- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Her sey bu mesajla basladi sanirimBana sevgisini sunmayanlar içimdeki sevgiyi, beni onaylamayanlar kendimi keşfetmeyi, beni anlamayanlar ifade gücümü arttırmak için benimleydiler.Onlara teşekkür ediyorum
Sevgisizlik vs ilgili beklentilerimize iyi bir olumlama..
Ve herşeyi olduğu gibi kabul etmeyi seciyorum
Bugunum icin yarinim için Rabbime sonsuz sükrediyor ve tesekkür ediyorum.
Hayirli sabahlar
Ya ben buna 2 emoji koymak istedim ama olmadi. Biri komik biri mukemmelBen kendime ne diyorum biliyor musun ? Sen şimdi üzüldüğünde kendini kahrettiğinde kötü şeyler düşündüğünde düzeliyor mu olaylar ?
-hayır ! Üstüne bir de beni hasta ediyor enerjimi emiyor.
-tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış yani
Ee madem öyle o zaman mümkün mertebe pozitif düşün kötüsünü geçirmemeye çalış içinden elinde olmaya direnme teslim ol çünkü direnmek üzerinden geçip gitme zamanını uzatacak.
İşte böyle böyle pozitif düşünmeye çalışmaya başladım. Bari olumlu düşüneyim olursa faydası olur yanıma kar kalır . Olmazsa da bi zararı olmaz ruhum şifalanmış depresyona girmemiş olurum
Ay yine dogru olmayan bir kelime kullanmisimBunlar olabilecek seyler. Anneler, babalar cocuklarina neler neler yapiyorbenim istegim olup olmayacagi belli olmayan seyler icin zihnimi bosuna yormam
Meditasyon youtube da Mistik Yol ya da Evrim Balıkçının videolarini kulaklikla dinliyorum dinlerken sakin nefesler alıp veriyorum nefes egzersizide aradan çıkıyorMeditasyonu ne şekilde yapıyorsun? Ben bi uygulama kullanmaya başladım ama ücretli. Ücretsiz şeyler de varsa denemek isterim ☺
Eveeet burda da uzulerek gecirmemem yazmak istemistimSorarsam hastasin sen derleryani cok alakasiz bir sey iste. Dedigim gibi benim istegim henuz olup olmayacagi belli olmayan bir sey icin zamanimi bosa uzulerek gecirmem.
Ya ben buna 2 emoji koymak istedim ama olmadi. Biri komik biri mukemmelAynen ben de oyle yapmaya calisiyorum.
Ben son zamanlarda Basak Sayan in yaratim meditasyonunu yapiyorumm. Aslinda hayallerimi gerceklestiriyorum diye bir meditasyon da vardi. Ama onu kaldirmislarMeditasyonu ne şekilde yapıyorsun? Ben bi uygulama kullanmaya başladım ama ücretli. Ücretsiz şeyler de varsa denemek isterim
Begen butonunun ustune biraz uzun sure basinca digerleri de cikiyor. Bakabilirsiniz
Ben o beğen harici ifadeleri koymayı bilmiyorum
Bir arkadaş bana özelden atmıştı Evrim Balıkçının o videosunu bulursam geçmişten atayim burayaBen son zamanlarda Basak Sayan in yaratim meditasyonunu yapiyorumm. Aslinda hayallerimi gerceklestiriyorum diye bir meditasyon da vardi. Ama onu kaldirmislarSahra- ile ben cok severdik. Genelde mistik yol un videolarini kullaniyorum. Onlara bakabilirsiniz.
Yaaaaa cok tesekkur ederim
Begen butonunun ustune biraz uzun sure basinca digerleri de cikiyor. Bakabilirsiniz
Bulamadim yaa videoyuBir arkadaş bana özelden atmıştı Evrim Balıkçının o videosunu bulursam geçmişten atayim buraya
bu konuda çok mantıklı ama benim demek istediğim mesela hayal edip imgeleyip kendimize çekmek istediğimiz konulardaBen kendime ne diyorum biliyor musun ? Sen şimdi üzüldüğünde kendini kahrettiğinde kötü şeyler düşündüğünde düzeliyor mu olaylar ?
-hayır ! Üstüne bir de beni hasta ediyor enerjimi emiyor.
-tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış yani
Ee madem öyle o zaman mümkün mertebe pozitif düşün kötüsünü geçirmemeye çalış içinden elinde olmaya direnme teslim ol çünkü direnmek üzerinden geçip gitme zamanını uzatacak.
İşte böyle böyle pozitif düşünmeye çalışmaya başladım. Bari olumlu düşüneyim olursa faydası olur yanıma kar kalır . Olmazsa da bi zararı olmaz ruhum şifalanmış depresyona girmemiş olurum
çok teşekkür ederim bakıcam ikisine deMeditasyon youtube da Mistik Yol ya da Evrim Balıkçının videolarini kulaklikla dinliyorum dinlerken sakin nefesler alıp veriyorum nefes egzersizide aradan çıkıyorya da doğa sesi, okyanus sesi açıyorum sıfır konuşma müzik olan 10-15 dk ne kadarda topraklanip iyi hissedersem o kadar yapiyorum canim
çok teşekkür ederim bakayımBen son zamanlarda Basak Sayan in yaratim meditasyonunu yapiyorumm. Aslinda hayallerimi gerceklestiriyorum diye bir meditasyon da vardi. Ama onu kaldirmislarSahra- ile ben cok severdik. Genelde mistik yol un videolarini kullaniyorum. Onlara bakabilirsiniz.
rica ederiimYaaaaa cok tesekkur ederimyani iste sizi tanimayan biri sizin icin birseyler yapiyor burasi bu yuzden guzel. Belki burda okudugum bir kelime benim hayatimi degistirecek
O videoyu ben de burda görüp izlemiştm sonra da bulamadım. Buraya atılsa harika olurrBulamadim yaa videoyumavidelisiii sen mi indirmiştin Canim o videoyu ormanli çimenli kırlı bir girişi olan videoydu değil mi
Bana atabilirsinizbirinize özelden atmayı deneyeyim bi ara bakalım umarım olur öyle
özelden de olmuyor sebeb ne bilmiyorum. anlayan varsa eminim yardımcı olur. bende var ve paylaşamıyorumhiç alışık oldupum bi hal değil.
videonun başında gülferi yışdırım yazıyor. belki başka bi videosu vardır yada benzer. iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?