- 29 Ocak 2015
- 199
- 319
- 103
Ay evet yapmayalım böyle şeyler. Neyse bilinçlenince sorunu çözmek kolayBende aynen boyleyim bananeyse elelemin derdine uzulurum ya benimde olursa diye bide supheleniyorum iyi mi :) bi arkadasim kiz bu iliskisinden bahsediyordu bir kiz bunu yaparsa erkek napar soyle midir boyle midir hayati kendime zindan etmekte ustume yok ve oyle birsey oluyor ki bu yaz bi olay yasadim ve su anda bu konuyu okuyunca daha iyi anliyorum resmen olayi kendime cektim dusune dusune boyle olmus banada olursa diye Allah korusun bir daha oyle dusunmek yok :)
aaaaa benim hayal gucum cok genistir hatta kucukken baya hikayeler yazarmisim buyuyunce o hayalleri yazip yonetme eylemine cevirdim olumsuz seyleri yazip yonetme konusunda ustume yok :))kovalar mantiklariyla hareket eder derler bazen soguk mesafeli olabiliyorum tabi bu tanimadiklarima karsi disardan bir maske ama genelde cok duygusalimdir uzulmemek icin yaparim onuda sabit fikirlerim var ama inkar edemem :) siyah-beyaz hersey bende ortasi yok.Duygusalligim fena ama gecen bi dilenciye uzulup gozlerim doldu,durduk yerde duygulanabiliyorum,kendimi onun yerine koyuyorum aynen bu bdv deki konulari okurkende yada aradaslarim bisey anlatirkendebenim ayarim bozulmus bence :) benim yukselen bir boga bir ikizler cikiyor ama boga bence :) ondan mi acaba :)
Bende oyleyimm :) demekki kovaligimda bir sikinti yokmus :)Ben de kovayım, burcumu da çok seviyorumKovaların hayal güçleri çok geniştir, kova olan mücitler yazarlar sanatçılar çoktur. Duygusallığımız da merhametimizden kaynaklanıyor, ben haberleri çok takip etmiyorum bdv gibi konulara bakmıyorum, facebooku bile takip etmiyorum bazen çok kötü resimler ekliyorlar, kaç gün etkisinden çıkamıyorum. En iyisi hepsinden uzak durmak.
Mesafiliyimdir, sevmediğim beni kötü etkileyen, bana iyi şeyler katmayan insanlarla görüşmem eşimde bilir huyumu, eşlerini sevmedimsem kendi arkadaşlarıyla görüşmem için ısrar etmez, görüşmeyeceğimi bilir çünkü
Bazı şeylerim oturması zaman alıyor, 10 yıl önceki gibi değilim elbet. Yaşadıklarımız da bizleri şekillendiriyor.
Evet canım ben ilk işim herkesi affettim hayatımda bana cok büyük kötülükler yapıldı ama şuan umrumda degiller kendimi dinlemeyi saygı duymayı öğrendim ve su an asla kötü yabda gecmişi düşünmyrm negatif konusanları hemen sustyrm en azından dileğim olmasa bile ben daha mutluyum :)))Kendimizi sikmamak lazim galiba bende mesela hemen kalkinca okiyim diyordum ama hayat bu gec kaliyoruz yada biseyler oluyor bende bgn trafikte kapattim gozlerimi okudum esmalarimi sonra icimden dilegimi diledim 20 dk ayni yerde durunca :) sonra kaydettigim sesimi taktim kulakliga dinledim :) geceleri daha cok hayal kurmaya calisiyorum her zaman yaparim ztn cocuklugumdan beri ama son zamanlarda olumsuz olaylari kafamda dusunurdum bu boyle oldu soyle oldu diye karsinizdaki insana daha cok kizmaninizi enerjinizi daha kotuye cekmenizi sagliyor bu onu yenmeye calisiyorum bende
