- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Oh be icim rahatladiTatlım etiketledim ya adınızı 1111. Sayfaya işte o enerjiye mühürlendik
Bende sağolasınız sizin paylaşımlarınızı coşkunuzu görünce kendim ve olmayan diğerlerinide çağırdım sinerjiye
Gerginliğin 17 haziran yay dolunayından kaynaklanıyor olabilir canım.Gunaydin fistik arkadaslarim. Dun disaridaydim, buraya ugrayamadim. 1111' in enerjisi bulasmis, tesekkurler S Sahra . Dun sabaha cok gergin basladim. Somut bir sey yoktu. Surekli neden bu kadar gergin oldugumu sordum kendime. Bir kac neden bulur gibi oldum. Nedenini arastirdikca , gerilim beni daha cok icine cekti. Nedene odaklanmak yerine; durumu KABULLENDIM.
COZUME ODAKLANDIM.
Ozur dilerim, lutfen beni affet, seni seviyorum, tesekkur ederim sozlerini surekli icimdeki 5 yasindaki kiz cocuguna soyleyip durdum.
Sonucta gunum cok sakin gecti.
Gece iyi uyudum, bu sabah erkenden uyandim.
Tesekkuler canlar, iyiki varsiniz.
Bu haftanin olumlamalari super, hep birlikte yapalim, enerimiz cogalsin.
herkese selamlar, bugün çoook güzel bir gün, öyle hissediyorum. hepinize musmutlu bolluk ve bereket dolu günler diliyorum. bütünün hayrına olsun inşallah.
ara ara burda soruyorlar, ben de yazayım çok mutlu olduğum bir olayı. kızımın dişlerinde tel vardı 5 yıl geçti ameliyat olacak, iyileşmiyor dediler. ben her gece yatarken kızımın dişlerinin iyileştiğini ameliyata gerek kalmadığını düşündüm ve hayal ettim. veeeee sonuç ameliyata gerek olmadan geçen hafta kızım tellerinden kurtuldu Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Bu olayı Rezonans kanunu kitabını okuduğumda çokça yaşadım, uyguladım, sizlere de tavsiye ederim. neye inanıyorsak oluyor, sakın ümitsizliğe düşmeyin, her daim pozitif olun, olumlu düşünün.
Selam canım oluyor arada öyle durumlar hepimizde kalbine sorup çözümü bulmuşsun ne güzel.Gunaydin fistik arkadaslarim. Dun disaridaydim, buraya ugrayamadim. 1111' in enerjisi bulasmis, tesekkurler S Sahra . Dun sabaha cok gergin basladim. Somut bir sey yoktu. Surekli neden bu kadar gergin oldugumu sordum kendime. Bir kac neden bulur gibi oldum. Nedenini arastirdikca , gerilim beni daha cok icine cekti. Nedene odaklanmak yerine; durumu KABULLENDIM.
COZUME ODAKLANDIM.
Ozur dilerim, lutfen beni affet, seni seviyorum, tesekkur ederim sozlerini surekli icimdeki 5 yasindaki kiz cocuguna soyleyip durdum.
Sonucta gunum cok sakin gecti.
Gece iyi uyudum, bu sabah erkenden uyandim.
Tesekkuler canlar, iyiki varsiniz.
Bu haftanin olumlamalari super, hep birlikte yapalim, enerimiz cogalsin.
Tebrik ediyorumMerhaba arkadaslar bugün yirminci günüm. :) Hepimize hayirli aksamlar diliyorum. :)
Tebrik ediyorum
Sonuclarini da en yakin zamanda burda paylasmani diliyorum
Birkac gun ara verdikten sonra degil mi?Çok teşekkür ederim
Amin!!!!! İnşAllah hepimiz sonuçlarımızı burdan paylaşırız. Amin!!! Hatta devam edicem
Birkac gun ara verdikten sonra degil mi?
Ben de ne zarar gelip dedim yaptımve 32 gübde bi olan adet düzenim bi kere 53 sora 63 de geldi, 5 kilo aldım tsh degerim bozuldu. Gerisini yazmıyım içim daralıyorTeşekkür ederim ilgin için canım ama benim o kürü yapmam sakıncalı, çikolata kistim var ve tetikleme riski varmış o kürün, doktorum önermiyor. Bir bitkisel macun tüketiyorum bugünlerde, şifa olsun inşallah
Ben oyle biliyorum. Hatta daha once sordun. Yazdim diye hatirliyorum. Acaba okuyup yazayim dedim de unuttum mu?Yok ara vermeden devam edicektim, yoksa ara vermem gerekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?