Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Aynen oyle cok guzel anlatmissin canim.
Hatta olacagina cok inanarak yapmak gerekir bence. Cekim yasasinda basariliyim ama olumlamalarda yeniyim:)

İnşallahhh

bil ge . buttrfly cevaplariniz icin tesekkur ederim ❤

Sabah uyandigimda ve gece yapsam bir sakincasi olur mu? Bir de bir video izlemistim orada olumlama yaparken kendinizi kandirmayin diyordu. Mesela zengin olmayan birinin ben zenginim demesi ne kadar dogru daha gercekci olumlamalar secin diyordu.
Olumlamalar konusunda acemiyim:)
Kendime bir olumlama defteri yaptim ve basladim ayrica o deftere hayallerimi olmus gibi yazdim ve gun icinde okuyorum dogru yoldayim umarim?

Rica ederiz . Ben çok yeniyim yönlendirme yapamıyorum ama mantıken yazayım .hiç olmayacak şeyler istemem tabi, zenginlik bence çok da fakir değilsen olur ki, küçük iş kuracak para geçer eline, ilerletirsin. Ya da imkanın ve yaşın elveriyorsa ders çalışıp kazançlı bi bölüm bitirirsin.varsa Dileklerini tekrarlamak iyi birşey bence.

Zenginlik videodaki bir ornekti canim. Cok tesekkur ederim ❤
Senin aldigin olumlama ile ilgili bir kitap vardi onu da alacagim :)
Ayrica hooponopo teknigine de basladim. Hepimiz icin guzel seyler olsun insAllah

Zenginlik videodaki bir ornekti canim. Cok tesekkur ederim ❤
Senin aldigin olumlama ile ilgili bir kitap vardi onu da alacagim :)
Ayrica hooponopo teknigine de basladim. Hepimiz icin guzel seyler olsun insAllah
Aynen . Kitap iyi olur . Birşey değil o tekniğe bakarım netten
Amin amin inşallah

Çok fakirsen de olur hepsi senin elinde. Bir videoda gormustum "dusunun ki sizin yasaminiz dusuncelerinizin hologrami" diyordu

bil ge canim bununla mi ilgili neler yapiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…