Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

selam arkadaşlar.. oo ne güzel sayfa almış basını gitmiş :) hepsini okuyacağım.

tamam şekerim
ben herkesin olumlu olmasını istiyorum artık her ne kadar şartlar bazen elverişsiz olsa bile
ondan öyle alıntıladım
yanlış anlama
biraz sert bi çıkış oldu sanki :)

tamam şekerim
ben herkesin olumlu olmasını istiyorum artık her ne kadar şartlar bazen elverişsiz olsa bile
ondan öyle alıntıladım
yanlış anlama
biraz sert bi çıkış oldu sanki :)
ben bu başlığı aslında hala tam olarak çözemedim
bir ara bakıyorum birbirinden güzel mantıklı paylaşımlar...
sonra bir bakıyorum burçlar fallar havalarda uçuşuyor.
sanırım kafalar biraz karışık :) neyse ben takibi bıraktım ama arada okuduğum o birbirinden güzel paylaşımların için çok teşekkür ederim

hoş geldin mavimart
nasılsın?
senin için bi kaç deneme yaptım
yerine ulaşması dileğiyle:)
hoşbuldum çok iyiyim sağol sen nasılsın ? gerçekten çok mutlu oldum. çok teşekkür ederimmm :)
bende senin ve buradaki tüm arkadaşların bütün isteklerinin gerçekleşmesini diliyorum :)

Galiba burçlar falla havada uçuşuyor şeyi banaydı. Yani ben %100 tabiki inanmıyorum ama yine de mantıksız geliyorsa bazı kişilere tabiki yazmam bu sayfaya . Mantıksız hareketler yapıyorum duygu durumuma göre yani fal da baktırıyorum bana terapi gibi geliyor , burçları da okuyorum hoşuma gidiyor. Kişiliğimi değiştirememem. İsteyen beğenir isteyen beğenmez. Saygılı olmak lazım herkes farklı karakter ve renk neticede. Neyse , mantıklı yazılar buldum mu paylaşırım bende.

burçlarla alakalı bişey yok ki
sadece buttrfly ben ve kendi ile ilgili bişey yazdı o kadar
sayfa zaten astroloji sayfası değil cnm
kafalar karışık da değil :) herkes yapması gereken şeyi çözmeye ve uygulamaya çalışıyor
kimimiz bu konularda acami olabiliriz bu da doğal
tabiki sayfayı takip etmek sana kalmış bişey
ben tşk ederim :)

hoşbuldum çok iyiyim sağol sen nasılsın ? gerçekten çok mutlu oldum. çok teşekkür ederimmm :)
bende senin ve buradaki tüm arkadaşların bütün isteklerinin gerçekleşmesini diliyorum :)

yakındır dileklerin gerçekleşmesi :)

sakin ollll ortada bi sorun yok..

yakındır dileklerin gerçekleşmesi :)[/QUOTE]
ayyyy hadi İnşallahhhhhh :)
öğrenir öğrenmez burdan duyuruyorum :)
ben 9 ayda 3 başarısız gebelik geçirdiğim için doktor bi süre dinlenme verdi. 2 ayım kaldı :)
İnşallah hepimiz burdan dileklerimizin olduğunu bir bir paylaşıyoruz :)

yakındır dileklerin gerçekleşmesi :)
ayyyy hadi İnşallahhhhhh :)
öğrenir öğrenmez burdan duyuruyorum :)
ben 9 ayda 3 başarısız gebelik geçirdiğim için doktor bi süre dinlenme verdi. 2 ayım kaldı :)
İnşallah hepimiz burdan dileklerimizin olduğunu bir bir paylaşıyoruz :)[/QUOTE]
senden tek istediğim umutsuz olma
kendine inan
bebeğin karnında büyüdüğüne inan ve hisset onu
o heycanı hisset
sakın pes etme
varlığını kucağına aldığın zaman ki hazzı hisset
bu sefer olacak :)

Yoo ben sakinim pofucım bu aralar sinirlenmiyorum hiçbir şeye ben sohbet muhabbet edebiliyoruz sanıyordum bu başlıkta. Neyse ben hala takip ediyorum gitmek gibi bi niyetim yok. :)
ya tabiki sohbet edilir,sohbet konusu bellidir..vs herkesin hayatta ön gördüğü gerçekler var sonuçta
başlık belli
paylaşılan inanılan yapılan eylemler belli
yoksa kimse kimseye şunu yapamazsın edemezsin deme hakkına sahip değil:)

senden tek istediğim umutsuz olma
kendine inan
bebeğin karnında büyüdüğüne inan ve hisset onu
o heycanı hisset
sakın pes etme
varlığını kucağına aldığın zaman ki hazzı hisset
bu sefer olacak :)[/QUOTE]
uyumadan önce hayalini kuruyorum artık bende :) 2016 ekimde kucağıma alıyorum bebişimi İnşallah :) çok sağol her şey için...

kuzum bende yazdim burclarla ilgili ustume bende alinabilirim bosver :) muhabet ediyoruz burda,falida biraktim ayrica bende bir fal kolik olarak bak kac haftadir kahve fincanini bile kapatmiyorum :) bunuda yazdim buraya o yuzden bosver sen takilma takibi biraktirmayi gerekicek bir durum yok ki ortada anlamadim o durumu burda atomu parcalamiyoruz,bilimsel deneylerde yapmiyoruz hepimiz insaniz ve dertlerimizi sikintilarimizi yazıyoruz paylasiyoruz POZİTİF DUSUNMEYE CALİSİYORUZ herseyden onemlisi daha kendi adima ben oldum bunu basariyorum diyemem bunun icinde muhabet edip birbirmize destek oluyoruz ,illa durmadan bir soz yazi yada alintilama paylasilmasi bekleniyor galiba .

Defalarca ben de burclarla ilgili olmadigimi yazdim canim. Ki arada sohbet tarzinda kisa kisa gecen konusmalar burclarla ilgili...Ama olabilirdide siz kabul etseniz de etmeseniz de Astroloji diye bir kavram var,yani bunun uzerine calisma yapan,kafa yoran,uzerine master lisans yapan bir bilim olarak...Saygi duymak lazim evet

@Nihandur canim ya yanlis alintilamisim kusura bakma,duzeltemedim de.Neyse duzeltmeye calisirim : ))) Yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…