Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

bilmem miii hadi mutlu olalım

Bilinçaltının Gücü-Joseph Murpyh

*sonucu ortaya çıkaran güç,inandığınız şey değil,zihninizin ta kendisidir.
*düşünce,başlangıç aşamasındaki eylemdir.Tepki ise,düşüncenizin yapısıyla bağlantılı olarak bilinçaltınızdan gelen karşılıktır.Aklınızdan geçen düşünceler hep huzur,sağlık,barış ve iyilikler üzerine olsun;işte o zaman yaşamınızda mucizelere tanık olacaksınız.
*sizin dışınızda kalan dünyayı biçimlendiren kendi içinizde dünya,yani düşünceleriniz,duygularınız ve imgelerinizdir.Bu nedenle,bunlar aslında sizin yaratıcı gücünüzdür ve kendi ifade dünyanızda bulduğunuz herşey,bilinçli yada bilinçsiz olarak,zihninizin iç dünyası tarafından yaratılmaktadır.
*zihninizdeki düşünme ve resimleme tarzıdır.
*derinlerde yatan benliğinizin irrasyonel hareketine karşı otoriter bir tavırla ve inançla konuştuğunuzda bilinçaltınızın zihne nasıl bir sükunet,uyum ve huzur verdiğini gözlemlemek çok büyüleyici ve ilginç bir deneyim olacaktır.
*bilinçaltınız,bilincinizin inandığı ve doğru kabul ettiği emirleri alır ve uygular.
*''bu çanta benim.nasıl olsa satılık.bu çantayı zihnime alıyorum ve bilinçaltım da beni,bu çantayı almış biri olarak görüyor''
*sübjektif olarak cisimlendirmeyi başardığı an bilinçaltı da kendine çekme yasası uyarınca cevabı önüne çıkarmıştı.
*her düşünce bir neden,bir etkidir ve her koşulda bir sonuçtur.
*düşüncelerinizi değiştirin ki,kaderiniz değişsin
*eğer iyi şeyler düşünürseniz iyi şeylerle karşılaşırsınız,kötü şeyler düşünürseniz arkasından da kötü şeyler gelir.işte zihniniz böyle çalışır.
*bazen sorunlarınızın çözümünü çok çabuk bir biçimde ortaya çıkarır,bazen ise bunu yapması günler,haftalar hatta aylar alır.ama çözüm bulmak için herşeyi yapar.
*ne kadar yanlış olursa olsun,bilinçaltının her öneriyi kabul ettiği olmuştur.
*sübjektif zihniniz bedeninizi terk edip uzak ülkelere yolculuk yapabilir ve size en doğru ve en kesin özelliklere sahip bilgiler getirebilir.sübjektif zihninizle başkalarının düşüncelerini,kapalı bir zarfta yazılanları okuyabilir veya kapalı bir kutunun içindekileri görebilirsiniz.
*bilinçaltı zihniniz sizinle tartışmaya giremez.bu nedenle yanlış önerilerde bulunusanız o bunları doğru kabul edecek ve bu önerileri koşul,deneyim ve olay olark karşınıza getirecektir.başınıza gelen her şey inandığınız şeyler yoluyla bilinçaltınıza sokulan düşüncelere dayanır.eğer bilinçaltınıza hatalı kavramlar göndermişseniz,bunlarla baş edebilmenin en güvenli yöntemi,yapıcı ve uyumlu düşünceleri sürekli tekrarlayarak,bunları bilimçaltınıza kabul ettirmek ve böylece yeni ve sağlıklı bir yaşam ve düşünme alışkanlığı oluşturmaktır;zira bilinçaltınız alışkanlıkların ikametgahıdır.
*bilinçaltınız müthiş bir kaynak ve yaratıcılığa sahip oldupundan içtenlikle dilediğiniz özgürlük ve mutluluğu sizin için işleme koyacaktır.

