- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Simdi oglumuz bu icecegi seviyor. Hatta sadece o icecegi kullaniyor. Kizimiz da o icecegi kullanmaz. Birden ondan alacagim ben deyince sen icmezdin bunlari dedim. Yok icerim sen gormemissin dediCanim sen simdi bir olayi butünlestirdin sanirim.ama zaten olabilcek seyler degilmi bağlantilari varsa ve herkese satiliyorsa bir icecek herkes ayni seyleride farkli seyleride tercih edebilir? Benmi anlamayamadim bilmiyorum yanlis ifade ediyorsam.. ikisi arasinda nasil bir baglanti kurmak istedi zihnin?
Hiç sorma o kaliplariben anladım. daha önce 4 kez yaşamışsa bi kalıp yansıması bence bu. dönüp dolaşıp aynı şeyi hissetmek ve yaşamak. birde kadun hisseder durumu var ki hiç girmeyelim. hatta belki bu da kalıptır☺. benimde takıldığım bu kalıpları nasıl bulacağız ve kurtulacağız. @buttrfly bu konuda dolu dolu cvp yazar umarımmm
Uuhuww kuzum beynimi yaktin bende acaba mi dedimKizlar bir itirafta bulunmak istiyorum. Bir zihinsel carpitmamdan bahsetmek istiyorumutanarak.
Arkadasimla tatile gittim bir sure once. Alisveris yaparken arkadasim bir icecek alacagim dediiste her sey bununla basladi normalde onun kullanmadigi bir marka. Peki bunu kim kullaniyor? Eskiler bilir benim zamaninda aşık oldugum ancak aramizda bir sey olmayan kisi de ayni seyi icerdi. Benim akil direk ona gitti. Acaba bunlar seyler mi yasiyor tanisikliklari var. 3 sene once tanistilar sonra bir daha gorusmediler ama ben bu dusunceden kendimi alamadim bir sure. Sonra panikledim ben boyle dusunursem boyle olur ya ben boyle dusundugum icin olursa... sonra kendimi telkin ettim. Bunlar zihinsel carpitmalar diye. Sonra bakanliklarla alakali bir konusma oldu. Arkadasim da bakanliklara gidiyor. Digerinin de bakanliklarda isi oluyor. Farkli bakanliklar ama olsun benim zihin yine basladi konusmaya.
Peki beni boyle dusunmeye iten seyler ne? Daha once en yakinimda olan 3 kisi yuzunden ayni seyleri 4 defa yasadimiste bu yuzden tam olarak olmaz diyemiyorum
Ne yapacagim ben simdi? Ne dusunecegim? Psikologuma da gidemedim
Tamam canim okuyacagimHayallerimGercekOldu ozelden bi yazi attim uzun oldugu icin paylasmadim bi oku istersen.
Sorarsam hastasin sen derlerUuhuww kuzum beynimi yaktin bende acaba mi dedimdur bakalım bir emin ol kovala tilkileri kafandan arkadaşınla cok samimi isen eğer sor kurtul derim ben.
Bu çarpıtma falan detaylı bir yorum gelirse kizlardan bak bende merak ettim şimdi
Evet çok haklısınSorarsam hastasin sen derleryani cok alakasiz bir sey iste. Dedigim gibi benim istegim henuz olup olmayacagi belli olmayan bir sey icin zamanimi bosa uzulerek gecirmem.
AyyyEvet çok haklısınNeydi “ Dört Anlaşma “ dan 3. Kural : Varsayımlarda bulunma !
Olmayan gerçekleşmeyen kötü senoryaları varsaymıyoruz
Imkansiz kelimesi uzerine olan konusmalar yuzunden paylasim yapilmamisti. Itiraf edeyim ben de o kelimeyi fark etmemistimBugün paylaşıldı mı bilmiyorum ödevi es geçmeyelim güzeller
Bu haftanin olumlamasi
Isteyen arkadaslarimiz bize katilabilir
Sabah sayfaya girdigimizde eger bu paylasim yapilmadiysa hatirlatma adina paylasim yapilabilir. Aksam icin de gecerli
Ben şu an icin imkansiz gorunen tüm hayallerime degerim. Ben maddi manevi her turlu bolluga, berekete, ihtisama, gorkeme degerim. Bunun için şimdiden teşekkür ederim
Amin öyle olsun inşallah
NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize
( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim
Elbette anladim canimAyyyHayallerimGercekOldu yanlış anlaşılma olmasın kuzum hastasın derler demişsin yaa ona çok haklısın demedim “ Olmayan birşey için üzülerek zaman geçiremem “ konusunda çok Haklısın dedim
Ben de is yerimdeko arkadasi affetmistim. Hatta onun iyi olmasi icin dua ettim. Sonra onun tayini cikti gitti. Daha dogrusu ceza alarak gitti. Yani ona ettigim dualar bana yaradibenim zamanında affetmediğim bir arkadaşım vardı sonra sonra onun için iyi düşünmeye başladım affettim içimde ve sonrasında aradı barıştık ve görüşmeye devam ediyoruz..
katılıyorum bazı şeyler olduğu gibi kalmalı..
Meditasyonu ne şekilde yapıyorsun? Ben bi uygulama kullanmaya başladım ama ücretli. Ücretsiz şeyler de varsa denemek isterimBugün paylaşıldı mı bilmiyorum ödevi es geçmeyelim güzeller
Bu haftanin olumlamasi
Isteyen arkadaslarimiz bize katilabilir
Sabah sayfaya girdigimizde eger bu paylasim yapilmadiysa hatirlatma adina paylasim yapilabilir. Aksam icin de gecerli
Ben şu an icin imkansiz gorunen tüm hayallerime degerim. Ben maddi manevi her turlu bolluga, berekete, ihtisama, gorkeme degerim. Bunun için şimdiden teşekkür ederim
Amin öyle olsun inşallah
NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize
( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim
Çok guzelmis ancak sosyal medya hesaplarim olmadigi icin devamini okuyamadimKızlar çok güzel bir paylaşım buldum lütfen okuyun. Çekim yasası enerjiler ile alakalı ve çok mantıklı
Ben atıyım devamınıÇok guzelmis ancak sosyal medya hesaplarim olmadigi icin devamini okuyamadim
Kızlar ben bu aralar her şeye olan inancımı yitirmeye başladım. Bugün meditasyon denedim o iyi geldi ama düşünce gücü olsun başka şeyler olsun kendini kandırmak mı diye sorguluyorum. Sanki olacak şey her türlü oluyor düşünce gücümle yapmışım sanıyorum olmayınca da hayırlısı buymuş olmaması gerekiyormuş diye kendimi teselli ediyomuşum gibi.
Ben
Sizin düşünce gücü tarzı şeylere inanmanızı sağlayan şeyler neler? Yaşadığınız olaylar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?