Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Neşeli keyifli coşkulu bir hafta ve akşam dilerim kızlar
Dua olumlama ve meditasyonun yanında neşeli cıvıl cıvıl pozitif müzikler de dinliyor musunuz hergün bakalım ?
Sürekli ne zaman olacak diye endişe kaygı ile yapılan dua ve Olumlama yokluk enerjisi oluşturur. Kendinizi An‘ a bırakıp yaşadığınızı eğlendiğinizi hissediyor musunuz mutlu neşeli anlar şimdiler mutlu ve neşeli bir gelecek getirir hatta buttrfly cığımın dediği gibi geçmişimizi de şifalandırır
Bakın bu klipte JLO bir hayal imajinasyon görüyor herkes peşinden koşuyor ona çiçek vermeye çalışıyor en son onun istediği adam geliyor ve onu alıyor
Yani sizde kendi hayat klibinizi yazın çizin hatta içinde başrolde dans edip oynarken çok çok eğlenin pozitif güzeller
Sizde tıpkı bu klipteki gibi hayallerinizin sırayla peşinizden koştuğunu bu mutluluğa şaşırdığınızı hayal edin kendinize günlük böyle eğlenceli anlar ayırın hadi bakalım göreyim sizi unutmayın siz değerlisiniz ve Yaratıcı seni beni hepimizi Evrenin bizim rengimize dalga boyumuza ihtiyacı olduğu için yarattı...
Dans edin mutlu olun ışığınızı renginizi bulaştırın etrafa ve çoğalalım

Cok guzel bir klipmis

Pozitif arkadaslarim ben de size bir ornek vermek istiyorum. Wimbledon 2019 tek erkekler finalini izledim. Tenisi çok severim ama çok yoruldum açtı. Yaklaşık 5 saat sürdü.
Normalde Wimbledon seyircisi diğer tenis müsabakalarının seyircilerine göre birazcık daha farklıdır Kraliyet asaletinden olsa gerek
Daha sakin izlerler tezahürat falan çok yapmazlar. Ama bu son maçta gerçekten çok ilginç şeyler oldu favori olarak gördükleri Federer ri bayağı bir desteklediler 5 saatin sonunda kupayı Federer değil Djokovic kazandı gerçekten çok ağır bir şey altında oynadı.
Maç sonunda verdiği röportajda bakın ne demiş.
"Wimbledon şampiyonluğunu elde ettiği karşılaşma sonunda basının karşısına çıkan Djokovic, karşılaşma boyunca mental olarak gücünü korumak için büyük çaba sarfettiğini ifade ederek "İzleyenlerin çoğunun Federer'i desteklediklerinin farkındaydım ancak Federer-Federer tezahüratlarını "Novak" olarak duyuyordum. Bu beni daha çok motive etti" şeklinde konuştu.

Hani Biz diyoruz ya insanlar bize engel oluyor diye Aslında biz kendimize engel oluyoruz. Engel kelimesini kullanmasaydim iyiydiBoyle durumlarda aklimiza hep djokovic gelsin. Duymak istedigimizi duyalim, gormek istesigimizi gorelim

Bir ekleme yapmak istiyorum. Yanlış anlaşılma olmasın dualarimizi olumlamalari niyetleri yani günlük rutinletimizi tabi yapalim bende yapiyorum
Bunlari yaparken olur mu olmaz mi kaygısı taşımayalım akışa bırakıp yanında eğlenmeyi unutmayalım diye paylaşmıştım siz beni anladiniz da kizlar topige ilk defa giren okuyanlar içinde açıklamak istedim

Hiihh işte bu bu bu demek istediğim kendi klibini yaşamış

Selam kızlar , ufak bi geçmiş yapmadan birşey danışıcam size. Geçen sene belki de seneler D&R den değişim ve dönüşüm günlüğüm isimli kitabı aldım
Ocak’tan sene sonuna , boşluk doldurmalı olumlamalar var. Çizik dahi atmamışım. Şimdi yazıp çizesim geldi. Oldukça da sevimli
Sizce sene sonuna kısa zaman kala başlamasam mı, bi sondan bi baştan yazınca karışık olur. Yoksa Eylül’den aralığa yazıp başa mı sarsam
Kitabın halini düşünün

I
Cok güzelmiş kitap icinden ne zaman başlamak geçiyorsa o zaman başla içinde ki bilge bilir

Çok teşekkür ederim.o bulutu fanus gibi hayal ettim.bundan öğrenmem gereken ders en yakın sandıgın bir kalemde düşman olabilirmiş seni en ağır yaralarından vurabilirmiş güzel hiçbir anın anlamı yokmus.öğrendim ki daha dün birbirinin ardından konusanlar egolarını yenemediklerini seni ezmeye kalkarmıs.arkadaşım endişeli tavrım özgüvenimin kırılmaya çalışılmasından sürekli radyosyon gibi ekip olmalarından ama bana gelince iş bu şekil oluyor.yoksa hiçbir kötü günlerinde beraber değillerdi.canım acıyınca öyle oluyor(((

Arkadasim bir de buna bak

Ne kadar güzel bir kitapmış bulursam ben de alayım
Ben erteleme derim Ama sahranın dediği gibi istediğin zaman başlamamn da daha iyi olur

Cogu unlunun bu kadar degil ama abartili imajinasyonlari oldugunu okumustum hatta izlemistim bir tane paylasirim birazdan. Unluler yaşamadan önce yaşiyorlar bizleri de imajinasyonlarina ortak ediyorlar

Bugünün meditasyonunu ve esmalarini tamamladim; sabah saat 5 te 4 5 saatlik bir şehir dışı yolculuguna ciktim iş icin. Hala yolda ilerliyorum, evrenin bana hazirladigi degisik yolculuklardan biri. Zamaninda bir imajinasyonumun ürünü gibi, çok farkli çünkü Canim evrenim bana ne gibi sürprizler hazirladi acaba, coskuyla huzurla mutlulukla saglikla sonsuz başarilarla kabul ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…