Sandra Anna Taylor siradan mi geldi,ayni kitaptan ya bahsetmiyoruz ya da ne bileyim...Diyecek cumle bulamadim,o kadar okudugum kitaptan deneyimden sonra :)
B BaslarsanBitirirsin dusundum biraz daha hakikaten kitaba ve icindekilere cok fena haksizlik etmissin.Cunku diger kuantum kitaplarinin yaninda ansiklopedi niteligi tasir;yasalari birer birer anlatir;uygulamalara yer verir.Hikayeleri de boldur ilham veren.En onemlisi de ünlulerin sozleriyle destekler ki daha bir etkileyici olsun...Az bile ovmusum kitabi vallaSandra Anna Taylor siradan mi geldi,ayni kitaptan ya bahsetmiyoruz ya da ne bileyim...Diyecek cumle bulamadim,o kadar okudugum kitaptan deneyimden sonra :)
Aaa! Sen ikinci bebeğine hamilesin! Kız mı erkek mi? :)Burdayim canim gece 1 ama su an uykum yok :) cok merak ettim
Evet canim kizim 3.5 yasinda surpriz yumurt oglumun da dogmasina az kaldi :)Aaa! Sen ikinci bebeğine hamilesin! Kız mı erkek mi? :)
Bunu okumuştum. Fakat çok etkisinde kaldığımı söyleyemeyeceğim.Ben %100 Düşünce gücü kitabını şiddetle tavsiye ederim :) Birde Nilgünün küçük renkli kitaplarını :)
oğlun olacakmış, öğrendim. :)Cok sükür tatlim erken dogum riskim dışında bomba gibiyim,enerjik pozitif;,asiri enerjiden cocuklarim herhalde fazla kalamiyor.Kizimi onumuzdeki hafta dogurmustum erkenden.Oglumu dogurmamak icin bol bol uzaniyorum,ama ne nafile biraz once gayri ihtiyari merdivenden hoplayaziplaya indigim icin cok pismanim
keşkeyi anladım da acaba konusunda örnek verebilir misin?Hayatimizdan keskeyi ve acabayi cikartiyoruz.Her seyin her zaman olmasi gereken en iyi sekilde oldugu inancini kalipliyoruzzzz :)
Acaba ile keske nin gecmisteki kullanimda frekanslari ayni, negatif enerjili.Olmus bitmis bir sey icin acaba soyle olsaydi nasil olurdu filan deriz...Bilincaltimizi ikna ediyoruz;hayir efendim o zaman o kosullarda (hormonlar-tepki acisindan,cevre kosullari,zaman,mekan)olmasi gereken en iyi sey oydu diyeBunu okumuştum. Fakat çok etkisinde kaldığımı söyleyemeyeceğim. oğlun olacakmış, öğrendim. :)keşkeyi anladım da acaba konusunda örnek verebilir misin?
o arkadaslardan bende de vardı sureklı psıkolojımı bozan kotu seyler soyleyen hatta benı anlamayan cogundan kurtuldum coguyla da muhabbetımı azalttım o kadar ferah ve mutluyum kı anlatamam
hahahAyy bana da oldu valla pozitif enerji saçıyorum etrafıma. Sürekli bir gülümseme halindeyim. Kolay kolay kızmıyorum. Sinirlenmiyorum. Normalde çabuk öfkelenen biriyim ama yok eski grey gittİ. Erkek arkadaşım bile şaşırıyor halime. Kafanı bir yerlere falanmı vurdun diyor bana
yanlış anlama cnm o kitap bana göre çok basit kalıyorBen %100 Düşünce gücü kitabını şiddetle tavsiye ederim :) Birde Nilgünün küçük renkli kitaplarını :)
Cok sükür tatlim erken dogum riskim dışında bomba gibiyim,enerjik pozitif;,asiri enerjiden cocuklarim herhalde fazla kalamiyor.Kizimi onumuzdeki hafta dogurmustum erkenden.Oglumu dogurmamak icin bol bol uzaniyorum,ama ne nafile biraz once gayri ihtiyari merdivenden hoplayaziplaya indigim icin cok pismanim
kesinlikleHayatimizdan keskeyi ve acabayi cikartiyoruz.Her seyin her zaman olmasi gereken en iyi sekilde oldugu inancini kalipliyoruzzzz :)
Tabi ki çok güzel şeylere vesile oldun canım. Şu fal batağından kurtulduk. Allah ne muradın vvarsa versin pofucum
bakıcam bende bi mrk ettim :)Canlar ben yaklasik 2 hafta once filan bu olumlamalari buldum ve bayildim,tabiki hemen sesimi kaydettim dinliyorum gece yatarken.Cok iyi geliyor.Siddetle tavsiye ederim,tum olumlamalarinizi birakakip bunu yapabilirsiniz :) Bu guzel olumlamayla karsilasmami saglayan Rabbim e cok şükür,paylasandan da Allah razi olsun :) Sükür onemli : )))
Me guzelmis bu ya aklimiza gelcek herseyi iceriyo bayildim. Tabi her zaman hissederek soylemek ezbere vurmamak cok onemli
Bu arada pofucum requiemcim arkadasa ilettim esmalari, cok tesekkur ediyoruz
Bu arada pofu bence ben 'niyet' kismini beceremiyorum. Bi turlu kafamdaki sey niyete dokemiyorum. Suanda yasamak istiyorum gecmisi gelecegi dusunmeden ve halime aileme isime sagligimiza sukrederek. Ne denebilir?
