bence öncelikle nickini değiştir :) ben aslında birden bire olumlu düşünmeye başladım biliyo musun.. ilk bir kaç gün zorla zorla olumlama cümleleri kurdum. güzel hayaller kurdum. sonra hoşuma gitmeye başladı. içimdeki sıkıntı hafifledi..kendimi daha iyi hissediyorum artık ..yaşadığım acı olayları kafamda kurmak yerine gelecekteki güzel günleri hayal ediyorum...O kadar negatif düşünüyorum ki icinde boguluyorum bu düşüncelerin resmen. Düşünmek istemiyorum bazen sanki bir aylik uykuya dalayim da beynim dinlensin biraz. Neerdee olumlu dusunmek. Acaba bu olumsuz düşünce batakligindan nasil kurtulunabilir. Birden bire olumlu düşünmeye de baslayamiyor ki insan. Rüyada bile rahat yok ya :)) cok ruya görüyorum ve hepsini de hatırlıyorum ve genelde olumsuz ruyalar .. bundan kurtulmak için napsam ki
Paylasim icin cok sagol canim bak bir de soylesi var ,cok etkilidir;Bir mesajimdan alintiliyorum tuhaflik olabilir arada :)
Kendini mor bir kurenin icinde hayal et,cok guzel isil isilbir kure bu etrafinda da mavi isiklar var.Bu mavi isiklar negatif enerjileri sevgiyle kendimizde uzaklastirirken;mor da enerji yuklemesi yapiyor.Kurenin icinden camdan yapilmis boruya benzer negatif enerjilerin duygularin ciktigi topraga baglanan bir sey ciktigini dusun.O baglantiyi saglayan cami elinde tuttugunu dusun ve aklindan gecirdigin tun olumsuzluklarin onunla birlikte attigini,topraga ilettigini dusun.Toprak in onu notrledigini dusun.
Renklerin de enerjileri var,kullanalim :)
sen tamamen kendi kendine yapmışsın :)
hiç bişeyciğin yok
herşey geride kalmış
bak ne güzel mis gibi bi yuvan
bi eşin
güzel bi evliliğin
sağlıklı bi bedenin var
yalnız mısın?tek sorun bu mu?bence bu o kadar da büyütülcek bişey değil,hem bak artık biz varız :)
gel bizimle gül-eğlen-paylaş herşeyi
ne kadar yanında olmasakta destek oluruz :)
kendini rahat bırak ve yaşadığın anın tadını çıkart :)
en başta içindeki olumsuz duyguları öldür :)
olumlu olmak daha kolay
olumsuz olmak sana sadece zarar verir
bence öncelikle nickini değiştir :) ben aslında birden bire olumlu düşünmeye başladım biliyo musun.. ilk bir kaç gün zorla zorla olumlama cümleleri kurdum. güzel hayaller kurdum. sonra hoşuma gitmeye başladı. içimdeki sıkıntı hafifledi..kendimi daha iyi hissediyorum artık ..yaşadığım acı olayları kafamda kurmak yerine gelecekteki güzel günleri hayal ediyorum...
bende yazıyorum cnm :)Haklısın... Aynen öyle ben ne yaparsam kendime yapmışım. Psikolojide adı ataletmiş...Gerçi genel olarak melankolik bir yapım var. Birşeyler yazıyorum onun sayesinde. O yüzden bu durumun bana faydası da var. :)
bak işte çözüm tam burda cnm yaİşte nasil öldürecegim :) evet gerçekten cok zarar veriyor insana. Bilmiyorum ya bikac gun denemeyi basarsam gerisi gekir mi acaba. Bazen diyorum olumlu düşüneyim sonra aman olumlu düşünsem hersey tersine mi dönecek diyorum off
bende öyleydim... bir haftadır yapmamaya çalışıyorum :) inan çok rahatladım daha bir hafta olmasına rağmen...İşte nasil öldürecegim :) evet gerçekten cok zarar veriyor insana. Bilmiyorum ya bikac gun denemeyi basarsam gerisi gekir mi acaba. Bazen diyorum olumlu düşüneyim sonra aman olumlu düşünsem hersey tersine mi dönecek diyorum off
Hahah nick icin ne uğraştım olumsuz bir suru nick denedim bunu buldum en son :) haklisin aslinda olumsuz bisey bulmak icin ne uğramışim ne garip geldi simdi :)) sorma benimde hep içim sıkıntılı. Sadece okulda ders anlatırken sıyrılıyorum bu durumdan. Aslında cok hayal kuruyorum gelecekle ilgili once güzel başlıyor sonra bi bakıyorum acayip karamsarliga burunecek kadar mahvetmisim hayali. Olumsuz dusunceler ne tuhaf sarmasik gibi sariyorlar sanki :)
Seni çok iyi anlıyorum benzer şeyleri yasamisiz. Benimde 3 dusugum var biri dış gebelik. Çok zor gunler geçirdim sürekli neden ben diye isyan ettim.ama baktım ki yanlış yoldayım her şeyi sineye çekip gecmiste olanlar icin tesekkur edip yeni başlangıçlar için enerji depolamaya karar verdim. Tıbbi testlerini mutlaka yaptır ve gerisini Allaha bırak çok güzel dualar olumlamalar var. Ben mesela sürekli benim vücudum sağlıklı..bebeğimi taşıyıp onu dünyaya getirebilecek gucteyim diye sürekli telkin ediyorum kendimi..
bende yazıyorum cnm :)
ama içinde bi yerde yeşermeyi bekleyen güzellikler de var :)
bu da tamamen senin elinde olan bişey..Öylemi... Yazıyoruz o halde varız :) :) Yeşersinler işte...Bir an önce çiçek açsınlar.
