Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

valla benim annem şokta :) ben yılların negatifi olumsuzu bir haftadır başıma saksı düştü sanki :) hep kötü düşünüp başıma da hepsini getirdim. bundan sonra bir de böyle deneyim diye başladım.ilk zorlama oldu ama şu an inanarak yapıyorum. you tube tan olumlamalar yazıp dinliyorum mesela..burdaki arkadaşlardan öğrendiklerimi uyguluyorum.bikaç gün dene sonrası zaten kendiliğinden geliyor..

doğru diyosun :) ben hiç girmiyorum artık burda daha çok vakit geçiriyorum :)

Selam :) Youtube de bu durum ile ilgili videolar mı varmış. Ben genelde ya müzik ya makyaj videosu izlediğim için.

Selam :) Youtube de bu durum ile ilgili videolar mı varmış. Ben genelde ya müzik ya makyaj videosu izlediğim için.
evet her gün dinliyorum izliyorum.bazıları medıtasyon videoları. mesela gözlerini kapatıp hayal kuruyorsun.. bazıları olumlama videoları..
mesela ben bunu çok sevdim :)

doğru diyosun :) ben hiç girmiyorum artık burda daha çok vakit geçiriyorum :)

Anneme tanıdıklar hala torun olmadı mı? Senin kızından çok sonra evlendik bak 2 çocuğumuz var diyorlarmış. Bana da diyenler oluyor. İnsanlar gerçekten acımasız. Ortada bir problem var mı yok mu bilmeden , düşünmeden konuşup insanları üzüyorlar. Ben de ben rahatıma düşkün insanım. Uykusuz geceler için hazır değilim. Hunharca uyuyorum diyorum susuyorlar.

Aa ayni ben.. düşündüklerimin neredeyse birebir aynisi oluyor saka gibi. olumsuz düşünce profesöruyum resmen :)) deneyeceğim yarindan itibaren bir hafta bakalim.. olumlu bişey gormezsem pes etmezsem

evet her gün dinliyorum izliyorum.bazıları medıtasyon videoları. mesela gözlerini kapatıp hayal kuruyorsun.. bazıları olumlama videoları..
mesela ben bunu çok sevdim :)

Ay gözümü kapatınca uyurum ben hiç affetmem :) Video için sağol. Bi bakayım bende

ben 5 yıllık evliyim yaşım 30 u geçti.. neler duyuyorum bir bilsen.. en güzel cevabı vermişsin zaten.o insanlar hep konuşacak bisey bulurlar kendilerine bakmazlar...

Aa ayni ben.. düşündüklerimin neredeyse birebir aynisi oluyor saka gibi. olumsuz düşünce profesöruyum resmen :)) deneyeceğim yarindan itibaren bir hafta bakalim.. olumlu bişey gormezsem pes etmezsem
olumlu şeyler görüp pes etmeyeceğine inanıyorum :) sende böyle düşün :)

Bakalım, bende merakla bekliyorum :)

Yanliz bunu uygulamaya karar verdiniz ve bilincaltiniz size ilham etti,imajinasyonlarinizi da yapiyorsunuz bu yeni tutkunuz icin.Iste o zamannn uykusuz gecelere,deli bir tutkuya hazir olun.Iste o sizin var olma amaciniz;ona ulasmak icin daha ne yapabilirim diyeceksiniz :) Iste benim su anki tum enerjim ondan geliyor : ))) Ama bunu su asamada yapmasanizda olur,iyice oturduguna emin olun.Paylastigimi mutlaka uygulanacak listenize alin :)

Eklentiler

• 2015-12-18 13.09.32.webp
    28 KB · Görüntüleme: 198

Zaten şu anda içimde fokur fokur kaynayan bir enerji var, sanki içimde bir tohum kabuğunu kırıp filiz vermek üzere gibi :) Sebebini bilmiyorum ama heycanlıyım birşeyler yapmak istiyorum, yüzümde bir tebessüm var. Şu an dağ olsa duramaz karşımda gibi öyle bir enerji... :) Teşşekkür ederim verdiğin fikirler için :) Burada yazılan herşeyi not etmeye ve uygulamaya çalışıyorum umarım herşey güzel olur :)))

Bak ne guzel yaa cumleler bile ilhamlanmaya basliyor :) Masalallahhj

Günaydınnnn
Muhteşem,mükemmel,şahane bir hafta sonu olsun
2-3 gecedir kalp çakrasını açmak için meditasyon müzikleri dinleyerek uyuyorum.
Tam uykuya geçerken aklıma dan diye geldi:ben hep allahım hayalimi gerçekleştirmek istiyorum ama Nasıl yapacağımı bilmiyorum,seni vekil gördüm,sen bu yolda bana Hayrı dokunacak insanları karşıma çıkar diye dua ettim,zaten ya vekil Esma'sını sürekli söylerim. karşıma önce sevgili buttrfly (kendisi arkadaşımdır,uzak da olsak görüşürüz,aslında karşıma yeni çıkmadı ama birbirimizi tam anlamıyla yeni tanıdık diyelim) sonra bu grup çıktı.
Hayalimi gerçekleştirmede bana hayrı dokunan insanlarsınız ben hiç böyle düşünmemiştim,el sıkışıp tanışacağız demiştim

Anthony Robbins
İçindeki devi uyandır,30 tl (ben şok)
Ve bilinç altının gücü kitaplarını aldım
Bugün yarın gelir,aslında kişisel gelişim kitapları bazen raflarda indirimde oluyor ama ben daha önce yüzlerine bakmadığım için şimdi çok pahalı gibime geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…