Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için hepimize Harika bir gün olsun inşallah

Amin canım hepimizin şansına olsun inşallah

ay ben de çok isterim şu an onu yapabilmek

Görsel: moralev instagram

Sevgi dolu sıcacık bir yazı, ben içinden almam gereken mesajı ve sevgi dopingini aldım kızlar bakalım içinde sizin için ne mesajlar var
Bende Harika bir gündönümü diliyorum herkese... sağlık, sevgi, bereket, huzur getirsin bolca

Son düzenleme:
Ne kadar guzel, rahatlatici, umut verici bir yazi

@eunja sırası fark etmez hoponopo yazıları ve olumlamamiz 1100. syf da

@eunja umarım yardımcı olabilmişimdir yavaştan topigi okumaya başlarsan çok faydalanırsın :)
Sırası fark etmez ben yukarıdaki sırada okumuyorum mesela;
Seni seviyorum
Lütfen beni affet
Özür dilerim
Teşekkür ederim dilim böyle alıştı nasil rahat edersen.

Zero limit diye bir kitabi var. Onu da okuyabilirsiniz.
Bebek icin bilemeyecegim ama pozitif dusunceye yonelmek icin
Bilincaltinin Gucu ve Rezonans Kanunu kitabini oneririm

Canim ben kendi hikayemden biraz örnek vereyim.
Bebek için hamileyim, hamile kalabiliyorum, anneyim vs ... gibi olumlama hiç yapmadım hiii 3-4 yıl önce çok takmıştım yapıyordum tedaviler falan cok stresliydim birde sanki o cümleler daha çok geriyordu beni ve direnç gösteriyordu vücudum, eşimde ayni sekilde, sağlık para iş aileler ile ilgili başka sorunlar cikiyordu bizim kafa rahat değildi yani...
Sonra ben bıraktım herşeyi bebekten önce yapmak istediklerimizi yapalim dedim kişisel gelişim anlamında, güvence, iş, sağlık yapmak istediğimiz küçük büyük hayaller gibi...
Yani ben önce kendimi, bedenimi sevmeye başlayarak hayatı sevmeye başlayarak başladım yola
Örnek 19- 20 syf once bayram boyunca ;
Bu olumlamayi yapmışım kızlarla birlikte
" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "

*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Ve Öyledir Amin
7 kere okuyacagiz.
Aksam aksam unutmayalim
...
Bayramdan sonrada hoponopoya geçmişim tekrar topicle beraber yapmisiz yine..
Demek istediğim bir otur sor kalbine iyice düşün " ben neden çocuk istiyorum " yıllar önce cesaret edip sorduğumda zihnimden şu cevaplar geldi ;
!!** yaşım geldi, aileler çevre soruyor, benden sonra evlenenlerin bile oldu .. uuhufuvv bir sürü ego kaynakli bahane yani baktım cevaplarda hiç saf sevgi enerjisi yok sonrasında bununla yüzleşmem uzun sürdü ..bundan dolayı bırakmıştım hamilelik olumlamalarini..herkesin hayat hikayesi farkli olduğu için kendimize göre bir yol belirleyip başlamak önemli naçizane..
Üfff ne cok uzun yazmışım sıkmadım umarım kimseyi ifade edebilmisimdir demek istediklerimi
Kısacası yine söylemeden gecemicem bu topicten cok şey öğrendim

İste tam olarak burası. Cok da guzel anlatmissin. Millet ne der

Bir de böyle şey var

Merhaba Arkadaşlar;
28 Kasım’a kadar jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün geri hareket edecek. Hemen korkmayın, eyvah yine bir Retro başlıyor diye. Evet evet yine bir Retro var ama etkilerini öyle bir Merkür Retrosu kadar ağır, hemen, anında görmezsiniz. Ağır yavaş ve zamana yayılan bir etkiyle deneyimlersiniz.

Neptün'ün geri hareket etkisini anlatabilmek için size öncelikle Neptün'ün neleri sembolize ettiğini anlatmalıyım. Ki ancak bu sayede geri vitese taktığı anda hangi konularda yavaşlamalar yapacak anlayabiliriz. Neptün illüzyonların gezegeni. Semboliğinde denizler tanrısı Poseidon'un 3 dişli Trident isimli asası kullanılmaktadır. Neptün bu yüzden tüm denizleri ve okyanusları sembolize eder. Sıvı ve gaz halinde olan her şey. Aklınıza gelebilecek tüm soyut kavramlar, rüyalar, illüzyonlar, yaratıcılık, ilham, sezgi, yüksek benlik, ruh, ruhsal her türlü tema ve konu, hayaller, büyü, büyüleyici olan her şey. Tüm fiziksel dünyanın realitesinden uzak, elle tutulmayan tüm konular. Sinema, televizyon, tiyatro, moda, dolandırıcılar, hırsızlıklar, sarhoşluk, uyuşturucu, alkol, bağımlılık yapan her türlü konu, insanın gerçeklik algısını bozan her türlü detay, her türlü enerji çalışmaları, feda etme, kurban olma, işte bunlar hep Neptün'ün sembolize ettiği konular arasında yer almaktadır.

