Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Acaba zikir mi çeksen arabaya binince, olumsuz düşüncelerini önlemiş olırsun. bir de ilk bindiğinde allahım gideceğim yere sağ salim beni ulaştır, sana inanıp sana güvrnfim deyip bismillah de çık yola. olumsuz düşünceleri de hep olumlularla değiştir, kafanda sağ salim gideceğim yere vardım, günüm çok güzel geçiyor, tüm yeşil ışıklar bana yanıyor, çok şanslıyım. sabah kalkınca da yine bugün çok güzel bir gün, vs.vs. sürekli olumlamalar yap. Allah ın izniyle zamanla geçecektir inşallah.

Allah kabul etsin , şifa olsun .
Ben özellikle aynı saatlerde yapmıyorum ama genelde yatmadan önce geceye doğru okuyorum
Bugün evde olduğumdan gündüz okudum
evet canım. Benim de küçük kızdan dolayı değişiyor. O uyuduktan sonra yanına geçip, okuyorum. Ona bakınca enerjim, mutluluğum daha fazla oluyor. :)

Herkese mutlu bir hafta olsun :)
Evren niyetlerimizi duymaya devam ediyor sanırım. Eşimin bir iş görüşmesi var. Bakalım nasıl sonuçlanacak. :)

Dün de çaktırmadan kendi imajinasyonuma onu da dahil ettim. Çünkü biraz karamsar bir insan. Seninle ve kızımızla arabamıza atlayıp yazlığımıza tatile gidiyoruz şimdi dedim. Uzun uzun tasvir ettim. Neler yaparız, nasıl keyifli oluruz.

Sonra evimizde balkonuna büyük bir salıncak almışız ve kahve eşliğinde şehir manzarasını seyrediyoruz. Kızımız da oynuyor. Güzel, sıcak bir yaz günü :)

Sonuç olarak yastığa başımızı koyduğumuzda ikimizin içinden de güzel duygular geçiyordu. Önemli olan da bu. Bundan sonra arada ona da olumlama yapacağım :)

B black cat imajinasyonlarini gerceklesene kadar kimseyle paylasma ailenle bile vakit varsa sil mesaji..
Sır tohum toprağın altında çatlar yükselir.
Enerjisi bozulmasın canim
Daha önce hiç mesaj silmemiştim. Nasıl yapılacağını bilemiyorum. :/ Eşimle beraber aynı şeyleri istememiz olumlamayı daha da kuvvetlendirir diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim uyardığın için :)

Olumlamani yap tabi gözünde canlandirdigin resimleri hayalleri olana kadar paylaşma kimseyle herkesin enerjisi bir olmaz atiyorum bir arkadaşına bahsedersin senin hayaline kötümser olmasada imrenir senin yukledigin enerji tılsım denir ya o bozulur düşer.
Mesaji ilk 10 dk da düzeltebiliyoruz bundan sonra dikkat edersin.
Inşallah burda gerçekleşince bizimle de paylaşırsın hayallerini

Evet ya. Bazı insanlar enerjimizi düşürmek için var olmuş gibiler :) Neyse ki öyle insanları hayatımdan çıkarıyorum. Kendi mutluluğum her şeyden önemli.

İşallah gerçekleşen hayallerimizi de burdan paylaşabiliriz.

Evet ben şahidim tamamen nötrdün; burada bize bahsediyordun, zaten değişimini de ona karşı hislerinden pardon hissizliğinden anlıyorduk Hatta biraz daha zorlasan o kişiye merhamet bile duyuyordun bak sanki. Ben de çooook kişilerden uzaklaştım. Hem de sayısız şekilde. Kimden negatif enerji alsam o kişiye sevgimi gönderdiğim anda hayatımdan uzaklaşıp gidiyor. Çünkü o negatif enerjiyi canlı tutan negatiflik değil mi, pozitiflik karşısında kayboluyorlar resmen. Sonsuz şükürler olsun bu harika düzene.

Bak sana senin durumuna benzer sorun yaşayan arkadaşıma verdiğim cevap , lütfen bunu mutlaka oku senin içinde yazdım sayabilirsin

İnsanların ne kadar sevgi ya da nefret koşullarında yaşadığını bilmiyorsunuz ki. Lay lay lom bir dünyada yaşamıyoruz, annesini babasını çocuğunu öldüren insanlar, tecavüz edenler filanlar farklı gezegende yaşamıyor. İkililik dünyasında yaşıyoruz; çünkü ego ve benlik var. Ego ile yani saf duygudan,sevgiden uzak ne var ise tersi ile var oluyor. Niye diye de sormayın; evren size bu deneyimle ilgili alan açıyor.Niye olduğunu size kanıtlaması bir hormon değişikliği, psikolojik değişikliğine bakar. Kimin ne yaşadığı, ne yaptığı kendine.Kendinizi,yaşadıklarınızı bir bulut içinde dışarıdan görmeniz lazım böyle durumlarda ki kendinizi dış gözlemci olarak izleyin ve haklılığınıza bilinçaltı düzeyinde inanın. Ama esas amacınız haklı olmak değil pozitif olmak,mutlu olmak,enerjinizi safta tutmak. Enerjinizi ne kadar saf pozitifte tutarsanız, her şey gönlünüze göre gelişir. Gerekirse orda yer yerinden oynar, herkes gider bir siz kalırsınız. Burada öğreneceğiniz hayatınızla ilgili çok değerli bilgiler var, kişiler olaylar bahane. Bu olay olmazdı ailesel olurdu, dost arkadaş sorunu olurdu ama olurdu.

Bir de bir şeyi farkettim her yazdıktan sonra mutlaka üzerine endişeli bir yorum yapıyorsunuz. Bu demektir ki yaptığınız işlerde negatif enerji bırakıyorsunuz ardına,endişe korku suçluluk belki de özgüvensizlik... Güçlü bir imaj yapmalısınız kendinize imajlarınızda gücünüzü hissetmelisiniz; yaptığım her işi aşkla şevkle yaparım ve bu yüzden her işim kolaylıkla,neşeyle çözülür duygusunu eminliğini yaşamalısınız .Bu yüzden harika enerjilerle, diğer insanlara ulaşır her yaptığım eylem diyebilmelisiniz büyük bir coşku ve güvenle.

Asla kuvvetlendirmez aslına sindirir tatlım, imajinasyonların senin sırrın olmalı. En yakınına bile anlatmamalısın. Çünkü bilinçaltı olmuş sayıyor,sanırım paralel evrenlerde devam ediyor gerisineŞaka bir yana gerçekten olmuş sayıyor ve geçiyor ve seninde isteğin kalmıyor zamanla, enerjisi çekiliyor çünkü

Aman enerjisi çekilmesin. Bu güzel duygulara çok ihtiyacım var. Gerçekleşmese bile beynimi zinde tutuyor. Eskiden de çok mutsuz hissettiğim zamanlarda kitap okurdum. Kitabın içinde yaşamak beni o ruh halinden alırdı. Mantık aynı ama kendi hikayemde yaşamak daha güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…