Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Çok yararlı ve tatlış bir topik olmuş :)
Bu zamana kadar neden korktumsa başıma geldi. Olumsuz düşüncelerle kötü olayları kendime çektim . Artık bunun farkındayım bu aralar kişisel gelişim kitaplarına sardım. Ve olumlu sonuçlar alıyorum , alacağım.

BURCUM TERAZİ YÜKSELENİM YAY
TERAZİNİN ZARİFLİĞİNİ GÜZELLİĞİNİ UYUMLULUĞUNU NEDENSE PEK YAKALAYAMIYORUM BU ARALAR ÇOK SALMIŞ DURUMDAYIM

Ay evet yapmayalım böyle şeyler. Neyse bilinçlenince sorunu çözmek kolay

Ben de kovayım, burcumu da çok seviyorum Kovaların hayal güçleri çok geniştir, kova olan mücitler yazarlar sanatçılar çoktur. Duygusallığımız da merhametimizden kaynaklanıyor, ben haberleri çok takip etmiyorum bdv gibi konulara bakmıyorum, facebooku bile takip etmiyorum bazen çok kötü resimler ekliyorlar, kaç gün etkisinden çıkamıyorum. En iyisi hepsinden uzak durmak.

Mesafiliyimdir, sevmediğim beni kötü etkileyen, bana iyi şeyler katmayan insanlarla görüşmem eşimde bilir huyumu, eşlerini sevmedimsem kendi arkadaşlarıyla görüşmem için ısrar etmez, görüşmeyeceğimi bilir çünkü

Bazı şeylerim oturması zaman alıyor, 10 yıl önceki gibi değilim elbet. Yaşadıklarımız da bizleri şekillendiriyor.

Bende oyleyimm :) demekki kovaligimda bir sikinti yokmus :) buttrfly kuzum senin tanidigin kovalarda bir sikinti olmasin ben bana benziyenini buldum bak :) saka bir yana hersey burc degil tabiki yasanmisliklar,hayat sartlari,aile hepsi etkili :) benim gibi birini tanidigima sevindim ama

Evet canım ben ilk işim herkesi affettim hayatımda bana cok büyük kötülükler yapıldı ama şuan umrumda degiller kendimi dinlemeyi saygı duymayı öğrendim ve su an asla kötü yabda gecmişi düşünmyrm negatif konusanları hemen sustyrm en azından dileğim olmasa bile ben daha mutluyum :)))

Emin ol oda zamanla olur ki ben su soze cok inaniyorum birsey olmuyorsa gercekten Allah bize daha iyisini vericegi icindir hayatimdada bunu cok yasadim bazen goremiyoruz koru korune birseye tutunup onu istiyoruz olmayincada uzuluyoruz ama belki hayirli degil bizim icin belkide daha cok uzulucez bunu bilemeyiz ama herseyin hayirlisi elbet bizi bulucak buna inanmamiz lazim :) ne guzel susturmayi ogrenmisin bende cenemi tutmayi ogrensem :)

Bende yay im

Valla ben öğrendim canım zamanla sen de yaparsın eminim bu konuda da tasavvuf videoları benim çok işime yaradı zaten hepsi aynı kapıya cıkıyor

En kısa zamanda bu topigdeki beni bilgilendirecek yorumları okuyacağım..
İnşallah hersey çok guzel olacak.
Bugünden itibaren bende burdayim.
İlk nerden nasıl başlıyoruz arkadaşlar? :)

Yani kovayım diye demiyorum kova kadını çok iyidir hastır, zekidir, çok iyi arkadaştır. Görüldüğü gibi çok da mütevazidir
Bencede o kovalarda bir sıkıntı varmış
Ben de çok sevindim canım, hem burçtaşım hem topiktaşım

canım benımde burcum boğa. bence sende yukselen etkısı daha fazla cunku bende bir boğa olarak genelde tanımadıklarıma soguk ve mesafelıyımdır sevdıklerıme cook baskayımdır :) ama ıcımde sabit fikirli bi o kadar da cok duygusal hatta sulugözum ki sen demıssın ya dilencı gordum gözlerım doldu dıye aynı ben ama bu duygusallıgımıda cogu kısıye bellı etmemeye calısırım :) bide 17 mayıs dogumluyum hem boğadan birazda ikizlere yakın bı tarih oldugu için ıkızlerın ani duygu değişimleri ve eğlencelı hallerı varya onuda oradan almısım :))) sende oyle sanırım :)

canım hosgeldın ılk once kendıne olmasını cok ıstedıgın bı dılegını seç. eskı sayfalarda olumlamalar var oradakı cumlelereden de yararlanabılırsın kendınde olumlama cumlesı olusturabılırsn sımdıkı zamanla yapman lazım bunu. ve oloacagına kesın inan . hatta ben az önce The Secret filmini izledim onuda izle vaktın varsa. eskı sayfalara biraz göz at anlayacaksın :)

Diyorum ya burclarla aman aman bilgim yok,astroloji apayri bir olay.Dogum zamani,yeri o zamanin olaylari dedigin gibi cevresel faktorler...

Kızlarrrr 2 haftadir uzerine calistigim bir olumlama vardi,cok kapsamli demistim paylasmistim.Su an nurtopu gibi istiridye kabugundan yeni çıkmıs parıl parlayan inci gibi muazzam güzellikte bir bilincalti kalıbım var; artik o benim icsellestirdigim gercegim.Tüm güzelliklerini almaya ve deneyimlemeye hazırim.Rabbime şükürler olsun denk geldigimnicin Eş Şekur adıyla ,tam ihtiyacim olan olumlamalardi :)Belki hangisiydi diye merak edenler icin yeniden paylasiyorum

Eklentiler

• 2015-12-14 13.35.15.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 210
  • 2015-12-14 13.36.12.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 191
  • 2015-12-14 13.34.30.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 191
Canim bunu ses kaydi yapip dinliyorum demistin galiba dimi ?? Cok guzel birsey hersey var icinde yuregine saglik cok guzel yol gosteriyorsun bize her paylastigin sey gercekten bi isik cakmasina sebeb oluyor benim icimde :)

Aaa ben ikizlerim duygu değişimi , eğlenceli haller bende de var.

bence tesadüf değil kuzum
biz buttrfly ile yazında bişeyler paylaşmıştık..benim ilk denemelerimin olduğu günler :)
tesadüf diye birşey yok
tamamen o alanı biz yaratıyoruz...

VEEE KIZLAR BUGÜN ÇOK GÜZEL BİŞEY OLDU HASTA OLDUM ADET OLAMIYORDUM EKİMDEN BU YANA OLDUM SONUNDA ŞİŞLİKLERİM YAVŞ YAVAŞ GİDİYOR :)
senin adına çok sevindim :)

ilk başlaman gereken yer en baştaki sayfalarda yazılanları okuyup özümsemek :)

ayyyyy o nasıl güzel betimleme bayıldıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…