Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Sandra Anna Taylor siradan mi geldi,ayni kitaptan ya bahsetmiyoruz ya da ne bileyim...Diyecek cumle bulamadim,o kadar okudugum kitaptan deneyimden sonra :)

Sandra Anna Taylor siradan mi geldi,ayni kitaptan ya bahsetmiyoruz ya da ne bileyim...Diyecek cumle bulamadim,o kadar okudugum kitaptan deneyimden sonra :)
B BaslarsanBitirirsin dusundum biraz daha hakikaten kitaba ve icindekilere cok fena haksizlik etmissin.Cunku diger kuantum kitaplarinin yaninda ansiklopedi niteligi tasir;yasalari birer birer anlatir;uygulamalara yer verir.Hikayeleri de boldur ilham veren.En onemlisi de ünlulerin sozleriyle destekler ki daha bir etkileyici olsun...Az bile ovmusum kitabi valla

Aaa! Sen ikinci bebeğine hamilesin! Kız mı erkek mi? :)
Evet canim kizim 3.5 yasinda surpriz yumurt oglumun da dogmasina az kaldi :)

Kizimin olmasi icin Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir esmasini okurdum bebek icin okunan esmalar bunlar;mayis ayinda Rabbim dedim sen Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir sin kizimi verensin hayalimi dr ver derken 2 hafta sonra Rabbim hem oglumu hem de hayalimi gonderdi ama ogluma dair hicbir temenenni yoktu : )))

Ben %100 Düşünce gücü kitabını şiddetle tavsiye ederim :) Birde Nilgünün küçük renkli kitaplarını :)
Bunu okumuştum. Fakat çok etkisinde kaldığımı söyleyemeyeceğim. oğlun olacakmış, öğrendim. :)
Hayatimizdan keskeyi ve acabayi cikartiyoruz.Her seyin her zaman olmasi gereken en iyi sekilde oldugu inancini kalipliyoruzzzz :)
keşkeyi anladım da acaba konusunda örnek verebilir misin?

Bunu okumuştum. Fakat çok etkisinde kaldığımı söyleyemeyeceğim. oğlun olacakmış, öğrendim. :)keşkeyi anladım da acaba konusunda örnek verebilir misin?
Acaba ile keske nin gecmisteki kullanimda frekanslari ayni, negatif enerjili.Olmus bitmis bir sey icin acaba soyle olsaydi nasil olurdu filan deriz...Bilincaltimizi ikna ediyoruz;hayir efendim o zaman o kosullarda (hormonlar-tepki acisindan,cevre kosullari,zaman,mekan)olmasi gereken en iyi sey oydu diye

o arkadaslardan bende de vardı sureklı psıkolojımı bozan kotu seyler soyleyen hatta benı anlamayan cogundan kurtuldum coguyla da muhabbetımı azalttım o kadar ferah ve mutluyum kı anlatamam

evet kesinlikle
en başta da söylemiştim sizi etkileyen kötü enerjilerden uzak durun
tamamen enerji sömürücü onlar

hahah ona da hak vermek lazım ama beklemediği bi değişimdi sonuçta dimii

Ben %100 Düşünce gücü kitabını şiddetle tavsiye ederim :) Birde Nilgünün küçük renkli kitaplarını :)
yanlış anlama cnm o kitap bana göre çok basit kalıyor
bende okumuştum ama evire çevire aynı şeyleri anlatmış

aaa neden noldu ki erken doğum riskin var?
bi sıkıntı mı oldu?
aman dikkat et kendine

Hayatimizdan keskeyi ve acabayi cikartiyoruz.Her seyin her zaman olmasi gereken en iyi sekilde oldugu inancini kalipliyoruzzzz :)
kesinlikle
keşkeler ve acabalar tamamen engel teşkil ediyor
ne zaman kendimde ''nefret-üzüntü-sıkıntı...vs'' fark etsem hemn bi durup sakin ol kızım diyorum :)

