bilmem miiibiz buna hasetlik diyoruz yapmayın kızlar kısaca elinizde patlar ...itinalı olarak bu konuda salağım . hatta biz salağız.pofu ve @La_vita ile az konusmadık ulan bari birimiz mutlu olsun diye :))
Neyse günün olumlama şarkısı sabah yine radyo dınlerken şarkı tutma huyum vardır ...
bayıldım bu şarkıya
Özellikle bu bölümü ;
Yalnızlık Fihliste Eski Sevgili Muhafsın Mutsuzluktan
Saçlarından gözlerinden Bende iyi duran sözlerinden
Senden benden bahsetmem lazım kim varsa umudunu kaybeden
Tanışığız bir yerlerden benzerliğimiz aynıyla kavgalı olmaktan
Ne güzel zamanlama tesadüf mü sanmam muhafsın mutsuzluktan
ve biliyorum ki çok ama çok yakın ben bu şarkıyı ona söyleyeceğim
Gahahahaha ay sen çok yaşa beni çok güldürdünBelki manyakça gelebilir ama ben de kendi yöntemimi söyleyeyim,
Kafama taktığım,beni rahatsız eden,sürekli ahh keşke olmasaydı dediğim olayları,önce tekrar değerlendiriyorum,sonra kağıda yazıp buruşturup atıyorum hayalimde falan ama
Burası aşırı manyaklık içerir dikkat :)
Tuvaletimi yaparken bu kötü deneyimleri ve olayları düşünüyorum,her parçada benden uzaklaştıklarını düşünüyorum,dışarı atmak için uğraşıyorum,ve üzerlerine sifonu çekiyorum.saçma gelebilir ama deneyin derim
Herkes wc de beni düşünecek şimdi
valla ilk defa senden duydum..hiç bi fikrim yok kuzum
ben sana anlatırım ama sen ilk olarak ilk sayfadan biraz okumaya başla ..orada daha detaylı bilgiler mevcut
nefret ve kıskançlık duygusu olduğu sürece evlenemezsin..herkesin bi kısmeti vardır ama onun sana gelme zamanı da vardır elbet unutma..bu dünyada kimse tek yaradılmamıştır..sadece seçimleri biz yapıyoruz o kadar..bi bakmam lazım cnm..
Ya Kuddus nefsi temizler diye biliyorum. Sayısını bilmiyorum.
İçinden bol bol Ya Rabbi en hayırlı ve kısa zamanda bana da nasip et hayırlı bir evlilik de.
şu nefret ve kıskanclık duygusuna bende katılıyorum pofunun dedıgı gıbı. hatta bızzat bı tanıdıgım ve kendısı 30 yasında inanılmaz derecede kısmetlı yanı hep hayatında bırılerı oluyor ama evlenen arkadaslarını sureklı kıskandığı off buda evlendı vs dedıgı ıcın hicbir ılıskısı evlılıkle sonuclanmıyor. her seferınde aileler tanısıyor falan derken bır anda terslık oluyor kopuyo ılıskılerı. çok fazla maas alanları kıskanıyor mesela kendısı de turkıye sartlarında ıyı maas aldıgı halde sureklı bı borcu cıkıyor bişeyler oluyor ve elınde para asla durmuyor.
boyle olumsuz enerjıler yayarak aslında kendıne zarar veriyor insan..
ya ben sana o anlamda yazmadım ama sakın yanlıs anlama sadece nefret duygusu kotu bırsey dıye yazdım sana itafen degıldı yanı..Aynen canım sana sonuna kadar katılıyorum, bende öyleyim işte ve en kötüsü insan bunun farkına varamıyor. Yani bugüne kadar hiç böyle bir duygum olduğunu fark etmemiştim. Bugün okuduğum bir kitapta bir cümle tokat gibi vurdu yüzüme bu kusurumu ama inanıyorum insana kusurunu, hatasını yüzüne vuran rabbim mutlaka çaresini de verir. Demek ki bu olumsuz duyguyu düzeltme vaktim geldi ki rabbim farkına vardırdı. Yoksa gaflet uykusunda uyumaya devam ederdim.
