Ay ben sabah okuyamadım , okusaymışım kesin enerji dolarmışım ne güzel bir günaydın mesajı buO zaman enfes,muazzam,muhteşem,şahane,leziz bir gün olsun hepimize,günaydın
Ay bu tekniği birden hayal ettiğim denicem süper taktik.Hastalikla ilgili ilginc kaliplari vardir mesela,ben hemen derdim ki bu onun kendisi düsüncesi icin benim icinse boyledir benim kalbim,trioidim ... gorevini en iyi sekilde yerine getirir gibi.Ama daha bir suru sey var aklima gelmiyor simdi pek.Genel anlamda temizlik yaptigim da dogrudur :) Hemen anlatayim bu da cok cok onemli bir teknik.Onunla konusmalarimizi tv ekraninida kendimizi izler gibi izler,sonra ekrani siyah beyaz yaparim;cizirti eklerim .O kare ekrani kuculturum kuculturum,minicik bir sey haline gelir onu uzaya firlatirim.Boylece bilincaltimdan etkisini sifirlarim,bunu istemedigimiz tum anlar icin uygulayabiliriz :) Supppper bir uygulamadir
Canim bunu ses kaydi yapip dinliyorum demistin galiba dimi ?? Cok guzel birsey hersey var icinde yuregine saglik cok guzel yol gosteriyorsun bize her paylastigin sey gercekten bi isik cakmasina sebeb oluyor benim icimde :)
Bunun ates uzerinde yüruyenleri de var canim, zerre yanmiyor.Inanilmaz ama gercek;cunku bilincaltini ikna ediyor.Bizim yapmaya calistigimiz aynen boyle aslinda
ve ikinci video
hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum :)
evet cnm bunlar geldi ilk aklıma :)Bunun ates uzerinde yüruyenleri de var canim, zerre yanmiyor.Inanilmaz ama gercek;cunku bilincaltini ikna ediyor.Bizim yapmaya calistigimiz aynen boyle aslinda
Astrolojiyle cok ilgim yok canim,birkac tanesi ile ilgiliyim o da denk geldiginden yaniKızlar burçlara girmişsiniz, bende ikizlerim yükselenim aslan.sizce nasıl? buttrfly ne düşünüyorsun?
Ay bize de kavrat pofu'm yaa ben baya iyi giidyorum ama ara ara inancım bi gidip geliyo gemen silmeye calışıyrm unutsuzluğu kafamdanbugün eve dönerken aklımdan geçirdiğim ve o an sanki yaşıyormuşum gibi olan bi olayı yaşadım
kesinlikle nasıl yapıldığını artık çok iyi kavradım :)
Ay bize de kavrat pofu'm yaa ben baya iyi giidyorum ama ara ara inancım bi gidip geliyo gemen silmeye calışıyrm unutsuzluğu kafamdan
en bahtsız bedeviler de balık burcunun tarihleri arasında doğan insanlar.
küçüklüklerinden beri onlara sen balıksın, kırılgansın, hassassın, duygusalsın derler.
böyle büyütülürler ve yetişkin olduklarında her an ağlamaya hazır olarak programlanmış hayatlarına devam ederler.
onların bilinçlerine kodlanmıştır. "Unutma sen balıksın. En ufak bir dalgada hüngür hüngür ağlamalısın. Toplumda sana biçilen görev bu :))"
bir daha bu cümleyi söyleme :) ne kadar negatif olduğunun farkındasın değil mii
kabul etmeyin bu yargıları
başkalarının dayatmalarını kabul etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?