Cok haklisiniz..
demin geldi ve kavga ettik. Icimde tutamadim yemek yicekti acti yerken dediki mac keske 8de olsaydi, zar zor yetisicem, ben de gitme illa gidicekmisin evden izle diye cikistim tripli. O da sacmaliyosun heralde ilaclarin etkisiyle derbiye mi gitmicem vs dedi. Ben de ben hastayim 1 haftadir yoksun hic demiyosun birseye ihtiyacin var mi, yada gidicem ama sorun yok dimi herhangi birsey demiyosun diye cikistim.
o da baslama simdi masayi kafana geciririm saatlerdir ucaktayim dedi. Simdi kapatalim konuyu yoksa cok fena olucak dedi eve geldigim gibi kavga cikarmaya calisma dedi.
Ben kendi fikrimi soyledim yaptigin ters geliyo bana dedim. Anan baban gelseydi dedi, geldiler dedim bugun senin gelicegini biliolar ondan gelmediler. Kac gun oldu iyisin seytan gibisin vs dedi sonra basladi kufurler. Lanet olsun seni gordugum gune am.na koydugumun pici dedi , lanet olsun seninle evlendigime eve gelmek istemiyorum gibi laflar etti bagirarak.
ben kufur etmiyorum sana terbiyesiz su haline bak diyincede sen hakediyosun kendi zehrinde geber dedi. Madem oyle ayril dedim oyle olacak bu gidisle sogutmaya devam et dedi (????)
Su saatten sonra cehenneme kadar yolun var nerden dustum ben buna ya dedi bende benden bahsediyosun galiba dedim (esas ben dustum bu evlilige, maruz kalan benim) o da madem oyle defol git dedi bende olur dedim olur deme git dedi ben de sen git annende kal madem dedim. Olur diyo.
kulfetin senin 5gram sen ben daha eve gelmeden dolmussun kapiyi actiginda belliydi suratindan, seni gotumden cikaririm ben benimi kandircaksin akil oyunlariyla falan dedi (...) ben de cok yanlis kisiyle evlenmissin ozaman diyince evet cok yanlis bir evlilik yaptigim konusuna katiliyorum
Cunku bir insan asagilik olmasa seref yoksunu olmasa yoldan gelene boyle davranmaz simdi otur agla sonrada hakli gibi davranirsin cehenneme kadar yolun var diye cekti gitti disari.
Evet ben tripli basladim cikistim zaten dolmustum eski konulari dusunmekten falan ama asla bi asagilama bi kotu soz kullanmadan ...
Karsiligi bunlar olmasi yine benim sucummus gibi davrandi... yani ben haketmisim sanki kufur hakareti bide uste cikti yoldan gelene boyle konustugum icin. Ya benim duyduklarim esas ?

ya dedim senin yerinde olsam askim haklisin valla iyimisin gideyimmi derdim bu kadar konu kapanirdi dedim sen nerelere getirdin yine.
diymi diymi diye dinlemedi beni, suanda sifon sesinden farkin yok benim icin dedi.