Pofum bitanesin ya,usenmemis hepsini teker teker yazmissin.Rabbim gonlune gore versin en kolay en hayirli yoldan.Su ozetini gorunce neden basucu kitabim oldugunu bir kere daha anliyorum.Cok guzel yaa,daha nasil ifade edilebilir ki bilincalti,cekim :)Bilinçaltının Gücü-Joseph Murpyh
*sonucu ortaya çıkaran güç,inandığınız şey değil,zihninizin ta kendisidir.
*düşünce,başlangıç aşamasındaki eylemdir.Tepki ise,düşüncenizin yapısıyla bağlantılı olarak bilinçaltınızdan gelen karşılıktır.Aklınızdan geçen düşünceler hep huzur,sağlık,barış ve iyilikler üzerine olsun;işte o zaman yaşamınızda mucizelere tanık olacaksınız.
*sizin dışınızda kalan dünyayı biçimlendiren kendi içinizde dünya,yani düşünceleriniz,duygularınız ve imgelerinizdir.Bu nedenle,bunlar aslında sizin yaratıcı gücünüzdür ve kendi ifade dünyanızda bulduğunuz herşey,bilinçli yada bilinçsiz olarak,zihninizin iç dünyası tarafından yaratılmaktadır.
*zihninizdeki düşünme ve resimleme tarzıdır.
*derinlerde yatan benliğinizin irrasyonel hareketine karşı otoriter bir tavırla ve inançla konuştuğunuzda bilinçaltınızın zihne nasıl bir sükunet,uyum ve huzur verdiğini gözlemlemek çok büyüleyici ve ilginç bir deneyim olacaktır.
*bilinçaltınız,bilincinizin inandığı ve doğru kabul ettiği emirleri alır ve uygular.
*''bu çanta benim.nasıl olsa satılık.bu çantayı zihnime alıyorum ve bilinçaltım da beni,bu çantayı almış biri olarak görüyor''
*sübjektif olarak cisimlendirmeyi başardığı an bilinçaltı da kendine çekme yasası uyarınca cevabı önüne çıkarmıştı.
*her düşünce bir neden,bir etkidir ve her koşulda bir sonuçtur.
*düşüncelerinizi değiştirin ki,kaderiniz değişsin
*eğer iyi şeyler düşünürseniz iyi şeylerle karşılaşırsınız,kötü şeyler düşünürseniz arkasından da kötü şeyler gelir.işte zihniniz böyle çalışır.
*bazen sorunlarınızın çözümünü çok çabuk bir biçimde ortaya çıkarır,bazen ise bunu yapması günler,haftalar hatta aylar alır.ama çözüm bulmak için herşeyi yapar.
*ne kadar yanlış olursa olsun,bilinçaltının her öneriyi kabul ettiği olmuştur.
*sübjektif zihniniz bedeninizi terk edip uzak ülkelere yolculuk yapabilir ve size en doğru ve en kesin özelliklere sahip bilgiler getirebilir.sübjektif zihninizle başkalarının düşüncelerini,kapalı bir zarfta yazılanları okuyabilir veya kapalı bir kutunun içindekileri görebilirsiniz.
*bilinçaltı zihniniz sizinle tartışmaya giremez.bu nedenle yanlış önerilerde bulunusanız o bunları doğru kabul edecek ve bu önerileri koşul,deneyim ve olay olark karşınıza getirecektir.başınıza gelen her şey inandığınız şeyler yoluyla bilinçaltınıza sokulan düşüncelere dayanır.eğer bilinçaltınıza hatalı kavramlar göndermişseniz,bunlarla baş edebilmenin en güvenli yöntemi,yapıcı ve uyumlu düşünceleri sürekli tekrarlayarak,bunları bilimçaltınıza kabul ettirmek ve böylece yeni ve sağlıklı bir yaşam ve düşünme alışkanlığı oluşturmaktır;zira bilinçaltınız alışkanlıkların ikametgahıdır.
*bilinçaltınız müthiş bir kaynak ve yaratıcılığa sahip oldupundan içtenlikle dilediğiniz özgürlük ve mutluluğu sizin için işleme koyacaktır.
Bilinçaltının Gücü-Joseph Murpyh-3
*bilinçaltının gözle görülmeyenleri görme,kulakla duyulmayanları duyma gibi zaman ve mekandan bağımsızlığı,tüm acı ve sıkıntılardan kurtarabilme ve bütün problemlerin çözümlerini bulabilme kapasitesi gibi duyum ötesi algılamalarını bir düşünün.
