Cok guzel bir klipmisNeşeli keyifli coşkulu bir hafta ve akşam dilerim kızlar
Dua olumlama ve meditasyonun yanında neşeli cıvıl cıvıl pozitif müzikler de dinliyor musunuz hergün bakalım ?
Sürekli ne zaman olacak diye endişe kaygı ile yapılan dua ve Olumlama yokluk enerjisi oluşturur. Kendinizi An‘ a bırakıp yaşadığınızı eğlendiğinizi hissediyor musunuz mutlu neşeli anlar şimdiler mutlu ve neşeli bir gelecek getirir hattabuttrfly cığımın dediği gibi geçmişimizi de şifalandırır
Bakın bu klipte JLO bir hayal imajinasyon görüyor herkes peşinden koşuyor ona çiçek vermeye çalışıyor en son onun istediği adam geliyor ve onu alıyor
Yani sizde kendi hayat klibinizi yazın çizin hatta içinde başrolde dans edip oynarken çok çok eğlenin pozitif güzeller
Sizde tıpkı bu klipteki gibi hayallerinizin sırayla peşinizden koştuğunu bu mutluluğa şaşırdığınızı hayal edin kendinize günlük böyle eğlenceli anlar ayırınhadi bakalım göreyim sizi unutmayın siz değerlisiniz ve Yaratıcı seni beni hepimizi Evrenin bizim rengimize dalga boyumuza ihtiyacı olduğu için yarattı...
Dans edin mutlu olun ışığınızı renginizi bulaştırın etrafa ve çoğalalım
Bir ekleme yapmak istiyorum. Yanlış anlaşılma olmasın dualarimizi olumlamalari niyetleri yani günlük rutinletimizi tabi yapalim bende yapiyorumNeşeli keyifli coşkulu bir hafta ve akşam dilerim kızlar
Dua olumlama ve meditasyonun yanında neşeli cıvıl cıvıl pozitif müzikler de dinliyor musunuz hergün bakalım ?
Sürekli ne zaman olacak diye endişe kaygı ile yapılan dua ve Olumlama yokluk enerjisi oluşturur. Kendinizi An‘ a bırakıp yaşadığınızı eğlendiğinizi hissediyor musunuz mutlu neşeli anlar şimdiler mutlu ve neşeli bir gelecek getirir hattabuttrfly cığımın dediği gibi geçmişimizi de şifalandırır
Bakın bu klipte JLO bir hayal imajinasyon görüyor herkes peşinden koşuyor ona çiçek vermeye çalışıyor en son onun istediği adam geliyor ve onu alıyor
Yani sizde kendi hayat klibinizi yazın çizin hatta içinde başrolde dans edip oynarken çok çok eğlenin pozitif güzeller
Sizde tıpkı bu klipteki gibi hayallerinizin sırayla peşinizden koştuğunu bu mutluluğa şaşırdığınızı hayal edin kendinize günlük böyle eğlenceli anlar ayırınhadi bakalım göreyim sizi unutmayın siz değerlisiniz ve Yaratıcı seni beni hepimizi Evrenin bizim rengimize dalga boyumuza ihtiyacı olduğu için yarattı...
Hiihh işte bu bu bu demek istediğim kendi klibini yaşamışPozitif arkadaslarim ben de size bir ornek vermek istiyorum. Wimbledon 2019 tek erkekler finalini izledim. Tenisi çok severim ama çok yoruldum açtı. Yaklaşık 5 saat sürdü.
Normalde Wimbledon seyircisi diğer tenis müsabakalarının seyircilerine göre birazcık daha farklıdır Kraliyet asaletinden olsa gerek
Daha sakin izlerler tezahürat falan çok yapmazlar. Ama bu son maçta gerçekten çok ilginç şeyler oldu favori olarak gördükleri Federer ri bayağı bir desteklediler 5 saatin sonunda kupayı Federer değil Djokovic kazandı gerçekten çok ağır bir şey altında oynadı.
Maç sonunda verdiği röportajda bakın ne demiş.
"Wimbledon şampiyonluğunu elde ettiği karşılaşma sonunda basının karşısına çıkan Djokovic, karşılaşma boyunca mental olarak gücünü korumak için büyük çaba sarfettiğini ifade ederek "İzleyenlerin çoğunun Federer'i desteklediklerinin farkındaydım ancak Federer-Federer tezahüratlarını "Novak" olarak duyuyordum. Bu beni daha çok motive etti" şeklinde konuştu.