Gahahahaha ay sen çok yaşa beni çok güldürdün

Bilinçaltının Gücü-Joseph Murpyh-2

*bir eylemi diğerine tercih ederek seçim yapmaz
*zihinsel olarak sizin tarafınızdan kabul edilmedikçe önerilerin ya da iddiaların tek başına hiç bir etkisi yoktur.bu,bilinçaltınızın gücünün,öneririn yapısına göre sinirli ve kısıtlı bir tarzda yol almasına neden olur.
*bilinçaltınıza öneriler göndeririken bunların iyileşme,yükselme ve başarılı olma yönünde olmasına çok dikkat etmelisiniz.unutmayın;bilinçaltınız şakadan anlamaz.ne söylerseniz onu yapar.
*fiziksel gerginlik zihinsel aktiviteyi etkiler,hareketsiz kalınan koşullarda zihin,önerilere daha açık bir duruma getirilmiş olur.
*kendi düşünceleriniz aracılığıyla onlara bir güç vermediğiniz takdirde,başkalarının sizin için yaptığı önerilerin hiç ama hiçbir gücü yoktur.siz zihninizle onay verirseniz,bu düşünceyi içeri davet etmiş olmalısınız.unutmayın,seçme kapasiteniz var.siz siz olun,yaşamı seçin!sağlığı seçin!
*bilinçaltınızın kendine ait bir zihni vardır ama sizin düşüncelerinizi ve kurduğunuz modelleri kabul eder.
*iyi şeylerin olabileceğini ve şu anda olmakta olduğunu düşünmeyi seçin.en büyük gücünüz seçme kapasitesine sahip olmanızdır.siz bolluğu ve mutluluğu seçin.
*tek güç sizin düşüncenizin hareketidir.
*zihninizde kötü bir şey yoktur.doğanın hiç bir gücü kötü değildir.herşey doğanın güçlerini nasıl kullandığınıza bağlıdır.
*kendi bilinçaltımın gücüyle herşeyi yapabilirim
*iyi talihe,büyük rehbere,doğru eyleme ve yaşamın bütün nimetlerine inanın.
*bilinçaltınız asla uyumaz.asla dinlenmez.her zaman iş başındadır.başarmayı istediğiniz belli bir şeyi uyumadan az evvel açık ve net bir biçimde bilinçaltı zihninize aktarırsanız onun mucizeler yaratan gücünü görebilirsiniz.

Bilinçaltının Gücü-Joseph Murpyh-3

*bilinçaltının gözle görülmeyenleri görme,kulakla duyulmayanları duyma gibi zaman ve mekandan bağımsızlığı,tüm acı ve sıkıntılardan kurtarabilme ve bütün problemlerin çözümlerini bulabilme kapasitesi gibi duyum ötesi algılamalarını bir düşünün.

*içeriye ne yazarsanız ,dışarıda onu yaşayacaksınız
*gün boyunca ne düşünüyorsa insan o'dur.
*olumsuz ve yıkıcı düşünürseniz,açığa çıkmayı bekleyen ve bir çıkış noktaso arayan yıkıcı düşünceler yayıyorsunuz demektir.
*dilden gelen,ele gelir
*yaşadıklarınızı,duyduğunuz inançlar doğrultusunda yaşarsınız.
*problemlerinizin mutlu sonla sonuçlandığını hayal edin ve başarının heyecanını hissedin,,hissettiğiniz ve hayal ettiğiniz şeyler,bilinçaltınız tarafından kabul edilecek ve gerçekleşecektir.
*neye inanırsanız,o başınıza gelir
*bilinçaltına geçirilen dileğinizin olup bittiğini düşünmekten ibarettir.
*sakin bir biçimde istediğiniz şeyi düşünün o andan itibaren o arzunun gerçekleşmiş olduğunu görün
*isteyin,istediğiniz size verilecektir,arayın bulacaksınız,çalın kapıyı ardına kadar açılacaktır
*zihninizde bir imge oluşturun
*zihnin gözüyle bakıp,sanki gerçekten canlıymış gibi görmektir
*zihinde tutulan ve inançla desteklenen her resim bilinçaltı tarafından gerçeğe dönüştürülecektir.öyleymiş gibi hareket ederim ve öyle olurum.

