esmaların büyük ebced değerlerini katılacak kişi sayısına bölerek aynı anda okuyabiliriz. Böyle bir şey yaparsanız seve seve katılırım.
Bugün çokkk güzel bir gün, her günümüz gibi
Tesekkur ederim tatlim,sizleri ben cektim desem abartmis olacagimi düsüneceksiniz ama oyle ;hayalimdi.Hatta nedeninifemmepetal cim tahmin edersin.Bizim bir grubumuz vardi zayiflama uzerine,cok guzel enerji sinerji ben ordaki arkadaslarimin da isterdim benim yaptiklarimi uygulasinlar bilsinler;ama malesef oyle bir geri tepti ki onyargilar havada uctugu icin.Ben de boyle bir sey olsa Allahim dedim ve su an nasil memnum bilemezsiniz,kuantum cekim beyin firtinasi yapiyoruz :)
Yaptiklarima gelince,bildigin hayal ediyorsun.Oralarda gezmis gibi hissediyorsun,etrafinda o yabanci sesleri duyuyorsun,yemekleri yiyorsun.Londra,venedik,roma,los angeles ve baska bir suru kucuk sehirde bulundum ama oncesinde hayalimde tabi.Venedik e gitmeden once bir dere vardi her baktigimda ona bakiyormus gibi hayal ederdim, los angeles tan once yasadigim yerde 3 5 yuksek bina vardi;onlara bakarken sanki burdaki binalara bakiyor gibi bakardim.Su an o gokdelenler in dibindeyim :) Ama icinde o sukuru yasayacak hissedeceksin,olay bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?