Hani Biz diyoruz ya insanlar bize engel oluyor diye Aslında biz kendimize engel oluyoruz. Engel kelimesini kullanmasaydim iyiydiBoyle durumlarda aklimiza hep djokovic gelsin. Duymak istedigimizi duyalim, gormek istesigimizi gorelim
Cok güzelmiş kitap icinden ne zaman başlamak geçiyorsa o zaman başla içinde ki bilge bilirSelam kızlar , ufak bi geçmiş yapmadan birşey danışıcam size. Geçen sene belki de seneler D&R den değişim ve dönüşüm günlüğüm isimli kitabı aldım
Ocak’tan sene sonuna , boşluk doldurmalı olumlamalar var. Çizik dahi atmamışım. Şimdi yazıp çizesim geldi. Oldukça da sevimli
Sizce sene sonuna kısa zaman kala başlamasam mı, bi sondan bi baştan yazınca karışık olur. Yoksa Eylül’den aralığa yazıp başa mı sarsam
Kitabın halini düşünün
Çok teşekkür ederim.o bulutu fanus gibi hayal ettim.bundan öğrenmem gereken ders en yakın sandıgın bir kalemde düşman olabilirmiş seni en ağır yaralarından vurabilirmiş güzel hiçbir anın anlamı yokmus.öğrendim ki daha dün birbirinin ardından konusanlar egolarını yenemediklerini seni ezmeye kalkarmıs.arkadaşım endişeli tavrım özgüvenimin kırılmaya çalışılmasından sürekli radyosyon gibi ekip olmalarından ama bana gelince iş bu şekil oluyor.yoksa hiçbir kötü günlerinde beraber değillerdi.canım acıyınca öyle oluyorBak sana senin durumuna benzer sorun yaşayan arkadaşıma verdiğim cevap , lütfen bunu mutlaka oku senin içinde yazdım sayabilirsin
İnsanların ne kadar sevgi ya da nefret koşullarında yaşadığını bilmiyorsunuz ki. Lay lay lom bir dünyada yaşamıyoruz, annesini babasını çocuğunu öldüren insanlar, tecavüz edenler filanlar farklı gezegende yaşamıyor. İkililik dünyasında yaşıyoruz; çünkü ego ve benlik var. Ego ile yani saf duygudan,sevgiden uzak ne var ise tersi ile var oluyor. Niye diye de sormayın; evren size bu deneyimle ilgili alan açıyor.Niye olduğunu size kanıtlaması bir hormon değişikliği, psikolojik değişikliğine bakar. Kimin ne yaşadığı, ne yaptığı kendine.Kendinizi,yaşadıklarınızı bir bulut içinde dışarıdan görmeniz lazım böyle durumlarda ki kendinizi dış gözlemci olarak izleyin ve haklılığınıza bilinçaltı düzeyinde inanın. Ama esas amacınız haklı olmak değil pozitif olmak,mutlu olmak,enerjinizi safta tutmak. Enerjinizi ne kadar saf pozitifte tutarsanız, her şey gönlünüze göre gelişir. Gerekirse orda yer yerinden oynar, herkes gider bir siz kalırsınız. Burada öğreneceğiniz hayatınızla ilgili çok değerli bilgiler var, kişiler olaylar bahane. Bu olay olmazdı ailesel olurdu, dost arkadaş sorunu olurdu ama olurdu.
Bir de bir şeyi farkettim her yazdıktan sonra mutlaka üzerine endişeli bir yorum yapıyorsunuz. Bu demektir ki yaptığınız işlerde negatif enerji bırakıyorsunuz ardına,endişe korku suçluluk belki de özgüvensizlik... Güçlü bir imaj yapmalısınız kendinize imajlarınızda gücünüzü hissetmelisiniz; yaptığım her işi aşkla şevkle yaparım ve bu yüzden her işim kolaylıkla,neşeyle çözülür duygusunu eminliğini yaşamalısınız .Bu yüzden harika enerjilerle, diğer insanlara ulaşır her yaptığım eylem diyebilmelisiniz büyük bir coşku ve güvenle.
Arkadasim bir de buna bakÇok teşekkür ederim.o bulutu fanus gibi hayal ettim.bundan öğrenmem gereken ders en yakın sandıgın bir kalemde düşman olabilirmiş seni en ağır yaralarından vurabilirmiş güzel hiçbir anın anlamı yokmus.öğrendim ki daha dün birbirinin ardından konusanlar egolarını yenemediklerini seni ezmeye kalkarmıs.arkadaşım endişeli tavrım özgüvenimin kırılmaya çalışılmasından sürekli radyosyon gibi ekip olmalarından ama bana gelince iş bu şekil oluyor.yoksa hiçbir kötü günlerinde beraber değillerdi.canım acıyınca öyle oluyor(((
Selam kızlar , ufak bi geçmiş yapmadan birşey danışıcam size. Geçen sene belki de seneler D&R den değişim ve dönüşüm günlüğüm isimli kitabı aldım
Ocak’tan sene sonuna , boşluk doldurmalı olumlamalar var. Çizik dahi atmamışım. Şimdi yazıp çizesim geldi. Oldukça da sevimli
Sizce sene sonuna kısa zaman kala başlamasam mı, bi sondan bi baştan yazınca karışık olur. Yoksa Eylül’den aralığa yazıp başa mı sarsam
Kitabın halini düşünün
Ne kadar güzel bir kitapmış
Hobi bölümünde bulmuştumNe kadar güzel bir kitapmışbulursam ben de alayım
Ben erteleme derimAma sahranın dediği gibi istediğin zaman başlamamn da daha iyi olur
Ben de dün 3. günü tamamladım. Bugün devam edicem. Güzelliklerle dönsün hepimize işallah:)İyi akşamlar kızlar
5.gün okumamı tamamladım
Şifa olsun inşaallah
Sizler de okudunuz mu?
Neşeli keyifli coşkulu bir hafta ve akşam dilerim kızlar
Amin3.gün de
Ben de dün 3. günü tamamladım. Bugün devam edicem. Güzelliklerle dönsün hepimize işallah:)
evet canım ya.ben de çok merak ediyorum :)Amin
Aksatmadan 21 günün sonunu sabırsızlıkla bekliyorum
teşekkür ederim canım iyiyim sizler Nasılsıniz işlerin yoğunluğundan bir süredir takip edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?