*içeriye ne yazarsanız ,dışarıda onu yaşayacaksınız
*gün boyunca ne düşünüyorsa insan o'dur.
*olumsuz ve yıkıcı düşünürseniz,açığa çıkmayı bekleyen ve bir çıkış noktaso arayan yıkıcı düşünceler yayıyorsunuz demektir.
*dilden gelen,ele gelir
*yaşadıklarınızı,duyduğunuz inançlar doğrultusunda yaşarsınız.
*problemlerinizin mutlu sonla sonuçlandığını hayal edin ve başarının heyecanını hissedin,,hissettiğiniz ve hayal ettiğiniz şeyler,bilinçaltınız tarafından kabul edilecek ve gerçekleşecektir.
*neye inanırsanız,o başınıza gelir
*bilinçaltına geçirilen dileğinizin olup bittiğini düşünmekten ibarettir.
*sakin bir biçimde istediğiniz şeyi düşünün o andan itibaren o arzunun gerçekleşmiş olduğunu görün
*isteyin,istediğiniz size verilecektir,arayın bulacaksınız,çalın kapıyı ardına kadar açılacaktır
*zihninizde bir imge oluşturun
*zihnin gözüyle bakıp,sanki gerçekten canlıymış gibi görmektir
*zihinde tutulan ve inançla desteklenen her resim bilinçaltı tarafından gerçeğe dönüştürülecektir.öyleymiş gibi hareket ederim ve öyle olurum.
*zihinde tutulan ve inançla desteklenen her zihin resmi gerçekten yaşanacaktır.
*uyuşuk ve uykulu durumda bilinçaltını etkilersin.
*zihin ilkelerinde zaman ve mekan kavramı yoktur.
Günaydın kızlar,
pofu ellerine sağlık, hiç bir mecburiyetin olmadığı halde bizler için özet çıkarmışsın. Herkesin faydalanmasını istiyorsun zaten açtığın başlıktan da bu anlaşılıyor. Aslında dünki kıskançlık konusu için de güzel bir cevap bu. Sadece benim değil herkesin olsun mantığı. İtiraf etmeliyim ki benim içinde kolay değildi, hele de sevmediğim insanların benim istediklerime sahip olmalarını görmek ve Allah daha çok versin demek Ama artık başkaları ile değil kendimle meşgulüm, yapmak istediklerimi, almak istediklerimi, gezmek istediklerimi düşünüyorum
Allah'ım herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip eylesin inşaallah...
Pofum bitanesin ya,usenmemis hepsini teker teker yazmissin.Rabbim gonlune gore versin en kolay en hayirli yoldan.Su ozetini gorunce neden basucu kitabim oldugunu bir kere daha anliyorum.Cok guzel yaa,daha nasil ifade edilebilir ki bilincalti,cekim :)
sizlerde benim canlarımsınızzzCanimsin ellerine,kollarina,zihnine saglik Okudukca esinleniyorum yaa :)
Günaydınnnnnn
Gün agarmak üzere...yine erken kalktım...dileklerimi, dualarımı dile getirmek için uygun bir fırsat....haydi bakalım güne başlayalımmmmm
Gunaydin
Yeni güne bismillah
Günaydın kızlar,
pofu ellerine sağlık, hiç bir mecburiyetin olmadığı halde bizler için özet çıkarmışsın. Herkesin faydalanmasını istiyorsun zaten açtığın başlıktan da bu anlaşılıyor. Aslında dünki kıskançlık konusu için de güzel bir cevap bu. Sadece benim değil herkesin olsun mantığı. İtiraf etmeliyim ki benim içinde kolay değildi, hele de sevmediğim insanların benim istediklerime sahip olmalarını görmek ve Allah daha çok versin demek Ama artık başkaları ile değil kendimle meşgulüm, yapmak istediklerimi, almak istediklerimi, gezmek istediklerimi düşünüyorum
Allah'ım herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip eylesin inşaallah...
pofu ellerine sağlık canım harika şeyler yazıyosun ve emek harcıyosun rabbim bu iyi niyetinin mukafatını hep vercek sana kızlar kün nefret affetmememk bunlar hep bize zarar verir ben hepsini aştım içime ne zaman kötü düşünceler gelse rabbime sıgınıyorum bugün kandil hepimizin kandili mübarek olsun dualrımız kabul olsun hepinize en güzel dualarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?