Düşüncelerinizi merak ettim..

Valla cevremde bi annem buyutuyosun kizim diyo oda beni yumusatmak icin diyo daha sinir ediyo sagolsun bütün arkadaslarim yangına Körükle giderler

ilahi dostum sesli güldüm kız
ama itiraf edelim gerçekten doldurulmak hoşumuza gidiyo gibi..sorunumu önemsiz görenlere hep kıl olurum...

Hangisi doğru bilemedim şimdi

bu söz sana bana ve bizim gibilere gelsin faatim..
"beni bir ben bilirim, bir de beni anlayan..
bana bir ben gerek bir de beni Yaratan.."

Çok yerinde oldu bu yavrum. Teşekkür ediyorum

ay benım bır arkadasımm var anlatır anlatır dınler ve bana sorar sımdı ne yapım dıe.bende ona guzel akıl verırım.ve her sefrınde dınlemez sonra keske senı dınleseydım der.ve sonra dınledı...ve benım sorunum oldugunda dudaklarını ısırarak etını kopararakk baska bır seylerle ugrasarak dınler.ve artık tak ettı ve soyledım.o da yokk yaa ne alaka e napım sımdıı tabı haklısın dedı.....hahhahahaahh
bıtane daha arkdsım var onada anlatmaya gelmıo hemen a benım kocam ole yapmaz bole yapmaaaz..a ben kocamı opup basıma koyım.hasta oldugumda aglarr..ayyy ıyıce sınır oluom.ben zaten o anda dertlıyım bole solenırmııı..dahada anlatmıomm...hahhahaha
ama bı arkds.var cok guzel dınler ve mantıklı akıl verırr.canım ınsanlar cesıt cesıttttt.

Aynen ya hak verilmek desteklenmek doldurusa gelmek gibisi yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…