Emin ol oda zamanla olur ki ben su soze cok inaniyorum birsey olmuyorsa gercekten Allah bize daha iyisini vericegi icindir hayatimdada bunu cok yasadim bazen goremiyoruz koru korune birseye tutunup onu istiyoruz olmayincada uzuluyoruz ama belki hayirli degil bizim icin belkide daha cok uzulucez bunu bilemeyiz ama herseyin hayirlisi elbet bizi bulucak buna inanmamiz lazim :) ne guzel susturmayi ogrenmisin bende cenemi tutmayi ogrensem :)Evet canım ben ilk işim herkesi affettim hayatımda bana cok büyük kötülükler yapıldı ama şuan umrumda degiller kendimi dinlemeyi saygı duymayı öğrendim ve su an asla kötü yabda gecmişi düşünmyrm negatif konusanları hemen sustyrm en azından dileğim olmasa bile ben daha mutluyum :)))
Bende yay imAman aman bir bilgim yoktur hani ozellik olarak da hic tesaduf olmuyor kafamin uyusmadigi burcun kova ya da boga olmasi, ondan dolayi kovayla bogayi iyi bilirim.Ama kac tane yay gorduysem anca kendine esnekler :) zannedersin aha bu da benden sonra cikartir hemen ceperini,korunma mekanizmasini, "Ben" i yani bir nevi egolarini, bakakalirim hep ayni hissi yasattilar sagolsun
Valla ben öğrendim canım zamanla sen de yaparsın eminim bu konuda da tasavvuf videoları benim çok işime yaradı zaten hepsi aynı kapıya cıkıyorEmin ol oda zamanla olur ki ben su soze cok inaniyorum birsey olmuyorsa gercekten Allah bize daha iyisini vericegi icindir hayatimdada bunu cok yasadim bazen goremiyoruz koru korune birseye tutunup onu istiyoruz olmayincada uzuluyoruz ama belki hayirli degil bizim icin belkide daha cok uzulucez bunu bilemeyiz ama herseyin hayirlisi elbet bizi bulucak buna inanmamiz lazim :) ne guzel susturmayi ogrenmisin bende cenemi tutmayi ogrensem :)
Bende oyleyimm :) demekki kovaligimda bir sikinti yokmus :)buttrfly kuzum senin tanidigin kovalarda bir sikinti olmasin ben bana benziyenini buldum bak :) saka bir yana hersey burc degil tabiki yasanmisliklar,hayat sartlari,aile hepsi etkili :) benim gibi birini tanidigima sevindim ama
canım benımde burcum boğa. bence sende yukselen etkısı daha fazla cunku bende bir boğa olarak genelde tanımadıklarıma soguk ve mesafelıyımdır sevdıklerıme cook baskayımdır :) ama ıcımde sabit fikirli bi o kadar da cok duygusal hatta sulugözum ki sen demıssın ya dilencı gordum gözlerım doldu dıye aynı benaaaaa benim hayal gucum cok genistir hatta kucukken baya hikayeler yazarmisim buyuyunce o hayalleri yazip yonetme eylemine cevirdim olumsuz seyleri yazip yonetme konusunda ustume yok :))kovalar mantiklariyla hareket eder derler bazen soguk mesafeli olabiliyorum tabi bu tanimadiklarima karsi disardan bir maske ama genelde cok duygusalimdir uzulmemek icin yaparim onuda sabit fikirlerim var ama inkar edemem :) siyah-beyaz hersey bende ortasi yok.Duygusalligim fena ama gecen bi dilenciye uzulup gozlerim doldu,durduk yerde duygulanabiliyorum,kendimi onun yerine koyuyorum aynen bu bdv deki konulari okurkende yada aradaslarim bisey anlatirkendebenim ayarim bozulmus bence :) benim yukselen bir boga bir ikizler cikiyor ama boga bence :) ondan mi acaba :)
canım hosgeldın ılk once kendıne olmasını cok ıstedıgın bı dılegını seç. eskı sayfalarda olumlamalar var oradakı cumlelereden de yararlanabılırsın kendınde olumlama cumlesı olusturabılırsn sımdıkı zamanla yapman lazım bunu. ve oloacagına kesın inan . hatta ben az önce The Secret filmini izledim onuda izle vaktın varsa. eskı sayfalara biraz göz at anlayacaksın :)En kısa zamanda bu topigdeki beni bilgilendirecek yorumları okuyacağım..