Tabi ki çok güzel şeylere vesile oldun canım. Şu fal batağından kurtulduk. Allah ne muradın vvarsa versin pofucum

aminn bitanem ,hepimizin bütün muradlarını versin :)

fal demısken kac gundur turk kahvesı ıcıp o fıncanı kapatmıyorum,bu bıle buyuk bır başarı =))))
pofu @Grey_ =)))

hiç aklıma bile gelmiyor fal olayı
paramda cebimde kalıyor
onun yerine gidip bi açın karnını doyurmak-üzerinde kıyafeti olmayana bişeyler almak daha makbul bence

bakıcam bende bi mrk ettim :)
ama önce 21 günü herkesin tamamlaması lazım
malum yarıda bırakınca bi işe yaramıyor :)
herşey yavaş yavaş

Me guzelmis bu ya aklimiza gelcek herseyi iceriyo bayildim. Tabi her zaman hissederek soylemek ezbere vurmamak cok onemli

Bu arada pofucum requiemcim arkadasa ilettim esmalari, cok tesekkur ediyoruz

rica ederim cnm umarım fazla fazla işe yarar

Bu arada pofu bence ben 'niyet' kismini beceremiyorum. Bi turlu kafamdaki sey niyete dokemiyorum. Suanda yasamak istiyorum gecmisi gelecegi dusunmeden ve halime aileme isime sagligimiza sukrederek. Ne denebilir?

geçmişi bi şekilde silmen lazım
gelecek zaten meşhul
anı yaşamayı öğrenmem gerek ilk başta
sonrası zaten kolay...önce bunları temizle aklından ve içinden

Merhaba bu konuyu çok sevdim , benim sorunum vesvese bunun için önerebileceğiniz olumlama ve esma var mı ? Birde 21 günlük aşk olumlamasını aranızda yapan oldu mu, o ilgilmi çekti.
var cnm var :) onlar kendileri yazarlar
Aşk olumlaması için geçmişten aşkla ilgili unutmadığın bir şey varsa işe yaraması zor
evet aynen katılıyorum
bişeyleri temizlemeden yapılınca bişeye yaramaz..çünkü inanma gücünü kaybeder insan

dua grubu farklı bişey cnm
benim burda yaptırmaya çalıştığım şey farklı
ikisi de pozitif enerji ama
amaçları farklı

aynı kitap tatlım hatta 28 günde kuantum kitabı var onu beğenmiştim. Ama o ara çok fazla kuantuma odaklı kitap okudum belki o yüzden beni etkilemedi. Yeniden şans vercem o kitaba

Ben acaba'yı ileriye yönelik düşünmüştüm.
"Acaba nasıl olur?" gibi mesela :)
Gerçi "nasıl" (yani ne şekilde) olacağı da bizi ilgilendirmediği için gene de kullanmamak lazım galiba. :)

Evet, bazılarını maalesef kan bağı yüzünden hayatımızdan çıkartamıyoruz.

Yoksa negatif insanlardan uzak olmak istiyorum.
'' onların negatif enerjilerini kendilerine geri gönderiyorum :) ben onların kötü enerjilerinden etkilenmiyorum.''
bundan sonra böyle telkin edicem kendime bol bol felak-nas okuyarak :)

Olaylar seni içine alıyor bazen.

Yine de dediklerini yap(maya çalış)acağım inşallah.
haklısın bence de bide böyle deneyelim bakalım. ben eskiden o kişilerle görüştüğümüzde mesela derdim ki bunlar geldi kesin yine eşimle kavga edicez ve ederdik.. mesela onlara yemek yapıcam her zaman yaptıgım seyler cok lezzetli olan seyler onlara yapınca tatsız tuzsuz oluyo..kahvemin bile köpüğü olmuyo yahuu :) o kadar bende negatif yükleniyorum ki :)

bu esmaları söylerken belli bir sayısı veya zamanı var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…