var cnm var :) onlar kendileri yazarlarMerhaba bu konuyu çok sevdim , benim sorunum vesvese bunun için önerebileceğiniz olumlama ve esma var mı ? Birde 21 günlük aşk olumlamasını aranızda yapan oldu mu, o ilgilmi çekti.
evet aynen katılıyorumAşk olumlaması için geçmişten aşkla ilgili unutmadığın bir şey varsa işe yaraması zor
Günaydın arkadaşlar, buradaki paylaşımları okumak bile insanı olumlu düşünceye sevk ediyor. Hayatta tesadüf yoktur, neye niyetlendiysek Allah'ta onu ve aynı düşünen insanları karşımıza çıkardı
Sevgilibuttrfly gezmeyi çok seviyorum, yurtiçinde pek çok yeri gezdim gördüm, şimdi de gözümü yurtdışına diktim. Sen nasıl imgeledin, neler düşündün biraz daha açıklar mısın? Sen anlattıkça ben heveslendim Şimdiye kadar bir ülke görmek nasip oldu, inşallah istediğim bütün ülkeleri görmek gezmek nasip olur.
Bir arakadaşımızın paylaşımında vardı, sevgilipofu bizde hep beraber dua grubu kurabiliriz. Özellikle yeni ay dönemlerinde belli bir konu belirleyip (aşk, bereket, sağlık v.b.) bu niyetimize uygun esmaların büyük ebced değerlerini katılacak kişi sayısına bölerek aynı anda okuyabiliriz. Böyle bir şey yaparsanız seve seve katılırım.
Bugün çokkk güzel bir gün, her günümüz gibi
döncem özelden cnm :)Burdayim canim gece 1 ama su an uykum yok :) cok merak ettim
çok güzel yazılar yahu bayıldım :)
aynı kitap tatlım hatta 28 günde kuantum kitabı var onu beğenmiştim. Ama o ara çok fazla kuantuma odaklı kitap okudum belki o yüzden beni etkilemedi. Yeniden şans vercem o kitabaSandra Anna Taylor siradan mi geldi,ayni kitaptan ya bahsetmiyoruz ya da ne bileyim...Diyecek cumle bulamadim,o kadar okudugum kitaptan deneyimden sonra :)
Ben acaba'yı ileriye yönelik düşünmüştüm.Acaba ile keske nin gecmisteki kullanimda frekanslari ayni, negatif enerjili.Olmus bitmis bir sey icin acaba soyle olsaydi nasil olurdu filan deriz...Bilincaltimizi ikna ediyoruz;hayir efendim o zaman o kosullarda (hormonlar-tepki acisindan,cevre kosullari,zaman,mekan)olmasi gereken en iyi sey oydu diye
'' onların negatif enerjilerini kendilerine geri gönderiyorum :) ben onların kötü enerjilerinden etkilenmiyorum.''Evet, bazılarını maalesef kan bağı yüzünden hayatımızdan çıkartamıyoruz.
Yoksa negatif insanlardan uzak olmak istiyorum.
Olaylar seni içine alıyor bazen.'' onların negatif enerjilerini kendilerine geri gönderiyorum :) ben onların kötü enerjilerinden etkilenmiyorum.''
bundan sonra böyle telkin edicem kendime bol bol felak-nas okuyarak :)
haklısın bence de bide böyle deneyelim bakalım. ben eskiden o kişilerle görüştüğümüzde mesela derdim ki bunlar geldi kesin yine eşimle kavga edicez ve ederdik.. mesela onlara yemek yapıcam her zaman yaptıgım seyler cok lezzetli olan seyler onlara yapınca tatsız tuzsuz oluyo..kahvemin bile köpüğü olmuyo yahuu :) o kadar bende negatif yükleniyorum ki :)Olaylar seni içine alıyor bazen.
Yine de dediklerini yap(maya çalış)acağım inşallah.
bu esmaları söylerken belli bir sayısı veya zamanı var mı acaba ?Evet canim kizim 3.5 yasinda surpriz yumurt oglumun da dogmasina az kaldi :)
Kizimin olmasi icin Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir esmasini okurdum bebek icin okunan esmalar bunlar;mayis ayinda Rabbim dedim sen Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir sin kizimi verensin hayalimi dr ver derken 2 hafta sonra Rabbim hem oglumu hem de hayalimi gonderdi ama ogluma dair hicbir temenenni yoktu : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?