Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Uzaktan okuyarak takip ediyordum başlığı . Yeni ay dönemlerine göre böyle bir başlık açarsanız muhakkak bende katılırım.

Biliyodum biliyodum hiç bisey sebepsiz değil. Seviyorum seni buttrfly

Biliyodum biliyodum hiç bisey sebepsiz değil. Seviyorum seni buttrfly

Tabiki hicbir sey sebebsiz degil tatlim, "an" da kalarak Rabbimin yaratim surecine eslik ediyoruz dileklerimizle;hani diyoruz ya yer gok dua ile;dusuncelerimiz dua dir aslinda;enerjisi yuksek olan aninda karsiligini bulur.Rabbimin sanati iste bu Ben de sizleri coook seviuorummm

Rica ederim ne demek, inandigin guvendigin hayalini guzel enerjilerle besledigin surece en onemlisi sen iptal etmedikce hayalin seni bulacak Allahin izniyle tabi;ama zamanini ve nasil olacagina karisma :)

Bulursania Sandra Anna Taylor in Kuantum Basari kitabini alin,harikadir; icindekileri bir bir uygulayin,ikinci basucu kitabim ama malesef bu ara satista yok gibi.Bir ara tavsiyr etmistim oyle demislerdi arayanlanlar
Bu kitabın konusu daha önce de geçmişti. Fakat bulamıyorum. Satışta değil. :'(

Evet canim yine ben onermistim,ama malesef yok.Umarim geri baslar;kitapyurdundan almistim ben
Evet, sen tavsiye etmiştin.
Şu anda Kitapyurdu'nda yok.
Bu kitap bende var ama tuhaf bi sekilde sıradan bulmuştum. Gerçi okuyalı çok uzun zaman oldu. Bir daha okuyayım. Bu kadar övüyosunuz haksızlık mı ettim acaba dedim.
Ben övmedim. buttrfly tavsiye etti.

Bu kitap bende var ama tuhaf bi sekilde sıradan bulmuştum. Gerçi okuyalı çok uzun zaman oldu. Bir daha okuyayım. Bu kadar övüyosunuz haksızlık mı ettim acaba dedim.
Sandra Anna Taylor siradan mi geldi,ayni kitaptan ya bahsetmiyoruz ya da ne bileyim...Diyecek cumle bulamadim,o kadar okudugum kitaptan deneyimden sonra :)

ah işte ben o insanları çıkaramıyorum hayatımdan akrabalık ilişkileri yüzünden .ama yanlarında konuşmamayı öğrendim artık. bi daha hamile kaldığım da saklayabildiğim kadar saklıycam :)
Evet, bazılarını maalesef kan bağı yüzünden hayatımızdan çıkartamıyoruz.

Yoksa negatif insanlardan uzak olmak istiyorum.

aynı şeyi bende yaşadım ve çevremdeki çoğu insan kıskanç ve herkeste bi çekememezlik var bunu fakettiğim anda kimseye bişey sölememmeye karar verdim ne zaman güzel birşey söylesem hep beni soğuttular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…