Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar


Ben su iki uc yilda yasadiklarimin hayalinden _kendi cevrem icin soyluyorum- bu kiza ne olmus sapitmis,ne iciyosa ben de icmek istiyorum derlerdi valla.Ustune bizim bir akraba vardi yapamadi edemedi o cok zormus diyip benim bilincaltimla da oynarlardi canim yaa :)
 
Inanmasi zor ama; 1 dolarla 1 milyon dolar kazanmak evren icin ayni sey amerikan yazarlarin dedigi gibi.1 dolar ne ki deriz ama 1 milyon dolar icin neler dusunuruz,imkansizlastirirz.Ne zaman bilincimizle bilincaltimiz ayni inanc duzeyine gelirse o 1 milyon dolar bizimdir.Ben bile daha o konu da supheliyim hani o kadar mucizeye ragmen.Olay bu iste, on yargilari bilinacltini parcalamak bu gibi konularda atomdan daha zor.Ama pozitiflikte sinir yok,bilincaltini insaa etmeye devammmm
 
Kızlar osho kitapları Nasıl? Duydunuz mu hiç?
 
Kızlar osho kitapları Nasıl? Duydunuz mu hiç?

Ben iki kitabını okudum. Beden ile zihni dengelemek ve Kadın kitaplarını... Keyifle okudum ikisinide, tabi Tanrı inancından uzak bir anlatımı var bu rahatsız etmeyecekse tavsiye edebilirim.
 
Bi de Eckhart tolle/var olmanın gücü
var,duydunuz mu? d&r sitesine girdim de 60 tl üstü kargo bedava hangilerini alsam diye bakıyorum
 
Ben iki kitabını okudum. Beden ile zihni dengelemek ve Kadın kitaplarını... Keyifle okudum ikisinide, tabi Tanrı inancından uzak bir anlatımı var bu rahatsız etmeyecekse tavsiye edebilirim.
Ben nete düşmüş parça parça yazılarını okudum,tarzını biliyorum ama bana daha güçlü,daha motive edici bişeyler lazım sanırım,osho biraz hafif aanki
 
Canlar ben yaklasik 2 hafta once filan bu olumlamalari buldum ve bayildim,tabiki hemen sesimi kaydettim dinliyorum gece yatarken.Cok iyi geliyor.Siddetle tavsiye ederim,tum olumlamalarinizi birakakip bunu yapabilirsiniz :) Bu guzel olumlamayla karsilasmami saglayan Rabbim e cok şükür,paylasandan da Allah razi olsun :) Sükür onemli : )))
 

Eklentiler

  • 2015-12-14 13.35.15.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 384
  • 2015-12-14 13.36.12.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 364
  • 2015-12-14 13.34.30.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 362
Me guzelmis bu ya aklimiza gelcek herseyi iceriyo bayildim. Tabi her zaman hissederek soylemek ezbere vurmamak cok onemli

Bu arada pofucum requiemcim arkadasa ilettim esmalari, cok tesekkur ediyoruz
 
Bu arada pofu bence ben 'niyet' kismini beceremiyorum. Bi turlu kafamdaki sey niyete dokemiyorum. Suanda yasamak istiyorum gecmisi gelecegi dusunmeden ve halime aileme isime sagligimiza sukrederek. Ne denebilir?
 
Me guzelmis bu ya aklimiza gelcek herseyi iceriyo bayildim. Tabi her zaman hissederek soylemek ezbere vurmamak cok onemli

Bu arada pofucum requiemcim arkadasa ilettim esmalari, cok tesekkur ediyoruz
Sesimi kaydettim ben kulakligi takiyorum ve oylece uykuya daliyorum ben.Hissederek soylemeye takilma,kaliplama kendine canim
 
Bu arada pofu bence ben 'niyet' kismini beceremiyorum. Bi turlu kafamdaki sey niyete dokemiyorum. Suanda yasamak istiyorum gecmisi gelecegi dusunmeden ve halime aileme isime sagligimiza sukrederek. Ne denebilir?