*zihinde tutulan ve inançla desteklenen her zihin resmi gerçekten yaşanacaktır.
*uyuşuk ve uykulu durumda bilinçaltını etkilersin.

*zihin ilkelerinde zaman ve mekan kavramı yoktur.

sadece bu konuda nefret ve kıskançlık duygusuna sahibim bunu da okuduğum bir kitaptaki bir cümle fark ettirdi bana.. Fark eder etmez allaha sığınıp dua ettim bu beni baya rahatlattı aslında ama yılların içime sinmişliği vardır elbet temizlenmem lazım çok sağol canım benim

Ya Kuddus nefsi temizler diye biliyorum. Sayısını bilmiyorum.
İçinden bol bol Ya Rabbi en hayırlı ve kısa zamanda bana da nasip et hayırlı bir evlilik de.

çok sağol canım ya kuddüsün anlamına baktım ''bütün yarattıklarını maddi ve manevi kirlerden temizleyendir.'' demekmiş. Sayısına da bakıcam şimdi hemen başlıycam çok teşekkür ederim

Aynen canım sana sonuna kadar katılıyorum, bende öyleyim işte ve en kötüsü insan bunun farkına varamıyor. Yani bugüne kadar hiç böyle bir duygum olduğunu fark etmemiştim. Bugün okuduğum bir kitapta bir cümle tokat gibi vurdu yüzüme bu kusurumu ama inanıyorum insana kusurunu, hatasını yüzüne vuran rabbim mutlaka çaresini de verir. Demek ki bu olumsuz duyguyu düzeltme vaktim geldi ki rabbim farkına vardırdı. Yoksa gaflet uykusunda uyumaya devam ederdim.

ya ben sana o anlamda yazmadım ama sakın yanlıs anlama sadece nefret duygusu kotu bırsey dıye yazdım sana itafen degıldı yanı..

Selammms kizlarcim hormonlarimin ve rüyalarimin bugun derin etkisinde kaldim,enerjim düşüktü bir miktar ondan dolayi girmedim.Enerji düşük olunca disaridan gelen dusuk enerjilere cok daha acik oldugumuz gercegini bir kere daha deneyimledim,tabir i caiz se hersey batti :) Vee negatif insanlari cekmem de tesaduf olmadi cok kisa bir anda : )) Enerjiyi kullanmayi ögrendigimizde(bilincalti kalibi olarak icsellestirme) hemencik gosteriyor zaten,olumlu-olumsuz.Neyse gecici durum biliyorum,normal olagan bir sey :)

Ben de kiskanclik ve nefret icin yazayim dusundeklerimi.Sevgi ve şükrün direk zıttidir nefret ve kiskanclik, nasil ki sevgi_sukur iyi guzeli cekerse;nefret kiskanclik ta iyiyi guzeli def eder,beterlerini ceker.Sinirsiz bir dunyada yasiyoruz,herkesin kendi ihtayacina gore her sey bol bol var zaten;zihnimizi bir kere bolluk bilincine alistirmaliyiz.Baskasinda bizde olmayani gordugumuz de masallah Allah daha cok versin demedikce,kendimiz icin istedigimizi baskasi icin de istemedikce o cekim bagini direk kesmis itim yasasasini baslatmis oluyoruz.Yine iste olumlamalara geliyoruz :) Zihnimizi her konuda bolluk bilincine sokacak olumlama calismaliyiz,hee bir de deger boyutu var.Derin arastirmalarim sonucunda nefret ve kiskancligin asil nedeni kendini icten ice degersiz gormekten kaynaklandigi ve hak etmeme dusuncesinden ileri geliyor.Eger kiskanclik ve nefret hissi yasiyorsak bol bol "deger" olumlamalari da yapabiliriz.Nacizane :)

Pofum bitanesin ya,usenmemis hepsini teker teker yazmissin.Rabbim gonlune gore versin en kolay en hayirli yoldan.Su ozetini gorunce neden basucu kitabim oldugunu bir kere daha anliyorum.Cok guzel yaa,daha nasil ifade edilebilir ki bilincalti,cekim :)

Canimsin ellerine,kollarina,zihnine saglik Okudukca esinleniyorum yaa :)

