tamam şekerimözellikle yazdım bu cümleyi. onlara çizilen o mutsuz duygusal hüngür hüngür ağlamaklı kaderi bozmaları kendi ellerinde.
böyle mantıklı bir başlıkta burçlara göre hayatların şekillendirilmesi savunulmamalı.
tam tersi benim ne demek istediğimi anlamadın.
onlara bunun doğru olmadığını söylüyorum.
iki mesaj önce yazdığım mesajı sonra da üstteki alıntıladığın mesajımı bir daha oku.
demek istediğimi tamamen tersinden anladın.
bu yazdığım cümle onlara dayatılan
benim demek istediğim ise bunun ne kadar yanlış olduğu
her insan özel ve tektir.
kimsenin dayatmasına, sen şu burçsun demek ki şöylesin demesine izin vermeyin, bunlarla kendinizi kandırmayın.
ben balık burcuyum demek ki duygusalım, gidip iki dakika ağlayayım da geleyim, her an negatif yüklü olmalıyım diyemezsin..
hoş geldin mavimartselam arkadaşlar.. oo ne güzel sayfa almış basını gitmiş :) hepsini okuyacağım.
ben bu başlığı aslında hala tam olarak çözemedimtamam şekerim
ben herkesin olumlu olmasını istiyorum artık her ne kadar şartlar bazen elverişsiz olsa bile
ondan öyle alıntıladım
yanlış anlama
biraz sert bi çıkış oldu sanki :)
hoşbuldum çok iyiyim sağol sen nasılsın ? gerçekten çok mutlu oldum. çok teşekkür ederimmm :)hoş geldin mavimart
nasılsın?
senin için bi kaç deneme yaptım
yerine ulaşması dileğiyle:)
ben bu başlığı aslında hala tam olarak çözemedim
bir ara bakıyorum birbirinden güzel mantıklı paylaşımlar...
sonra bir bakıyorum burçlar fallar havalarda uçuşuyor.
sanırım kafalar biraz karışık :) neyse ben takibi bıraktım ama arada okuduğum o birbirinden güzel paylaşımların için çok teşekkür ederim
hoşbuldum çok iyiyim sağol sen nasılsın ? gerçekten çok mutlu oldum. çok teşekkür ederimmm :)
bende senin ve buradaki tüm arkadaşların bütün isteklerinin gerçekleşmesini diliyorum :)
sakin ollll ortada bi sorun yok..Galiba burçlar falla havada uçuşuyor şeyi banaydı. Yani ben %100 tabiki inanmıyorum ama yine de mantıksız geliyorsa bazı kişilere tabiki yazmam bu sayfaya . Mantıksız hareketler yapıyorum duygu durumuma göre yani fal da baktırıyorum bana terapi gibi geliyor , burçları da okuyorum hoşuma gidiyor. Kişiliğimi değiştirememem. İsteyen beğenir isteyen beğenmez. Saygılı olmak lazım herkes farklı karakter ve renk neticede. Neyse , mantıklı yazılar buldum mu paylaşırım bende.
Yoo ben sakinim pofucım bu aralar sinirlenmiyorum hiçbir şeye ben sohbet muhabbet edebiliyoruz sanıyordum bu başlıkta. Neyse ben hala takip ediyorum gitmek gibi bi niyetim yok. :)sakin ollll ortada bi sorun yok..
ayyyy hadi İnşallahhhhhh :)yakındır dileklerin gerçekleşmesi :)
ya tabiki sohbet edilir,sohbet konusu bellidir..vs herkesin hayatta ön gördüğü gerçekler var sonuçtaYoo ben sakinim pofucım bu aralar sinirlenmiyorum hiçbir şeye ben sohbet muhabbet edebiliyoruz sanıyordum bu başlıkta. Neyse ben hala takip ediyorum gitmek gibi bi niyetim yok. :)
senden tek istediğim umutsuz olmaayyyy hadi İnşallahhhhhh :)
öğrenir öğrenmez burdan duyuruyorum :)
ben 9 ayda 3 başarısız gebelik geçirdiğim için doktor bi süre dinlenme verdi. 2 ayım kaldı :)
İnşallah hepimiz burdan dileklerimizin olduğunu bir bir paylaşıyoruz :)
kuzum bende yazdim burclarla ilgili ustume bende alinabilirim bosver :) muhabet ediyoruz burda,falida biraktim ayrica bende bir fal kolik olarak bak kac haftadir kahve fincanini bile kapatmiyorum :) bunuda yazdim buraya o yuzden bosver sen takilma takibi biraktirmayi gerekicek bir durum yok ki ortada anlamadim o durumu burda atomu parcalamiyoruz,bilimsel deneylerde yapmiyoruz hepimiz insaniz ve dertlerimizi sikintilarimizi yazıyoruz paylasiyoruz POZİTİF DUSUNMEYE CALİSİYORUZ herseyden onemlisi daha kendi adima ben oldum bunu basariyorum diyemem bunun icinde muhabet edip birbirmize destek oluyoruz ,illa durmadan bir soz yazi yada alintilama paylasilmasi bekleniyor galiba .Galiba burçlar falla havada uçuşuyor şeyi banaydı. Yani ben %100 tabiki inanmıyorum ama yine de mantıksız geliyorsa bazı kişilere tabiki yazmam bu sayfaya . Mantıksız hareketler yapıyorum duygu durumuma göre yani fal da baktırıyorum bana terapi gibi geliyor , burçları da okuyorum hoşuma gidiyor. Kişiliğimi değiştirememem. İsteyen beğenir isteyen beğenmez. Saygılı olmak lazım herkes farklı karakter ve renk neticede. Neyse , mantıklı yazılar buldum mu paylaşırım bende.
Defalarca ben de burclarla ilgili olmadigimi yazdim canim. Ki arada sohbet tarzinda kisa kisa gecen konusmalar burclarla ilgili...Ama olabilirdide siz kabul etseniz de etmeseniz de Astroloji diye bir kavram var,yani bunun uzerine calisma yapan,kafa yoran,uzerine master lisans yapan bir bilim olarak...Saygi duymak lazim evetGaliba burçlar falla havada uçuşuyor şeyi banaydı. Yani ben %100 tabiki inanmıyorum ama yine de mantıksız geliyorsa bazı kişilere tabiki yazmam bu sayfaya . Mantıksız hareketler yapıyorum duygu durumuma göre yani fal da baktırıyorum bana terapi gibi geliyor , burçları da okuyorum hoşuma gidiyor. Kişiliğimi değiştirememem. İsteyen beğenir isteyen beğenmez. Saygılı olmak lazım herkes farklı karakter ve renk neticede. Neyse , mantıklı yazılar buldum mu paylaşırım bende.
@Nihandur canim ya yanlis alintilamisim kusura bakma,duzeltemedim de.Neyse duzeltmeye calisirim : ))) YaniDefalarca ben de burclarla ilgili olmadigimi yazdim canim. Ki arada sohbet tarzinda kisa kisa gecen konusmalar burclarla ilgili...Ama olabilirdide siz kabul etseniz de etmeseniz de Astroloji diye bir kavram var,yani bunun uzerine calisma yapan,kafa yoran,uzerine master lisans yapan bir bilim olarak...Saygi duymak lazim evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?