- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Uzaktan okuyarak takip ediyordum başlığı . Yeni ay dönemlerine göre böyle bir başlık açarsanız muhakkak bende katılırım.Günaydın arkadaşlar, buradaki paylaşımları okumak bile insanı olumlu düşünceye sevk ediyor. Hayatta tesadüf yoktur, neye niyetlendiysek Allah'ta onu ve aynı düşünen insanları karşımıza çıkardı
Sevgilibuttrfly gezmeyi çok seviyorum, yurtiçinde pek çok yeri gezdim gördüm, şimdi de gözümü yurtdışına diktim. Sen nasıl imgeledin, neler düşündün biraz daha açıklar mısın? Sen anlattıkça ben heveslendim Şimdiye kadar bir ülke görmek nasip oldu, inşallah istediğim bütün ülkeleri görmek gezmek nasip olur.
Bir arakadaşımızın paylaşımında vardı, sevgilipofu bizde hep beraber dua grubu kurabiliriz. Özellikle yeni ay dönemlerinde belli bir konu belirleyip (aşk, bereket, sağlık v.b.) bu niyetimize uygun esmaların büyük ebced değerlerini katılacak kişi sayısına bölerek aynı anda okuyabiliriz. Böyle bir şey yaparsanız seve seve katılırım.
Bugün çokkk güzel bir gün, her günümüz gibi
Tesekkur ederim tatlim,sizleri ben cektim desem abartmis olacagimi düsüneceksiniz ama oyle ;hayalimdi.Hatta nedeninifemmepetal cim tahmin edersin.Bizim bir grubumuz vardi zayiflama uzerine,cok guzel enerji sinerji ben ordaki arkadaslarimin da isterdim benim yaptiklarimi uygulasinlar bilsinler;ama malesef oyle bir geri tepti ki onyargilar havada uctugu icin.Ben de boyle bir sey olsa Allahim dedim ve su an nasil memnum bilemezsiniz,kuantum cekim beyin firtinasi yapiyoruz :)
Yaptiklarima gelince,bildigin hayal ediyorsun.Oralarda gezmis gibi hissediyorsun,etrafinda o yabanci sesleri duyuyorsun,yemekleri yiyorsun.Londra,venedik,roma,los angeles ve baska bir suru kucuk sehirde bulundum ama oncesinde hayalimde tabi.Venedik e gitmeden once bir dere vardi her baktigimda ona bakiyormus gibi hayal ederdim, los angeles tan once yasadigim yerde 3 5 yuksek bina vardi;onlara bakarken sanki burdaki binalara bakiyor gibi bakardim.Su an o gokdelenler in dibindeyim :) Ama icinde o sukuru yasayacak hissedeceksin,olay bu :)
buttrfly yaşam Koç'um benim,ne diyorsa harfiyen yapın,hiç bişey olmazsa Mutlu olursunuz :))) günaydın
Biliyodum biliyodum hiç bisey sebepsiz değil. Seviyorum senibuttrfly
Okurken bile heyecanlanıyorum, içimde kelebekler uçuyor gibi oluyor. Bu olacağının bir göstergesi
Teşekkür ederim canım, imgelemeyi sürekli hale getirmeliyim. Çok yakında ben de o gökdelenlerin arasında olacağım
Bu kitabın konusu daha önce de geçmişti. Fakat bulamıyorum. Satışta değil. :'(Bulursania Sandra Anna Taylor in Kuantum Basari kitabini alin,harikadir; icindekileri bir bir uygulayin,ikinci basucu kitabim ama malesef bu ara satista yok gibi.Bir ara tavsiyr etmistim oyle demislerdi arayanlanlar
Evet canim yine ben onermistim,ama malesef yok.Umarim geri baslar;kitapyurdundan almistim benBu kitabın konusu daha önce de geçmişti. Fakat bulamıyorum. Satışta değil. :'(
Bu kitap bende var ama tuhaf bi sekilde sıradan bulmuştum. Gerçi okuyalı çok uzun zaman oldu. Bir daha okuyayım. Bu kadar övüyosunuz haksızlık mı ettim acaba dedim.Bu kitabın konusu daha önce de geçmişti. Fakat bulamıyorum. Satışta değil. :'(
Evet, sen tavsiye etmiştin.Evet canim yine ben onermistim,ama malesef yok.Umarim geri baslar;kitapyurdundan almistim ben
Ben övmedim.Bu kitap bende var ama tuhaf bi sekilde sıradan bulmuştum. Gerçi okuyalı çok uzun zaman oldu. Bir daha okuyayım. Bu kadar övüyosunuz haksızlık mı ettim acaba dedim.
Ne zaman hayatimdan negatif insanlari cikardim o zaman cok daha pozitif oldum,farkinda olmadan herseyinizi etkiliyorlar.Secret in belgeseli var baya uzun onu da mutlaka izleyin,sakin kafayla.Hepsi gercek :)
Sandra Anna Taylor siradan mi geldi,ayni kitaptan ya bahsetmiyoruz ya da ne bileyim...Diyecek cumle bulamadim,o kadar okudugum kitaptan deneyimden sonra :)Bu kitap bende var ama tuhaf bi sekilde sıradan bulmuştum. Gerçi okuyalı çok uzun zaman oldu. Bir daha okuyayım. Bu kadar övüyosunuz haksızlık mı ettim acaba dedim.
Evet, bazılarını maalesef kan bağı yüzünden hayatımızdan çıkartamıyoruz.ah işte ben o insanları çıkaramıyorum hayatımdan akrabalık ilişkileri yüzünden .ama yanlarında konuşmamayı öğrendim artık. bi daha hamile kaldığım da saklayabildiğim kadar saklıycam :)
Evet canim bu
bu mu?
Mailime not alayım da sakin bir zamanda izleyeyim ben bunu inşallah.Evet canim bu
aynı şeyi bende yaşadım ve çevremdeki çoğu insan kıskanç ve herkeste bi çekememezlik var bunu fakettiğim anda kimseye bişey sölememmeye karar verdim ne zaman güzel birşey söylesem hep beni soğuttularOyle galıba cunku gercekten cok sevdıgım ınsanlar kı boyle bır durum olsa anlarımda hıslerım kuvvetlıdır,ama oyle bırsey oldu kı hatta keske anlatmasaydım kımseye dedım kendı kendımeama cok sukur duzeldı sımdı ınsallah dahada ıyı olur hersey :) bu arada evrenden torpılım var kıtabını almıstım ben kızlar var bende ama okuyamadım neden bılmıyorum sıkılmıs olabılırım bır daha bakıyım o kıtaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?