Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Tünaydın, puzzle parçası iyiyimiş
Bu arada indirdiğim uygulamalar boş çıktı . Deneme süreci falan ... sonrası ücretliymiş , sildim ben de . Bir iki bişey kaldı

maalesef medıtasyon ıle ılgılı uygulamaların hemen hemen hepsı ucretlı ve hatta normalden daha yuksek ucretlı, ben de bır kac gun once ındırmek ıcın baktım ancak alttakı yorumları okudugumda hepsının tamamen para kazanma amaclı oldugunu ıse uygulamaın ıse yarar kısımlarını hep paralı yaptıklarını gordum

Selamlar pozitif kizlar son 3-4 yıldır deniz okyanus görüntülü meditasyon yaparken bir hayal canlandırırdım gözümün önünde işte gittigim plajlardan aklimda kalan görüntüler ya da benim yarattigim olmayan bir deniz sahil hatta kumun rengi ağaçlar ve hayalimin gerçek olmuş hali ...
dün izne ayrılmıştık eşimle bugün hayalimdeki çizdiğim resmi yaşadım resmen bir ara gerçek mi yaa diye uzun uzun dondum kaldım an i zamani dondurdum resmen bir sürü şükür şükran kalbimm pir pir Allahim dedigim teşekkür ederim sonsuz şükürler sana ben mucize olduğuma inanmaya başladığımda değişti herşey ...
Devam edin kizlar hayalinize yürümeye pozitif olmaya çalışmaya değerli olduğunuzu ve mutlulugu hakkettiginizi önce kendinize kanitlamaya devam edin
Kocaman sarıldım size minosumla birlikte teyzeleri ablalari öperim güzel kalplerinizden

Aynen, katılıyorum

harikaaa paylaşımını tekrar yazayım ki, görmeyen, görüp de unutanlara ilham olsun.

Ooooh ne guzel olmuş tadini cikar guzel tatilinin ben de minnosu ve guzel annesini opuyorum.

Pozitif arkadaşlarımgece gece aklıma takılan iki konuyu sizlere danışmak istiyorum.

Öncelikle bende değersizlik hissi var yani kendimi çok değerli görmediğim için insanlara karşı duygularım düşüncelerim ve dolayısıyla da davranışlarımin sonuclari beni biraz uzuyor.
Bunun için kendimi motive edici videolar İzliyorum zaten psikologa gidiyorum Bir de kendime bir olumlama bulayi dedim. Ancak Oradaki bir kelime bana çok doğru gibi gelmedi. Sizlere danışmak istedim.
"Kimse benden üstün değil herkes benim gibi Normal insan." Tam olarak bu cümle değildi ama oradaki Üstün kelimesi acaba doğru mu bunun yerine ne koyabilirim ya da cümleyi nasıl düzenleyebilirim. Ben değerliyim ben haricinde bir cümle istiyorum. Ben zaten değerliyim

Bir diğeri de imajinasyon Konusu. Siz bir konu ile ilgili imajinasyon yaparken sürekli aynı imajinasyonu mı yapıyorsunuz yoksa farklı imajinasyonlar mı yapıyorsunuz? Şöyle söyleyeyim değilim ki ruh eşiniz ile ilgili sürekli aynı anımı imajı ne ediyorsunuz? Ne bileyim karşılaşma anı olur bu tanışma anı olabilir ya da dugun, balayi... Boyle zamanlar mi yoksa her gun farkli bir ani mi imajine ediyorsunuz? Ya da ben her gun farkli bir ani mi imajine etmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…