Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Tesekkur ederim canim sagol, tabiki paylasirim ama google a rastgele yazarim.Sansima ne gelirse okurum,arada cok guzel seyler cikiyor :) Moralev diye blog tarzi var onun yazilari hosuma gidiyor,ilgili oldugum kismi aliyorum.Facebook da Isik sarsin sizi var,o cok ilham veriyor onu da takip ederim.Ama olumsuz ne var ne yok cikarttim facebook da, buraya abd ye geldim geleli yani 3 aydir haberlerden de uzagim.Cok cok daha iyi oldu,zaten bir sey yapamiyorsun.Guzel enerjimle ülkeye dua etmek yapabilecegimin bireysel anlamda en iyisi zaten.Nobel odulu alan Prof Aziz Sancar da diyordu,ülke haberlerini takip edince cok üzülüyorum,calisma yapamiyorum diyordu mesela

Bu yöntemi Nil gün de anlatıyor,iyi,Mutlu anları tekrar yaşarken baş rolde olun,ama canınızı sıkan bir olayı yeniden hatırlıyorsanız sadece izleyici olun,kendine karşıdan bakın ve ekranı karartın diyor :)))

Evet canim nlp teknigi, Nil Gunde nlp ci zaten

gelişme oldu evet :)
hemde 6. günümde
13. günümde ise şstediğim cümleleri duymuştum birden :)

şimdikinde daha yaptığımın ilk gecesi başladı olaylar :)

kısacası işe yarıyor

B

Ben aynen boyle olduguna eminim.Rabbim herkesin bilincaltina yani bir nevi gonlune gore veriyor.Ilahi duzenin boyle calistigini dusunuyorum, kabullenmek gercekten zor ama hastaliklar sagliklar mutluluklar zenginlik fakirlik...Olum disinda
evet herşeyin bi oluş sebebi var hastalıklarıda kendimiz çekiyoruz iyi şeyleride :)
Çok sağol çok tatlisin. Pofu ve sana çok teşekkür ederim iyki varolmussunuz. Sizin sayenizde birşeyler öğrenip uyguluyorum hep var olun

ne demek cnm
siz olmasınız bu sayfada boş boş takılacaktım :)
iyiki varsınız ve iyiki bişeylere vesile olabiliyoruz

bende her seye olumsuz yaklaşan biriyim. ve olumsuz düşündükçe de bütün kötü şeyler sanki daha da üst üste geliyor. zihnimi arındırmak istiyorum artık bu olumsuzluklardan.. uygulamaya başlıcam bende:) tesekkurler

kesinlikle zaman kaybetmeden başlamalısın :)

Günaydın kızlar arada okuyabiliyorum ben de ama yapmaya çalışıyorum benim biraz karısık esmalar düşünce hayal hepsini karısık yapıyorum ama bende bi takım gelişmelere var bekleşspim şeylerden devamı da olcak inanıyorum olamzsa da eneejim auram cok deişti :))

Gunaydinn kizlarr buttrfly senin yazilarina hayranim bende boyle dusunebilcekmiyim diye dusunuyorum her okudugumda hatta :) pofu kuzum paylastiklarini tek tek okuycam yuregine sağlik :) ikinizde akrepmisiniz bu arada bu tesaduf mu acaba :) ben kovayim ama nasil bir kovayim anlamadim mantikli olur kovalar derler ben gayet duygusal,sulugöz biriyim :) yukselen boga galiba ondan :)

Kendimizi sikmamak lazim galiba bende mesela hemen kalkinca okiyim diyordum ama hayat bu gec kaliyoruz yada biseyler oluyor bende bgn trafikte kapattim gozlerimi okudum esmalarimi sonra icimden dilegimi diledim 20 dk ayni yerde durunca :) sonra kaydettigim sesimi taktim kulakliga dinledim :) geceleri daha cok hayal kurmaya calisiyorum her zaman yaparim ztn cocuklugumdan beri ama son zamanlarda olumsuz olaylari kafamda dusunurdum bu boyle oldu soyle oldu diye karsinizdaki insana daha cok kizmaninizi enerjinizi daha kotuye cekmenizi sagliyor bu onu yenmeye calisiyorum bende

Kızlar bişey fark ettim. Bazen burdaki bdv konularına göz attığımda. Nasıl bir şekilde etkileniyorsam olumsuz birşey yaşıyorum hep. Zaten konuları okurken modum çok düşüyordu.Artık bakmayacağım o bölüme.
Birde çevremdeki insanlarda enerjimi hemen sömürebiliyor. Bunu hissediyorum resmen. Buna nasıl engel oluruz ya da nasıl kolaylıkla enerjimizi tazeleriz?

Birde konuyla az buçuk bağlantılı sayılır. sulugözlük duygusallık nasıl yok edilir. Bunun esması olumlaması nasıl olur yaaaaa.

