Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba arkadaslar
Hamile kalabilmek için nasıl olumlama yapmalıyım
Yardımcı olursanız cok sevinirim
Benim 4-5 yıldır öğrendiğim yaptığım önce bilinç altı temizliği buna zihnimde engel bir blokaj varsa onları temizlemek sonra kendini sevme özdeğer olumlamaları hayata, akışa güvenme olumlamaları yaptım bazen bireysel bazen burda arkadaşlarla birlikte.
Kısaca bedenimi zihnimi ruhumu üçünü aynı kanala titreşime getirmeye çalıştım.
Dilerim en yakın zamanda kavuşursunuz meleğinize :)

Amin teşekkür ederim
Sizin bunlardan snra mı oldu olumlamadan ne kadar sonra sonuc alabildiniz

Bu yazdıklarınız burada var mı

Amin teşekkür ederim
Sizin bunlardan snra mı oldu olumlamadan ne kadar sonra sonuc alabildiniz

Bu yazdıklarınız burada var mı
Bu bir süreçtir herkeste faklı işleyebilir. Sonuca değil sürece yola bakın ...
Evet herşey var topikte olumlamalari takip edin topigi gecmis sayfaları kurcalayın iyi gelen sevdiğiniz bir yöntem mutlaka çıkar

@eunja tabi önce Allah izin verdi vesilesi hangisi oldu bilmiyorum bende daha yolun başındayım Allah hepimizin hayallerini bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde sonuçlandırsın inşallah

@eunja tabi önce Allah izin verdi vesilesi hangisi oldu bilmiyorum bende daha yolun başındayım Allah hepimizin hayallerini bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde sonuçlandırsın inşallah
Amin gülüm sende saglıcakla kucakla inş bebişini
Bizde sorun eşimde ama yinede denemek istiyorum. Dualarını beklerim

Sahra- senin adına çok mutlu oldum . Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Herkesten böyle güzel haberler gelsin .
Yaaa çok teşekkür ederim amin sizler böyle kutladikça duygulanıyorum
Dilerim herkesten bekliyorum güzel haberler ❤

Amin gülüm sende saglıcakla kucakla inş bebişini
Bizde sorun eşimde ama yinede denemek istiyorum. Dualarını beklerim
Amin çok teşekkür ederim en kısa zamanda sizede nasip olsun inşallah
Aynı yöntemleri ikiniz içinde yapabilirsin hoponopoyu araştır ikiniz için yapmanı tavsiye ederim. Bayram haftası boyunca yaptik biz burda hoponopoyu 4- 5 sayfa geride bakin isterseniz. Bizimki de bayram dönüşü süpriz oldu :)
Takılma sorun sizde ya da eşinizde önemsemeyin. Bizde hem biraz bende hem eşimde vardı. Biz ayni titreşimeydik ki birbirimizi bulduk evlendik beraber sonra sifalandik Allahım tamamına izin verirse inşallah.
Doktor takiplerinizle birlikte sizde zihninizi arındırın olacağına olan inancınızı güçlendirin imajine yani bol bol olmuş gibi hayalini kurun herşey için geçerli bu yöntemler Allahım rast getirsin inşallah

Cnm biraz baktım ama bulamadım uykum geldi ondan olabilir
Bir msj dikkatimi cekti ama.. Affetmek baska konuda da gordum. Kaynanam beni bosatmak istiyor iki aydır konuşmuyorum kendisiyle. İçim öfke dolu onun yuzunden hastalandım. Eşimle birlikte bile olamıyorum.
Deniycem ama nasıl basarabilirim bilmiyorum
S Sahra -

Mutlu huzurlu sağlıklı uykular canlar benim için zor bir gündü yatayim artik mutlaka zihnimizi yönlendirerek uykuya dalalım herhangi bir olumlama, şifa olumlamalari, dua fark etmez şifa olsun hepimize

Bu haftanın güzel niyeti olumlaması:

Hayatı akışına bırakıyorum. Hayata Güveniyorum. Her yeni gün beni hayalime biraz daha yaklaştırıyor. Hayırlısından " Hayallerim Gerçek Olsun " ...
Amin amin amin
NOT: Sabah kalkınca ve uyumadan 7 tekrar okuyoruz
Şifa olsun

Benimde şifa olumlamalarım bunlar, epey işe yaradı

Bedenim kolaylıkla iyileşiyor ve doğal sağlığına kavuşuyor.
An be an daha iyiye gidiyorum
An be an şifa buluyorum

Bedenen, zihnen ve ruhen çok sağlıklıyım.

– İyiyim, güçlüyüm, dinç ve zindeyim. Sağlıklıyım, enerji ve hayat doluyum.

Bedenimdeki bütün hücreler her gün ilahi benliğimin kusursuz ışığıyla yıkanıyor.

– Sağlık ve mutlulukla parlıyorum. Bedenim ışık saçıyor.

