Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Uzun suredir bir şeyler yazamadim ama ara ara girip okuyorum canim, senin adina cok sevindim insallah burada bizimle paylaşacağin uzun soluklu anıların olacak
mavidelisiii iyiyim canim cok tesekkur ederim,sizleri takip ediyorum ara ara; cok defa yazayim dedim ama bir turlu devamini getirip cevaplaya basamadim.Ya sarjim bitti, ya da telefonu birakmak zorunda kaldim elimden Bu yazinin ilk kismi dun sabaha ait mesela insallah bugun tamamlayip paylasacagim sizinle : )))Somut olarak her sey yolunda ama ben ruhsal anlamda gecmise donmus gibiyim, normalde kafami takmayacagim seylere, insanlara kafayi bozuyorum.Bunu da meditasyon yapamadigima bagliyorum. Hem odaklanamiyorum hem de sevgili cocuklarim beni 5 dk yalniz birakmiyor meditasyon zamanimda. Mutlaka rahatsiz ediyorlar,hissediyorlar resmen farkli frekansa geçtigimi Insallah yakinda buraya da meditasyonlarima da daha cok yer verecegim.

İste budurrrrr Harika bir haber canim.1.5 sene once konusmustuk cokiyi hatirliyorum, ameliuat olacak ama istemiyorum demistin. Muhtesem bir dusunce gucu ornegi,daha neler var insallah birbirimiza boyle muazzam müjdeler verecegimiz

Ayy çok güzel canım ne mutlu keyiflidir şimdi kızınız tabi sende

Günaydıııın.
Yepyeni bir hafta hepinize mutluluk getirsin
Hayallerimiz gercek olsun
Amin amin amin
Ee yazmışsın işte bir niyet cümlesi "Hayallerimiz Gerçek Olsun"
Bende devamını getireyim olumlama niyet karışık olsun ...
Bu haftanın güzel niyeti olumlaması:

Hayatı akışına bırakıyorum. Hayata Güveniyorum. Her yeni gün beni hayalime biraz daha yaklaştırıyor. Hayırlısından " Hayallerim Gerçek Olsun " ...
Amin amin amin

Hayatı akışına bırakıyorum. Hayata Güveniyorum. Her yeni gün beni hayalime biraz daha yaklaştırıyor. Hayırlısından " Hayallerim Gerçek Olsun " ...
Amin amin amin
NOT: Sabah uyanır uyanmaz ve gece uykuya dalmadan 7 tekrar okuyoruz. Artı gün içerisinde hafif duyacak şekilde yapılırsa çok güzel güzel olur

Ne kadar güzel, çok sevindim kızın ve senin için . Bu aralar kendimi bırakmıştım mesajın sayesinde kendime geldim. Gelsin meditasyonlar, olumlamalar,imajinasyonlar

Ne kadar güzel, çok sevindim kızın ve senin için . Bu aralar kendimi bırakmıştım mesajın sayesinde kendime geldim. Gelsin meditasyonlar, olumlamalar,imajinasyonlar
vazgeçmeden yılmadan sabırla yolumuza devam etmeliyiz. yolun sonu mutlaka aydınlık ve ferah olacaktır Allah ın izniyle.

Harika olmuş. Paylaşım takibinde sana yardımcı olacağım

1111 sayfada ben de olmak istiyorum

Sonsuz şükürler olsun tüm güzellliklerine Yuce Yaradanin bu muazzam sanat eseri olan kainat ve düzenine. Neler var bizi bekleyen acaba mucizelerle dolu, ayaklarımızı yerden kesip ağzımızı kulaklarimiza vardiracak; sevinç çığlıkları attiracak,birbirimize müjdeleyeceğimiz.Şimdiden her birine sonsuz şükürler olsun

hepilnize iyi gecelerrr 1111. sayfadann ve çoook güzel rüyalar görün emiiii..
1111.sayfamız hepimize sağlık, huzur, bolluk ve bereketler getirsin inşallah.
Amin kızlar harikasınız beni de alın mutlu coşkun enerjinizin içine

Amiiiiin
Millete derken ben yeniden okumaya basladim
Ne kadar guzel paylasimlar var
Yeni baslayanlara faydasi olacagini dusunduklerimi paylastim. Bu 30 gunluk bir program. Aslinda hepsini okuyup uygulasaniz daha iyi
hepilnize iyi gecelerrr 1111. sayfadann ve çoook güzel rüyalar görün emiiii..
1111.sayfamız hepimize sağlık, huzur, bolluk ve bereketler getirsin inşallah.
Bende bende bende olmak istiyorum
pofu HayallerimGercekOldu hayatdevamedecek ve diğer pozitif kızlar koşun 1111. sayfada neşe keyif coşku halayı var yine

Ne kadar güzel bir sayfa ben de burdayım inşallah

Şimdi normal düzenimize dönelim
1111.sayfayi doldurmayayim diye hemen paylaşmamıştim
Hadi pozitif arkadaşlarım uyumadan yapmayı unutmayalım
Bu arada bugun benim için cok guzel bir gundu insalkah sizin icin de oyle olmustur ftemiz kizin ve senin adina cok sevindim

Amin amin amin
NOT: Sabah uyanır uyanmaz ve gece uykuya dalmadan 7 tekrar okuyoruz. Artı gün içerisinde hafif duyacak şekilde yapılırsa çok güzel güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…