aaaaaa aayyy süperrrrrrr çok sevindim kuzzzuummm yaaaKızlar istediğim şey şu an gercekleşti allah tüm dua edenlerimden razı olsun :))
diyoruz ki bak @gdalkilic istediğini aldı bile :))) darısı başımızaaKızlar uyudum uyandım şimdi ,hayal meyal buraya yazdığımı hatırlıyorum o kadar yorgundum düşünün .bu arada burdaki arkadaşlarımız için bu duaları okurken özel bir saat var mı buttrfly yoksa istediğimiz saat mi? Bu arada arkadaşlar teyzemgil bana hep dua eder ,herkes söler bana sana nazar değmez gibi bir enerji var diye. Başkasının ettiği dualar o kadar etkili ki. İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur en kısa zamanda da topluca deriz "HER ŞEY MÜKEMMEL GİDiYOR " diye
En icimizden geldigi,kendimizi mukemmel hissettigimiz an dua edebilirsin canim,yer gok dua uzerine,hele baskasinin icten duasi gibisi yoktur.Meleklerde o an senin icin dua eder, bunu bilmek de cok guzel :)Kızlar uyudum uyandım şimdi ,hayal meyal buraya yazdığımı hatırlıyorum o kadar yorgundum düşünün .bu arada burdaki arkadaşlarımız için bu duaları okurken özel bir saat var mı buttrfly yoksa istediğimiz saat mi? Bu arada arkadaşlar teyzemgil bana hep dua eder ,herkes söler bana sana nazar değmez gibi bir enerji var diye. Başkasının ettiği dualar o kadar etkili ki. İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur en kısa zamanda da topluca deriz "HER ŞEY MÜKEMMEL GİDiYOR " diye
Kızlar istediğim şey şu an gercekleşti allah tüm dua edenlerimden razı olsun :))
Evet gördüm yavaş yavaş etkili oluyor aman olsun da neticede , farketmez hızlı yavaş.diyoruz ki bak @gdalkilic istediğini aldı bile :))) darısı başımızaa
aynen cnmEvet gördüm yavaş yavaş etkili oluyor aman olsun da neticede , farketmez hızlı yavaş.
bugün kendime,günlük dilek kutusu yaptım..
her gün ayrı bi dilek yazıp tarihini atıp içine atıcam :)
zamnla gerçekleşenleri de sizinle paylaşıcam
bakalım genel istekler dışında başka neler çıkıcak içimden :)
hehe kalp kalbe karşıymışCanım dileklerini nasıl yazacaksın bende bugün dilek kutusu yaptım kendime özel :) Ama tamda onu düşünüyordum. Yani şunun şunun olmasını diliyorum şeklinde mi yoksa zaten olmuş gibi kısaca olumlama şeklinde mi yazacaksın merak ettim
hehe kalp kalbe karşıymış
beyaz kağıtlara yazmayı tercih ettim
renkli kalemlerle
normal şimdiki zaman kullanarak yapıyorum
ikisinde de var olduğunu kabul ediyorum çünkü
mesela evim olsun istiyorum
güzel minik içi rengarenk bi evim var veya ev resmi bulup kağıda iliştirip bu ev benim yada bu evi istiyorum gibi de olabilir :)
“YENİLENME IŞIK MEDİTASYONU”
Burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan verin. Kendinizi beyaz
IŞIK KÜRESİNİN İÇİNDE imgeleyin. Sözcükleri sesli
olarak kendiniz için söyleyin, yavaş ama vurgulu olsun. Sesinize
ve kelimelerin gücüne odaklanın. Ayak ve el parmak uçlarınızdan
olumsuz enerjinin çıktığını düşünün.
Gücümün sınırsız olduğunu biliyor ve kabul ediyorum
Evrenle işbirliği yapmak bana güç katıyor şu an’da
Faydalı şeyler yapıyorum, enerjim yükseliyor
Sabretmek beni mutlu ediyor
Inandiklarim beni bulur, ben istediklerimi yaşamıma çekerim
Bir mucizeyi davet etmek, benim elimde
Şükür ile başlar herşey, şükürler olsun
Ben şükür enerjisindeyim
Olan herşeye büyük şükürler olsun
İçimdeki büyük bilge ve bilinçaltım ile iletişimdeyim
İnanç ile dönüşümüm başlıyor
Ben daha iyi bir gelecek yaratıyorum
Dualar benim rehberimdir
Alıntı:
(Tuğçe Işınsu-Mucizeleri Çağırmak)
Hayat felsefesi haline getiriyoruz canim olumlu dusunmeyi,boylece hersey biz zorlamadan gerceklessin.Daimi mutluluk daimi huzur hedefimiz :)Evet gördüm yavaş yavaş etkili oluyor aman olsun da neticede , farketmez hızlı yavaş.
kesinlikleee daha da zenginleştirebiliriz her dileği..bi ay sonra bakalım o kutunun içinden neler çıkacakResim iliştirmek hiç aklıma gelmemişti çok daha içten olur bence böyle :)
Birde mesela dileklerini yazarken kalemlerinde renklerin dilini kullan, tavsiye ederim. Aşk için kırmızı, sağlık için yeşil, bilgelik-ilim için mavi, zayıflamak için sarı, kendini çok rahat ifade edebilmek için turkuaz, bolluk-bereket için altın sarısı gibi gibi :) Renklerin enerjisine çok inanıyorum :)
amiinn cnm yüreğine sağlıkOkudum kızlar mübarek günün hürmetine allah kabul etsin hepimizin dualrını
en başta içindeki olumsuz duyguları öldür :)O kadar negatif düşünüyorum ki icinde boguluyorum bu düşüncelerin resmen. Düşünmek istemiyorum bazen sanki bir aylik uykuya dalayim da beynim dinlensin biraz. Neerdee olumlu dusunmek. Acaba bu olumsuz düşünce batakligindan nasil kurtulunabilir. Birden bire olumlu düşünmeye de baslayamiyor ki insan. Rüyada bile rahat yok ya :)) cok ruya görüyorum ve hepsini de hatırlıyorum ve genelde olumsuz ruyalar .. bundan kurtulmak için napsam ki
çok güzel okurken bile gözümde canlandı :)Paylasim icin cok sagol canim bak bir de soylesi var ,cok etkilidir;Bir mesajimdan alintiliyorum tuhaflik olabilir arada :)
Kendini mor bir kurenin icinde hayal et,cok guzel isil isilbir kure bu etrafinda da mavi isiklar var.Bu mavi isiklar negatif enerjileri sevgiyle kendimizde uzaklastirirken;mor da enerji yuklemesi yapiyor.Kurenin icinden camdan yapilmis boruya benzer negatif enerjilerin duygularin ciktigi topraga baglanan bir sey ciktigini dusun.O baglantiyi saglayan cami elinde tuttugunu dusun ve aklindan gecirdigin tun olumsuzluklarin onunla birlikte attigini,topraga ilettigini dusun.Toprak in onu notrledigini dusun.
Renklerin de enerjileri var,kullanalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?