Kesin dogum aninda dogaustu bir olay olmus canim : ))) Daha simdiye kadar kuantum gibi mistik olaylarla ilgilenen kova gormedim.Eger guzel olaylari cekmissem pozitifsem etrafim baliklarla akreplerle doludur;hep beraber hayal aleminde yasar gideriz,negatifsem kovalar dolar etrafim hayal in h si gecmez ve surekli bir sabitlik,onyargilar,kaliplar... konusmak bile gelmez icinden cunku bilirim esneklik payi cok azdir : ))) Pofuyla konusurken dedim akrep yada balik degilim deme duser bayilirim dedim :) Kendisi de yukseleni de akrepmis;benim kendim akrep yukselenim baliktir.Yani fitratimizda var hayalperestlik,imajinasyon,kuantum...Tesaduf degil tabiki :)

Audrey'cim daha oncede dedim bilincaltin sana cok guzel tepki veriyor;seni surekli yonlendiriyor.Sana temizlik yapmani soyluyor.O kotu anilari tv ekraninda izler gibi izle,kendini kisileri konusmalari gor.Ekrani siyah beyaz yap,sesleri kis kis.Sonra ekrani minicik yap.Ister bu minicik seyi bir yanardagin icine atip yok oldugunu hayal et ister uzaya sonsuza firlat.Cok cok etkileyici uygulamadir.

boş insanlardan uzak durmakta buldum çareyi
ne zaman insanlara yakın olsam moralimi modumu enerjimi alıp götürüyorlar.
az ve öz insan olacak.

boş insanlardan uzak durmakta buldum çareyi
ne zaman insanlara yakın olsam moralimi modumu enerjimi alıp götürüyorlar.
az ve öz insan olacak.
Gereksiz insanlardan uzak olmak kolay. Ama uzak durma ihtimalimiz olmayan insanların da enerji sömürmesinden kurtulabilmek lazım.

Birde konuyla az buçuk bağlantılı sayılır. sulugözlük duygusallık nasıl yok edilir. Bunun esması olumlaması nasıl olur yaaaaa.

Bdv bolumunden de bahsetmissin tatlim cok etkileniyorum diye;empati seviyesi yüksek duygusal insanlar sen gibi ben de dahil olmak uzere :) direk o insanin resmen ruh haline burunuyoruz,farkinda degiliz ama o an imajinasyon yapiyoruz.Tutarsa frekanslar zaten birebir aynen hayatimizda yasiyoruz.Amaaaa isin ennn guzel yani cok imrendigin biri var hayati,yasami cok hosuna giden;onu kendinde imajine eder ve ondan ilham alirsan bu sefer de o guzelligi cekersin hayata:) Enerjimizi yonlendirelim en iyiye,en guzele,muhteseme... :)

Hm doğru diyosun. Çok ilginçtir falları bıraktım ama bir falda bana kadın demişti ki: Aslında sorunun yok sen cevrende olan biteni görüp hayatında ya olursa diye hayatına çekiyorsun. İnsanların hayatlarından etkilenme demişti. Fark etmeden yapıyorum bunu aslında . Bilinçli olup istediğim yöne çevireyim artık.
Kuantumla burçların bi ilgisi var mı? Ben ikizlerim yükselenim aslan?

aaaaa benim hayal gucum cok genistir hatta kucukken baya hikayeler yazarmisim buyuyunce o hayalleri yazip yonetme eylemine cevirdim olumsuz seyleri yazip yonetme konusunda ustume yok :))kovalar mantiklariyla hareket eder derler bazen soguk mesafeli olabiliyorum tabi bu tanimadiklarima karsi disardan bir maske ama genelde cok duygusalimdir uzulmemek icin yaparim onuda sabit fikirlerim var ama inkar edemem :) siyah-beyaz hersey bende ortasi yok.Duygusalligim fena ama gecen bi dilenciye uzulup gozlerim doldu,durduk yerde duygulanabiliyorum,kendimi onun yerine koyuyorum aynen bu bdv deki konulari okurkende yada aradaslarim bisey anlatirkende benim ayarim bozulmus bence :) benim yukselen bir boga bir ikizler cikiyor ama boga bence :) ondan mi acaba :)

Yay burcuyla ilgili ne diyorsun buttrfly?
Özgür ruh kuantuma iyi geliyor demiştin,ya benim kocacım da yay ama
Hiç esnek değil gergin bit yay o
Aman aman bir bilgim yoktur hani ozellik olarak da hic tesaduf olmuyor kafamin uyusmadigi burcun kova ya da boga olmasi, ondan dolayi kovayla bogayi iyi bilirim.Ama kac tane yay gorduysem anca kendine esnekler :) zannedersin aha bu da benden sonra cikartir hemen ceperini,korunma mekanizmasini, "Ben" i yani bir nevi egolarini, bakakalirim hep ayni hissi yasattilar sagolsun

Bende aynen boyleyim bananeyse elelemin derdine uzulurum ya benimde olursa diye bide supheleniyorum iyi mi :) bi arkadasim kiz bu iliskisinden bahsediyordu bir kiz bunu yaparsa erkek napar soyle midir boyle midir hayati kendime zindan etmekte ustume yok ve oyle birsey oluyor ki bu yaz bi olay yasadim ve su anda bu konuyu okuyunca daha iyi anliyorum resmen olayi kendime cektim dusune dusune boyle olmus banada olursa diye Allah korusun bir daha oyle dusunmek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…