Günaydın kızlar,
pofu ellerine sağlık, hiç bir mecburiyetin olmadığı halde bizler için özet çıkarmışsın. Herkesin faydalanmasını istiyorsun zaten açtığın başlıktan da bu anlaşılıyor. Aslında dünki kıskançlık konusu için de güzel bir cevap bu. Sadece benim değil herkesin olsun mantığı. İtiraf etmeliyim ki benim içinde kolay değildi, hele de sevmediğim insanların benim istediklerime sahip olmalarını görmek ve Allah daha çok versin demek Ama artık başkaları ile değil kendimle meşgulüm, yapmak istediklerimi, almak istediklerimi, gezmek istediklerimi düşünüyorum

Allah'ım herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip eylesin inşaallah...

pofu ellerine sağlık canım harika şeyler yazıyosun ve emek harcıyosun rabbim bu iyi niyetinin mukafatını hep vercek sana kızlar kün nefret affetmememk bunlar hep bize zarar verir ben hepsini aştım içime ne zaman kötü düşünceler gelse rabbime sıgınıyorum bugün kandil hepimizin kandili mübarek olsun dualrımız kabul olsun hepinize en güzel dualarım

İnsan kendi iç dünyasına dönünce kimseyle ugraşmıyor inan... onları..enerjin üstün geliyor...olumlu bakıyorsun artık herşeye...

Pofum bitanesin ya,usenmemis hepsini teker teker yazmissin.Rabbim gonlune gore versin en kolay en hayirli yoldan.Su ozetini gorunce neden basucu kitabim oldugunu bir kere daha anliyorum.Cok guzel yaa,daha nasil ifade edilebilir ki bilincalti,cekim :)

saol canım benim ,dileklerin için çok tşk ederim..içten edilen her dua her dilek bi gün gelir sahibini bulur
evet bu kitap gerçekten çok güzel ve açıklayıcı..eksiklerimi tamamladım sayesinde :)

Canimsin ellerine,kollarina,zihnine saglik Okudukca esinleniyorum yaa :)
sizlerde benim canlarımsınızzz

Günaydınnnnnn

Gün agarmak üzere...yine erken kalktım...dileklerimi, dualarımı dile getirmek için uygun bir fırsat....haydi bakalım güne başlayalımmmmm

günayddıınn şekeriimmm
her günümüz iyi ,herşeyimiz harikaaaa mutlu ve huzurlu hissedin
:)

Gunaydin

Yeni güne bismillah

günayddıınnnn

günaydınn canım
evet çoğu kişi nasıl yapacağını bilmiyordu..benim bile eksiklerim varken bu da çok normal..herkesin huzuru kendine,kıskançlık yapmayalım artık tamam mııı kıskançlık kötü bi duygu..özellikle onun oluyor da benim neden olmuyor düşüncesi gerçekten kötü..iyi düşünki iyiyi bulasın demiş mevlana!!!yapman gereken tek şey kendine inanmak ve seni bulacak güzelliği beklemek..Allah herkese bi kapıdan fazlasını açar..sadece zamanı ve mekanı bekler..sen içini ferah tutarsan her zaman iyisini alırısn..üzülmen normal ama üzülme!!onların varsa senin de olacak..sadece de ki ''Allah daha fazla versin'' :)

ne demek tatlım :) burda hepimizin birer duası dileği var..yeterki herkes mutlu olsun gülsün..şurada yazsın ''evettt kızlarr istediğim oldu hepinize çok tşk ederim Allah size de versin ''diye :) bundan daha güzel ne olabilir?bu diğer insanlara umut olur :)

herkese kucak dolusu günaydıınnnn

çok güzel bir gün bizi bekliyorrr

size herşeyi ve herkesi, affetmeniz için koskoca ve miss gibi bir gün daha verildi!!!
hadi o zaman daha ne duruyoruz
kendimiz de dahil bizi üzmüş kim varsa affedin ve evrene yollayın!!!
bundan daha güzel bi huzur olamaz!!

hem korkmayın,affetmek sizi aciz değil erdemli biri yapar!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…