Kizlarcim dualarini yapanlar o zaman sadece bildirim olarak geri donus yapsinlar o da yeter, ben misal biraz once uyguladim adinizi teker teker sayarak ve burayi okuyupta icinden ben de diye gecirenler icin de gonderdim dualarimi enerjimi, aklima gelenlerpofu @mommy ,@audrey_24 @reguirem mavimart @mavibilgisayar @aquamarinea @dilbaz @Nihandurr @prince @Requiemm izmir_35 brunettee @neserkan @_Simurg_ @gdalkilic @delim_perim @will_done @Mistik Kedi @Filozof_Prenses Sizler icin pozitif enerjimle dualrimi gonderdim,imajinasyonumu da yaptim.Rabbim kabul etsin Ya Mucib Ya Kadir adiyla.Hayirli cumalar hepinize :)
kesinlikleee daha da zenginleştirebiliriz her dileği..bi ay sonra bakalım o kutunun içinden neler çıkacak
Bakalım, bende merakla bekliyorum :)
İşte nasil öldürecegim :) evet gerçekten cok zarar veriyor insana. Bilmiyorum ya bikac gun denemeyi basarsam gerisi gekir mi acaba. Bazen diyorum olumlu düşüneyim sonra aman olumlu düşünsem hersey tersine mi dönecek diyorum off
Hahah nick icin ne uğraştım olumsuz bir suru nick denedim bunu buldum en son :) haklisin aslinda olumsuz bisey bulmak icin ne uğramışim ne garip geldi simdi :)) sorma benimde hep içim sıkıntılı. Sadece okulda ders anlatırken sıyrılıyorum bu durumdan. Aslında cok hayal kuruyorum gelecekle ilgili once güzel başlıyor sonra bi bakıyorum acayip karamsarliga burunecek kadar mahvetmisim hayali. Olumsuz dusunceler ne tuhaf sarmasik gibi sariyorlar sanki :)
var ya acaip dilekler türetebilirim gibime geliyor
Yatmadan once bilincaltina emir verin, hatta bununla ilgili cok guzel bir sey vardi ilham veren.Akla hayale gelmeyen dilekler cikartoyor hem de fitratiniza size uygun :)Bakalım, bende merakla bekliyorum :)
bak işte çözüm tam burda cnm ya
dene bi inanarak dene
neden kestirip atıyorsun?
bizim hayatımızda da sorunlar yok mu?
ama baş etmek için sorunun ana kaynağına indik
yani kendimize
benliğimize
sen daha en baştan kabul ediyorsun yenilmeyi
yenilmek kolay
asıl önemli olan zoru başarmaktır
ben bunu her zaman söylerim :)
bende öyleydim... bir haftadır yapmamaya çalışıyorum :) inan çok rahatladım daha bir hafta olmasına rağmen...
sağol canım çok teşekkür ederim.. ahh ahhh o konuları hiç açma.. benimde bir yakınım şu an hamile ve sanki resmen gözüme sokmaya çalışıyor.. sürekli karnının resmini çekip paylaşıyor falan filan.. hassas bi dönemdeyiz. ben ilk zamanlar bebek görmek istemiyordum çok şükür şu an daha güçlüyüm. bu günlerin geçeceğine inanıyorum artık.. dediğin gibi herseyin hayırlısı. bak asla olmaz denilen şey olmuş bundan sonrasında da olacak demektir bu.. hissediyorum ikimizde 2016 da anneyiz :)Sanada çok geçmiş olsun. Umarım sağlıklı bebişlerimiz olur. Aslında bende senin gibi yaptım hep. Doktorlar asla kendiliğinden hamile kalamazsın dediğinde bile olabileceğine inandım ve oldu da. Asıl yıpratan inandığın halde aynı kötü sonuçla karşılaşmak. Şuan en yakın iki arkadaşım da yeni hamile ve ben yeni düşük yaptım. Onlar mutluluğunu paylaşmak istiyorlar haklı olarak, bende mutluluklarına seviniyorum tabii ki fakat bu durum bende bir travma etkisi yapıyor. Aramıyorum onları, hatta bugün biri aradı açmadım. Kaçıyorum. Bu doğru değil biliyorum. Ama iyileşmeye çalışıyorum kendimce. Aslında çocuktan çok daha önem verdiğim hayallerim var ama yaş ve toplum beni sürekli anne olman gerekiyor duygusuna itiyor. Çocukları çok seven biri hiç olamadım. Akıllı çocukları bile uzaktan seven biriyim. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.
sağol canım çok teşekkür ederim.. ahh ahhh o konuları hiç açma.. benimde bir yakınım şu an hamile ve sanki resmen gözüme sokmaya çalışıyor.. sürekli karnının resmini çekip paylaşıyor falan filan.. hassas bi dönemdeyiz. ben ilk zamanlar bebek görmek istemiyordum çok şükür şu an daha güçlüyüm. bu günlerin geçeceğine inanıyorum artık.. dediğin gibi herseyin hayırlısı. bak asla olmaz denilen şey olmuş bundan sonrasında da olacak demektir bu.. hissediyorum ikimizde 2016 da anneyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?