Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Simdi oglumuz bu icecegi seviyor. Hatta sadece o icecegi kullaniyor. Kizimiz da o icecegi kullanmaz. Birden ondan alacagim ben deyince sen icmezdin bunlari dedim. Yok icerim sen gormemissin dedi benim zihnin de aha bunlar gorusmeye basladi. Kizimiz da oglan icin aliyor bunu dedi

Hiç sorma o kaliplari
Ben de onu merak ediyorum. Nasil olmali?

Uuhuww kuzum beynimi yaktin bende acaba mi dedim dur bakalım bir emin ol kovala tilkileri kafandan arkadaşınla cok samimi isen eğer sor kurtul derim ben.
Bu çarpıtma falan detaylı bir yorum gelirse kizlardan bak bende merak ettim şimdi

Düşünceleriniz olumlu, yapıcı ve sevgi dolu olduğunda, doğru cevabı almanız kaçınılmazdır. Bu nedenle başarısızlığın, üstesinden gelmek için yapmanız gereken tek şey, bilinçaltınızın fikrinizi ya da isteğinizi kabul etmesini sağlamaktır. Siz bunun gerçekliğini kabul edin, zihninizin yasası gerisini halledecektir. İsteğinizi inançla, güvenle ve şüphesiz devredin; bilinçaltınız bu görevi devralacak ve size cevap verecektir.

Sorarsam hastasin sen derler yani cok alakasiz bir sey iste. Dedigim gibi benim istegim henuz olup olmayacagi belli olmayan bir sey icin zamanimi bosa uzulerek gecirmem.

Sorarsam hastasin sen derler yani cok alakasiz bir sey iste. Dedigim gibi benim istegim henuz olup olmayacagi belli olmayan bir sey icin zamanimi bosa uzulerek gecirmem.
Evet çok haklısın Neydi “ Dört Anlaşma “ dan 3. Kural : Varsayımlarda bulunma !
Olmayan gerçekleşmeyen kötü senoryaları varsaymıyoruz

Bugün paylaşıldı mı bilmiyorum ödevi es geçmeyelim güzeller

Bu haftanin olumlamasi
Isteyen arkadaslarimiz bize katilabilir
Sabah sayfaya girdigimizde eger bu paylasim yapilmadiysa hatirlatma adina paylasim yapilabilir. Aksam icin de gecerli

Ben şu an icin imkansiz gorunen tüm hayallerime degerim. Ben maddi manevi her turlu bolluga, berekete, ihtisama, gorkeme degerim. Bunun için şimdiden teşekkür ederim
Amin öyle olsun inşallah

NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize

( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim

Evet çok haklısın Neydi “ Dört Anlaşma “ dan 3. Kural : Varsayımlarda bulunma !
Olmayan gerçekleşmeyen kötü senoryaları varsaymıyoruz
Ayyy HayallerimGercekOldu yanlış anlaşılma olmasın kuzum hastasın derler demişsin yaa ona çok haklısın demedim “ Olmayan birşey için üzülerek zaman geçiremem “ konusunda çok Haklısın dedim

Imkansiz kelimesi uzerine olan konusmalar yuzunden paylasim yapilmamisti. Itiraf edeyim ben de o kelimeyi fark etmemistim artik butune odaklandigimdan midir bilemedim normalde cimbiz gibi cekerim
Soyle yapalim isterseniz. Isteyenler kelimeyi degistirip kullanabilir isteyen de bu sekilde devam eder

Ben de is yerimdeko arkadasi affetmistim. Hatta onun iyi olmasi icin dua ettim. Sonra onun tayini cikti gitti. Daha dogrusu ceza alarak gitti. Yani ona ettigim dualar bana yaradi

Meditasyonu ne şekilde yapıyorsun? Ben bi uygulama kullanmaya başladım ama ücretli. Ücretsiz şeyler de varsa denemek isterim

Kızlar ben bu aralar her şeye olan inancımı yitirmeye başladım. Bugün meditasyon denedim o iyi geldi ama düşünce gücü olsun başka şeyler olsun kendini kandırmak mı diye sorguluyorum. Sanki olacak şey her türlü oluyor düşünce gücümle yapmışım sanıyorum olmayınca da hayırlısı buymuş olmaması gerekiyormuş diye kendimi teselli ediyomuşum gibi.

Sizin düşünce gücü tarzı şeylere inanmanızı sağlayan şeyler neler? Yaşadığınız olaylar var mı?

Ben kendime ne diyorum biliyor musun ? Sen şimdi üzüldüğünde kendini kahrettiğinde kötü şeyler düşündüğünde düzeliyor mu olaylar ?
-hayır ! Üstüne bir de beni hasta ediyor enerjimi emiyor.
-tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış yani
Ee madem öyle o zaman mümkün mertebe pozitif düşün kötüsünü geçirmemeye çalış içinden elinde olmaya direnme teslim ol çünkü direnmek üzerinden geçip gitme zamanını uzatacak.
İşte böyle böyle pozitif düşünmeye çalışmaya başladım. Bari olumlu düşüneyim olursa faydası olur yanıma kar kalır . Olmazsa da bi zararı olmaz ruhum şifalanmış depresyona girmemiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…