Mutlu huzurlu hafta sonları pozitif kızlar
Çok aktif girip paylaşım yapamıyorum ama sağolsunHayallerimGercekOldu ve diğer arkadaşlarım sayfayı canlı tutuyorlar.
Çok istediğim bir dileğim olmak üzere gibi Hayırlısından kesinleşince burda paylaşırım zaten ☺
Demek istediğim inandığınız kararlı bir şekilde ilerleyip kalbinizi ferah tuttuğunuzda o niyet balonunuz uçarak yerini bulur. Olmazsa daha iyisi olur düşüncesiyle devam edilir hayata inanılır...
Anda kalmak için sizi mutlu eden her ne yapıyorsanız dua, olumlama, meditasyon, spor, yürüyüş, hobi, kitap okumak onu bırakmayın beyninizin boşver yaa bunu yapma ne gerek var zaten bir işe yaramıyor, zaten halim yok,,,, vs bahaneler sayıp sizi korkuttuğunda endişeye sürüklemeye başladığında onu susturup söylediğinin ve tam tersini yapın sonucunda ilk halinizden daha iyi hissedeceksiniz
Hadi bakayım göreyim sizi (size yazıyorum ama aslında alttan kendimi gazlıyorum)
Öperim güzel kalplerinizden
Not: Pazartesi geçeceğimiz yeni çalışma ne olsun kızlar şunu yapalım derseniz bana uyar herkesin genel yapacağı ya da kendine uyarlayabileceği bir şey olursa çok güzel olur...
İste budurrrrrherkese selamlar, bugün çoook güzel bir gün, öyle hissediyorum. hepinize musmutlu bolluk ve bereket dolu günler diliyorum. bütünün hayrına olsun inşallah.
ara ara burda soruyorlar, ben de yazayım çok mutlu olduğum bir olayı. kızımın dişlerinde tel vardı 5 yıl geçti ameliyat olacak, iyileşmiyor dediler. ben her gece yatarken kızımın dişlerinin iyileştiğini ameliyata gerek kalmadığını düşündüm ve hayal ettim. veeeee sonuç ameliyata gerek olmadan geçen hafta kızım tellerinden kurtuldu Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Bu olayı Rezonans kanunu kitabını okuduğumda çokça yaşadım, uyguladım, sizlere de tavsiye ederim. neye inanıyorsak oluyor, sakın ümitsizliğe düşmeyin, her daim pozitif olun, olumlu düşünün.
Ayy çok güzel canım ne mutlu keyiflidir şimdi kızınız tabi sendeherkese selamlar, bugün çoook güzel bir gün, öyle hissediyorum. hepinize musmutlu bolluk ve bereket dolu günler diliyorum. bütünün hayrına olsun inşallah.
ara ara burda soruyorlar, ben de yazayım çok mutlu olduğum bir olayı. kızımın dişlerinde tel vardı 5 yıl geçti ameliyat olacak, iyileşmiyor dediler. ben her gece yatarken kızımın dişlerinin iyileştiğini ameliyata gerek kalmadığını düşündüm ve hayal ettim. veeeee sonuç ameliyata gerek olmadan geçen hafta kızım tellerinden kurtuldu Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Bu olayı Rezonans kanunu kitabını okuduğumda çokça yaşadım, uyguladım, sizlere de tavsiye ederim. neye inanıyorsak oluyor, sakın ümitsizliğe düşmeyin, her daim pozitif olun, olumlu düşünün.
Amin amin aminGünaydıııın.
Yepyeni bir hafta hepinize mutluluk getirsin
Hayallerimiz gercek olsun
Ne kadar güzel, çok sevindim kızın ve senin içinherkese selamlar, bugün çoook güzel bir gün, öyle hissediyorum. hepinize musmutlu bolluk ve bereket dolu günler diliyorum. bütünün hayrına olsun inşallah.
vazgeçmeden yılmadan sabırla yolumuza devam etmeliyiz. yolun sonu mutlaka aydınlık ve ferah olacaktır Allah ın izniyle.Ne kadar güzel, çok sevindim kızın ve senin için. Bu aralar kendimi bırakmıştım mesajın sayesinde kendime geldim. Gelsin meditasyonlar, olumlamalar,imajinasyonlar
Benim bir şeyleri devam ettirememe sorunum var, unutuyorum :))). Ama çok haklısın sabırla devam etmek gerekir.vazgeçmeden yılmadan sabırla yolumuza devam etmeliyiz. yolun sonu mutlaka aydınlık ve ferah olacaktır Allah ın izniyle.
