Ahh canımsın@sahraCanim sanki bu haberi kardesimden alms gibi sevindim.Cok mutlu olun ailece.
Çok teşekkür ederim irellatebriklerrr ikinize deee...... kalbini ferah tut....
Çok teşekkür ederim amin inşallahtebrik ediyorum, inşallah sağlıcakla alacaksın bebeciğini kucağına.
Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinTebrik ederim canım, çok çok sevindim. Güzel Allahım sağ selamet kucağınıza almayı nasip etsin. Amin!!! Öyle sevindim ki, Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Amin!!! Ne güzel bi haber oldu bu sabah. Güne çok güzel başladım.
Benimde bugün 21inci günüm kızlar. Birazcık ara veriyorum sonra tekrar devam edeceğim.Hepimize harika bi gün diliyorum.
Amin canım hepimizin şansına olsun inşallahGünaydıııın
Sahra- nin ve bebisin sansina
Bugun de unutmayalim
Bu haftanın güzel niyeti olumlaması:
Hayatı akışına bırakıyorum. Hayata Güveniyorum. Her yeni gün beni hayalime biraz daha yaklaştırıyor. Hayırlısından " Hayallerim Gerçek Olsun " ...
Amin amin amin
NOT: Sabah kalkınca ve uyumadan 7 tekrar okuyoruz
Şifa olsun
Ben bugün uykumu aldım, odamı toparladım güzel güzel. Kahvemi hazırlayıp içtim. Sonra anneme ve kendime güzel bi kahvaltı hazırladım. Sohbet ede ede kahvaltımızı yaptık.Güne güzel başladık yani
ay ben de çok isterim şu an onu yapabilmek
Ne kadar guzel, rahatlatici, umut verici bir yaziEki Görüntüle 2280600
Görsel: moralev instagram
Sevgi dolu sıcacık bir yazı, ben içinden almam gereken mesajı ve sevgi dopingini aldım kızlar bakalım içinde sizin için ne mesajlar var2019 Yaz Gündönümü: Umut!
Sevgili Dostlar, bazen bazı bilgileri yeni okuyucular için tekrar etmek yerinde oluyor. Örneğin gündönümleri neden önemlidir? Bir daha bakalım: Gündönümleri ve ekinokslar dünyanın ekseninde kritik …moralev.com
Bende Harika bir gündönümü diliyorum herkese... sağlık, sevgi, bereket, huzur getirsin bolca
@eunja sırası fark etmez hoponopo yazıları ve olumlamamiz 1100. syf daHo'oponopono yönetiminde, canınızı sıkan, sizi üzen veya rahatsız olduğunuz herhangi bir durumda, "İçimde bu olayın olmasına sebep olan şey nedir?" diye sorup, “Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim" cümlelerini tekrarlamanız yeterli.
Hayatımız stres ve koşuşturma içerisinde geçiyor. Her gün evden işe, işten eve koştururken bazen durup dinginleşmeyi ihmal ediyoruz. Hâlbuki durup nefes almak, 5 dakikalığına da olsa gözlerimizi kapatıp kendimizi dinlemek tüm ritmimizi aşağı çekip günün güzelleşmesini sağlayabiliyor. Her ne kadar dirensem de, sonunda üstesinden gelemediğim stresle baş etmek için hayatıma bir şeyler katmam gerektiğini kabul ettim. Kendimize ufak bir meditasyon grubu oluşturarak her gün eş zamanlı 5’er dakika dinginleşme alıştırmaları yapmaya başladık. Kısa sürede içimdeki 'hiçbir şeye yetişemiyorum' hissinin azaldığını ve konsantrasyonumun arttığını hissettim.
Meditasyon sakinleşmek ve dinginleşmek için son derece yararlı bir yöntem. Farklı meditasyon tekniklerini araştırırken 'Ho'oponopono yönetimi’ ile tanıştık. Söylemesi hiç de kolay değil…
Peki, 'Ho'oponopono yönetimi' nedir?
Havaii’li doktor Dr.Ihaleakala HewLen tarafından geliştirilmiş son derece etkili ve kolay bir yöntem. Bir psikiyatri koğuşunda çalışan HewLen, ileri derecede psikiyatrik rahatsızlıkları olan hastaların olduğu bir hastanede çalışmaktadır. Hastanede suç ve suça bağlı birçok sorun yaşanmaktadır. Hastalar içeride dahi elleri kelepçeli dolaşırken, çalışanlar işe gelmemek için binbir çeşit bahaneler üretmektedir. Dr. HewLen, yaşadığı sürecin kendi içinden kaynaklandığına ve dışarıda ne oluyorsa aslında içeride de bazı şeylerin ters gittiğine inanmaya başlar. Hastaların dosyalarını teker teker alıp kendi içinde bu hastalıkla ilgili nasıl bir bağ olduğuna bakar ve şu 4 cümleyi söyler.
