Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Gunaydin fistik arkadaslarim. Dun disaridaydim, buraya ugrayamadim. 1111' in enerjisi bulasmis, tesekkurler S Sahra . Dun sabaha cok gergin basladim. Somut bir sey yoktu. Surekli neden bu kadar gergin oldugumu sordum kendime. Bir kac neden bulur gibi oldum. Nedenini arastirdikca , gerilim beni daha cok icine cekti. Nedene odaklanmak yerine; durumu KABULLENDIM.
COZUME ODAKLANDIM.
Ozur dilerim, lutfen beni affet, seni seviyorum, tesekkur ederim sozlerini surekli icimdeki 5 yasindaki kiz cocuguna soyleyip durdum.
Sonucta gunum cok sakin gecti.
Gece iyi uyudum, bu sabah erkenden uyandim.
Tesekkuler canlar, iyiki varsiniz.
Bu haftanin olumlamalari super, hep birlikte yapalim, enerimiz cogalsin.

Günaydııııın

Bu haftanın güzel niyeti olumlaması:

Hayatı akışına bırakıyorum. Hayata Güveniyorum. Her yeni gün beni hayalime biraz daha yaklaştırıyor. Hayırlısından " Hayallerim Gerçek Olsun " ...
Amin amin amin
NOT: Sabah uyanır uyanmaz ve gece uykuya dalmadan 7 tekrar okuyoruz. Artı gün içerisinde hafif duyacak şekilde yapılırsa çok güzel güzel olur

Gerginliğin 17 haziran yay dolunayından kaynaklanıyor olabilir canım.

Son düzenleme:

aaa ne güzel ne mutlu haber
ben hiç duymamıştım bu kitabı hemen başlayacağım

Selam canım oluyor arada öyle durumlar hepimizde kalbine sorup çözümü bulmuşsun ne güzel.
Sende iyiki varsın olumlamalara hep birlikte devam hoponopo en sevdiklerimden zaten
Not:Canım yanlış etiket dedin çok tatlısın güldürdün beni Allah’da seni güldürsün kızlar beni etiketleyecekseniz Sahra nın sonun da kuyruğum var unutmayın emi Sahra-

Ben de ne zarar gelip dedim yaptımve 32 gübde bi olan adet düzenim bi kere 53 sora 63 de geldi, 5 kilo aldım tsh degerim bozuldu. Gerisini yazmıyım içim daralıyor yani herkese yaramıyormuş maalesef. Şuan hormon testi yaptırdım ve adet düzenimi geri kazanmak için agnus caston mu ne onu kullanıyorum.

Günaydııııın

Bu haftanın güzel niyeti olumlaması:

Hayatı akışına bırakıyorum. Hayata Güveniyorum. Her yeni gün beni hayalime biraz daha yaklaştırıyor. Hayırlısından benim ve bunu okuyan tüm arkadaşlarımın " Hayallerimiz Gerçek Olsun " ...
Amin amin amin
NOT: Sabah uyanır uyanmaz ve gece uykuya dalmadan 7 tekrar okuyoruz. Artı gün içerisinde hafif duyacak şekilde yapılırsa çok güzel güzel olur

Bir de bugün iyi hissetmek adına neler yaptıklarımızı da yazsak mı acaba?
Ben şahsen evimi çıkmadan tertemiz bıraktım,
işe geldim iyi bir kahvaltı yaptım
bütün evrakları toparladım iş rutinimi oluşturdum

masamı sildim ve temiz bir şekilde işime koyuldum
Uzun zamandır hissettiğim tüm tedirginliklerimi, kaygılarımı, üstümdeki ölü toprağını, tembelliğimi, bıkkınlığımı bırakmayı seçtim.
İşimi, Kariyerimi, Eşimi, en önemlisi bedenimi ve ruhumu seviyorum.
Bedenim ve ruhum bana verilen yegane armağan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…