Canim ben imajinasyonu meditasyonların içinde yapiyorum dilek konu hep ayni arada bir canlandırdığım görüntüler farklı olabilirPozitif arkadaşlarımgece gece aklıma takılan iki konuyu sizlere danışmak istiyorum.
Öncelikle bende değersizlik hissi varyani kendimi çok değerli görmediğim için insanlara karşı duygularım düşüncelerim ve dolayısıyla da davranışlarımin sonuclari beni biraz uzuyor.
Bunun için kendimi motive edici videolar İzliyorum zaten psikologa gidiyorum Bir de kendime bir olumlama bulayi dedim. Ancak Oradaki bir kelime bana çok doğru gibi gelmedi. Sizlere danışmak istedim.
"Kimse benden üstün değil herkes benim gibi Normal insan." Tam olarak bu cümle değildi ama oradaki Üstün kelimesi acaba doğru mu bunun yerine ne koyabilirim ya da cümleyi nasıl düzenleyebilirim. Ben değerliyim ben haricinde bir cümle istiyorum. Ben zaten değerliyim
Bir diğeri de imajinasyon Konusu. Siz bir konu ile ilgili imajinasyon yaparken sürekli aynı imajinasyonu mı yapıyorsunuz yoksa farklı imajinasyonlar mı yapıyorsunuz? Şöyle söyleyeyim değilim ki ruh eşiniz ile ilgilisürekli aynı anımı imajı ne ediyorsunuz? Ne bileyim karşılaşma anı olur bu tanışma anı olabilir ya da dugun, balayi... Boyle zamanlar mi yoksa her gun farkli bir ani mi imajine ediyorsunuz? Ya da ben her gun farkli bir ani mi imajine etmeliyim?
Selam canım, ben yeni olduğumdan maalesef yardımcı olamadımPozitif arkadaşlarımgece gece aklıma takılan iki konuyu sizlere danışmak istiyorum.
Öncelikle bende değersizlik hissi varyani kendimi çok değerli görmediğim için insanlara karşı duygularım düşüncelerim ve dolayısıyla da davranışlarımin sonuclari beni biraz uzuyor.
Bunun için kendimi motive edici videolar İzliyorum zaten psikologa gidiyorum Bir de kendime bir olumlama bulayi dedim. Ancak Oradaki bir kelime bana çok doğru gibi gelmedi. Sizlere danışmak istedim.
"Kimse benden üstün değil herkes benim gibi Normal insan." Tam olarak bu cümle değildi ama oradaki Üstün kelimesi acaba doğru mu bunun yerine ne koyabilirim ya da cümleyi nasıl düzenleyebilirim. Ben değerliyim ben haricinde bir cümle istiyorum. Ben zaten değerliyim
Bir diğeri de imajinasyon Konusu. Siz bir konu ile ilgili imajinasyon yaparken sürekli aynı imajinasyonu mı yapıyorsunuz yoksa farklı imajinasyonlar mı yapıyorsunuz? Şöyle söyleyeyim değilim ki ruh eşiniz ile ilgilisürekli aynı anımı imajı ne ediyorsunuz? Ne bileyim karşılaşma anı olur bu tanışma anı olabilir ya da dugun, balayi... Boyle zamanlar mi yoksa her gun farkli bir ani mi imajine ediyorsunuz? Ya da ben her gun farkli bir ani mi imajine etmeliyim?
teşekkür ederim canım.
En sondakine bayildiiiiiimBalon profilli 3 kişi olduk
Ben de sizden gördüm
Ve size balonlu fotoğraflar gönderiyorum
Profil yapabilirsiniz Eki Görüntüle 2300806 Eki Görüntüle 2300807 Eki Görüntüle 2300808 Eki Görüntüle 2300810 Eki Görüntüle 2300811
hadi bakalım balonlar bize şans getirsin inşallah canım, teşekkürler paylaşım için.Balon profilli 3 kişi olduk
Ben de sizden gördüm
Profil yapabilirsiniz Eki Görüntüle 2300806 Eki Görüntüle 2300807 Eki Görüntüle 2300808 Eki Görüntüle 2300810 Eki Görüntüle 2300811
İnşaallah. Rica ederimhadi bakalım balonlar bize şans getirsin inşallah canım, teşekkürler paylaşım için.
Balon profilli 3 kişi olduk
Ben de sizden gördüm
evet evet bence de toplu bişeyler yapalım. kısmetler bollukla bereketle gelsin inşallah.Gunaydiiiiiiin
Siz burdan okumalar tamam dedikce ben nasil hevesleniyorum. Bitsin hepinizin okumasi topikce yeni bir uygulama yapalim
Unutmayalim! Kismetler hep ayagimiza gelir
Üç günde bile çok güzel şeyler olmuş yaMerhaba,
Hayirli cumalar ❤
Dusunce gucune cok inaniyorum ve dualarla birlesince cok guzel sonuclar cikiyorama daha once hic olumlama yapmadim hatta olumlamalara inanmazdim oyle soyleyeyim. Agzimdan cikan kelimelere cok dikkat ederim sadece. Negatif dusunmem.
Gecen gun buradaki 21.gunluk olumlamaya basladim ve sadece 3 gun yapabildim ve o 3 gunde bile cok guzel seyler oldu. Yeniden baslayacagim bu gun ve 21 gun devam edecegim bu sefer insAllah.
Sormak istedigim bu 21 gunluk olumlamada degisim yasayanlar var mi acaba?
canım böyle beklenti içinde olman, enerji kaçağına sebep olur, sen dualarını yapıp, Allah a tam teslimiyet içinde unut, belki ilk başlarda zor olur amazamanla alışırsın. hergün oldu mu olcak mı diye düşünme, tam inan, şüphe olmasın içindr, bak gör o zaman nasıl güzel kapılar açılıyor önünde.Günaydın arkadaşlar
Hayırlı Cuma’lar
8 günde değişim olmadı henüz
21 günün sonunda ufacık değişim olsa da razıyım
İnsan zamanla daha da inanarak okuyor
Üç günde bile çok güzel şeyler olmuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?