Tüm olumsuzluklarin kaynagi gelecekte ve gecmiste kalmak; her sey olmasi gerektigi gibi yasandi bitti.Sen o zaman olumsuzdun yasadigin seyler de olumsuzdu; olmasi gereken yani.Ama guzel seyler,mucizeler "AN" da,ani yasamak da.Onun icin bol sükürler bulmaliyiz sukredecek; siyah beyaz yaratabilirdi Allah su dunyayi ama bir bak gok mavi agaclar yesil,karlar bembeyaz :) Bizler de oyle,tek duze olabilirdik.Hayattan her an her dakika sukredecek bir seyler bularak "An" da kalabilirsinm.Kendini pozitif dusunmeye adayarak,bununla ilgili calisma yaparak yine anda kalabilirsin.
 
Merhaba bu konuyu çok sevdim , benim sorunum vesvese bunun için önerebileceğiniz olumlama ve esma var mı ? Birde 21 günlük aşk olumlamasını aranızda yapan oldu mu, o ilgilmi çekti.
 
Bi de Eckhart tolle/var olmanın gücü
var,duydunuz mu? d&r sitesine girdim de 60 tl üstü kargo bedava hangilerini alsam diye bakıyorum
O kitap güzel zaten bende önermiştim ben şimdi bi kitap okuyorum holotropik nefes alma teknikleri diye ama dilini ve içeriğini anlamanız biraz zor...
 
Merhaba bu konuyu çok sevdim , benim sorunum vesvese bunun için önerebileceğiniz olumlama ve esma var mı ? Birde 21 günlük aşk olumlamasını aranızda yapan oldu mu, o ilgilmi çekti.
Aşk olumlaması için geçmişten aşkla ilgili unutmadığın bir şey varsa işe yaraması zor
 
Günaydın arkadaşlar, buradaki paylaşımları okumak bile insanı olumlu düşünceye sevk ediyor. Hayatta tesadüf yoktur, neye niyetlendiysek Allah'ta onu ve aynı düşünen insanları karşımıza çıkardı

Sevgili buttrfly gezmeyi çok seviyorum, yurtiçinde pek çok yeri gezdim gördüm, şimdi de gözümü yurtdışına diktim. Sen nasıl imgeledin, neler düşündün biraz daha açıklar mısın? Sen anlattıkça ben heveslendim Şimdiye kadar bir ülke görmek nasip oldu, inşallah istediğim bütün ülkeleri görmek gezmek nasip olur.

Bir arakadaşımızın paylaşımında vardı, sevgili pofu bizde hep beraber dua grubu kurabiliriz. Özellikle yeni ay dönemlerinde belli bir konu belirleyip (aşk, bereket, sağlık v.b.) bu niyetimize uygun esmaların büyük ebced değerlerini katılacak kişi sayısına bölerek aynı anda okuyabiliriz. Böyle bir şey yaparsanız seve seve katılırım.

Bugün çokkk güzel bir gün, her günümüz gibi
 
Tesekkur ederim tatlim,sizleri ben cektim desem abartmis olacagimi düsüneceksiniz ama oyle ;hayalimdi.Hatta nedenini femmepetal cim tahmin edersin.Bizim bir grubumuz vardi zayiflama uzerine,cok guzel enerji sinerji ben ordaki arkadaslarimin da isterdim benim yaptiklarimi uygulasinlar bilsinler;ama malesef oyle bir geri tepti ki onyargilar havada uctugu icin.Ben de boyle bir sey olsa Allahim dedim ve su an nasil memnum bilemezsiniz,kuantum cekim beyin firtinasi yapiyoruz :)

Yaptiklarima gelince,bildigin hayal ediyorsun.Oralarda gezmis gibi hissediyorsun,etrafinda o yabanci sesleri duyuyorsun,yemekleri yiyorsun.Londra,venedik,roma,los angeles ve baska bir suru kucuk sehirde bulundum ama oncesinde hayalimde tabi.Venedik e gitmeden once bir dere vardi her baktigimda ona bakiyormus gibi hayal ederdim, los angeles tan once yasadigim yerde 3 5 yuksek bina vardi;onlara bakarken sanki burdaki binalara bakiyor gibi bakardim.Su an o gokdelenler in dibindeyim :) Ama icinde o sukuru yasayacak hissedeceksin,olay bu :)
 

Okurken bile heyecanlanıyorum, içimde kelebekler uçuyor gibi oluyor. Bu olacağının bir göstergesi
Teşekkür ederim canım, imgelemeyi sürekli hale getirmeliyim. Çok yakında ben de o gökdelenlerin arasında olacağım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…