Harika olmuş. Paylaşım takibinde sana yardımcı olacağımBu haftanın güzel niyeti olumlaması:
Hayatı akışına bırakıyorum. Hayata Güveniyorum. Her yeni gün beni hayalime biraz daha yaklaştırıyor. Hayırlısından " Hayallerim Gerçek Olsun " ...
Amin amin amin
NOT: Sabah uyanır uyanmaz ve gece uykuya dalmadan 7 tekrar okuyoruz. Artı gün içerisinde hafif duyacak şekilde yapılırsa çok güzel güzel olur
hepilnize iyi gecelerrr 1111. sayfadann ve çoook güzel rüyalar görün emiiii..
1111.sayfamız hepimize sağlık, huzur, bolluk ve bereketler getirsin inşallah.
Amin kızlar harikasınız beni de alın mutlu coşkun enerjinizin içine1111 sayfada ben de olmak istiyorum
Sonsuz şükürler olsun tüm güzellliklerine Yuce Yaradanin bu muazzam sanat eseri olan kainat ve düzenine. Neler var bizi bekleyen acaba mucizelerle dolu, ayaklarımızı yerden kesip ağzımızı kulaklarimiza vardiracak; sevinç çığlıkları attiracak,birbirimize müjdeleyeceğimiz.Şimdiden her birine sonsuz şükürler olsun
Millete derken ben yeniden okumaya basladim
Ne kadar guzel paylasimlar var
Yeni baslayanlara faydasi olacagini dusunduklerimi paylastim. Bu 30 gunluk bir program. Aslinda hepsini okuyup uygulasaniz daha iyi
En büyük meydan okumalarımızdan biri herkesi koşulsuz bağışlamaktır ve kendimizi onlarla paylaştığımız enerjiden kurtarmaktır.
Onları bağışlayabilir misiniz, onları bağışlamak onları haklı çıkarmaz, bu enerjiden ebediyen özgürleşmenizi sağlar. Eğer bağışlamazsanız, kızgınlık içindesinizdir ve bu mucizelerinizin tezahürünü bloke eder.
Işte dönüp dolaşıp yaşadığımız kısır döngülerin sebepleri... bulup ortaya çıkarmak dönüştürmemiz lazım..
hepilnize iyi gecelerrr 1111. sayfadann ve çoook güzel rüyalar görün emiiii..
1111 sayfada ben de olmak istiyorum
Sonsuz şükürler olsun tüm güzellliklerine Yuce Yaradanin bu muazzam sanat eseri olan kainat ve düzenine. Neler var bizi bekleyen acaba mucizelerle dolu, ayaklarımızı yerden kesip ağzımızı kulaklarimiza vardiracak; sevinç çığlıkları attiracak,birbirimize müjdeleyeceğimiz.Şimdiden her birine sonsuz şükürler olsun
1111.sayfamız hepimize sağlık, huzur, bolluk ve bereketler getirsin inşallah.
Bende bende bende olmak istiyorum
pofu HayallerimGercekOldu hayatdevamedecek ve diğer pozitif kızlar koşun 1111. sayfada neşe keyif coşku halayı var yine
1111 sayfada olmayanları kendimi ve aklıma gelenleri etiketledim ve bu topige takılan tüm kızları varsayarakAmiiiiin
Ne kadar güzel bir sayfaben de burdayım inşallah
Tatlım etiketledim ya adınızı 1111. Sayfaya işte o enerjiye mühürlendik1111 sayfaya yetisemeyip 1112.sayfaya kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?