Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kızlar aklıma takılan bir konu var. İmajinasyon yapmak istiyorum yatmadan,tam anlamıyla nasıl yapacağım? Şimdi uyumadan önce Esma niyet ve olumlama yapıp yatınca istediğim şeyi o an yaşıyor gibi hayal kurup o anın içinde olucam dimi? Bunun bir süresi var mı? imajinasyon halini bitirirken nasıl bitirmek gerek?yardımcı olur musunuz

Tüylerim diken diken oldu...
Allahım sanki beni duymuş ve bu mesajı sana yazdırmış gibi okudum pofucum çünkü ümidimi yitirmeye başladığım yaşama sevincimin azaldığı bir dönemden geçiyorum...
Ve duadan uzaklaşmıştım şimdi yazdıklarını okuyunca toparlanmam lazım dedim sağol canım paylaşımın için

merhaba herkesler nasıl acaba. en son ev arıyordum ve kafamda kalbimde hissettiğimden daha güzelini buldum. buttrfly a da dert yanmıştım. fakat en vazgeçtiğim artık neresi olursa olsun dediğim bir anda.yeni ev yeni hayat yeni enerjiler... şimdi güzel bi niyet edip minik minik olumlamalara hafiften esmalara bu güzel pozitif yaşama adım atıyorum evet napıyoruz vazgeçmiyoruz. herşeyi pozitifliyoruz ve coşuyoruz ok?

O zaman demiştim devam et lütfen ben şimdiden o güzel enerjileri aliyorum diye,çok şükür òyle de oldu bak. Çok sevindim gözünaydin canım, her konuda cok daha guzelleri gelsin seni,hepimizi bulsun

Eki Görüntüle 2288849
bu da benden olsun kızşlar, çok şükür ben de işe başlıyorum inşallah. uzun süredir ben de arıyordum, hayırlısıyla buldum, çok şükür, bin şükür.
Çoook sevindim. Tebrik ederim

Bu arada herkese gunaydiiiin.
Resmen 2 sayfayi gormemisim daha simdi okuyorum. Halbuki rutin kontrol ederim burayi

Ben genelde uyuyakaliyorum
Dogru bir yontem midir bilemedim
Onun disinda uygulamalarin dogru

Eki Görüntüle 2288849
bu da benden olsun kızşlar, çok şükür ben de işe başlıyorum inşallah. uzun süredir ben de arıyordum, hayırlısıyla buldum, çok şükür, bin şükür.
Aaa çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun senin mesajınla görsel arasında bir reklam var yazı renginde pembe yaa görmemişim kusura bakma HayallerimGercekOldu kutlayınca gördüm süper yaa herkesin dilek balonları yerlerine ulaşıyor çok şükür mucizeler devam etsin

Eki Görüntüle 2288849
Cok guzel bir haber canim bu.Insallah gonlundeki gibi daha da güzeli olur yeni işin canim benim.Cok şükür Rabbime bize hep en güzelini, en iyisini nasip ediyor her konuda Tüm gidenlere,gelenlere sonsuz şükürler olsun kendi yaşamima,size anlattiklarim anilarima ,anlatacaklarima,sizin anlattiklariniza ve anlatacaklariniza yani mucizelerimize

O zaman demiştim devam et lütfen ben şimdiden o güzel enerjileri aliyorum diye,çok şükür òyle de oldu bak. Çok sevindim gözünaydin canım, her konuda cok daha guzelleri gelsin seni,hepimizi bulsun
nasıl da unutmamışsın... inşallah dediğin gibi olur.

Kızlar yazmayı unutmuşum hani 14 günlük programın 3. ya da 4. günü tam hatırlayamadım bir en fazla üç kişi tanıdığımızı affetme çalışma yaptık ya ben size danışmıştım içimden gelmeyen 2 kişiye (akraba) yapmak istemiyorum ama aramıza soğukluk giren 2 arkadaşıma yapacağım diye. Hıh işte onlardan biri dün gece beni rüyasında görmüş hatta hamile olduğumu, Doğum yaptığımı, oğlum olduğunu sevinçten ağladığımızı yazmış çok şaşırdım söylemedim kimseye sadece aileler biliyor. Sonra dayanamadım anlattım çok sevindi.
Diğer arkadaşıma da ben adım attım haberleştik :)) böyle işte yaptığımız en küçük pozitif şey bile işe yarıyor şakın bırakmayın bu yolda yürümeyi

Bu haftanın Olumlaması

Uyandığım bu yeni gün için şükürler olsun. Ben sağlıklı mutlu ve huzurluyum. Her gün her açıdan daha iyiye gidiyorum. Her gün ve gece kazandıklarımla refahım artıyor, şu anım ve geleceğim çok güzel... Öyledir Amin
Hepimize şifa olsun Amin

Not : Sabah ve akşam 7 tekrar okuyoruz sonra niyetimizi ya da dileğimizi olmuş gibi hayal ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…