Bedenimi seviyorum ve ona layık olduğu gibi bakıyorum.

– Geceleri huzurla uyuyorum, sabahları tazelenmiş ve enerjik olarak uyanıyorum.

Hedeflerimi gerçekleştirmek için ihtiyacım olan enerjiye fazlasıyla sahibim.

– Hücrelerim hızla kendini yeniliyor, gittikçe gençleştiğimi hissediyorum.

Bedenimin her hücresi enerji ve sağlıkla titreşiyor. Kolayca şifa buluyorum.

– Kendimi sevmek hayatımı iyileştiriyor. Zihnimi, bedenimi ve ruhumu besleyen seçimler yapıyorum.

Bedenim kolaylıkla iyileşiyor ve doğal sağlığına kavuşuyor.

– Bedenimdeki tüm hücreler birbirleriyle uyum içinde ilişkisini sürdürüyor.

Uyurken zihnim huzurlu ve bedenimin iyileştirici gücü faaliyetlerini arttırarak sürdürüyor.

– İyileştirici düşüncelerim şimdi bilinçaltımın derinliklerine yerleşiyor.

Huzurla uyuyor, neşe ile uyanıyorum. Huzurlu uyuduğum için bedenim ve zihnim yenileniyor; kolaylıkla ve çabucak mükemmel sağlığa kavuşuyorum.

– İyileştirici güç içimde. Benim doğal halim sağlıklı olmak.

Stres anlarında bedenimi gevşetip derin nefes almayı kolayca hatırlıyorum.

– Güven dolu, bilinçli seçimler yaparak kendimi iyileştiriyor ve sağlığımı koruyorum.

Bedenimin verdiği mesajları dikkatle ve sevgiyle dinliyorum. Bedenimin bilgeliğine saygı duyuyorum.

– Affetmenin özgürleştirici gücü iyileşmemi hızlandırıyor. Kalbimin ve ruhumun sevgiyle ve huzurla yıkanmasına izin veriyorum. Bedenimin her hücresi bu sevgi ve huzur ışığında şifa buluyor.

Öncelikler listemde kendimi ve sağlığımı ilk sıraya koyuyorum.

– Sağlıklı olmayı seçiyorum. Zihinsel, ruhsal, bedensel sağlığa sahibim.

Ben çok güçlü, sevgi dolu, iyi bir insanım
Hayat bütün güzelllikleri ve tüm şifasını bana yolluyor. Yaradan Rabbe şükürler ediyorum.

Esma olarakta YA CEBBAR, YA ŞAFİ, YA NAFİ, YA KAVİ, YA REŞAD, YA MUĞNİ, YA MUMİN, YA SELAM, YA HAFİZ, YA VASİ

tebriklerrr ikinize deee...... kalbini ferah tut....

Affetmenin özgürleştirici gücü iyileşmemi hızlandırıyor. Kalbimin ve ruhumun sevgiyle ve huzurla yıkanmasına izin veriyorum. Bedenimin her hücresi bu sevgi ve huzur ışığında şifa buluyor.
Tam olarak ne yasadiginizi bilmiyorum ama bir ustteki mesajiniza gore kayinvalideniz icin bunu uygulayabilirsiniz. Inanin affetmeden yolunuza devam edemiyorsunuz

Günaydıııın
Sahra- nin ve bebisin sansina
Bugun de unutmayalim
Bu haftanın güzel niyeti olumlaması:

Hayatı akışına bırakıyorum. Hayata Güveniyorum. Her yeni gün beni hayalime biraz daha yaklaştırıyor. Hayırlısından " Hayallerim Gerçek Olsun " ...
Amin amin amin
NOT: Sabah kalkınca ve uyumadan 7 tekrar okuyoruz
Şifa olsun

tebrik ediyorum, inşallah sağlıcakla alacaksın bebeciğini kucağına.

Tebrik ederim canım, çok çok sevindim. Güzel Allahım sağ selamet kucağınıza almayı nasip etsin. Amin!!! Öyle sevindim ki, Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Amin!!! Ne güzel bi haber oldu bu sabah. Güne çok güzel başladım.

Benimde bugün 21inci günüm kızlar. Birazcık ara veriyorum sonra tekrar devam edeceğim. Hepimize harika bi gün diliyorum.

peki bu güne neler yaptık bakalım herkes yazabilirse yazsın bence,
ben de sabah uykulu kalktım, uyanamadım bi türlü annem bir kontrole gidecekti çünkü
inanmazsınız ondan haber aldım uykum açıldı, bu psikoloji çok garip :)
neyse işlerime koyuluyorum hemen, kahvemi de içtim, mis gibi bir gün olsun.
Bana verilen her şeye şükürler olsun, tüm güzel şeyleri hak ediyoruz arkadaşlar.
Hedeflerimize ulaşmamız imkansız değil, çabalarımızla hepsini birer birer elde edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…