canım böyle beklenti içinde olman, enerji kaçağına sebep olur, sen dualarını yapıp, Allah a tam teslimiyet içinde unut, belki ilk başlarda zor olur amazamanla alışırsın. hergün oldu mu olcak mı diye düşünme, tam inan, şüphe olmasın içindr, bak gör o zaman nasıl güzel kapılar açılıyor önünde.
İnşallahhhcanım böyle beklenti içinde olman, enerji kaçağına sebep olur, sen dualarını yapıp, Allah a tam teslimiyet içinde unut, belki ilk başlarda zor olur amazamanla alışırsın. hergün oldu mu olcak mı diye düşünme, tam inan, şüphe olmasın içindr, bak gör o zaman nasıl güzel kapılar açılıyor önünde.
Profil fotografin çoook guzelmisAynen oyle cok guzel anlatmissin canim.
Hatta olacagina cok inanarak yapmak gerekir bence. Cekim yasasinda basariliyim ama olumlamalarda yeniyim:)
1.gunun olumlamasi yapildi
3 gun yaptigimda sabah ve aksam olmak uzere 2 kez yapmistim sizler nasil yapiyorsunuz arkadaslar?
Ben de baktım , bomboştu, sayfayı geri-ileri yaptım okunur diyeBir seyler var yazdiklarim gidiyor paylasirken, duzenlerken.Biraz once upuzun bir sey yazdim kayboldu resmen. Neyse demek ki yazmamak daha iyiymiş
Rica ederiz . Ben çok yeniyim yönlendirme yapamıyorum ama mantıken yazayım .hiç olmayacak şeyler istemem tabi, zenginlik bence çok da fakir değilsen olur ki, küçük iş kuracak para geçer eline, ilerletirsin. Ya da imkanın ve yaşın elveriyorsa ders çalışıp kazançlı bi bölüm bitirirsin.varsa Dileklerini tekrarlamak iyi birşey bence.bil ge . buttrfly cevaplariniz icin tesekkur ederim ❤
Sabah uyandigimda ve gece yapsam bir sakincasi olur mu? Bir de bir video izlemistim orada olumlama yaparken kendinizi kandirmayin diyordu. Mesela zengin olmayan birinin ben zenginim demesi ne kadar dogru daha gercekci olumlamalar secin diyordu.
Olumlamalar konusunda acemiyim:)
Kendime bir olumlama defteri yaptim ve basladim ayrica o deftere hayallerimi olmus gibi yazdim ve gun icinde okuyorum dogru yoldayim umarim?
Rica ederiz . Ben çok yeniyim yönlendirme yapamıyorum ama mantıken yazayım .hiç olmayacak şeyler istemem tabi, zenginlik bence çok da fakir değilsen olur ki, küçük iş kuracak para geçer eline, ilerletirsin. Ya da imkanın ve yaşın elveriyorsa çalışıp kazançlı bi bölüm bitirirsin.varsa Dileklerini tekrarlamak iyi birşey bence.
Aynen . Kitap iyi olur . Birşey değilZenginlik videodaki bir ornekti canim. Cok tesekkur ederim ❤
Senin aldigin olumlama ile ilgili bir kitap vardi onu da alacagim :)
Ayrica hooponopo teknigine de basladim. Hepimiz icin guzel seyler olsun insAllah
Çok fakirsen de olurRica ederiz . Ben çok yeniyim yönlendirme yapamıyorum ama mantıken yazayım .hiç olmayacak şeyler istemem tabi, zenginlik bence çok da fakir değilsen olur ki, küçük iş kuracak para geçer eline, ilerletirsin. Ya da imkanın ve yaşın elveriyorsa ders çalışıp kazançlı bi bölüm bitirirsin.varsa Dileklerini tekrarlamak iyi birşey bence.
Pozitif arkadaşlarımgece gece aklıma takılan iki konuyu sizlere danışmak istiyorum.
Öncelikle bende değersizlik hissi varyani kendimi çok değerli görmediğim için insanlara karşı duygularım düşüncelerim ve dolayısıyla da davranışlarımin sonuclari beni biraz uzuyor.
Bunun için kendimi motive edici videolar İzliyorum zaten psikologa gidiyorum Bir de kendime bir olumlama bulayi dedim. Ancak Oradaki bir kelime bana çok doğru gibi gelmedi. Sizlere danışmak istedim.
"Kimse benden üstün değil herkes benim gibi Normal insan." Tam olarak bu cümle değildi ama oradaki Üstün kelimesi acaba doğru mu bunun yerine ne koyabilirim ya da cümleyi nasıl düzenleyebilirim. Ben değerliyim ben haricinde bir cümle istiyorum. Ben zaten değerliyim
Bir diğeri de imajinasyon Konusu. Siz bir konu ile ilgili imajinasyon yaparken sürekli aynı imajinasyonu mı yapıyorsunuz yoksa farklı imajinasyonlar mı yapıyorsunuz? Şöyle söyleyeyim değilim ki ruh eşiniz ile ilgilisürekli aynı anımı imajı ne ediyorsunuz? Ne bileyim karşılaşma anı olur bu tanışma anı olabilir ya da dugun, balayi... Boyle zamanlar mi yoksa her gun farkli bir ani mi imajine ediyorsunuz? Ya da ben her gun farkli bir ani mi imajine etmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?