Neptün'ün olduğu yerde kendimizi bir ideale adamak isteriz, bir hayale kapılmak ve o hayali gerçekleştirmek. Benlik duygusunu aşmak, bütüne kendini bırakmak, bir gruba teslim olmak demektir. Muazzam bir şefkat, sorgusuz sualsiz kabul ediş, muhteşem bir ilham, bütüne karşı büyük bir sevgi vardır. Kendini adamak, yaratıcıyla bir olma ihtiyacı vardır. Neptün efervesana benzer. Suya atılan efevesan tabletin çözülmesi, dağılması ve su ile bütünleşmesi gibidir adeta! Tabii bazen neye karşı da kendimizi adadığımıza dikkat etmeliyiz. Bu adama hali bazen bir araya gelerek zikir çeker bir gruba da benzeyebilir, bazen Işıd üyesi olup Allah için kafa kesen biri de olabilir, kendini hayır işlerine adayan biri de, sürekli bilgisayar ve oyun konsolunda oyun oynayan biri de olabilir. Kendimizi adadığımız konunun kurbanı da olabiliriz. Negatif algısı ile Neptün, asla gerçekleşmeyecek bir hayale sığınmak, gerçekçi olmayan idealler peşinde koşmak, hayal kırıklığı, rüya aleminde yaşamak, bağımlılıklarına tamamen teslim olmak ya da tamamen kendini adamayı reddetmek, aşırı hassas ve alıngan olmak, unutkanlık, hayal kırıklığı, sürüklenmek ve ardı arkası kesilmeyen yalanlar. Daha da ilerisi bu yalanlara kişinin kendisinin de inanması. Günlük yaşamın deneyimlerinden kaçmak, alkol, uyuşturucu..vb maddelere karşı kullanım alışkanlığı, her şeyde mistik, spiritüel deneyimler aramak. En pozitif hali ile de hayallerini gerçekleştirecek dinamiklere sahip olmak, güven verici bir spiriütellik, ruhsallık, enerjiyi doğru kullanma, sezgiler, ilham sayesinde oldukça yaratıcı işler ortaya çıkarmak gibi temalar ortaya çıkar.

Neptün 28 Kasım’a kadar Balık burcunda geri hareket edecek. Bu süreçte gerçeklerle, hayallerin sentezi iyi yaşanmalı. Hayaller Paris gerçekler Bayrampaşa durumu olmasın sonra. Belli ki hayal gücümüz epey güçlü bir şekilde çalışacak, içe dönerek belki de o sezgi ve ilhamın gelmesini bekleyerek yada biraz inzivaya çekilerek içsel benliğimizle irtibat kurup yaratıcı çalışmalar yapacağız. Ama dikkat edin, fazla da içe dönüp kaybolmayın. Fiziksel dünyanın ihtiyaçlarını, sorumluluklarını, görevlerini de unutmayın! Kendinizi bir şeylere adarken bunun size gerekte ne kadar faydası olduğunu iyice düşünüp tartın. Kendinizi adadığınız Süpermen gibi tüm dünyayı kurtarmaya çalışırken kendinizden vazgeçmeyin. Aşırı duyarlı ve hassas olabilirsiniz bu süreçte. Satürn ile her defasında zor bir etkileşimde olacağından dolayı hayatınızda olan sorunların çözümü için gerçek adımlar atabilirsiniz. Neptün ileri giderken gerçek ve somut adımlar atmak biraz daha zordur, ama geri giderken bir anda uykudan uyanır gibi bir moda geçip gerçek sorunun ve problemin ne olduğu ile ilgili tespitler yapmanız çok daha kolay olur. Bağımlı kişilerden, psikolojik olarak bağımlı kişilerden, uyuşturucu, uyarıcı maddeler kullanan kişilerden kendinizi koruyun. Depresyonunuzu tedavi edebilir, destek alabilirsiniz bu süreçte. Alerjiler artabilir gıda alerjileriniz türeyebilir, ilaçların yan etkileri daha çok etki edebilir.
Dinçer Güner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…