İnşallah hersey çok guzel olacak.
Bugünden itibaren bende burdayim.
İlk nerden nasıl başlıyoruz arkadaşlar? :)
Diyorum ya burclarla aman aman bilgim yok,astroloji apayri bir olay.Dogum zamani,yeri o zamanin olaylari dedigin gibi cevresel faktorler...Bende oyleyimm :) demekki kovaligimda bir sikinti yokmus :)buttrfly kuzum senin tanidigin kovalarda bir sikinti olmasin ben bana benziyenini buldum bak :) saka bir yana hersey burc degil tabiki yasanmisliklar,hayat sartlari,aile hepsi etkili :) benim gibi birini tanidigima sevindim ama
Canim bunu ses kaydi yapip dinliyorum demistin galiba dimi ?? Cok guzel birsey hersey var icinde yuregine saglik cok guzel yol gosteriyorsun bize her paylastigin sey gercekten bi isik cakmasina sebeb oluyor benim icimde :)Kızlarrrr 2 haftadir uzerine calistigim bir olumlama vardi,cok kapsamli demistim paylasmistim.Su an nurtopu gibi istiridye kabugundan yeni çıkmıs parıl parlayan inci gibi muazzam güzellikte bir bilincalti kalıbım var; artik o benim icsellestirdigim gercegim.Tüm güzelliklerini almaya ve deneyimlemeye hazırim.Rabbime şükürler olsun denk geldigimnicin Eş Şekur adıyla ,tam ihtiyacim olan olumlamalardi :)Belki hangisiydi diye merak edenler icin yeniden paylasiyorum
Aaa ben ikizlerimcanım benımde burcum boğa. bence sende yukselen etkısı daha fazla cunku bende bir boğa olarak genelde tanımadıklarıma soguk ve mesafelıyımdır sevdıklerıme cook baskayımdır :) ama ıcımde sabit fikirli bi o kadar da cok duygusal hatta sulugözum ki sen demıssın ya dilencı gordum gözlerım doldu dıye aynı benama bu duygusallıgımıda cogu kısıye bellı etmemeye calısırım :) bide 17 mayıs dogumluyum hem boğadan birazda ikizlere yakın bı tarih oldugu için ıkızlerın ani duygu değişimleri ve eğlencelı hallerı varya onuda oradan almısım :))) sende oyle sanırım :)
Gunaydinn kizlarrbuttrfly senin yazilarina hayranim bende boyle dusunebilcekmiyim diye dusunuyorum her okudugumda hatta :) pofu kuzum paylastiklarini tek tek okuycam yuregine sağlik :) ikinizde akrepmisiniz bu arada bu tesaduf mu acaba :) ben kovayim ama nasil bir kovayim anlamadim mantikli olur kovalar derler ben gayet duygusal,sulugöz biriyim :) yukselen boga galiba ondan :)
senin adına çok sevindim :)VEEE KIZLAR BUGÜN ÇOK GÜZEL BİŞEY OLDU HASTA OLDUM ADET OLAMIYORDUM EKİMDEN BU YANA OLDUM SONUNDA ŞİŞLİKLERİM YAVŞ YAVAŞ GİDİYOR :)
En kısa zamanda bu topigdeki beni bilgilendirecek yorumları okuyacağım..
İnşallah hersey çok guzel olacak.
Bugünden itibaren bende burdayim.
İlk nerden nasıl başlıyoruz arkadaşlar? :)
Kızlarrrr 2 haftadir uzerine calistigim bir olumlama vardi,cok kapsamli demistim paylasmistim.Su an nurtopu gibi istiridye kabugundan yeni çıkmıs parıl parlayan inci gibi muazzam güzellikte bir bilincalti kalıbım var; artik o benim icsellestirdigim gercegim.Tüm güzelliklerini almaya ve deneyimlemeye hazırim.Rabbime şükürler olsun denk geldigimnicin Eş Şekur adıyla ,tam ihtiyacim olan olumlamalardi :)Belki hangisiydi diye merak edenler icin yeniden paylasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?