- Seni seviyorum
- Özür dilerim
- Lütfen beni affet
- Teşekkür ederim.
Sonuç son derece şaşırtıcıdır. En azılı hastalar sakinleşmeye başlar. Çalışan personel sürekli işinden yakınırken, işlerini sevmeye ve mutlu olmaya başlarlar. Joe Vitale’nin 'Zero Limit' kitabında anlatılan bu yöntemle pek çok kişi hayatında sadece özür dileyerek ve teşekkür ederek pek çok dönüşüme sebep olmuş. Denemesi bedava!
Peki bu yöntemi nasıl uygulayacağız?
Son derece basit: Canınızı sıkan, sizi üzen veya rahatsız olduğunuz herhangi bir durumda, "İçimde bu olayın olmasına sebep olan şey nedir?" diye sorup, “Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim" cümlelerini tekrarlamanız yeterli. İçinizdeki his değişene ve olayın negatif enerjisi üzerinizden kalkana kadar tekrar edebilirsiniz. Aslında süreç tamamen sorumluluk almakla ilgili. Yani hayatınızda başınıza gelen şeylerin sorumlusunu başkaları olarak görmek yerine, sorumluluk alıp içe yönelmekle başlıyor.
Mail: tuvanaeroltuilemarkalasma@gmail.com
Instagram: @tuvanaeroltu
Not: Milliyet gazetesinden alıntı yaptım kızlar Joe Vitale nin Zero Limit adlı kitabında daha detaylı anlatıyor yöntemi bende var bu hafta içi bende dönüp bir göz gezdireceğim..
@eunja umarım yardımcı olabilmişimdir yavaştan topigi okumaya başlarsan çok faydalanırsın :)Tekrardan merhaba pozitif güzellerbu haftaki olumlamamız beş dk sürecek bir meditasyon aslında her yerde yapabiliriz.
Üstteki alıntıda biraz daha detaylı anlatıyor nasıl yapılacağı bende günlük dua okur gibi kendimi sakinleştirip niyetimi dileğimi söyleyip hoponopo cümlelerini tekrarlıyorum
Şu şu niyetime dileğime, çözümlenmesi gereken bir duruma ya da iyileşmesi gereken bir hastalığa şifası için diyip 30-40 tekrar (tesbih duası gibi) okuyorum gün içinde 2-3 kere yapıyordum bu ritüeli sizinle hep beraber tekrar yapacağım çok güzel dönüşleri oldu şimdi hatırlamıyorum tek tek ama etkisi çok kısa sürede kendini gösteriyor
Bu arada kitap Joe Vitale- Zero Limit tavsiye edilir..
Dileğim duam...... .......... budur. Benim ve bütünün en yüksek hayrına olması niyeti ile gerçekleşsin o halde
- Seni seviyorum
- Özür dilerim
- Lütfen beni affet
- Teşekkür ederim.
Şifa olsun hepimize inşallah
Zero limit diye bir kitabi var. Onu da okuyabilirsiniz.Sahra- cnm dediğini arastırdım ama nasıl yapacagımı anlayamadım
Seni seviyorum özür dilerim tesekkur ederim beni affet
Bebek için nasıl uygulayacağım
Veya öfke duyduğum birine karsı onu mu dusunmem gerekiyor
Sırası farkeder mi
Teşekkürler canım senin paylastiginda cok güzelNe kadar guzel, rahatlatici, umut verici bir yazi
Canim ben kendi hikayemden biraz örnek vereyim.Sahra- cnm dediğini arastırdım ama nasıl yapacagımı anlayamadım
Seni seviyorum özür dilerim tesekkur ederim beni affet
Bebek için nasıl uygulayacağım
Veya öfke duyduğum birine karsı onu mu dusunmem gerekiyor
Sırası farkeder mi
İste tam olarak burası. Cok da guzel anlatmissin. Millet ne derDemek istediğim bir otur sor kalbine iyice düşün " ben neden çocuk istiyorum " yıllar önce cesaret edip sorduğumda zihnimden şu cevaplar geldi ;
!!** yaşım geldi, aileler çevre soruyor, benden sonra evlenenlerin bile oldu .. uuhufuvv bir sürü ego kaynakli bahane yani baktım cevaplarda hiç saf sevgi enerjisi yok sonrasında bununla yüzleşmem uzun sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?